אלטעזאכן
קונים (ומוכרים) הכל רהיטים אלטעזאכן אלטעזאכן. מיטה, ארון, שולחן, כיסאות, פריג'ידר, תנור גז, מכונת תפירה, מכונת כביסה, ספה, מזנון, שטיח. אלטעזאכן אלטעזאכן. אפשר כמובן לקנות ולמכור דברים יותר מודרניים כמו טלפונים, מצלמות, אופניים חשמליים וכאלה.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי הפורום - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום אלטעזאכן!
- פורום אלטעזאכן נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- כותרת אינפורמטיבית לגבי תוכן ההודעה חובה ! הודעות בסגנון "מספר פריטים למכירה" או "חייב דחוף תכסף" יימחקו והאחראי להם יישא בנזק.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של מוצרים שאינם קשורים לעולם הרכב.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה. אם יש ברשותכם מס' פריטים אחדו אותם תחת נושא אחד.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) אנא המתינו שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום.
- אין אפשרות להגיב או לנהל דיון לגבי מוצר למכירה. בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אי - מיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של מיטב החברות בארץ.
- פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ , מייל או טלפון.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בקנייה ובמכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
4,823 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
3 מגני מסך שהזמנתי מזמן ונותרו במעטפה ללא שימוש. חדשים לחלוטין לבוא ולקחת ת"א 0547514500
הודעה אחרונה מאת zivm, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
משקפיים מעולים, אוקלי. לפרטים נוספים ראו מודעה ביד 2: http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=8&SalesCatID=&SalesSubCatID=&fromPrice=349&untilPrice=351&Info=oakley+scalpel
הודעה אחרונה מאת osher4441, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אז ככה, טלוויזיה של חברת סוני מסך 29 אינץ' שטוח 100 HZ. דולבי סראונד עם 2 שלטים של חברת SONY. האחד שלט מקורי והשני גם של סוני אבל שלט אוניברסלי. הטלווויזיה במצב מצוין רואים מעולה ללא שום תקלה. והיא יכולה לעבוד שנים רבות למי שרוצה טלוויזיה תקינה בעלות נמוכה ולא מתלהב מLCD. אני מתגורר בקומה 4 ללא מעלית אז צריך לקחת בחשבון מבחינת הורדת הטלוויזיה למי שזה חשוב. המחיר 200 ש"ח אבל גמיש לרצינים. מתגורר במרכז הארץ. לפנות בה"פ תודה.
הודעה אחרונה מאת renault5, -
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
מציע למכירה את כל גליונות מוטו, החל ממספר 1 ועד היום-רצף מלא משנת 1988. המחיר המבוקש- 15 שקל לחוברת. נא לפנות בפרטי. תודה
הודעה אחרונה מאת סלע, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
SONY XPERIA S 1.5GHZ X2 מעבד 32GB מובנה 1GB RAM מצלמה 12 מגה פיקסל מסך 4.3 LED רזלוציה 760X1280 ANDROID 4.0.4, באפריל מקבל עידכון ג'לי בין רישמי מסוני. SIM FREE מצב חדש לחלוטין + אריזה מקורית עם כל האביזרים. ניקנה בחו"ל. 1400 שקל.
הודעה אחרונה מאת ozwrx, -
- 2 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
למכירה מכונית דריפט עם חופה של ניסאן SKYLINE GTR34 חשמלית על שלט. מדובר במכונית של חברת thunder tiger שמגיע עד מהירות של 80 קמ"ש. בנוסף למכונית דיפרנציאל אחורי אשר ניתן להגבילו לנסיעה בקו ישר למי שנמאס מהדריפט. בוסף למכונית נורות קדימה אחורה ווינקרים. המכונית בבעלותי פחות משנה ונסעה בערך בכמות המצטברת כחודשיים. להלן לינק לסרטון דוגמא:https://www.youtube.com/watch?v=3Qg80CErtds להלן תמונה של הרכב: מחיר רכב כזה בחנות הוא 2200 ש"ח אני מבקש עליה עם כל החלקים 1500 וגמיש אנא ליצור איתי קשר בה"פ או במס' 0547719492
הודעה אחרונה מאת Skyline GT-R34, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
אייפון 4, 16GB. כמו חדש. במצב מצוין, עם קייס ומגן מסך מיומו הראשון, Sim Free מהיצרן פתוח לכל הרשתות. נמכר עקב קבלת גלאקסי מהעבודה 1600 ש"ח. בטלפון - 2666 670 054 - אלירן.
