אלטעזאכן
קונים (ומוכרים) הכל רהיטים אלטעזאכן אלטעזאכן. מיטה, ארון, שולחן, כיסאות, פריג'ידר, תנור גז, מכונת תפירה, מכונת כביסה, ספה, מזנון, שטיח. אלטעזאכן אלטעזאכן. אפשר כמובן לקנות ולמכור דברים יותר מודרניים כמו טלפונים, מצלמות, אופניים חשמליים וכאלה.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי הפורום - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום אלטעזאכן!
- פורום אלטעזאכן נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- כותרת אינפורמטיבית לגבי תוכן ההודעה חובה ! הודעות בסגנון "מספר פריטים למכירה" או "חייב דחוף תכסף" יימחקו והאחראי להם יישא בנזק.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של מוצרים שאינם קשורים לעולם הרכב.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה. אם יש ברשותכם מס' פריטים אחדו אותם תחת נושא אחד.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) אנא המתינו שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום.
- אין אפשרות להגיב או לנהל דיון לגבי מוצר למכירה. בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אי - מיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של מיטב החברות בארץ.
- פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ , מייל או טלפון.
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה בקנייה ובמכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
4,823 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
עקב שידרוג לגלקסי אייפון 4 במצב מעולה מחיר 1100 וגם האייפון 3G במצב מעולה גם במחיר 300 אפשרי ביחד או כול אחד לחוד מוטי 052-3055546
הודעה אחרונה מאת אלברטו, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה: אייפון 5S צבע שחור, סימפרי יצרן. נפח: 16G דגם: A1457 תומך בדור רביעי ברשתות הסלולאר בישראל. מכשיר חדש בניילון, לא הפתח מעולם. בהתחייבות. מחיר: 4200 ש"ח לא מעוניין בהחלפות. אך ורק בפלא: 054-44777 13
הודעה אחרונה מאת b0rnush, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
למכירה טלויזיה סוני 29 אינץ מסך טריניטרון 100 HZ כולל שולחן מקורי של סוני הטלויזיה בת 8-9 שנים מצב מעולה לתת מחיר ולבוא לקחת! אני מרעננה
הודעה אחרונה מאת ozwrx, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מסך SAMSUNG lcd דגם: D550 המסך ניקנה מלפני פחות משנה ב א.ל.מ (טירת כרמל) המסך במצב חדש לגמרי ושמור מאוד ולא תמצאו עליו מלימטר של שריטה או מכה שמרתי את הקרטון למי שירצה לקחת אותו באוטו מבלי להסתבך סיבת המכירה היא שאני רוצה לשדרג למסך יותר גדול אציין שהמסך לא עבד הרבה ועדיין לא עובד הרבה בכלל תעשו חיפוש בפורומים ובגוגל ותראו את הביקורות וההמלצות על הדגם הזה 050684179
הודעה אחרונה מאת meidan, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה גלקסי S4 בצבע לבן במצב חדש לגמרי אין עליו אפילו שריטה אחת קטנה על המסך הקדמי יש מגן מזכוכית מחוסמת של SGP למי שמכיר נרכש מפלאפון עם קבלות - מחיר 2200 ש"ח גמיש קצת הודעות בפרטי לרציניים.
