אלטעזאכן
קונים (ומוכרים) הכל רהיטים אלטעזאכן אלטעזאכן. מיטה, ארון, שולחן, כיסאות, פריג'ידר, תנור גז, מכונת תפירה, מכונת כביסה, ספה, מזנון, שטיח. אלטעזאכן אלטעזאכן. אפשר כמובן לקנות ולמכור דברים יותר מודרניים כמו טלפונים, מצלמות, אופניים חשמליים וכאלה.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי הפורום - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום אלטעזאכן!
- פורום אלטעזאכן נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- כותרת אינפורמטיבית לגבי תוכן ההודעה חובה ! הודעות בסגנון "מספר פריטים למכירה" או "חייב דחוף תכסף" יימחקו והאחראי להם יישא בנזק.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של מוצרים שאינם קשורים לעולם הרכב.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה. אם יש ברשותכם מס' פריטים אחדו אותם תחת נושא אחד.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) אנא המתינו שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום.
- אין אפשרות להגיב או לנהל דיון לגבי מוצר למכירה. בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אי - מיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של מיטב החברות בארץ.
- פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ , מייל או טלפון.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בקנייה ובמכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
4,823 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מעוניין למכור את המסוק שלי, Walkera CB180D. קצת פרטים טכניים על המסוק ותיאור: ה HM CB180D הינו מסוק קטן, זריז ומהפכני טכנולוגית המגיע בגרסתRTF הכולל שלט 2.4Ghz. המסוק מתאפיין בראש רוטור מתוכנן ומיוצר בעזרת תיכנון ממוחשב (CNC) לדיוק מירבי ויציבות מטורפת! המסוק קל משקל, עמיד במכות וריסוקים וניתן לתיקון בעזרת חלקי חילוף זולים וזמינים בחנות! מנוע הזנב מצוייד במניפות קירור המסייעות בשמירה על אורך חיי המנוע. המסוק מצוייד בשלט WK-2402 2.4Ghz ארגונומי לנוחות מירבית בעת ההטסות. השלט בעל מסך LCD מואר המספק את כל הנתונים הדרושים על המסוק בעת הטיסה. המסוק מצוייד במנוע 370SH המופעל ע"י סוללת ליפו 7.4v המספקת כ 10-12 דקות טיסה. נתונים טכניים: משקל טיסה: 2…
הודעה אחרונה מאת ChaoscripT, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם. למכירה פלאפון HTC דגם : XL. כחדש! כל הקודם זוכה. נמצא באיזור ירושלים. 0509966006
הודעה אחרונה מאת הונדה95, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
עקב חזרה בתשובה, למסירה שלוש טלוויזיות 21 אינץ' תקינות לחלוטין, עם טסט בתוקף. אחת LG אחת SABA אחת MITUBISHI לאספנים שביניכם, בונוס טלוויזה שארפ 14 אינץ' צבעונית, אבל לא עובדת בין 07:00-09:00 (למען האמת היא עובדת כשמתחשק לה). למסירה גם היא. מהרו בהמוניכם, לפני שחומוס יחזור בשאלה. תיכף מתחיל "הבית של פיסטוק" בערוץ 23 והוא מגלה סימני קריז... הטלוויזיות נמצאות באיזור חיוג תפוס. זה קרוב ל"מיני ישראל", לטרון. שמר אפס 544 588 אפס שבע אפס.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום חברים , מעוניין למכור טאבלט Xoom 2 של מוטורלה כבן חודשיים (יצא מהקופסא) חדש לגמריי. מכשיר איכותי ומצויין נתאים לכל דבר משחקים אינטרנט אודיו . מסך גדול ואיכותי וסוללה חזקה . תומך בסים 3g . מצלמה כמדומני מצלמת בhd ( לא לתפוס במילה לא בטוח לגבי זה) נקנה בסלקום יש אחריות. מחיר מבוקש 1600 שקלים אזור קריות. לפרטים הודעה פרטית בבקשה. שיהיה שבוע מוצלח חברים
הודעה אחרונה מאת djmeir13, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן הסט הנ"ל מוצע למכירה, מדובר בסט במצב חדש לחלוטין: Logitech G27 PS3 Slim 160GB + שלט + כבל HDMI ו Gran Turismo 5 פרטים נוספים בה"פ. תודה.