הודעה אחרונה מאת simon121, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חברים שלום, לפני כשנה קניתי לעצמי ארנק עור של Old Angler עבודת יד מאיטליה לכבוד היומולדת. הארנק עלה הון קטן אבל אני פשוט לא שלם איתו והוא לא נוח לנשיאה בכיס אחורי. העלות המקורית היתה קרוב ל-500 ש"ח, באיטליה נמכר ב-70 יורו. הארנק כבר מאופסן בקופסה ויימכר למרבה במחיר, או שיישאר עד להזדמנות לעשות בו שימוש ראוי לערכו. ה"פ בבקשה עם הצעות (אפשר גם מגונות, המצב קשה...).
הודעה אחרונה מאת נהג מתחיל, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום כולם, לאחרונה די נמאס לי מהתופעה המכוערת הזו שאני רואה אנשים עם כיסויים ואביזרים למינהם בסמארטפון שלהם, ושאני שואל אותם כמה זה עלה להם - הם זורקים לי מחירים מופקעים ולא קשורים למציאות. בטח לכאלו שראיתי בדיוק אותו דבר במחירים הרבה יותר זולים בדיל אקסטרים ואתרים דומים. לכן החלטתי בזמני הפנוי להקים אתר שידאג להסביר לגולשים את היתרונות של לקנות מהאינטרנט - אז לאחר עבודה של כמעט חודש והרבה לילות בלי שינה, הרמתי את האתר החדש שלי בסיוע כמה חברים נפלאים שכמוני רוצים לשים סוף לשטות הזאת של מחירים מופקעים בעשרות שקלים לאביזרים מסכנים.. אז אני מזמין את כולכם להכנס לאתר שלי ואני אשמח לשמוע ממכם דעות - מה לשפר, מה להוריד - ואולי קטוגריות חדשות שלא חשבתי עליהן עדיין. א…
הודעה אחרונה מאת bdog, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מוכר עדשה Sigma 18-250, F3.5-6.3, עם Image Stabilizer, עבור מצלמות קנון. נקנתה לפני כחודש בארץ, ואינה מתאימה לצרכים שלי, צולמו בה כ150 תמונות, חדשה לחלוטין. יש אחריות לעוד שנתיים, עדשה מצוינת לצלמים מתקדמים וגם למתחילים. לקונה ינתן מתנה פילטר UV איכותי שמתאים לעדשה. קישור לאתר המוצר: http://www.sigmaphoto.com/shop/18-250mm-f35-63-dc-os-hsm-sigma סקירה על העדשה: http://www.dpreview.com/lensreviews/sigma_18-250_3p5-6p3_os_c16 המחיר המבוקש - 2400 ש"ח טלפון ליצירת קשר - 054-30-200-58 בני
הודעה אחרונה מאת benny.brit, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מוכר אייפון 4S 32GB בצבע לבן,בלי שריטה אחת נראה כמו חדש (שמור מיומו הראשון עם מגן ומדבקה על המסך), סים פרי יצרן, מותקנת עליו גרסא 5.1.1 עם Cydia (פרוץ). ימכר עם מגן של speck, היה בשימוש של כ10 חודשים. יש את כל האביזרים עם הקופסא. האייפון נקנה בצרפת, יש קבלה למעוניינים. המחיר המבוקש - 2600 ש"ח. נמצא באזור המרכז בני - 054-30-200-58
הודעה אחרונה מאת benny.brit, -
- 1 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
19 דגמים(לא כולל הקטנים), במצב דנדש שאספתי עם השנים מחנויות שונות בעולם, כל דגם עם תכונה מיוחדת שונה,נשמרו בקנאות בלי שריטה אחת! אחד הדגמים זה פררי שבניתי, די מתפרקת אבל עדיין יפה לאוסף. - אפשר להתקשר בכל זמן שהוא. - לא יימכר ביחידים. - מי שרוצה כלול במחיר המדפים, הבוכנות. - מי שרוצה לשאול שאלות\לבקש תמונות נוספות באימייל אין בעיה לשלוח ([email protected]) - לא להתקשר מחסוי, אני לוחם ובגלל זה לפעמים לא אוכל לדבר בטלפון אז לפחות שאוכל לחזור בהודעות אליכם. - הדגמים נשמרו בשיא הקנאות, נוקו כל הזמן מאבק ונשמרו בלי שריטה עליהם, עכשיו בגלל הצבא והמעבר דירה שמתקרב הבנתי שקשה לטפל בהם ואני מעדיף שמישהו אחר יקבל אותם וישמור עליהם. - האוסף מכל מיני מקומות בעולם…
