Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיט צילום מלא, כולל מצלמה canon 550D + עדשת CANON 15-85

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הרכיבים נקנו בסוף אוקטובר 2011 ב"ארליך", ושימשו אותי נאמנה בשנה האחרונה בלימודי צילום ב"קאמרה אובסקורה". עקב מעבר לצילום תת-ימי, הציוד היבשתי מוצע כולו למכירה. כולו במצב מעולה, ממש כחדש, נשמר תמיד בתיק מרופד בתנאים טובים ומיטיבים.

ערכה מלאה ונפלאה לכל צלם חובב ומי שנכנס לתחום.

רשימת ציוד מלאה:

מי שיקנה את שתיהן ביחד יקבל במתנה פילטר UV, מגן שמש לעדשה, ושלט רחוק (חוטי) ביחד איתן (שווי של כ150 ש"ח).

מי שיקנה את כל הציוד כולו כחבילה, יזכה להנחה נוספת: רק 6500 ש"ח במקום 7000 ש"ח.

יש לי עדיין את הקופסאות המקוריות של המצלמה והפלאש + חשבונית הקנייה + תעודות האחריות של MACK (שנרשמו באתר).

אני מאיזור קרית אונו, מוכנה לקחת לבדיקה בכל חנות במרכז הארץ.

נא לפנות בה"פ.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

עדיין רלוונטי.

לאור השאלות: אחריות MACK היא אחריות בינלאומית שנרכשת בנפרד. היא מכסה תיקוני תקלות וקלקולים במצלמה ובעדשה (שני ביטוחים נפרדים) עד לסכום של 1000 דולר.

כמו כן, פילטר UV, בנוסף להיותו פילטר, התפקיד הכי חשוב שלו הוא להגן על העדשה מאבק, לכלוך, שריטות וטביעות אצבעות.

המכירה היא לכל החבילה ביחד, המחיר 6500 ש"ח.

הדברים היחידים שאפשר לרכוש כבודדים הם החצובה והעדשה (כולל האחריות).

פניות בה"פ.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...