הודעה אחרונה מאת mayrun, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה מזגן תדיראן carrier מיני מפוצל 4 כ"ס תקין ועובד יוצא מן הכלל. נשלט ע"י שלט, ניתן לתכנות להפעלה/כיבוי עם טיימר, מספר פעמים ביממה ובאופן יומיומי (מצויין למי שרוצה להתעורר לבית חם או ממוזג). בשעתו רכשתי עוד קופסת בקרה ייחודית המתקשרת עם השלט,עלתה 400 ש"ח ותימסר חינם עם המזגן (כן ימסרו הקבלות,ספר ההתקנה וספרון ההפעלה). ניתן להתרשם ממנו עובד... רלבנטי למספר ימים בלבד (עד אמצע השבוע הבא). כל החבילה- 1100 ש"ח בלבד, פירוק והרכבה על אחריות הרוכש. אני מחיפה. אהרון 052-2797351
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בשימוש של אשתי בצבע שחור מצב מעולה מגן מסך מהיום הראשון מגיע בגירסת iOS 6.0.1 אפשר לקבל אותו פרוץ לפי דרישה מגיע כולל מטען וכבל USB אני מוכן להתחייב בכתב ולחתום שהמכשיר לא גנוב ולא ינעל המחיר הוא 800 ש״ח גמיש 0547495262
הודעה אחרונה מאת the pawer of spl, -
- 5 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
Beats by Dr. Dre Studio http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762371 חדשות בקופסא, בצבע אדום מחיר: 1000 ש"ח סופי אלכס - 054-5833748
הודעה אחרונה מאת Pin2o, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למכירה Optimus G E970 חדש לחלוטין, האח המוצלח של הנקסוס 4. גרסת ה 16GB, וכמובן שיש חריץ מיקרו SD להרחבה. מעבד מרובע ליבות KRAIT 1.5GHZ, 2GB RAM וכל מה שמסביב. מפרט מלא- http://www.gsmarena.com/lg_optimus_g_e970-5062.php אחד המכשירים החזקים בעולם, הודלק פעם אחת לשם פתיחה לסים פרי, וגם זה נעשה דרך הניילון. המכשיר ללא נגיעה. מגיע עם כל מה שמגיע בקופסה- חוברות, מטען, כבל, כרטיס זיכרון 16GB וכמובן המכשיר עצמו. כמו שנאמר ואם מישהו פספס- המכשיר סים פרי. תמונות כמיטב המסורת- מחיר מבוקש: 2750 ש"ח נכון לרגע זה, לא מעוניין בהחלפות. יצירת קשר במייל [email protected] או ה"פ
הודעה אחרונה מאת Pika007, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למכירה שני אייפון 4 אחד 16GB שנקנה בפלאפון -סים פרי ואחד 32GB שנקנה בארה"ב - סים פרי שניהם במצב טוב מאוד וגובל במצב חדש. שניהם עם מגן מסך ומגן אחורי מיומם הראשון, מעולם לא היו ללא מגן. מגיעים עם הקופסא. 16GB - במחיר של 1950 32GB - במחיר של 2250 050 ארבע 2 שמונה 1 אחד 9 חמש אופיר
הודעה אחרונה מאת <<TIBURON>>, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למכירה GPAD במחיר עלות 168$ דהיינו 700 ש"ח חדש באריזה! CPU: Rockchip RK2906 Cortex A10 1.5GHz OS: Google Android 4.0.4 RAM: 512MB DDR3 Internal storage capacity: 8GB External storage: Micro SD card (up to 32GB) - not included Screen: 9 inch 16:9 TFT capacitive multi-touch panel 800 x 480 (WVGA) Front camera: 0.3 Megapixel Back cameras: 2.0 Megapixel Flash: Flash 11.1 Support Video Calls OnlineNetworking: Wi-Fi: WiFi 802.11 b/g/n Wireless internet External 3G 3G Web Surfing: YesConnectivity: TF card slot Mini USB host HDMI host 3.5mm Headphone jack DC jack 054-2209732
