אלטעזאכן
קונים (ומוכרים) הכל רהיטים אלטעזאכן אלטעזאכן. מיטה, ארון, שולחן, כיסאות, פריג'ידר, תנור גז, מכונת תפירה, מכונת כביסה, ספה, מזנון, שטיח. אלטעזאכן אלטעזאכן. אפשר כמובן לקנות ולמכור דברים יותר מודרניים כמו טלפונים, מצלמות, אופניים חשמליים וכאלה.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי הפורום - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום אלטעזאכן!
- פורום אלטעזאכן נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- כותרת אינפורמטיבית לגבי תוכן ההודעה חובה ! הודעות בסגנון "מספר פריטים למכירה" או "חייב דחוף תכסף" יימחקו והאחראי להם יישא בנזק.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של מוצרים שאינם קשורים לעולם הרכב.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה. אם יש ברשותכם מס' פריטים אחדו אותם תחת נושא אחד.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) אנא המתינו שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום.
- אין אפשרות להגיב או לנהל דיון לגבי מוצר למכירה. בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אי - מיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של מיטב החברות בארץ.
- פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ , מייל או טלפון.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בקנייה ובמכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
4,823 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
טלפון דו קבוע לרכב, לא הורכב מעולם ברכב-למעונינים 400 ש"ח - רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שטיח שאגי בצבע כחול כהה מידות : 1.40 רוחב , אורך 2.00 נקנה לפני חצי שנה מחיר - 450 ש"ח. דניאל - 050-7351083 אזור תל אביב
הודעה אחרונה מאת dan22, -
למכירה: 16GB בצבע לבן. מחיר: 4000 ש"ח בפרטי
הודעה אחרונה מאת נתנאל, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מדובר ב-Flipside 200 מתוצרת Lowepro, בצבע כחול / שחור. http://products.lowepro.com/product/Flipside-200,2082,14.htm התיק נרכש בתחילת השנה (ינואר) בגרמניה, ומאז מונח בבית - ללא שימוש. הוא מוצע למכירה בעקבות הגדלת היצע ציוד הצילום ואינו מספק כעת מבחינת מקום. מצבו חדש לחלוטין, בלי שום קרע / סימן, ואפילו נקי לחלוטין. יש בתוכו את כל המחיצות / תאים / תוספות שהגיעו עימו. מחיר דרוש: 400 ש"ח. יש על מה לדבר. לפנות אך ורק בה"פ.
הודעה אחרונה מאת RS, -
- 1 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
שלום חברים, להוריי יחידת נופש בקלאב הוטל באילת שבוע 49 מיום27.11.11 ועד 4.12.11, היות ואבי נפטר ואימי בשל בעיות בריאותיות איננה מסוגלת עוד לנסוע לאילת עומדת היחידה להשכרה בעלות מופחתת ומוזלת בסך 1950 ש"ח בלבד. אנו גם מעוניינים "למכור" כלומר למסור את הזכות למישהו אחר,המלון הוא מלון יוצא מן הכלל עבור משפחות,נקי,ממוקם טוב ויש בו את כל השירותים הנדרשים,מזג האויר באילת בשבוע 49 נעים מאד ומדי כשנתיים שלוש,שבוע 49 כולל בתוכו גם את חנוכה. אופציה אטרקטיבית מאד היא הפקדת שבוע הנופש ובמקומו ניתן לקבל שבוע נופש במאות אתרי נופש מדהימים בעולם (נדמה לי דרך חברת אר.סי.איי https://www.rci.com/RCI/ ). מי שיקח את היחידה (כלומר יעביר את הזכות על שמו) יקבל את השבוע לשנה זו ב…
