אלטעזאכן
קונים (ומוכרים) הכל רהיטים אלטעזאכן אלטעזאכן. מיטה, ארון, שולחן, כיסאות, פריג'ידר, תנור גז, מכונת תפירה, מכונת כביסה, ספה, מזנון, שטיח. אלטעזאכן אלטעזאכן. אפשר כמובן לקנות ולמכור דברים יותר מודרניים כמו טלפונים, מצלמות, אופניים חשמליים וכאלה.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי הפורום - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום אלטעזאכן!
- פורום אלטעזאכן נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- כותרת אינפורמטיבית לגבי תוכן ההודעה חובה ! הודעות בסגנון "מספר פריטים למכירה" או "חייב דחוף תכסף" יימחקו והאחראי להם יישא בנזק.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של מוצרים שאינם קשורים לעולם הרכב.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה. אם יש ברשותכם מס' פריטים אחדו אותם תחת נושא אחד.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) אנא המתינו שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום.
- אין אפשרות להגיב או לנהל דיון לגבי מוצר למכירה. בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אי - מיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של מיטב החברות בארץ.
- פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ , מייל או טלפון.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בקנייה ובמכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
4,823 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
[\ATTACH]200 שקלים עבור 2 הספות ... לפינוי עד יום שני הקרוב.
הודעה אחרונה מאת michaelbe6, -
- 0 תגובות
- 989 צפיות
מצב מעולה סים פרי דורש 1000 ש״ח לא גמיש 16gb 0545552787
הודעה אחרונה מאת raptor, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
למכירה כיסוי שחור לבן בעל מראה יחודי עשוי מגומי מוקשח מט לאייפון 5 + מגן מדבקה קדמי + עט סטיילוס. ,(Stylus-iPhone 5) חדש לגמרי, שאינו היה בשימוש, לא נפתח ולא פגום, כריכה קשה נותן לאיפון הגנה בטוחה. מחיר: 80 ש"ח איזור: חיפה, קריות ניתן לשלוח בדואר, אפשר לפנות בפרטי. פלא: 054-5802322
הודעה אחרונה מאת yossibe, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
תיק כזה: http://www.gittabags.com/items_view.asp?category=078_&id=56 צבע שחור כמו בתמונה. במצב מצויין ללא קרעים או נזקים. חדש עולה 550 ש"ח, אני דורש 275 ש"ח. אזור פ"ת או אשדוד. אפס חמש ארבע 2335724
הודעה אחרונה מאת Casper, -
-
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מגן מטען עם מנורות ביקורת שנסגר כמו נרתיק. צבע לבן, קיבולת 3200 mah מחיר : 80 שקל בלבד. יש גם 15 מגיני מסך לגלאקסי 3 הכוללים מגבון לניקוי, מחיר: 5 שקל ליחידה, או 50 שקל לכל היחידות. מגן מטען + 15 מגיני מסך 120 שקל יחד. נקנו בטעות 2 יחידות מחו"ל, וצריך רק יחידה אחת, הכל כמובן חדש באריזה המקורית. בערב וסופ"ש ברחובות, ביום עד 16:00 קיבוץ רבדים (ליד צומת מסמיה). 052-5-961672
הודעה אחרונה מאת VitaliGal, -
- 0 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
רפליקה ברמה גבוהה מאוד של שעון יוקרתי מסדרת שעוני הספורט של רולקס : Rolex Daytona השעון במצב חדש לגמרי, הוא קינטי - כלומר נטען מתזוזת היד, לא היה בשימוש - נענד פעמים בודדות ולכן כחדש, בעל ציפוי נגד שריטות, הוא נקנה בסין בחנות של חיקויים איכותיים במיוחד ב800 - שזה המון לחיקוי בסין ומעיד על איכותו, אני מבקש עבורו 600 ש"ח השעון זהה לגמרי לשעון בתמונות עד לפרט הקטן ביותר, כל רישום וכל חריטה. אני חיפאי ומדי פעם נמצא בת"א. אפשר ליצור קשר בפלאפון : 054-6899099
הודעה אחרונה מאת tuval, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
הזדמן לי לקבל גלקסי 4 ולכן הנקסוס עומד למכירה. נקסוס 4 מתוצרת גוגל וlg דגם 16 ג"ב. מצב חדש ללא שריטות. לא נפל מעולם. נמכר עם הקופסא המקורית והמטען שהגיע בקופסא. מי שמכיר אותי יודע שיש לי נטיה לשמור על דברים ברמה המקורית והפדנטית. אאל"ט מצויים אצלי גם כמה וכמה מגיני מסך. אם אמצא אותם הם כולם שת הקונה. מחיר 1700 ש"ח. טלפון בה"פ המכשיר נמצא בראשל"צ
הודעה אחרונה מאת SuperBamba, -
- 1 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מכשיר אמריקאי כולל שלט ושני משחקים עובדת מעולה 350 שקל ה״פ או 0547495262
הודעה אחרונה מאת the pawer of spl, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה, סט G25. היה בשימוש לאחרונה לפני כשנתיים. היחידה נמצאת בתל אביב. *** הסט איננו מכיל את כבל המתח הייעודי של המכשיר, שעלותו באיביי\אמזון באזור ה- $30 *** מבקש 450 ש"ח בלבד.