הודעה אחרונה מאת Manowar, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
למכירה גלאקסי טאב 2. מסך 8.9. 3G . כניסה לסים. צבע לבן. באריזה מקורית. מצב מצויין. מחיר 1100 ש"ח. 0508810671 שחרון
הודעה אחרונה מאת shahar1, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה מחשב עם צורב DVD ומסך LCD 21.5 1920X1080 של Benq מותקן עליו Windows 7 64-bit עם כל התוכנות. Intel Core2 Quad CPU Q8300 @ 2.50GHz, 2.0GB RAM,NVIDIA GeForce GT 220 דורש 1200 שקל. יש את כל הניירת של המחשב והמסך וכל הדרייברים. מי שמעוניין שיצור קשר בפרטי בבקשה.
הודעה אחרונה מאת rondon15, -
- 10 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום נרכש מאייני יש לי טעמי : ענבים ,מלון, מיקס פירות ,דובדבן ,אפרסק בקבוקוני 50 מ"ל רמת ניקוטין 11 מ"ג 50 שח לכל בקבוק הודעה פרטית תודה
הודעה אחרונה מאת asaf41, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש לרכוש ספר ללימוד אמסבלר מההתחלה אם הוא מתאים להנדסאים לבחינות מה"ט זה גם מצויין מי שיש לו שייצור איתי קשר תודה ,עוז.
הודעה אחרונה מאת ozwrx, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מוכר גגון שהיה בשימוש 7 חודשים. מדובר בגגון של ה-חברה לגגונים (thule) דגם 751 (חיבור fix point להברגות המקוריות של יצרן הרכב במקום למשקוף שפוגע באטימת הדלתות). כרגע המתאמים שיש לי מתאימים ליונדאי i30 דור ראשון, אבל ניתן לרכוש בנפרד מתאמים לרכבים נוספים. מוטות הרוחב מאלומיניום (נראה טוב על הרכב, לא סתם מוטות פלדה מרובעים) דגם 861. סט חדש עולה כ- 1800 ש"ח. משומש כחדש דרכי שלכם בעבור 800 ש"ח. פרטים בה"פ או בטלפון אפס חמש ארבע ארבע שתיים ארבע ארבע שתיים שש שש לא לשלוח SMS
הודעה אחרונה מאת Casper, -
-
- 6 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
תכולת בית למכירה: כל הציוד במצב טוב עד מעולה,המחיר הגבוה ביותר הוא רבע ממחיר שעלה כחדש,רוב הפריטים נמכרים בפחות. חלק מהציוד מצריך פירוק לצורך הובלתו כוננית/ספריה לבנה 180מאיקאה 180 X180 (20 תאי לאכסון או לספרים) 230 ש"ח. ארון בגדים 2403 דלתות X240 (ממטבחי סמל-מפואר וחדש,חזית זכוכית) 2300 ש"ח. פינת אוכל (מביתילי (נפתחת ל-10 סועדים) עם 6 כיסאות 1200 ש"ח. מזנון לסלון עם מקום לממירים וציוד חשמלי,3 מגירות ענק מעץ מלא צבוע בתנור בגוונים וונגה ושמנת (נמוך,ארוך בעיצוב מודרני) 1400 ש"ח. ארון איקאה קטן 75 X170 250 ש"ח. 2 מדפים מאיקאה,התקנה נסתרת לקיר,אחד ירוק,אחד סגול, 50 ש"ח לשניהם. כוננית לחדר שינה,לבנה,6 מגירות רחבות,כמעט ח…
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מעוניין למכור לאספן, מכונת כתיבה BRILLANT 5000, תוצרת איטליה במצב תקין (אנגלית בלבד). הצעות מחיר תשקלנה בכובד ראש...
הודעה אחרונה מאת erez59, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כל הרכיבים נקנו בסוף אוקטובר 2011 ב"ארליך", ושימשו אותי נאמנה בשנה האחרונה בלימודי צילום ב"קאמרה אובסקורה". עקב מעבר לצילום תת-ימי, הציוד היבשתי מוצע כולו למכירה. כולו במצב מעולה, ממש כחדש, נשמר תמיד בתיק מרופד בתנאים טובים ומיטיבים. ערכה מלאה ונפלאה לכל צלם חובב ומי שנכנס לתחום. רשימת ציוד מלאה: * גוף מצלמה Canon 550D, כולל אחריות מאק ל-7 שנים (כלומר, לעוד כ-6 שנים מהיום): 2200 ש"ח * עדשת Canon 15-85 IS f/3.5-5.6, כולל אחריות מאק ל-3 שנים (כלומר, עוד כמעט שנתיים מהיום): 2800 ש"ח מי שיקנה את שתיהן ביחד יקבל במתנה פילטר UV, מגן שמש לעדשה, ושלט רחוק (חוטי) ביחד איתן (שווי של כ150 ש"ח). * פלאש חיצוני Canon 430 EX II, שומש מעט מאוד: 900 ש"ח …
הודעה אחרונה מאת MiKa_P, -
- 0 תגובות
- 948 צפיות
יש לי מחשב נייד של חברת HP PAVILLION DV1000 אני מחפש בשבילו הרדיסק גדול יותר. הקיים הוא 80GB אני מחפש מעל ל120GB. בעדיפות. אבל גם 120 יהיה בסדר. אני מחפש אחד משומש. כי אני לא רוצה להשקיע במחשב הזה. אז למי שיש אחד שהוא ישמח להפתר ממנו בסכום סמלי- או בהחלפה מול ציוד לרכב. שיצור איתי קשר בפרטים. או בטלפון - 0503-3O53O5
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 4 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלומות, מוכר אייפון 4S, 32 גיגה. סים פרי יצרן (אין קומבינות של כרטיס סים או משהו). שמור, עם מגן מסך ובאמפר ממתכת. מגיע עם אוזניות מקוריות וכבל מקורי (גם עם הקופסא וכל העניינים שבה, אם זה משנה למישהו). לקונה המאושר תינתן עמדת סנכרון / טעינה מחיר: 2700 ש"ח. לא מעוניין בהחלפות. אפשר לפנות אלי בה"פ תמונה 1: http://i46.tinypic.com/1yuauc.jpg תמונה 2: http://i48.tinypic.com/11u9lqo.jpg בימות השבוע אני בתל אביב, סופ"שים בירושלים
הודעה אחרונה מאת Keyser, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
4s שחור 16 ג׳יגה סימפרי יצרן מחו״ל. 2000 ש״ח פלאפון 0506454813
הודעה אחרונה מאת tomerzhr, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן, בעקבות שדרוג לנקסוס 4 , אני מעוניין למכור את הגלקסי S1 ששימש אותי במשך כמעט שנתיים הגלקסי במצב חיצוני לא מדהים, ויש לו שבר בפס כסף מסביב למסך. ניסיתי בתמונות להתמקד בשבר עצמו, כדי שתוכלו לראות את הבעיה. כמו שרואים בתמונות, הזמנתי פס כסף חדש (מסגרת מסך) ופנאל אחורי חדש, אך אני לא יודע איך לפרק את המכשיר ולהרכיב את הפס כסף. המחיר המבוקש הוא 550 ש"ח. תמונות: 1 - http://imageshack.us/a/img24/2879/img20130120152123.jpg 2 - http://imageshack.us/a/img51/2428/img20130120152152.jpg 3 - http://imageshack.us/a/img845/153/img20130120152129.jpg ניתן לשלוח הודעה פרטית ולקבל מספר פלאפון. יום טוב
הודעה אחרונה מאת Akaplan, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי. למכירה סוללה חדשה דנדשה לגלקסי S1 . 1700 מילי אמפר של חברת מומקס ,באריזת שרינק שמעולם לא נפתחה.מחיר מבוקש 80 שקל בלבד! .כל הרוכש יקבל בדואר (כאשר יגיע מחו"ל) כיסוי לגלקסי S1 - כיסוי גומי שחור פשוט ללא תוספת מחיר. פנייה בה.פ. נמצא באזור הקריות. לכל השואלים ,הגלקסי מת לפני הגעת הסוללה ולכן אין לי צורך בה.
