Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למכירה- קטאנה אמיתית Dynasty forge bushi 1095

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה- Dynasty forge bushi 1095, ב vine theme

הטסובה (מגן יד) נראית ככה, והפוצ'י/קאשירה (החלקים ממתכת על החלק העליון והתחתון של הידית) עם עיצוב תואם:

1095d_ikat_mokko_vine_tsuba.jpg

החרב אינה שלי- אלא של חבר טוב שלי, חבר בנבחרת ישראל באייאידו (כן, יש דבר כזה), דאן 2 במוסו שינדן ריו

החרב הייתה בשימוש קל לאימונים, ומספר פעמים חיתוכי במבוק. אין בקצה הלהב צ'יפים/גלגול/התקהות של הלהב.

מי שמחפש גיאומטריה מסורתית יתרצה כאן מאוד, הפרופיל וגיאומטריית הלהב דומים מאוד ללהבים היסטוריים שונים, נעשו מספר שינויים כדי להקנות

ללהב יותר עמידות ביחס לגיאומטרייה 100% מסורתית, מיותר להגיד שגם האיזון בהתאם. מתאימה למתאמנים באייאידו שרכשו מעט טכניקה ומעוניינים לנסות חיתוך פרקטי, או לאספנים ואנשים המעוניינים בפריט תצוגה איכותי ויפה.

חושלה בצורה דיפרנציאלית עם חימר על הלהב וכל הסיפור, ולכן קיים עליה גם האמון אמיתי (הדוגמה של הגלים על הלהב), לא צרוב בחומצה ושאר טריקים מג'ייפים.

הפוליש על החרב הוא פוליש היברידי, חלקו בניירות מים והשלבים האחרונים באבני מים, כך או כך אין מדובר בפוליש של מכונה.

פרטים יבשים:

אורך- 28.5" נגאסה (להב בלבד), טסוקה 11"

פלדה- AISI 1095

חישול- דיפרנציאלי (בצורה המסורתית, עם חימר וכו'), קשיחות גב של כ 42HRC, קשיחות קצה של כ 58-59HRC

נקודת איזון- כ 5.5" מהבסיס

קימור- כ 1".

חומרים-

טסוקמאקי- משי, עם הישיגאמי

על הטסוקה- ray skin אמיתי (בעברית זה עור של "חתול ים" או משהו בסגנון)

פוצ'י, קאשירה, טסובה- 100% ברזל יצוק

ספה, האבאקי- פליז

פגמים ובעיות

שום דבר רציני. על הלהב מספר שריטות קוסמטיות, ניתן להוריד עם metal glo. השריטות לא הורדו כי אין להן חשיבות תפעולית, והן גם לא כאלו מציקות בעין.

בנוסף, קיים טיפה חופש בטסובה, מ"מ-2 לצדדים. שוב, אין חשיבות תפעולית בכלל, ניתן לסדר עם פלייר, חתיכת מתכת/חמרן/שאר דברים שנמצאים בחנות הקרובה של שזר, וטיפה סבלנות. בסרטוני הדגמה רשמיים של קאטורי שינטו למדגים יש חופש דומה בטסובה.

תמונות:

91461945.jpg

28376261.jpg

76706189.jpg

93035317.jpg

9693890.jpg

התמונות לא צולמו על ידי, אלא ע"י הבעלים של החרב. אם יצא לי, אצלם כמה תמונות בעצמי, בתקווה שיהיו מוצלחות יותר.

מחיר מבוקש: 2100 ש"ח.

שימו לב, מדובר בלא פחות ממציאה. הסדרה הנ"ל סיימה יצור ולא תחזור עוד, החברה המייצרת החליטה להתמקד יותר בקו החרבות הסיניות והאירופאיות שלה.

עד כמה אני בטוח שמדובר בחרב מוצלחת? כ"כ בטוח עד שיש לי בדיוק אחת כזו פה על השולחן, בבעלותי. אני לא מתכוון למכור אותה, ואם הייתי שם אותה למכירה המחיר המבוקש היה 2700-2800 ש"ח. המוכר הפעם זקוק לכסף למימון פרויקט גדול מאוד (פרויקט= חרב בהזמנה אישית), זה+הורדה של 100-200 ש"ח על כל "פגם"= המחיר הנמוך שאתם רואים פה.

יצירת קשר- מייל [email protected], טלפונים ועוד פרטים ינתנו במייל.

• תוכן חדש...