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום מפרסם בשביל חבר נא לא לשלוח לי ה"פ. -------------------------------------------------------------------------------------------------- למכירה אק' מושקע ביותר ברמה הגבוהה ביותר. ישנן שלוש אפשריות לרכישה בלבד: אפשרות אחת: אק':אורך 80 רוחב 40 גובה 65 כל החיתוך של האק' כולל פתח לאוברפולו CNC מידות האק' הינו רימלקס (פתוח מלמעלה ללא חיזוקים כלל!) עובי זכוכית 12 מ"מ סאמפ: אורך 82 רוחב 31 גובה 45 מסודר כמו בית מרקחת מתוכנן היטב סטנד מגולוון צבוע בצבע המרטון יוקרתי של טמבור (נגד חלודה חיפו עץ סנדוויץ 17 מ"מ פורמיקה מבפנים ומבחוץ הכל מתוכנן היטב ממש לא חסכתי שקל הכל בצורה הטובה ביותר כך שהאק' עם הסטנד נראה כרהיט של ממש…
הודעה אחרונה מאת Tamir2312, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
עוד כשבועיים מגיעים לידיי 2 אייפון 4S החדש של אפל. סימפרי מהחנות של אפל בשדרה החמישית! אין חשש לזיופים או משהו כזה (תקבלו גם קבלה) אם אתם רוצים לשריין לכם אחד תפנו אליי בהודעה פרטית. המחיר 4000 ש"ח
הודעה אחרונה מאת Mech Morphix, -
- 4 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם, כאמור בכותרת, מכשיר GPS. תוצרת: mio דגם: moov s401 שנת ייצור: 2011 תוכנת ניווט : mio 3d . מפות: ישראל. אחריות: שנתיים ברונלייט (ע"פ מדבקת הסגירה) המכשיר חדש לגמריי ומעולם לא נפתח (אפילו לצורך הסתכלות) וסגור באריזתו המקורית במדבקת סגירה של רונלייט. מחיר: 400 ש"ח. - גמיש מעט. אני מחיפה. בן- 050-6-850141.
הודעה אחרונה מאת benj, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תוצרת המילטון, דגם HEM 454, חדשה לגמרי, קיבלתי מתנה והחלטתי שמה שיש לי יותר טוב. רק 100 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם , חבר שלי מוכר את ציוד הצילום הבא : גוף קנון 50D (בערך 7200 קליקים) עדשה 17-70 סיגמא מיוצבת עדשה קנון 50ממ 1.8 עדשת מקרו 90ממ 2.8 של טמרון עם אחריות MACK פלאש 430 EX II תיק LOWEPRO PRO RUNNER 300AW תיק LOWEPRO INVERSE 200AW חצובה של מנפרוטו 055xb ראש לחצובה של מנפרוטו 804rc2 אני לא צלם ולא ממש יודע מהם המחירים , מי שמעוניין לרכוש \ לקבל פרטים , מוזמן לשוחח איתו , לבחור קוראים ארבל והמספר שלו הוא:054-2100948 שיהיה בהצלחה !
הודעה אחרונה מאת Super_T, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מעוניין לרכוש גליונות מגזין אוטו מתחילת דרכו (שנות ה-80) עד הלום או לפחות על שנת 2000 מוכן להוסיף בתשלום כמובן עם כוללים קטלוגים ואוגדנים מסודרים לפי שנים תודה מראש דויד אשמח להודעות בפרטי
הודעה אחרונה מאת Mythos, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, קניתי אותו לפני בערך 3 חודשים. מורכב לי מדי ולכן קניתי צדפה (כן,אני אוהב דברים פשוטים ) במצב מעולה,נמצא בתוך האריזה המקורית יחד עם מטען,דיסק התקנת ממשק למחשב,וכבל נתונים למחשב. בתוך המכשיר עצמו יש כרטיס זיכרון של 2 ג'יגה מקורי של sandisk. נקנה ישירות מחברת פלאפון ואמור להיות SIM FREE . (אם לא,אפשר לפרוץ) מחיר: 1000 ש"ח. אני מת"א. נא לפנות בהודעה פרטית,תודה.
