Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למכירה 19 דגמי מכוניות.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

qafdntkjzymz.jpg

dhmztthmedj2.jpg

19 דגמים(לא כולל הקטנים), במצב דנדש שאספתי עם השנים מחנויות שונות בעולם, כל דגם עם תכונה מיוחדת שונה,נשמרו בקנאות בלי שריטה אחת!

אחד הדגמים זה פררי שבניתי, די מתפרקת אבל עדיין יפה לאוסף.

- אפשר להתקשר בכל זמן שהוא.

- לא יימכר ביחידים.

- מי שרוצה כלול במחיר המדפים, הבוכנות.

- מי שרוצה לשאול שאלות\לבקש תמונות נוספות באימייל אין בעיה לשלוח ([email protected])

- לא להתקשר מחסוי, אני לוחם ובגלל זה לפעמים לא אוכל לדבר בטלפון אז לפחות שאוכל לחזור בהודעות אליכם.

- הדגמים נשמרו בשיא הקנאות, נוקו כל הזמן מאבק ונשמרו בלי שריטה עליהם, עכשיו בגלל הצבא והמעבר דירה שמתקרב הבנתי שקשה לטפל בהם ואני מעדיף שמישהו אחר יקבל אותם וישמור עליהם.

- האוסף מכל מיני מקומות בעולם שקיבלתי, הפררי מקורית מאיטליה מחנות פררי לדוגמא, דגם מאוד יקר.

קיצור מי שמעוניין לחדר או לאוסף , מאוד מוסיף לחדר, הרבה אנשים שנכנסים לחדר מפרגנים לי כל הזמן על זה, אפשר לשים במשרדים גם.

מחיר (גמיש) 1500 ש"ח.

גר בראש העין (ליד פ"ת)

אפשר להתקשר כל הזמן אני זמין רוב הזמן, אם אני לא עונה להשאיר הודעת טקסט.

עידן.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• 8 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...