הודעה אחרונה מאת IRON-MAN, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
הליכון הורייזן פיטנס עם צג דיגיטלי,תוכניות,תכנות,מד דופק,שיפוע משתנה וכיו"ב. היה בשימוש מספר מועט של פעמים ומזה זמן רב משמש כקולב... מגיע עם כל הסט הנדרש לשימון. אני מחיפה. אני לא דורש 900 כדי לרדת ל-700 ... מראש המחיר 500 ש"ח לבוא ולקחת בלי להתווכח. יש לי עוד מוצרים שונים למכירה לרבות מזגן מיני מרכזי(1500 ש"ח),מחממי חדר אמבט (100 ש"ח כל אחד),מאוורר תקרה סטאר אמריקאי (לא מדובר במאוררים הסיניים הזולים אלא בטופ, 100 ש"ח),ריהוט וגופי תאורה איכותיים. 052-2797351
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מעוניין לתת שני מכשירים בעד אייפון 5 שני המכשירים תקינים פתוחים לכל הרשתות . פרטי בלבד תומר ,
הודעה אחרונה מאת 7172277, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כמו שכתוב בכותרת, המטען חדש דנדש ללא שריטה, אפילו פעם אחת לא הטענתי ולא השתמשתי,פתחתי רק לראות , בא עם מתאמים לניידים שונים, וכמובן לאייפון, יש לו תקע חשמל שצריך מתאם לשקע ישראלי, מתאם כזה עולה כמה גרושים, ויש לכם אחלה מטען לשעת חירום אפשר גם לראות בגוגל את המוצר הזה, קיבלתי אותו היום, ואין לי צורך בו מחיר 100 שקל, נא לפנות בה"פ
הודעה אחרונה מאת ESTK, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
המכונית עובדת על סוללה עם שני מהירויות. יש סט צמיגי כביש ועוד סט של צמיגי שטח (כולם במצב מצויין). הבודי הוא של אימפרזה GT שנת 2000. נקנה באנגליה לפני כמה שנים ובקושי היה בשימוש..
הודעה אחרונה מאת daniel_18, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
אייפוד במצב חדש, 32G, עם כבל למחשב מקורי+שנאי לחשמל, 3 מגני מסך, אוזניות מקוריות, ו 2 מגנים רגילים גמיש מעט במחיר, על המכשיר כבר יש מגן מסך מט, גרסא 6.0.1 נמצא באזור קריות דורש 800, גמיש מעט במחיר יואב - 0549986188
הודעה אחרונה מאת yoyoav, -
- 8 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הזמנתי 2 סטים חבר בסוף לא רוצה אז הסט נימכר ב300 שקל סט מקורי של גויטק מדגם ego t 650 mlh הסט לא שומש מעולם יש גם כמה נוזלים של 30ml בטעמים ענבים אפרסק אבטיח 11 מיליגרם ניקוטין לפרטים נוספים בהפ יש אפשרות למשלוח לכול מקום בארץ ולשלם בפייפאל
הודעה אחרונה מאת יאן,
-
מי מחובר 2 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 309 אורחים (הצג רשימה מלאה)