הודעה אחרונה מאת E.L, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למכירה קומפקט דיסק CDJ-1000MK3 מבית Pioneer , יחידה אחת הנגן נרכש לצרכי סקירה (כתבה) בלבד , נעשה בו שימוש פעמים בודדות בלבד , והוחזר לקופסאתו המקורית . http://www.pioneer.eu/uk/products/archive/CDJ-1000%20MK3/index.html חדש לחלוטין , 3,000 ש"ח . למכירה אוזניות RP-DJ1210 מבית Technics אוזניות ה-DJ הנוחות ביותר בשוק , אטימה הרמטית , לחץ גבוה , קשת מתכווננת לחלוטין עבור שתי הקפסולות , צביעת סאונד טובה ולא אגרסיבית , כבל מסולסל . משקל : 230 גרם . הספק חשמלי מתמשך : 200mW . טווח תדרים : 5Hz-30kHz . התנגדות חשמלית : 32ohms . חדשות לחלוטין , 500 ש"ח . למכירה אוזניות HD-25-1 מבית Sennheiser אוזניות המוניטור הטובות ביותר בעולם לשימושי שטח , לא קיימת …
הודעה אחרונה מאת Moonlight Theory, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לפני שאתם עטים עלי שאני עושה ביזנס מהפורום אני מכר אותם במחיר הפסד של 50 ש"ח ל-10 טבליות המודעה מיועדת רק למי שכבר משתמש במוצר ומרוצה. השתמשתי בכדורים הללו במשך שנתיים במכונית הישנה שלי שם הם היו יעילים כרגע אני עם רכב חדש שם המנוע יעיל יותר ולא זקוק לשריפה יעילה ולכן אני מוכר במחיר הפסד. הכדורים מיועדים רק למכוניות משנות יצור ומטה99 ולמנועי בנזין בלבד (בדיזל הם פחות יעילים). בקיצור מי שכבר משתמש במוצר ומרוצה מוזמן לקנות יש ברשותי 5 חבילות אחרונות. 054-7390510
הודעה אחרונה מאת mazda f2, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
עובר למוסבות 1/8 (הצעות החלפה בפרטי) הרכב במצב חדש נוסע ומרגיש חדש ללא מכות ללא חלקים רופפים הכל במצב מעולה, המערכת בראשלס מקורית של טרקסס במצב חדש גם כן עברה כ 7-8 נסיעות במצטבר על סוללת ניקל מטאל, סוללות הליפו הוזמנו אמורות להגיע מחר מחרתיים, כמו שאתם רואים כבר חתכתי את מכסה הסוללות על מנת להתאים לסוללות הליפו שצריכות להגיע בצורה מאוד זהירה.(יינתנו בתוספת תשלום) הרכב מגיע עם או בלי מערכת שלט המערכת הינה מקורית של טרקסס בתדר 27AM ועכשיו לטופ, השיפורים... כמה כסף הושקע כאן אתם לא מתארים לעצמכם אני יציין מחירים שתוכלו לחשב לבד) צמיגים וג'אנטים פרוליין דירט הגס 110$ כולל משלוח כל הזרועות אר פי אמ 70$ פוש רודים וטיי רודים עוד איזה 60 יש גם דיפ מרכ…
הודעה אחרונה מאת ely89, -
- 6 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
חברה אני מוכר כיסוי למכשיר למי שמכיר את החברה OTTERBOX( חברה עולמית לכיסויים) הכיסוי מגיע עם הקרטון המקורי שלו ומדבקה למסך למי שצריך. בקיצור ערכה מלאה להגנה של גלקסי. מחירים תציעו אתם.. בארץ הוא עולה 210 ש"ח,ואני מוכר אותו חדש!!
