אלטעזאכן
קונים (ומוכרים) הכל רהיטים אלטעזאכן אלטעזאכן. מיטה, ארון, שולחן, כיסאות, פריג'ידר, תנור גז, מכונת תפירה, מכונת כביסה, ספה, מזנון, שטיח. אלטעזאכן אלטעזאכן. אפשר כמובן לקנות ולמכור דברים יותר מודרניים כמו טלפונים, מצלמות, אופניים חשמליים וכאלה.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי הפורום - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום אלטעזאכן!
- פורום אלטעזאכן נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- כותרת אינפורמטיבית לגבי תוכן ההודעה חובה ! הודעות בסגנון "מספר פריטים למכירה" או "חייב דחוף תכסף" יימחקו והאחראי להם יישא בנזק.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של מוצרים שאינם קשורים לעולם הרכב.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה. אם יש ברשותכם מס' פריטים אחדו אותם תחת נושא אחד.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) אנא המתינו שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום.
- אין אפשרות להגיב או לנהל דיון לגבי מוצר למכירה. בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אי - מיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של מיטב החברות בארץ.
- פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ , מייל או טלפון.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בקנייה ובמכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
4,823 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הראשון - אבטיפוס (באמת!) של חברת דסילבה. יש צירים די פשוטים, צריך להחליף לאגרים וגלגלים (אפשרי להוסיף חדשים, צריך לברר עלויות) בורד די קשיח, עם פלקס נמוך. מתאים מאוד למתחילים כדי לראות מה הסגנון שאליו תרצו להמשיך. עיצוב פינטייל. הברוד ראה כבר די הרבה כביש. מוכר אז-איז ב400 עם הצירים הישנים (פריס) השני - בורד של חברת מדריד. עשוי במבוק, dropthrough, עיצוב סימטרי, מתאים לפרי רייד. 39" אורך. פלקס בינוני. כמעט ולא רכבתי עליו (החליפו לי את אותו בורד אחרי שג'יפ עלה עליו בסן פרנסיסקו), במקור קניתי רק בשביל לרכב קצת בארה"ב באיזור כביש 1 של קליפורניה. ימכר נקי ב500 ש"ח. אפשרי להוסיף צירים וגלגלים של surfrodz וגלגלים (לא יודע מה יש במלאי) באיזור ה600 ש"ח. יתכן שיש צירים …
הודעה אחרונה מאת urban.racer, -
TV מחשב Android
מאת stich- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ל חיבור HDMI כולל שלט MELE 300 שייח Specifications: Type: MK808 Solution: RK3066, Cortex-A9 OS: Android 4.1 Processor frequency: 1.6GHz Display: HDMI output (TV) RAM: 1GB DDR3 Flash: 8GB Nand Flash WIFI: 802.11b/g/n 2.4G: support built in 2.4G remote keyboard and mouse Hard disk: support TF card: 1GB-16GB; Hard disk: 1GB-5TB I/O Port: USB2.0 host*1, OTG micro USB*1, HDMI output*1 Power supply: DC 5V 1A
הודעה אחרונה מאת stich, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
scala rider solo מצב חדש חצי שנה בשימוש עם כל הערכה המקורית וספוגים חדשים. החברה המובילה בתחום, איכות שמע מצויינת והרבה פיצ'רים שימושיים. מחיר 450 גמיש, אני מחיפה 0524705962 מוכן להחליף תמורת מסך מחשב. יש לי גם כפפות חורף ממוגנות לאופנוע 100 אחוז נגד מים של akito ב150 שקל.
הודעה אחרונה מאת dj_dani, -
2 מחבטי טניס
מאת JAYZ- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום רב, מוכר 2 מחבטי טניס, אחד של BABOLAT, והשני של HEAD. ביחד 900 שקל, ובאים עם הCASE גמיש קצת. טלפון: 0549489547, עמרי. תודה.