הודעה אחרונה מאת oferh, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ספת כושר במצב מעולה, כמעט לא הייתה בשימוש. 2 משקולות, כל אחת 5 ק"ג. 2 מוטות קצרים. 4 צלחות, כל אחת במשקל 5 ק"ג. הכל ב 500 ש"ח. נמצא בחיפה. טל: 052-4752550
הודעה אחרונה מאת carbonfiber, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
Nikon D7000 + Nikon 18-105VR הציוד ח-ד-ש! נקנה לפני שבועים, כולל הרחבת אחריות מאק ל3 שנים למצלמה ולעדשה מצב תמונות שצולם במצלמה- 0 תמונות ברשותי קבלות שמאמתות את הפרטים מחיר הכי זול בזאפ למצלמה+עדשה = 4700שח מחיר האחריות המורחבת ל3 שנים של מאק= 300שח סהכ מחיר בחנות- 5000שח המחיר שאני דורש הוא 4200שח מי שרוצה מצלמה ח-ד-ש-ה, עם קבלת קניה, עם אחריות מורחבת ו800שח עודף, מוזמן ליצור קשר בפרטי לרוכש המאושר ינתן כרטיס 8GB Class 10 במתנה
הודעה אחרונה מאת KiaGT, -
- 3 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
למכירה אקווריום 1.20 במצב מצויין , האקוריום כולל את כל הציוד . סטנד עם חיפוי עץ בצבע האקווריום ( נקנה איתו כיחידה אחת ) פילטר חיצוני של טטרה ( עלה 800 ש"ח ) כולל הקבלה שלו ואחריות ( לעוד שנה+ ) משאבת אוויר איכותית ( 4 יציאות אוויר ) חצץ חלוקי נחל עצים דקורטיביים אוכל שיספיק לעוד תקופה ארוכה תאורת לד כמובן לקונה יימסרו גם הדגים שבאקווריום ( שלושה דגי תוכי , שטן אחד ושני דגי סינספילום ). האקווריום נמכר עקב מעבר דירה לדירה קטנה שלא מאפשרת את ההעברת האקווריום כל החבילה הזאת נמכרת ב 800 ש"ח בלבד !!! לבוא , לראות לקחת ! - אני מבקש רק אנשים שיכולים לקחת את האקווריום אני לא רוצה להתחיל להסתבך עם הובלה כי אין לי את היכולת לכך . 052…
הודעה אחרונה מאת pozailov, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה LG OPTIMUS 2X כפול ליבה, מסך 4" פרטים: http://www.gsmarena.com/lg_optimus_2x-3598.php כרגע מותקן אנדרואיד 4.0.4 + אביזרים: סוללה נוספת, מגינים, מגיני מסך. נמכר עקב קבלת גלאקסי 4 מחו"ל. 500 שקל. מכיר גמיש. + אביזרים לגלאקסי 3 : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=487173 052-5961672 ויטלי. רחובות.
הודעה אחרונה מאת VitaliGal, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש משקולות יד מכל סוג (גם המתברגות לפי משקלים) וגם הצבעוניות שבאות בכל מיני משקלים. חולון ראשון לציון בת - ים . יצירת קשר בה''פ
הודעה אחרונה מאת ARKODrama, -
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למכירה עדשת Canon 75-300 במצב חדש באריזה מקורית כמעט ולא הייתה בשימוש. העדשה אצלי בערך 3 חודשים. דורש 400 ש"ח בחנות העדשה עולה קרוב ל700 ש"ח. פרטים בה"פ או בנייד 0547603146.