הודעה אחרונה מאת y.bar, -
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
האישה נכנסה לתקופת ה"הקינון" בהריון ובעכבות משפט חכם של אבא אני "בוחר את הקרבות שלי" אז למכירה פינת זולה בת שנתיים, במצב מצויין לאחר ציפוי לכה (כולן מגיעות ללא ציפוי) מורכבת מכורסא זוגית לשני אנשים+2 ספות יחיד+שולחן תואם מתאימה למרפסת או לגינה הכורסאות מתקפלות עם צירים חזקים עלתה לנו 1300 ₪! נמכרת כי ההריונית לא מצליחה לקום ממנה מחיר-600 ש"ח כמו כן למכירה מנגל גז בן שנה וחצי, להערכתי היה בשימוש 15-20 פעמים בלבד. 2 מבערים+קומה שנייה להשארת הבשר חם. לא הודלק לעולם בשבת! נמכר רק עכב קבלת מנגל ענק 5 מבערים שקיבלתי במתנה מחיר 600 ש"ח התמונה של המנגל אמיתית! התמונה של הזולה נלקחה מהאינטרנט אבל היא ממש דומה רק ששלי עם יותר עצים לתמיכה בגב התחתון! …
הודעה אחרונה מאת איגור ווינשטפן, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה אופה לחם מתוצרת מרפי ריצ'רדס עם כל הפונקציות (כולל הכנת ריבות וכיו"ב) במצב חדש, מכין לחמים מצוינים, כולל טיימר כך שאפשר להתעורר בבוקר עם ריח מדהים של לחם שזה עתה נאפה. מגיע עם חוברת המתכונים המקורית . המחיר-רק 130 ש"ח. בנוסף, אשמח לתת ללא שום תמורה למי מחברי הפורום שבאמת מעוניין בכך, וידאו איווה 6 ראשים וטייפ דק של דנון (שהיה נחשב מאד בשעתו). 2 המכשירים אופסנו לפני כמה שנים כשהם תקינים. היום אינני יודע מה בדיוק מצבם (אולי מצריכים החלפת גומיות?). 052-2797351
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
מסגרת משקפיים חדשה לחלוטין. בתצורת "ללא מסגרת". יש שתי דוגמאות של עדשות. (שתי צורות שונות) צבע שחור + כסוף. מסגרת גמישה שניתן לכופף. ניתן להרכיב עדשות באופטיקות הקרובות לביתכם. (חבר שילם באופטיקה הלפרין 350 שקל עבור עדשות למסגרת frameless - היה איזה מבצע כלשהו כמו תמיד. נדמה לי שמדובר היה בעדשות 1.61) 80 שקל למסגרת. אני מבאר שבע. ניתן ליצור קשר בהודעה פרטית או בפלאפון 0546-564572 אם אני לא עונה בפלאפון, נא לשלוח SMS
הודעה אחרונה מאת matansab, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מוכר אייפון 3GS במצב אחלה. הכל עובד במכשיר פיקס. מחיר מציאה 600 ₪ גמיש מעט למי שבא לקחת ממני. אזור המרכז. פרטים נוספים בה"פ. יום טוב
הודעה אחרונה מאת איתי לוי, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכירה הדגם היוצא של הנקסוס 7. נקנה בהונג קונג במרץ השנה. חשוב לציין שמכיוון שהמכשיר מהונג קונג, הקופסא נזרקה כדי למנוע פגישות מיותרות עם המכס בשדה התעופה - אבל המדבקה עם הפרטים המזהים של המכשיר צולמה (ראו תמונה מצורפת). כמו-כן, יש לי מתאם לתקע הטעינה. המכשיר במצב מעולה, בחנות הודבק לו מגן מסך ונקנה לו גם CASE של I-BLASON. השימוש במכשיר היה מועט ביותר, סה"כ הסוללה עברה פחות מ 10 מחזורי טעינה. המכשיר נקי לחלוטין משריטות, כתמים או כל דבר אחר שאפשר לחשוש ממנו. ויזואלית הוא פשוט נראה חדש (כאמור, היה תמיד בנרתיק שלו ועם מגן מסך) - אף פעם לא נפל ולא נחבל. אז למה אני מוכר ? האמת, שאין לי כל כך שימוש בו, חשבתי שאשתמש בוא הרבה יותר אבל בפועל הוא פשוט יושב ונח. …
הודעה אחרונה מאת Alon_A, -