הודעה אחרונה מאת JAYZ, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
beats Solo HD האוזניות סגורות בקופסא עם הניילון המקורי, לא נפתח! יבואן מקורי- באג מולטי סיסטם (מדבקת היבואן על האריזה) המחיר 900 ש"ח. אפשרות להחלפה על אייפון 4 או אייפד 2 WIFI עם תוספת מצידי. האוזניות נמצאות בצפון (קריות) אבל אני עובד בכל הארץ ויכול להקפיץ אותן לדרום/מרכז/צפון רחוק. טלפון: 052 373 85 06 נא לא להתקשר/לשלוח SMS עם הצעות להחלפה אחרות או להתווכח על מחיר. תודה.
הודעה אחרונה מאת Alto, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום. אני מחפש סאבים שקטים (Bass Shaker) אם יש גם מגבר מצוין. Bass Shaker
הודעה אחרונה מאת ADVANCED, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה מכשיר HTC One X, הגרסה האמריקאית של AT&T, המכשיר כמו חדש, ומגיע בקופסה המקורית עם כל תכולת האריזה. היה בשימוש כחודש וחצי. מפרט מכשיר מלא- HTC One X AT&T - Full phone specifications זהה ל S3 האמריקאי מבחינת חומרה, למעט 1GB זיכרון מול 2 ב S3. אין יותר מדי מה להגיד- המסך פשוט מצוין וזה ידוע, SLCD 2, למי שאוהב יש את אפשרות ה beats audio בתוכנה, מכשיר חזק, יפה ואיכותי. מה כלול- המכשיר+קופסה+כל תכולת הקופסה עד לפריט האחרון, כולל טאב המתכת הקטן לפתיחת מגש הסים בקלות קייס Otterbox Commuter מקורי מגן מסך Zagg invisible shield שהודבק במקצועיות ללא בועות וסימנים כלל וכלל. תמונות כמיטב המסורת- מחיר מבוקש- 2000 ש"ח. יצ…
הודעה אחרונה מאת Pika007, -
- 1 תגובות
- 3 אלף צפיות
בס"ד. למכירה. ג"יפ 12 וולט ל-2 ילדים עד גיל 8 . כולל מטען+חגורות בטיחות. 2 מהירויות קדימה איטית+מהירה. הילוך אחורי. יש לי כמה יחידות בבית כולם חדשות!! מחיר בחנות כ-1600 שקלים אני מבקש 850 שקלים על יחידה!! אורן 0546-478606
הודעה אחרונה מאת onimrod, -
- 0 תגובות
- 968 צפיות
העדפה לנקסוס , אבל לא נעול על כלום העיקר לא סיני (ולא אייפד1) - הצעות בפרטי , תודה .
הודעה אחרונה מאת Moonlight Theory, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן חברים, אני מוכר את המכשיר האישי שלי שהיה בשימוש שלי במשך שנה. מדובר על מכשיר אייפון 4S בנפח של 32GB ובצבע לבן (סים פרי מקורי מארה"ב) המכשיר שמור בצורה מדהימה! מעולם לא נפל! מעולם לא נפתח! מעולם לא הוחלפו חלקים כלשהם! מגיע עם כל האביזרים המקוריים כמובן. אני באמת יכול להתחייב עליו בלב שלם... מי שמחפש מכשיר עם נפח מוגדל, במצב הכי טוב שיש להשיג ובמחיר שפוי - אתם תודו לי כל יום. בהתחשב שמדובר ב32 גיגה ושהמחיר שלו הוא לפחות 100$ יותר מה16 גיגה אז המחיר הוא טוב, לא מחיר שוק ולא מחיר בשמיים. אני לא מעוניין בהחלפות ולא אוריד במחיר הנקוב, גם אם הוא יצטרך להשאר אצלי בסופו של דבר. נמכר רק בעקבות שדרוג. פניות בפרטי תודה
הודעה אחרונה מאת GalMe, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
למכירה VIDEO SERVER בקרטון (לא השתמשתי בו, סתם יושב בבית במצב חדש!) ימכר במחיר מגוחך. לינק למוצר: http://www.ebay.com/itm/H-264-D1-1CH-IP-Video-Server-for-CCTV-System-Support-Mobile-View-2way-Voice-Call-/221090757378?pt=US_Surveillance_Security_Systems&hash=item337a093b02 מחיר : ₪ 350.00 * בעזרת VIDEO SERVER ניתן לחבר מצלמה אנלוגית (חיבור COMPOSITE סטנדרטי) למצלמת רשת, חיבור לאזעקה ועוד...
הודעה אחרונה מאת fastgt, -
- 2 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
זוג מוטות הברגה עם הסוגרים (מצב חדש בקושי עשיתי בזה שימוש) כולל צלחות (פלטות משקל) 4 צלחות של 5 ק"ג 4 צלחות של 2.5 ק"ג הצלחות והמוט איכותיות במצב חדש ללא חלודה או סימני התיישנות יתרון ענק שכול אחד יכול להשים משקל לפי הרמת קושי שלו המשקל מספיק למתאמן מתחיל ומקדם דורש על הכול 300 ש"ח מאזור פתח תקווה לפרטים הודעה פרטית
הודעה אחרונה מאת WarDevil, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לרגל מעבר לדיור מוגן.חייב להימכר.http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2_info.php?SalesID=43889455b33a1ebc6f90501174aca3c2048
הודעה אחרונה מאת upetar, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נקנו ב2009 ב5.3K בערך, שמורים היטב. מסך 22 אינץ' של SYNCMASTER עם רזולוציה מקסימלית של 1920X1200, FULL HD, דגם T220P. עובד מצויין ומעולה לסרטים! מערכת מבוססת AMD שנקנתה מIQPC: AMD Phenom II x4 920 2.8GHz G.Skill 4GB RAM (2x2) 800MHz Hitachi 500GB HDD 7200RPM Sapphire HD5770 Seasonic 550W PSU CoolerMaster Cenurion 590 Case מעדיף למכור את שניהם ביחד, מערכת ומסך מצויינים שנשמרו היטב. אין אחריות - פגה. לא הכי עדכנית לגיימינג, אבל סבירה מאוד למשחקים בסיסיים ולא כבדים במיוחד. פרטים והצעות בה"פ.
הודעה אחרונה מאת -Negative-, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן חברים, הבאתי שני מכשירי אייפון מארה"ב (סים פרי), אחד לי ואחד לאישתי, אישתי אינה מעוניינת (אחרי שגילתה כמה עולה להחליף מסך באייפון 5 לעומת הנוכחי שלה 4) ועל כן אני מוכר את אחד המכשירים. המכשיר לא היה בשימוש אבל הוא ללא קופסא בעקבות המשלוח ארצה. למכירה מהירה: 3,000 ש"ח. בפרטי.
הודעה אחרונה מאת GalMe, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בצבע שחור מגן מסך מיומו הרישון הכל עובד מעולה במכשיר gps wifi bt מצלמה סימפריי מהיצרן מגיע כולל כבל usb מטען ומגן iface יוקרתי 1600 שח גמיש מעט כמובן מוכן לחתום שלא גנוב\ינעל לעולם ה״פ או 0547495262
הודעה אחרונה מאת the pawer of spl, -
- 3 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
להשכרה בית פרטי שלושה חדרים, 70 מ"ר במושב פתחיה. מושב פתחיה - נמצא ליד רמלה/מודיעין/לוד/רחובות. 20 דקות מראשל"צ ממש ליד הכבישים 6 ו-431 מושב חילוני, שקט, איכות חיים טובה וחינוך נהדר לילדים בית ממש, לא יחידת דיור! משופץ ויפהפה שלושה חדרים ענקיים מזגן חדש בסלון מרפסת קדמית וצדדית בחזית פרגולה שגם חוסמת גשם גינה עם דשא חניה לשתי מכוניות שער חשמלי לביטחון המתחם כולו איכות חיים נהדרת! חינוך טוב לילדים בגנים ובבתי הספר. המחיר: 3,500 שקל. המחיר לא כולל ארנונה וחשמל, המים מסובסדים. כניסה 1/3/2013 (אנחנו השוכרים, לא בעלי הבית) אז אם מישהו מתעניין, עדיפות לשוכרים לטווח ארוך, עדיפות למשפחות / זוגות צעירים. 0522979369
הודעה אחרונה מאת thebaron, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה, במחיר סימלי, ספה (3 מושבים) + שתי כורסאות יחיד. מצב טוב בהחלט. נמצא בגבעתיים. 050-6260004, לשלום.