הודעה אחרונה מאת danielfp02, -
- 4 תגובות
- 8.9 אלף צפיות
רפליקות ברמה הגבוהה ביותר של שעוני היוקרה כולם במצב חדש לחלוטין! הברייטלינג לא ננעד אף פעם מוכר עקב עודף בשעונים ורצון לחדש את הקולקציה התמונות מדברות בעד עצמן 450 לכל שעון מי שיקח את כולם יקבל גמישות קלה אני לא גמיש במחירים אז לא להתווכח בנוגע למחיר ,לבוא לראות ולקנות רועי 0546519138
הודעה אחרונה מאת RENAULT 5, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש סט משקולות ומיטה. איזור דרום (אני מבאר שבע) ניתן לפנות בפלפאון 0546-564572 ובהודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת matansab, -
- 10 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שעון מעולה בעל מנגנון קווארטז יפני. עמיד במים עד 200M + רצועות גומי להחלפה. עיצוב בהשראת הROLEX SUBMARINER בקוטר 38מ"מ, אחלה מתנה לבחורה. זכוכית קריסטל עמידה. חדש בקופסא, לא נענד ולא שומש, הוזמן בטעות במקום דגם לגברים הצבע הוא כחול מדהים בתוספת זהב שמשנה גוון בזויות שונות, ניסיתי כמה שיכולתי לתפוס במצלמה... ביקרות קצרה... אבל עמידות למים שם לא נכונה זה 200 מטר, ככה כתוב על השעון עצמו. מחיר: 400 שקל טל' : 0546230820, יבגני. ביקרות קצרה... אבל עמידות למים שם לא נכונה זה 200 מטר, ככה כתוב על השעון עצמו.
הודעה אחרונה מאת evgeni432, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכירה, אייפון 5 צבע לבן 16 ג׳יגה סימפרי חו״ל מכשיר במצב מעולה, ללא שריטות או מכות. המכשיר דגם A1429 lte. המחיר הוא 2500 ש״ח אני מאזור הדרום פלאפון 0506454813 לא מעוניין בשום החלפה!!!!
הודעה אחרונה מאת tomerzhr, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
2 מסכים קומפלט לגלקסי 3 אחד כחול ואחד לבן מגיעים עם המסגרת רק להעביר את הלוח נלקחו ממכשירים שעברו מוות פתאומי. ללא שריטות במצב מעולה, המחיר למסך אחד הוא 600 ש"ח מי שיקח את שניהם אפשרי להסתדר. אני מאיזור באר שבע ולפעמים באיזור ראשון לציון פלאפון 0506454813 תומר
הודעה אחרונה מאת tomerzhr, -
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אחרי מחשבות נוספות, החלטתי לנסות להשתדרג אל FF (קנון 6D), כך שהציוד הקיים מוצע למכירה. - גוף קנון 50D, עם גריפ קנון מקורי + 4 סוללות יעודיות. הגוף בן שלוש שנים בדיוק, הגריפ בן שנה וחצי. - עדשה קנון 10-22 עם פילטרי UV ו-ND8 של B+W. העדשה בן שנה וחצי. - עדשה קנון 17-55 2.8 IS עם פילטרי UV ו-CP של B+W. העדשה בת שנתיים. בגוף (50D) הייתה תקלה עם כפתור הפיקוס / צילום, היא נשלחה ל"בית הצילום", שם הוחלט על החלפת המנגנון (כ-600 ש"ח) והכל שב לקדמותו - וזה היה התיקון היחיד שעברה המצלמה. פעם בכמה חודשים דואג לניקוי החיישן, ובפעם בכחצי שנה דואג לבדיקה כללית למען שקט נפשי. מעבר לכך, הציוד עבר שימוש חובבני בלבד - כך שחייו היו קלים. הציוד שמור בקפידה רבה, נקי, מצוחצח …
הודעה אחרונה מאת RS, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בצבע שחור 16 ג׳יגה הכל תקין ועובד (wifi bt GPS ) בוטרום ישן למי שזה משנה מגיע כולל מטען וכבל נתונים המכשיר אמריקאי LL לא ינעל לעולם אבל בלי קשר מוכן לחתום שהוא שלי אישית ולא גנוב 700 שקל בה״פ או ב0547495262
הודעה אחרונה מאת the pawer of spl, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי אני מחפש מארז של HP או Lenovo המארזים הקטנים,לא מחפש מחשב חדש,זה סתם מחשב לחבר לטלוויזיה . מישהו מכיר מישהו שמכיר מישהו שמכיר מישהו שיש לו במקרה? תודה!
הודעה אחרונה מאת YossiGo, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
בשל נסיעה מזדמנת של חבר קרוב לחו"ל אני נאלץ למכור את המקבוק פרו 15" שלי על-מנת לשדרג לאחד מדגמי הרטינה החדשים. המפרט הטכני: Macbook Pro 15" Intel Core 2 Duo 2.53 4GB 1067Mhz 250GB המחשב באמת במצב שמור, חיצונית ופנימית. הסוללה עצמה גם במצב מעולה... (מצורף לו מגן סיליקון למקלדת מהיום הראשון) המחיר: 3000 ש"ח
הודעה אחרונה מאת BenM, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה 6 מכשירי קשר ניידים + מטענים + 2 מכשירי קשר קבועים! כל השמונה צרובים על אותם התדרים וניתן לדבר בנייהם. מעולה לטיולים! או לכל דבר אחר! המחיר לכל הסט 5.000 שקל! לרציניים נא לפנות בהודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת Multivan, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכירה טאבלט Pipo Max M9, מסך 10.1" (דגם ה WIFI- ללא 3G, אפשרי לחבר נטסטיק) המכשיר חדש בקופסה. הוצא, הודלק, היה ב "שימוש" 3 דקות, ונארז חזרה. אין שריטות, סימנים, סימני אצבעות או כל דבר אחר, על המכשיר מקדימה מגן מסך ומאחורה הניילון עוד עליו. מפרט- צ'יפסט Rockchip RK3188, מעבד 4 ליבות A9 ב 1.6Ghz, ומאיץ גרפי Mali400MP4 זהה בערך ל Exynos 4412 בנוט 2, 8 ו 10.1, רק שהמאיץ הגרפי פה בתדר גבוה יותר (533 מול 500mhz) ותהליך היצור של הצ'יפסט הזה הוא 28 ננומטר לעומת 40 של ה 4412. (כלומר- הרבה פחות חום, צריכת חשמל נמוכה) ניקוד ב Antutu- נע סביב 17500. הטאבלט חזק בהרבה מכל Transformer של אסוס, כולל ה Infinity, ונמצא באותה רמה עם ה Note 10.1 של סאמסנוג. מסך 10.1" IPS+ ברזולו…
הודעה אחרונה מאת Pika007, -
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
Ibanez prestige RG1570 רכשתי אותה ב2009 ב4000 ש"ח במצב מצויין אך כמובן סימנים קלים מאוד של שימוש הגיטרה בצבע Rubber red יפהפה ומיוחד ולכן לא מראה שריטות אלא אם ממש מתקרבים לגיטרה. כמובן שאת הקייס המפואר של הפרסטיג' אני לא משאיר לעצמי ונמכר ביחד עם הגיטרה. את כל הפרטים הטכניים על הגיטרה אני לא אפרט פה, יש המון ביקורות טובות על הגיטרה והסברים באינטרנט. מבקש על הגיטרה + קייס קשיח מקורי 2500ש''ח מגבר: Marshall MG15cdr נרכש גם ב2009 תמורת משהו כמו 900~ שקל מגבר של חברת מארשל 15 וואט מגבר מושלם לנגן דרכו בבית להנעתכם. איכותי מאוד וכמובן במצב מושלם ללא מכות או שריטות, כמובן עם דיסטורשן מצויין ואפשרות לחבר עוד גיטרה למגבר ולנגן עם חברים. …
הודעה אחרונה מאת RBRB, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
המכשיר עובד מצוין ותקין לחלוטין! מגיע עם כרטיס הרחבה ל 16G. מגיע עם קופסא מקורית,מטען,זרוע לרכב (נקנתה רק לפני חודש),מגן. מחיר 800 ש'ח 0548046805 אלי.
הודעה אחרונה מאת E-A, -
- 2 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
Lavor jd-120-bar נקנתה לפני 3 שבועות. אחריות לשנה. השתמשתי בה פעמיים. חזקה מאוד. מגיעה עם כל האביזרים. 480₪ ממש כחדשה עם הקרטון.
הודעה אחרונה מאת GaBi_88, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
דירה ברחוב אקסודוס בשכונת נווה דקלים באשקלון פירוט ריהוט: מזגן מיני מרכזי, יש אפשרות לקבל פינת אוכל תאריך כניסה: 01/07/2013 ארנונה לחודשיים: ₪490 תשלום לועד בית: ₪150 תשלומים בשנה: 12 תוספות: צמודה לדואר, קופ"ח מאוחדת+כללית, קרובה לשוק, בית ספר וגנים בצמוד. נמצאת ביציאה הצפונית של העיר מזגן מיני מרכזי-עורפית אקסודוס פינת בגין, חניה צמודה בטאבו 3000 שקל לחודש ה"פ או 0547532531
הודעה אחרונה מאת In Flames,
-
מי מחובר 38 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 364 אורחים (הצג רשימה מלאה)