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני לא יודע אם יש אספני עטים בקהל, אבל לפני שאני מפרסם את זה באיביי החלטתי לנסות גם "בבית" אבא שלי מוכר אוסף נדיר של עטים נובעים, 17 עטים של מונבלאן, פרקר (עט אחת שנת 1950), אורורה, פליקן, שפר, ווטרמן. האוסף כולל סדרות מיוחדות (סדרת הסופרים של מונבלאן - ווילד, המינגווי, וכו'), וסתם עטים מעניינות - רוב העטים הן מתחילת/אמצע שנות ה 90 של המאה הקודמת. המחירים הוגנים בהתחשב ביחודיות של העטים ובמצבן (רובן במצב Mint). אני לא מבין הרבה בעטים, ובאופן אישי כבר שנים שלא החזקתי עט ביד שהוא לא עט פלאסטיק ב2 ש"ח כדי לחתום על האשראי בסופר, אבל אם זה מעניין מישהו, אשמח להעביר הלאה כל שאלה או התעניינות. מה שאני כן יכול להגיד זה שהאוסף הזה לוקט לאורך שנים רבות, והושקעה בו גם מחש…
הודעה אחרונה מאת Fazer, -
פולישר לרכב
מאת iceco- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לה"ו חברים יקרים - למכירה-מכונת פוליש Meguiar's G220V2 במצב חדש , שומש פעם אחת ע"י חבר פורום כאן , נמכר לי , רכשתי אותו לפני חודש ולא השתמשתי בו עדיין , נאלץ למכור אותו בשל חוסר בזמן ואי שימוש . מה מקבלים :תיק פולישר מקורי , פלטת סקוטש וכמובן הפולישר עצמו . מחיר :799 ש"ח 058-6-22-1111
הודעה אחרונה מאת iceco, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
דגם Metrolite 2000, מנוע חשמלי 36V 250W - מספקים טווח של 30-40 ק"מ ללא צורך בהטענה ומהירות של 25 קמ"ש. גלגלים 20" עם צמיגי כביש. פנס קדמי ואחורי נשלפים, כיסא רחב ונוח. סוללת PANASONIC עם תו תקן ישראלי. בשימוש כ-4 חודשים בלבד. חדשות וללא שריטה. נקנו מרוזן ומינץ. מגיע עם מטען, סלסלה וכיסוי חורף למושב. מחיר נדרש - 3500 ש"ח, גמיש בגדר הסביר. איתי 050-7770743. *האופניים לא שלי, לא ליצור קשר בה"פ.
הודעה אחרונה מאת Ziv, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
משחקים חדשים למחשב ₪15 למשחק ! לפרטים נוספים חייגו למספר: 0523266604 *ניתן לפנות אלי גם דרך הודעה פרטית דרך הפורום . רשימת המשחקים: Age of Empires III Arma 3 Assassin's Creed III Battlefield 3 BioShock BioShock 2 BioShock Infinite Borderlands 2 C&C3 by ReSSuReCtEd Call of Duty 2 Call of Duty 4 Call of Duty Black Ops Call of Duty Black Ops 2 Call of Duty Modern Warfare 2 Call of Duty Modern Warfare 3 Call of Duty World at War Call of Juarez Gunslinger Civilization V Command & Conquer Generals + Zero…
הודעה אחרונה מאת קלוקי, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
למכירה סמסונג S4 מיני חדש לגמרי באריזה מקורית + אחריות יבואן רשמי 2000 ש"ח 0546588000
הודעה אחרונה מאת roeiw, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מוכר מקלדת חדשה לגמרי בקופסה שנמצאת אצלי ולא שומשה מעולם. מדובר במקלדת Logitech Illuminated. מקלדת חדשה באריזה עם תאורה אחורית, מקשי מולטימדיה. מקלדת דקה מאוד עם מקשים שטוחים ונוחים. *לא שומשה מעולם, באריזה המקורית עם כל האביזרים הנלווים. אני מוכר את המקלדת במחיר הוגן מאוד ונמוך - סה"כ 200 ש"ח. מציאה. זה פורום של חובבי רכב, ואני אגיד בכנות - הכסף ילך לחיסכון שלי לרכב ראשון, אני מוכר בגלל הצורך בכסף הזה. נמצא באיזור ירושלים, ניתן לפנות אליי בהודעה פרטית או במייל [email protected] לקבלת פרטים נוספים ומספר טלפון. גלריית תמונות - http://imgur.com/a/XCHJ1 תודה מראש ושבוע טוב!
הודעה אחרונה מאת operation103, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
המכשיר חדש חדש עם המדבקות עליו דגם יותר מתקדם מהדגם הרגיל מסך LCD דורש 400 ש״ח לא גמיש 054 חמש חמש חמש שתיים שבע שמונה שבע
הודעה אחרונה מאת raptor, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
P4heKYI236c דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. מעולה לשאיבת סלון הרכב. חדש באריזה מקורית. רק 1500 ש"ח. לפנות בפרטי.
הודעה אחרונה מאת Freak_Miky, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מכשיר ניווט בעל מאפיינים יעודיים לרכיבת אופני שטח, כולל 68 מסלולי רכיבה ב 11 איזורים וברמות קושי שונות פרטים באתר החברה מחירים בזאפ המכשיר נמכר בעבר גם בקופונים ב 500 ש"ח (אפשר להתקין עליו גם תוכנות ניווט נוספות, אך הדבר דורש ידע וטיפה מחקר במרשתת) קבלתי את המכשיר לפני כשנה בערך מתנה, אך מעולם לא היה בשימוש ולכן הוא נמכר (אצלי סתם תופס שטח על המדף) אני מבקש עליו חצי מהמחיר של הקופונים, ז"א 250 ש"ח (גר באיזור מרכז) ניתן גם להחלפה תמורת פריטים במצב טוב ותקין שערכם כחדשים - כחמש מאות ש"ח (פלוס,מינוס) אפשר להסתדר על תוספת כסף מצידי או מצד השני בהתאם לערך ההחלפה. אני מחפש בעיקר מכשיר כושר BULLWORKER אפשר להציע חפיצים שונים (לא כולל טלפונים…
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
למכירה אייפון 4 16 ג'יגה בצבע שחור נקנה באיטליה סים פרי המכשיר לעולם לא היה פרוץ על המכשיר מותקנת גרסה 7 החדשה המכשיר במצב מצויין ללא שריטות מכות וכו' מחיר : 1200 ש"ח לפרטים אפשר בפרטי או בפלאפון 050-4942497 אייל
הודעה אחרונה מאת shilov, -
- 4 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
למכירה משחקי מחשב . רשימת משחקים : Age of Empires III - 15₪ Assassins Creed III - 20₪ Battlefield 3 - 20₪ Borderlands 2 - 20₪ Call Of Duty 2 - 15₪ Call of duty 4 - 20₪ Call Of Duty 5 World at War - 20₪ Call of Duty Black Ops - 20₪ Call of Duty Black Ops 2 - 20₪ Call Of Duty Modern Warfare 2 - 20₪ Call of Duty Modern Warfare 3 - 20₪ Command & Conquer Generals + Zero Hour - 15₪ Crysis - 20₪ Crysis 2 - 20₪ Crysis 3 - 20₪ Crysis Warhead - 20₪ DiRT Showdown - 20₪ Far Cry 2 - 15₪ Far Cry 3 - 20₪ Fifa 2013 - 20₪…
הודעה אחרונה מאת קלוקי, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שולחן ללימודים/עבודה בנוי בצורת ר'. גודל 152X120. כבר מפורק, יש לו 2 רגליים, פלטת עץ ופלטת מתכת בין הרגליים ליציבות. נמצא בבית נחמיה (מושב ליד שוהם) מחיר 100 שקל בלבד 0544798882 שמעון
הודעה אחרונה מאת sh1506, -
- 9 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
ייבאתי מארה"ב 4 זוגות אזניות של חברת מארלי (שבבעלות המשפחה המוסיקלית כמובן) שנוסדה ב2012. היום כבר מוכרים אותן בחנויות Idigital במחירים מופקעים. הדגם המדובר הוא Soul Rebel, בצבע Rasta. האזניות נשמעות ונראות לא פחות ממדהים ואין להן מתחרים בטווח מחירים הזה. אני מבקש מחיר עלות בארה"ב, המשלוח עלי סה"כ 299 ש"ח. קישור דף המוצר באתר הרישמי 0547481744, איתמר.