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
DJ HERO PS3
מאת dany- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אחי קנה בטעות את הערכה לפלסטיישן 3 במקום לאקסבוקס: http://www.gamestation.co.il/Product.asp?productid=832 חדש באריזה המקורית עם המשחק והכל. 200 שקל. אני מאיזור המרכז, לפנות בפרטי או ב-0547967775
הודעה אחרונה מאת dany, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אייפון 4 לבן במצב מעולה בלי שריטה אחת מעוניין למכור במחיר טוב רק הצעות פרטיות תודה! או ליצור קשר ל0523742625
הודעה אחרונה מאת hagggg55, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה פלייסטיישן 3 גרסא 3.55 פרוץ. המכשיר מגיע עם שלט מקורי וכל האביזרים. כמו כן, מגיע עם 2 גיטרות - אחת הייתה בשימוש והשנייה מעולם לא הייתה בשימוש, עדיין ארוזה באריזה המקורית. מגיע עם 12 משחקים: Guitar Hero World Tour Guitar Hero 3 Guitar Hero 5 Guitar Hero Metallica Guitar Hero Aerosmith Guitar Hero Smash Hits Guitar Hero Warriors of Rock Band Hero The Beatles: Rock Band Need for Speed Prostreet Pro Evolution Soccer 2011 Uncharted 2 1,800 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת טל172, -
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מציע למכירה מס' דברים שהצטברו אצלי ואין לי בהם צורך יותר: 1. 6 סלוטים של זכרונות DDR 1 400 למחשב נייח: - אחד של 512 מגה: 20 ש"ח - חמישה סלוטים של 256 מגה: 10 ש"ח כל אחד. * למיטב ידיעתי ,עובדים תקין לחלוטין. ** מי שירכוש את כולם יקבל אותם ב-50 ש"ח. 2. 2 הארדיסקים IDE 3.5: - הראשון: מתוצרת MAXTOR בנפח 40GB. המחיר: 40 ש"ח. - השני: מתוצרת HITACHI בנפח 80GB. במחיר: 80 ש"ח. * אני השתמשתי בהם לגיבוי בקופסה חיצונית. **מי שירכוש את שניהם יקבל אותם ב 100 ש"ח. ***מי שירכוש את כל הרכיבים יקבל אותם ב- 150 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת benj, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אוקי המכשיר נקנה ב 13/10 לפני 3 חודשים גלקסי נקסוס מריץ אנדרואיד 4.1.2, מגיע עם מגן של קייסמאט ( שווי המגן עוד 220 ש"ח) יש למכשיר בעיה הרמקול לא עובד (אפשר לשמוע מוזיקה לראות סרטים הכל לדבר גם אפשר רק כשמדברים על ספיקר אז אתה יכול לשמוע את מי שמדבר אבל הוא לא יכול לשמוע אותך.) 1200 ש"ח לא גמיש אזור צפון שאלות בפרטי
הודעה אחרונה מאת OranKimhi, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה או החלפה !! כל מישחק 99 ש"ח. ps3-Mortal Kombat Vs. DC Universe ps3-Wolfenstein ps3-Fight Night Champion ps3-Pro Evolution Soccer 2012 ps3-Grand Theft Auto: Episodes From Liberty City(חדש בניילון) ps3-Battlefield: Bad Company ps3-Battlefield: Bad Company 2 ps3-Need For Speed The Run ps3-Operation Flashpoint: Dragon Rising ps3-Operation Flashpoint: Red River ps3-Medal of Honor ps3-Resistance 3 ps3-Brothers in Arms: Hell`s Highway PS3-Conflict Denied Ops ׁ(מישחק מצויין לשני שחקנים) ps3-Killzone 3 *כל המישחקים במצב חדש ! אף מישחק לא שוחק ברשת !
הודעה אחרונה מאת Daniel.K, -
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שעון דופק של החברה המובילה SUNNTO מדגם T3D. השעון מהמתקדמים של החברה לספורטאים חובבנים ומקצוענים כאחד. השעון כולל מגוון פונקציות מתקדמות, סנכון מול המחשב, החלפת סוללות עצמית ללא צורך בשען ועוד. הרצועה חדשה לגמרי ומעולם לא נלבשה (זו גם סיבת המכירה), השעון עצמו במצב מצוין, כולל מגן מסך יקר מבית חברת ZAGG מהרגע הראשון שהוצא מהקופסא. השעון בן כחצי שנה בלבד. לקונה המאושר תינתן גם סט של 5 סוללות להחלפה ומדריך הפעלה בעברית. השעון כמובן מגיע בקופסא המקורית. מאזור הקריות וחיפה. טל': 0545-862338 מחיר נדרש: 800 ש"ח. למביני עניין ומהירי החלטה בלבד.
הודעה אחרונה מאת שגיא ישראל, -
- 3 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
למכירה שני דגמים בקנ"מ 1:18 הראשון: במוו Z4 של חברת KYOSHO בצבע כסף. דגם איכותי מאוד של חברת קיושו, כבר די נדיר למצוא אותו. הדגם במצב חדש לגמרי, ישב כל הזמן בויטרינה ומגיע בקופסא המקורית. הדגם נמכר מתחת למחיר הנמוך ביותר אותו ניתן למצוא באיביי - 500 ש"ח. השני: מרצדס C CLASS SPORTS COUPE של חברת מאיסטו. הדגם הוא דילר אדישיין ועל כן מחירו הגבוה על אף היותו של מאיסטו. הדגם ברמה אחת מעל הרמה הסטנדרטית של מאיסטו, מומלץ לכל חובבי המרצדס. כמו הבמוו גם הוא ישב בויטרינה לאורך הזמן ומעולם לא יצא ממנה. מגיע ללא קופסא מקורית. מחירו עומד על 250 ש"ח, גם כאן, נמוך יותר מהמחיר הנמוך ביותר באיביי. אבקש רק מאנשים רציניים לפנות אליי בבקשה. אני גם ככה קצר בז…
הודעה אחרונה מאת שגיא ישראל, -
הליכון למכירה
מאת סלע- 9 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
הליכון תוצרת ארה"ב דגם trainer 300 היה בשימוש כ 50 שעות עבודה. מצב מעולה. מחיר מבוקש- 1900 שקל. מי שמעוניין מוזמן ליצור קשר בפרטי. תודה
הודעה אחרונה מאת סלע, -
מצלמת קנון sx10
מאת סלע- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למכירה המצלמה הנ"ל. זום אופטי 20, 10 מגה פיקסל, דמוי slrץ מצב מעולה, כחדשה. נמכרת עם כל הערכה כולל הקופסה המקורית, ותיק נשיאה. מחיר מבוקש 1100 שקל. למעוניינים נא לפנות בפרטי. תודה אילן
הודעה אחרונה מאת סלע, -
נקסוס 4 - 8GB
מאת Tricepz- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום חברים, אני מפרסם בשביל חבר שהביא עימו 2 מכשירים, אחד כרגע למכירה במחיר של 2300 שקלים - המכשיר חדש באריזה. מאמין שאין צורך בתמונות מי שמחפש נקסוס 4 מבין במה מדובר בדיוק שבת שלום..
הודעה אחרונה מאת Tricepz, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי שני מכשירים חדשים בקופסה סמסונג גלקסי 2 החדש ואייפד דור ראשון מעוניין מכירה או החלפה ברכב כלל טסט /טרקטורון 5000₪
הודעה אחרונה מאת lishaina,