הודעה אחרונה מאת SmartCoupe, -
- 1 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
למכירה מחשב נייד מדגם Toshiba Satellite L650-10H מחשב חזק, מעבד I5, מתאים גם למשחקים ועבודה גרפית כבדה, בערך כל מה שתרצו. מפרט מלא: מסך 15.6" LED רזולוציה 1366X768 מעבד- Intel Core i5 420M זיכרון- 4GB DDR3 כרטיס מסך- ATI HD5650 1GB DDR3 (אותה ליבה כמו ה 5730, ניתן להמהיר לתדרי 5730 בלי בעיה!) הארדיסק- 1TB 5400RPM 16MB buffer צורב DVD מצלמת רשת מובנית כמובן כולל את כל השטויות הרגילות, WIFI 802.11N, יציאות מכל סוג- 3X USB 2.0, יציאת ESATA, כרטיס רשת קוי, HDMI, VGA, כניסת אוזניות וכניסת מיקרופון. כולל קורא כרטיסי SD/Memory stick מובנה סוללת 6 תאים, הסוללה במצב טוב- מחזיקה כשעתיים ורבע בשימוש קל. משקל- רק 2.25 ק"ג, מאוד קל למחשב 15". כולל מע…
הודעה אחרונה מאת Pika007, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אז לאספנים או לאוהבי הרטרו יש לי למכור נינטנדו nes כולל שני שלטים כבל rca ושנאי בנוסף כ10 משחקים כולל סופר מריו הראשון [טהכי כיפי לדעתי] יש לי גם שני שלטים לקונסולת של סגה הארשון של סגה גנסיס והשני של סגה master system ובנוסף גם 4 משחקים של סגה master system הכל עובד ונבדק לפני המכירה מחירים : הנינטנדו ימכר ב600 ש"ח גמיש מעט השלטים ב150 והמשחקים ב50 ש"ח ליחידה אפשר ב0547495262 או בה"פ במידה ולא עונה לא זמין תשלחו sms ואני אחזור
הודעה אחרונה מאת the pawer of spl, -
אייפון 4 16 GB
מאת M.B- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מוכר את האייפון הפרטי שלי, נמצא בשימוש חצי שנה,16 ג'יגה שחור מסלקום,פתוח לרשתות אחרות,הכל עובד תקין בלי מכות בלי סדקים בלי שום דבר. מעודכן לגירסא 6, מגיע עם מטען 1500 נמצא באיזור נתניה, 054- 79 7-52 50
הודעה אחרונה מאת M.B, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חיקוי של אייפון 4,חדש קיבלתי אותו מחול ב7.1.13 ואין לי צורך בו. מתאים להורים שרוצים לפנק את הילדים הקטנים שלהם באייפון. כמובן שהמוצר חדש ולא נעשה בו כל שימוש. אני חוזר ואומר שזה חיקוי של אייפון 4 וההבדלים בין אייפון מקורי למזוייף הם גדולים! http://jpg.co.il/view/50ede75190c8e.jpg/ http://jpg.co.il/view/50ede75185445.jpg/ http://jpg.co.il/view/50ede7517a606.jpg/ מחיר: 400 ש"ח
הודעה אחרונה מאת pronella, -
למכירה אופניים לילדי םעד גיל 10 רק 200 שקל
הודעה אחרונה מאת דורוןא, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה מערכת תופים מלאה במצב מעולה, הכוללת סנר, בס, טם טם רצפה + 2 על הבס, 3 מצילות כסא מערכת פדים המאפשרת נגינה שקטה יותר 950 ש"ח נא לפנות בה"פ
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קיט פאנלים של גלקסי 3 (I9300) לבן, הכולל: מכסה סוללה פאנל אמצעי פאנל רמקול ומסך תצוגה קומפלט. 1500 ש"ח, או החלפה על אותם חלקים בצבע חום. יש אפשרות גם להתקנה. אלעד: 052-2499154. פ"ת או נתניה.
הודעה אחרונה מאת EladS86, -
- 0 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
סכין גילוח של פעם, עם מנגנון פתיחה בסגנון פרפר (TTO), מיוצר ע"י: BIG ROC בסה"כ סכין פשוטה וזולה, ביחד איתה תקבלו חבילת להבים. מחיר: 85 ש"ח במייל: [email protected] בנוסף, מי שכבר משתמש בסכינים מסוג זה, יש לי להביא תוצרת ישראלית מעולים בשבילו (Personna), שייצור קשר.