הודעה אחרונה מאת DAn-BP 1.8, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מפרסם בשביל גיסי כמה דברים שהוא כבר לא משתמש בהם 1. קלנועית (בימבה) מונעת בנזין מקצועית,שמורה,ומטופלת נוסעת מעולה ללא תקלות כלל!!! לאחרונה הוחלפו כמה דברים ונעשה טיפול דורש 11,000 שח גמיש. 2. מכסחת דשא מונעת בנזין לנהיגה,מסתובבת 360 במקום. המכסחת במצב מעולה שמורה מאוד אחרי טיפול גדול ויקר עובדת מעולה מחיר מעולה לרצניים 3. הופך דשא מוטורי ממונע בנזין,מקצועי מאוד,גדול וחזק הכלי שמור מאוד עובד מעולה אחרי טיפול ובמצב מעולה!!! מחיר מעולה לרצניים ניתן להוביל את כול הכלים לבית הקונה לגיסי קוראים אשר והוא מתלמי יחיאל (צומת אחווה) ליד קרית מלאכי לפרטים רק בנייד 0522539084 תודה ויום מעולה. לתמונות של הכלים ליחצו על הקישור הבא: http://s804…
הודעה אחרונה מאת DJ_BITON_BIT, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מחשב תוצרת hasee, נקנה במחסני חשמל לפני חודשיים, עם אחריות לעוד 10 חודשים, נמכר עקב חוסר שימוש. מגיע עם הקופסא, תעודת אחריות והמטען, נקנה ב1300 ש"ח לפני חודשיים בלבד. מעולם לא עזב את הבית, ותמיד אחרי שימוש נשמר בקופסא המקורית. נתונים: משקל 1.2 ק"ג, צבע לבן. os: מערכת הפעלה xp עם כונן קשיח של sata 160gb cpu: intel atom vpu 533 mhz ליבה בודדת core logic: intel 945gse + ich-7m זיכרון: ddr2 400\533 2gb קורא כרטיסים: sd\mmc\ms\ms pro memory card ממשק usb 2.0 מצלמת רשת: 1.3m מסך lcd: wxga 10.1" עם תאורת led סוללה: 3 תאים. יש אופציה לחיבור למסך טלויזיה. המחשב במצב חנות! לפרטים נוספים פנו אליי בה"פ או…
הודעה אחרונה מאת dj_dani, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
נוקיה 7310 fold במצב חדש. מצלמה 3.2 עם פלאש led נגן mp3 עם אפשרות הרחבה עד 8gb gps מובנה מגיע עם מטען מקשים גדולים ונוחים, מסך 2.2 אינץ' צבע שחור. המחיר לחדש בזאפ נע בין 839 ל1200 ש"ח, אני דורש רק 500 ש"ח לאחלה מכשיר. אותו מכשיר כמו בתמונה: http://img153.imageshack.us/img153/2879/nokia3710fold3.jpg' alt='nokia3710fold3.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img]
הודעה אחרונה מאת dj_dani, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני מוכר כמה דברים שווים במיוחד במחירים עוד יותר שווים: קונסולת PSP: *מי שקונה את כל הערכה (PSP 1000 השמן+ארבעה משחקים מקוריים+כרטיס זיכרון 4 גיגה+נרתיק מהודר+ כבלים + כבל USB), במחיר מצחיק של 600 שקל בלבד! *משחק אחד בחמישים שקלים (מי שקונה את ארבעתם מקבל כרטיס זיכרון מתנה 4 גיגה!) המשחקים הם: PRO 2009 , WWE 2007 , ארבעת המופלאים (משהו חזק) , SONIC פלאפון מולטימדיה מתקדם: sony ericsson w705 במחיר מצחיק של 400 שקל בלבד!!! (מגיע עם מטען + הוראות הפעלה) משחקי מחשב- המחירים: *משחק אחד ב-30 שקל *מי שקונה 5 משחקים מקבל אחד לחינם לבחירתו (150 שקל) *מי שקונה 10 משחקים מקבל 3 משחקים חינם לבחירתו (300 שקל) *מי שקונה 15 משחקים מקבל 10 משחקים חינם לב…
הודעה אחרונה מאת ahorg, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חדשים לגמרי סגורים באריזה מקורית 350 שייח
הודעה אחרונה מאת busy, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איחוד שרשורים+עדכון. מערכת מחשב חדשה (חצי שנה),בקושי הייתה בשימוש. לוח גיגהבייט G41MT-D3 (מגיע עם כ.קול\כ.רשת\כ.מסך מובנים על הלוח) זכרון - 2גיגה קינגסטון DDR3 800MHZ מעבד אינטל E5800,3.2GHZ מארז מהודר שחור ATX רמקולים+סאב של GPT עכבר מייקרוסופט מקלדת לוג'יטק מסך סמסונג 22" BX2240 LED דיסק קשיח סמסונג 7200RPM SATA2 500GB מחיר מבוקש - 1700ש"ח מכשיר סלולרי נוקיה E52 אפור,נעול לסלקום ,תוצרת הונגריה. מגיע עם כל הערכה המלאה והמקורית,היה בשימושי שנה ו4חודשים. מחיר מבוקש - 350ש"ח ראוטר EDIMAX דגם BR-6228NS,נרכש מבאג לפני חודשיים,עוד עם אחריות ל3שנים. מחיר מבוקש - 100ש"ח נקודת רשת (ACCESS POINT) של EDIMAX דגם EW-…
הודעה אחרונה מאת ezuf, -
- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום חברים, מעמיד למכירה את המחשב הנייד שלי, קשה לי להודות אבל סתם קניתי אותו. הוא עומד כאבן שאין לה הופכין. המחשב נרכש בפברואר , באמת מחשב מעולה. מי שמעוניין - בכיף. המחשב בקופסה ויחד איתו אני נותן נרתיק תואם. מדובר במחשב הדק ביותר בקטגורייה שלו. כולל WIN7-64BIT PREMIUM חוקי. מעבד : Intel® Core™ i3-370M (2.4GHz / 3MB) ערכת שבבים : Intel HM55 זכרון : 4GB DDR3 10…
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם כבר שנתיים שאין לי זמן בלצפות בסרטים לכן אני מציע למכירה סט רמקולים איכותיים לקולנוע בייתי מבית פירלס מדובר ב5 רמקולים זוג רמקולים קדמיים עומדים בגובה 60 ס"מ בערך כוללים סאב מובנה בצידי הרמקול זוג רמקולים אחוריים ורמקול סנטר הכול במצב מעולה עבדו מעט מאוד וניגנו סרטים בלבד!!! כול הסט יימכר ב-500 שקלים בלבד!!! לא מעוניין בהחלפות. אני מאזור גדרה ונייד מידי פעם למרכז לפרטים נוספים בנייד 0502153344 תודה מראש תומר.
הודעה אחרונה מאת DJ_BITON_BIT, -
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
למכירה טלפון סוללרי מסוג: nokia 5800 xpressmusic מסך מגע / טאצ' 3.2 אכותית מאוד , רשת wifi, רמקול חזק מאוד ואכותי ! טאצ' מגיב חזק מאוד ! מגיע עם כרטיס זיכרון ומטען ועוד חמוצים...... כמו חדש..... גמיש במחיר..... נמכר עקב השתדרגות... אזור מכירה : כרמיאל, והקריות טלפון : בר 0526774738
הודעה אחרונה מאת bar_ben371, -
- 13 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
מערכת סטריאו של AIWA עם צ'יינגר 3 דיסקים,אפשרות לחבר נגן חיצוני דרך AUX. תקינה לחלוטין ,נמכרת עקב אי שימוש. 300 ש"ח בלבד. 0547202654
הודעה אחרונה מאת ArikC, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למסירה סוללה ליטיום של פנסוניק. דגם CGR-DU06 היא 7.2V 640mAh למסירה חינם.!! לתאם איסוף מירושלים / רמת גן. 0503-305305. אלי
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכירה חולצה מקורית של DC Shoes, חדשה עם טאגים. מידה M, מתאימה למי שבארץ רגיל ללבוש מידות M -L. 150 ש"ח. ה"פ.
הודעה אחרונה מאת Liran xsi, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכירה, מסך LG מדגם L226WTQ גודל 22". המסך במצב מצויין! היה בשימוש כשנה. מחיר: 700 שקל, גמיש. רועי 052-8514966 אזור ירושלים, מודיעין ואור יהודה.
הודעה אחרונה מאת gozal, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הלכתי איתן אולי 3-4 פעמים והבנתי שמשהו פה לא מתאים, אולי האצבעות, אולי המידה.. בכל אופן, מצב חדש, אין ריח לחלוטין. מידה 46. עלו 400, דורש 200. 050-4758342 נמצא בכפר הרא"ה.
הודעה אחרונה מאת אליה,
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 472 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- גולדן191
- yor2
- McV
- redroze
- דוד495
- ELI001
- נעם101
- PYA
- The FixTrics
- gpm11
- amosbmw