אלטעזאכן
קונים (ומוכרים) הכל רהיטים אלטעזאכן אלטעזאכן. מיטה, ארון, שולחן, כיסאות, פריג'ידר, תנור גז, מכונת תפירה, מכונת כביסה, ספה, מזנון, שטיח. אלטעזאכן אלטעזאכן. אפשר כמובן לקנות ולמכור דברים יותר מודרניים כמו טלפונים, מצלמות, אופניים חשמליים וכאלה.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי הפורום - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום אלטעזאכן!
- פורום אלטעזאכן נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- כותרת אינפורמטיבית לגבי תוכן ההודעה חובה ! הודעות בסגנון "מספר פריטים למכירה" או "חייב דחוף תכסף" יימחקו והאחראי להם יישא בנזק.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של מוצרים שאינם קשורים לעולם הרכב.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה. אם יש ברשותכם מס' פריטים אחדו אותם תחת נושא אחד.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) אנא המתינו שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום.
- אין אפשרות להגיב או לנהל דיון לגבי מוצר למכירה. בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אי - מיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של מיטב החברות בארץ.
- פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ , מייל או טלפון.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בקנייה ובמכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
4,823 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם. למכירה משקפי שמש טייסים של חברת UPO. המשקפיים חדשות לגמרי ולא הורכבו אפילו לא פעם אחת. מאזור הקריות וחיפה. לפרטים אפשר לפנות אליי בנייד, 054-5862338
הודעה אחרונה מאת שגיא ישראל, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה פלאפון נוקיה דגם N86 בצבע שחור, במצב חדש! פתוח לאורנג' - אפשר לפתוח סים פרי בתוספת תשלום. 550 ... 0526300980
הודעה אחרונה מאת or_18d, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אוזניות גיימינג אלחוטיות, חדשות באריזה, כמובן אחריות שנתיים בינלאומית של לוג'יטק. נטענות מהמחשב, סוללה עד 10 שעות, טווח מעל 10 מטר, כפתורים לתכנות עצמי, מיקרופון מבודד רעשים עם כפתור מיוט, נכבה אוטומתית עם מעלים אותו למעלה. גימורי עור, חומרים איכותיים, סאונד 7.1 וירטואלי וסטריאו (מעבר ממצב למצב בעזרת סוויץ') האוזניות חדשות לחלוטין וקיבלתי אותם במתנה, אני טס לבורגס ביום שישי ולכן מי שקונה אותן היום/מחר/מחרותיים מקבל אותם ב800 ש"ח אם לא - 900 ש"ח מחיר חדשות בארץ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=785890 אני מכרמיאל, איזור צפון. פלאפון 054-3064550 מתן.
הודעה אחרונה מאת matanff, -
- 5 תגובות
- 3 אלף צפיות
פתח קידמי, במצב מעולה! מחיר: 999 ש"ח. 0547481744, איתמר.
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
- 2 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
למכירה- משחקי XBOX מקוריים, תומכים גם PAL וגם NTSC, יעבדו על כל קונסולה מכל מקום בעולם. במקום רשימת משחקים, תמונה: כולם בקופסאות, כל הדיסקים ממצב טוב ועד מצוין, הדבר הכי גרוע שאפשר למצוא עליהם הוא שריטות שטח קלות (וגם לא הרבה.) מצב תפעולי 100%, אין משחק שלא נטען/נטען איטי או מוזרויות אחריות. מחירים: 1-4 משחקים: 30 ש"ח 5-9 משחקים: 25 ש"ח המשחקים בטור השמאלי ביותר: גרסאות אספנות מיוחדות, 60 ש"ח למשחק הקונה 5 משחקים ומעלה יקבל משחק אחד חינם הקונה 10 משחקים ומעלה יקבל משחק בגרסאת אספנות הראשון לקנות מעל 10 משחקים יקבל גם מצלמת LIVE של מייקרוסופט לאקסבוקס. איזור מכירה- איזור הצפון, אפשרי לאסוף מהמרכז, ואפשרי לקבל את המשחקים למשלוח בכל הארץ.…
הודעה אחרונה מאת Pika007, -
להשכרה מחסן
מאת ran- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
להשכרה מחסן 80 מ"ר לאחסנה שקטה.המחסן במושב בשפלה בקרבה לכביש 1 כביש 6 ו431,מגבלה יחידה ,אין אפשרות להגיע בשבתות וחגים.
הודעה אחרונה מאת ran, -
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הצעצוע המדובר הוא סוני אריקסון LIVE VIEW , בעל צג מגע 4 נקודות (בצידי המסך) , מסך ציבעוני, עם רצועת יד לשעון ועם קליפס לאחיזה על גבי מחברת, קלסר וכו'. גדג'ט (ושעון לכל דבר) מדהים בעל יכולת הצגה של כל המידע המתקבל במכשיר האנדרויד - * SMS * FACEBOOK * RSS * GMAIL * שיחות נכנסות בזמן אמת + שילות שלט נענו + חיוג ישירות מהשעון * שליטה על נגן המוסיקה של הסמארטפון * המון PLUGINS נוספים שאפשר להתקין ולהרחיב ע"י כך את אפשרויות התצוגה והשליטה של השעון -נתוני חיישן OBD לרכב , נתוני GPS לרצים שבנינו , מכמונות מהירות ומצלמות ועוד המון .... סה"כ אחלה גדג'ט למי שמחפש לבצע פעולות יומיומיות בלי להיות צריך פיסית להסתכל על המכשיר (בזמן נהיגה \ שיעור בלימודים…
הודעה אחרונה מאת ymalool, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
גיטרה אקוסטית מדריגל- ספרד במצב מצויין כמעט ולא הייתה בשימוש. מגיעה יחד עם תיק נשיאה. מחיר: 1000 ש"ח הפלאפונים פתוחים לסלקום ואין לי אפשרות לבדוק אם הם סים פרי. פלאפון נוקיה N8 במצב חדש, היה בשימוש חודשיים בלבד ונמכר עקב מעבר לגלקסי. כולל מדבקת הגנה למסך וכיסוי סיליקון. מגיע עם כל האביזרים הנילווים באריזה המקורית. (אוזניות, מטען, כבל HDMI, כבל USB) מחיר: 1400 ש"ח פלאפון samsung s8300 מצב מעולה, מצלמה 8 מגה פיקסל עם פוקוס אוטומטי, כרטיס זיכרון 2G ועוד. גילוי נאות: הכיסוי של הבטריה קצת משופשף. מחיר: 450 ש"ח פלאפון motorazr v6 מצב טוב, מצלמה 2 מגה פיקסל, פלש עוצמתי וכו'.. גילוי נאות: ההגנה על המסך החיצוני סדו…
הודעה אחרונה מאת pllm, -
- 9 תגובות
- 5 אלף צפיות
המברגה חדשה ואיכותית ולא נעשה בה שום שימוש. 250ft-lbs of torque 7.5 amp motor 2100 impacts per minute ball bearing construction 1/2 inch המברגה עובדת אך ורק ב- 120V לכן דרוש ממיר מתח אז למי שזה מתאים המחיר הוא 800 ש"ח מחיר אחרון. 0545568879
הודעה אחרונה מאת sshh, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
רפליקה חדשה לגמרי באריזה של של חליפת הרכיבה של קבוצת טראק-סובארו. מכנס פלוס חולצה בצבע שחול-לבן-כחול. המידה היא XL אך הדבר מעט מטעה מכיוון שהיא תתאים בערך לאדם בגובה 1.80 ומשקל של כ-75 קילו. 150 שקל. -0545 906054 קובי
הודעה אחרונה מאת Allen1, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כחדשה, רק 550 שעות, בקושי עבדה, עם אחריות למצבר ל3 שנים.
הודעה אחרונה מאת daniel_18, -
- 9 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מחשב נייח בן שנה וחצי נמכר עקב החלפתו בנייד מעבד CORE2DUE 2GB RAM - זיכרון דיסק קשיח - 350 GB כרטיס מסך - 8800 NVDIA GEFORCE יש גם מסך פיליפס 22 אינצ' WIDE , וסט רמקולים של CREATIVE 2.1 מבאר שבע , זמין עד 11 בלילה מ7 בבוקר 0525574391
הודעה אחרונה מאת Peugeot 306, -
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
טלסקופ MEADE 60AZ משודרג בdeluxe economy 90 1.25" telescope star diagonal ובעינית 17.5MM MA multicoated כולל 3 עיניות,טריפוד, תיק נשיאה,וכל מה שבתמונות. במצב חדש בקושי היה בשימוש אוליי 3 פעמים.נמכר עקב אי שמוש. מתאים מאוד כטלקסופ התחלתי. קטן קומפקטי ונוח לשמוש. אפשרי להציע הצעות להחלפה מעניינת. אני מאשדוד 0508116588
הודעה אחרונה מאת floyd88, -
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
עקב הזמנה שגויה, מוכר 2 סוללות של 1850 mAh ומטען קיר לסמסונג גלקסי S2 דגם: Hercules T989 במחיר עלות (10$). תומר.
הודעה אחרונה מאת Mr_Shankly, -
- 0 תגובות
- 3 אלף צפיות
:RpS_tongue: אני מוכר את האייפון של חבר שלי הוא משומש במצב מעולה אין בו תקלות כלל חוץ מזה שהרטט לא פועל. מגיע אייפון נטו (ללא קופסא, ללא מטען, ללא אוזניות, רק אייפון) כמו שאמרתי אייפון 4 שחור 16GB משומש גרסה 5.1.1, נקנה מחברת 'פלאפון', לא יודע אם זה SIM-FREE. האייפון לא פרוץ אבל מי שירצה יוכל לקבל אותו עם פריצה (בחינם) האייפון אחרי פירמוט הגדרות + תוכן, הוא ריק, כחדש. נמכר עקב מעבר ל4S... אני באיזור ירושלים. יכול לשלוח דרך הדואר. חבר שלי דיי פתוח להצעות מחיר לפני שהוא יהיה לא זמין ויתן מחיר חד משמעי. תשלחו לי בהודעה פרטית ואצור איתכם קשר במידה וזה יתאים! תודה רבה. אני מחפש גם רדיו דיסק אקליפס 7200, מוכן להחלפה למעוניינים, אתחשבן עם החבר א…
הודעה אחרונה מאת -Negative-, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חבר מוצא את עצמו בחו"ל במקום ההופעה. מוכר כרטיס וי.איי.פי (שנגמרו מזמן, אגב). 1000 ש"ח. 0544-999 שמונה שתיים שמונה. מאור. (עזבו ה"פ, אין לי יותר פרטים)
הודעה אחרונה מאת Talgaz, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אייפון במצב מעולה צבע שחור, קניתי אותו מחבר לפני חצי שנה סימפרי יצרן ועכשיו קניתי גלקסי 3 המכשיר מגיע עם הקופסה ומטען! המחיר המבוקש הוא 1800 ש״ח וזה מחיר סופי. יכלתי לרשום 2000 ואז לרדת איתכם אבל אני נמנע מבלבולי שכל! צרו קשר בפרטי
הודעה אחרונה מאת tomerzhr, -
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
דיסק לחיתוך חדש באריזה לא נפתח . 300 שח 0506985856
הודעה אחרונה מאת MA210, -
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
LENOVO THINKPAD X61 מסך "12.1 מעבד ליבה כפולה אינטל T7500 - 2.2GHZ 4GB DDR2 6627MHZ זיכרון כונן קשיח 160GB נרכשה סוללה חליפית חדשה שמחזיקה מעל 4 שעות המתנה. מערכת הפעלה WIN7 64BIT הותקנה מחדש לצורך המכירה. המחשב במצב מצויין, כולל מטען. מחיר: 1200 שקלים, גמיש קלות.
הודעה אחרונה מאת m_c_ofer, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אפשרות החלפה על תלת פאזי(גרמני)
הודעה אחרונה מאת בן-עטיה, -
- 0 תגובות
- 999 צפיות
מייבש כביסה של ווסטליין 8KG, במצב כחדש, כמעט ולא היה בשימוש. פתח קדמי. מחיר גמיש, נמצא בפתח תקווה - כפר גנים ג'. נא לפנות בה"פ.
הודעה אחרונה מאת edan839, -
- 2 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
למכירה מע' קולנוע ביתי מדגם HS 210 מבית Harman Kardon. מדובר בסט 2.1 בעל זוג רמקולים 65W כל אחד, סאב וופר אקטיבי 200W. בעל יציאת HDMI למסך הטלוויזיה (כולל התפריטים!), וגם Upscaling ל-1080p. בנוסף כניסת USB 2.0, פלייבק של סרטים, מוזיקה ותמונות מתוך התקני רשת ועוד. Key Specifications ------------------ ■ Audio section – continuous average power (FTC), (stereo mode): 65 watts per channel into 6 ohms @ 20Hz – 20kHz, ■ Frequency response – DVD (linear PCM): 2Hz – 22kHz, ±0.5dB (48kHz sampling); “A”-weighted S/N ratio: >115dB; THD: 0.0025%; dynamic range (DVD): 105dB (20-bit); (CD): 100dB; channel separation: >90dB ■ Dimensions (H x W x D) and weight – DVD…
הודעה אחרונה מאת Freak_Miky, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מערכת הכי טובה ש creative ייצרה. 7 רמקולים וסאב (סראונד מלא) לביקורת על המערכת כנסו לכאן : Creative GigaWorks S750 Speaker System Review: Beyond Ultra Sound - X-bit labs המגבר הפנימי של המערכת התקלקל ואני מעוניין למכור את שבעת הרמקולים והסאב (יש גם את כל הכבלים ומערכת הבקרה למי שירצה) הרמקולים מאוחסנים ונמצאים במצב חדש חדש וללא שום שריטה. חשוב לציין שהרמקולים מגיעים בהתנגדות של 8 אוהם והספק 70 וואט RMS ככה שאין בעיה לחבר אותם לכל מגבר\רסיבר שנותן עד 100 וואט RMS. מי שלא מכיר אלה סטליטים עם שני רמקולים, מיד וטוויטר טיטניום עם קרוסאובר לכל רמקול. בקיצור מאוד איכותיים. אני פתוח להצעות. בה"פ בבקשה.
הודעה אחרונה מאת Sharouf, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש חבילה של 10 מגינים תנו הצעות בפרטי . ניתן לקנות בבודדים לפי 10 שקל לאחד .
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
- 2 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
למכירה רסיבר Yamaha דגם HTR-6130, במצב כמו חדש, בן שנתיים, לא היה כמעט בשימוש. לרסיבר יש שתי כניסות HDMI, שלוש כניסות קומפוננט, ארבע כניסות S-Video, שתי כניסות אופטיות. 5.1 ערוצים, 100W לערוץ. תומך Dolby Digital, Dolby Pro Logic II, DTS Digital Surround. תומך בשני אזורים, מצב לילה, שלט לומד, מגיע עם מיקרופון לכיוון הרמקולים וכל הספרות האוריגינלית. נמכר עקב קניית רסיבר יותר מתקדם. מידע נוסף ניתן למצוא פה: http://usa.yamaha.com/products/audio-visual/av-receivers-amps/htr/htr-6130_black__u/?mode=model מחיר מבוקש - 800 ש"ח בני - 054-3020058, רמת גן.
הודעה אחרונה מאת benny.brit, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי למכירה מחשב נייד, כמו חדש, אצלי 4 חודשים, בקושי היה בשימוש!!! עדיין עם חלק מהניילונים מסך: 15.6 (HD+ (1600x900 מעבד: Intel® Core™ i5 2430M מערכת הפעלה: Genuine Windows® 7 Professional זיכרון: 4GB DDR3 1333 MHz כרטיס מסך: NVIDIA® GeForce® GT 555M 2GB DDR3 VRAM כונן קשיח: 750GB 7200rpm קורא כרטיסים: (3 -in-1 card reader ( SD/ MS/MS Pro Duo/ MMC רמקולים מדהימים!!! : Built-in Speakers And Microphone Bang & Olufsen ICEpower® מגיע עם סאב וופר! סוללה: 6Cells : 5200 mAh 56 Whrs יציאות: HDMIx1 USB 3.0x2 USB 2.0x2 מחשב מדהים! מריץ משחקים בצורה חלקה לא היה לי כ"כ הרבה זמן לשחק איתו, סטודנט ועובד משרה מלאה ולרוב משתמש בלפטופ הקטן. אני דורש ע…
הודעה אחרונה מאת Eliran1987, -
- 2 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
Movie 80 CX מבית CANTON, סט רמקולים למע' קולנוע ביתי 5.1. - 2 רמקולים קדמיים 100W - 2 רמקולים אחוריים 100W - רמקול סנטר (כפול) 100W - סאב וופר אקטיבי 100W רמקולים ברמה מאוד גבוהה, סאונד מעולה גם במוזיקה וגם בסרטים. הסט בצבע לבן, כולל מתלים מקוריים, קטנים מאוד "ונבלעים" יפה בקירות. חדש (אם תשיגו לבן בכלל) יעלה החל מ-1900 ש"ח, הסט שלי במצב חדש! הוחלף מסיבה שהשגתי KEF 2005.3 במחיר שערורייתי, אחרת לא הייתי מחליף. Movie 80 CX Technical Data פרטים נוספים ניתן לקבל בפרטי, או בטל' 0523057096.
הודעה אחרונה מאת Freak_Miky, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
גדי קוקו מאמן כושר אישי עם ניסיון. בוגר מכון וינגייט נייד 050-5739694 לאיזור מודיעין והסביבה.
הודעה אחרונה מאת wa11a, -
- 1 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שעון במצב חדש, נענד אולי חודש. אחריות עד אפריל 2013 יש אריזה עם כל הניירות ונילונים. מחיר 450ש"ח
הודעה אחרונה מאת ShizoManiak, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש 3 סימים של וודאפון, 40 ש״ח לאחד ועוד יש בחלקם יתרה די מכובדת לניצול. בין כולם ניתן לשלוח סמס בחינם! לכל אחד מהם ניתן להגדיר מס׳ וודאפון שאליו גם השיחות חינם, ואכן כך מוגדר בין 2 מהם. כמובן שהם פריפייד, ניתן לטעון אותם בכל קיוסק, פתרון זול מאד ואפקטיבי לתקשורת באיטליה. בכל סים גם 500 מגה גלישה בחודש. צרו קשר בה״פ, אני גם יכול לשלוח אותם בדואר אליכם בתוספת קטנה. עובדים גם בדור 2.
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 310 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- andor
- sperial
- נירו72
- Night Driver
- RedLabel
- urich
- Pavlik
- shugiflex
- SlowRide
- IsraCar
- iEminem
- alex321