הודעה אחרונה מאת osher4441, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
במצב חדש בקושי צילמה +תיק מתנה 990שח 0575000250
הודעה אחרונה מאת orko, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
100 שח להזמנה בהודעה פרטית תודה
הודעה אחרונה מאת asaf41, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלומות חברים נוט 1 בן 6 חודשים. מוכר בגלל שקבלתי נוט 2 כמובן Sim Free + קופסה מקורית + כל האביזרים אני נמצא בבאר שבע והסביבה 1800 ש"ח ולא להחלפה ליצירת קשר: 054-5255216 שבוע טוב
הודעה אחרונה מאת kookoo, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
נרכש ברשת סלקום . במצב מעולה - 1800 ש"ח 0526438030 , גיא
הודעה אחרונה מאת pozailov, -
- 9 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
המוצר בקרטון - לא נפתח מעולם. תומך אינטרנט אלחוטי. תומך עברית מלאה!! android 4 חנות PLAY- ניתן להוריד משם משחקים. מגיע עם מטען וכבל נתונים- הכל חדש בקופסא! עם הנילונים עליו. 5 אצבעות מגע גר באזור שפלה. ניתן משלוח לכל הארץ בעזרת PAYPAL\תגובינא. מעבד: AllWinner A13, 1GHz; GPU: Mali 400 זיכרון: 512MB DDR3 מצלמה: Front camera, 1.3 Megapixels תומך WIFI 350 שקלים בלבד. תמונות:
הודעה אחרונה מאת barak5915, -
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני עומד לפני שיפוץ הדירה ודרישות האדריכלים הולכות ומעשות קשוחות.... אני שוקל למכור את כל מערכת הרמקולים שעלתה לי הון , מדובר ברמקולים מעולים מסדרת AVANT של MORDAUNT SHORT הבריטית. הרמקולים במצב חדש, כמעט ולא עבדו, בצבע שחור ולמי שיקנה את כל הסט תינתן הנחה נוספת. רצפתיים- דגם 908i עם וופר ענק בצד, רמקול 3WAY מרשים ומדוייק. מחיר 3200 ש"ח. סנטר-דגם 905i שהוא רמקול (אמיתי) בעל עוצמה ודיוק. מחיר 1,000 ש"ח אחוריים- דגם 903i מצ"ב תמונות. מחיר 1100 ש"ח אהרון 052-2797351
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מכשיר נוקיה N97, משומש, מצב תקין. פתוח לחברת סלקום. 500 ש"ח. זמין במרכז וגם בצפון, ניתן לפנות בפרטי או ב - 052-9742355 (טלפון דרך אתר יד 2). *תמונה להמחשה.
הודעה אחרונה מאת edan839, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אייפון דור שלוש ,לא 3gs במצב מצוין למעט שריטות קלות על המסך ,ממש לא משהו רציני. ה-wifi לפעמים עובד ולפעמים לא וכך גם שירותי המיקום. תוכנה מגרסה 4 ,ביחד עם המכשיר ימסר מגן מסך אנטיגלר באריזה ,קייס וקיט הטענה הכולל :כבל,מתאם לחשמל ומתאם לרכב. מושלם לטלפון ראשון,למבוגרים או לילדים. המחיר 550 שקלים
הודעה אחרונה מאת coolspot, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הסוללה ניתנת לטעינה חוזרת. *קיבולת 1900mah *עד 230 שעות המתנה ועד 6 שעות דיבור. מתאים לאייפון 44s המחיר הוא 79 שקלים.
הודעה אחרונה מאת coolspot, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שני המוצרים היו בשימוש של סבי וסבתי, עברו שימוש נורמלי ומצבם טוב. המקרר ישן יותר ולפי גודלו אני מעריך שהוא באיזור ה 500~ ליטר. מצבו הקוסמטי סביר, אבל הוא עובד מצויין והוא מאוד מרווח. המוצרים נמצאים בקרית-אונו. בניין משותף, קומה שניה. חדר המדרגות מאוד רחב, אני מאמין שהמייבש נכנס בקלות למעלית - עם כי המעלית לא עוצרת בקומת הקרקע ובקומה השניה, אלא ב"חצי קומה" (זה בניין ישן מאוד). מי שסוחב צריך לקחת זאת בחשבון (המייבש מאוד מאוד קל, המקרר מצריך פירוק של הדלתות בשביל לצאת ממקומו ומהבית בכלל). מחירים: מקרר - 500 ש"ח. מייבש - 500 ש"ח. טלפון: 052-6462943 איציק
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -