Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למכירה מולטי טריינר

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה מולטי טריינר מדגם vo2 7000 , נקנה לפני כשנה וחצי, בקושי שומש, המחיר שלו בחנויות בסביבות ה1500 שח (ניתן לראות בזאפ). אני מוכר עקב חוסר שימוש.

אני רוצה פחות מחצי מחיר, או שימכר לברזל.. 650 שח. הפירוק עלי, ההובלה והרכבה עליכם :wink:

הצעות בפרטי, אני מבת ים.

http://www.rocky-sport.com/pl_product~1250~0~0.htm

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדיין למכירה, גמיש במחיר. למי שלא רוצה להירשם לחדר כושר או סתם מתעצל..

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עדיין למכירה, גמיש במחיר. למי שלא רוצה להירשם לחדר כושר או סתם מתעצל..

ZOOM-ZOOM

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לכל מי שמתעניין, המחיר הוא חמישית מהמחיר בחנות, המכשיר במצב טוב, לא שומש כבר כמה חודשים טובים, כל הפרטים עליו כולל הגודל מופיע בקישור שהעלתי. אין צורך בלשאול כל מיני שאלות, מי שמעוניין שיתאם איתי ופשוט יגיע לקחת, אני כבר יפרק את מה שצריך. אתם קונים מוצר במחיר זול בהרבה מהשווי שלו כחדש אז לא צריך לחפור יותר מידי. אם לא ימכר השבוע ימכר כברזל, יבואו ויקחו אותו ויפרקו לבד אז עדיף לי.

לרציניים בלבד, אני מבת ים.

http://www.rocky-sport.com/pl_product~1250~0~0.htm

ZOOM-ZOOM

פורסם

הקפצה עדיין אקטואלי.

למשתמש ziv תיבת ההודעות שלך מלאה ואי אפשר לשלוח לך הודעה פרטית.

ZOOM-ZOOM

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שבוע אחרון למכירה, לרציניים בלבד, לצלצל ולבוא לקחת, אני יפרק לפני או בזמן שתבואו. אני מבת ים, המחיר 350 שח.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...