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה: מחשב שולחני של חברת HP מתאים לעבודה משרדית, גלישה, עבודות,אופס ומוסיקה ביחד. מעבד: שתי ליבות E8200 6MB זיכרון: 2GB 800MHZ HDD:100 GB כרטיס מסך: GS7100 אפשר וונדוס 7 **מוכן להחליף על מחשב יותר חזק I3/I5 ותוספת מצידי. ** מחיר גמיש ** טלפון: אפס 5 אפס 9 שמונה 8 שש 0 ארבע 2. או הודעה פרטית
הודעה אחרונה מאת omar87, -
- 4 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
עגלת בבה קאר: נקנתה ב7.7.12 השימוש החל 1.10.12. יש קבלה על סך 4000 שח. העגלה במצב חדש כוללת אמבטיה, טיולון וסל קל. העגלה מתקפלת לקיפול מטרייה עם או בלי טיולון. תמונות יועלו בהמשך. מחיר 2200, גמיש מעט.. אני מבת ים הצעות בפרטי.
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מוכר 3 פריטים: 1. Ibanez RG370DX משודרגת בפיקאפ ביל לורנס בגשר. מעולה לרוק ומטאל. מוכר כי כבר אין לי שימוש בשבילה, מגיעה עם תיק נשיאה מרופד. 1000 ש"ח מחיר סופי והוגן מאוד. 2. דיסטורשן Tonebone Plexitube למי שלא מכיר זהו דיסטורשן מנורה עם 2 ערוצים, מיוצר בקנדה, המון אפשרויות כיוון ומגיע מאוברדרייב קל עד לדיסטורשן כבד סגנון מגברי מנורות מארשל. מצב טוב, מגיע עם שנאי מחו"ל שהותאם לארץ, השנאי לא נראה כלכך יפה אבל עובד בלי בעיות. מי שירצה יוכל לקנות לו שנאי בלי בעיה. מחיר 550 ש"ח. 3. NEXUS S, זיכרון 16 ג'יגה, סימפרי. מגיע עם אנדרואיד 4.2.2 cyanogenmod 10.1.2 נקי. מגיע עם מטען וכבל סינכרון מחיר 650 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת dbx22, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אפשר לחבר 2 זוגות רמקולים, רדיו, Phono כיוון Balance ועוד הכל עובד 400 ש"ח מראשל"צ, לפניות בהודעה פרטית יש אפשרות לקבל זוג רמקולים מדפיים בתוספת של 100 ש"ח
הודעה אחרונה מאת chesh, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
monster solo hd beats!! אוזניות של ( dr. Dre) מעולם לא נפתחו ,סגור בפלומבה ,חדשות באריזה המקורית! אוזניות איכותיות , הטובות בעולם !אוזניות beats Solo HD מיותר לציין שלא מדובר בהעתק סיני!!!אלא בדבר האמיתי. אוזניות קשת מתכווננות תכנון קיפול חכם ונוח גמיש כדי לאפשר התאמה מלאה ולמנוע שבירה נרתיק נשיאה איכותי לשמירה על האוזניות צליל מלא ונקי . 650 ש"ח מעט גמיש נדב 0508624236
הודעה אחרונה מאת nadavt, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
פירקתי את המזגן של סבתה של אישתי. מתעתד להרכיב מזגן קבוע. לכן- למכירה ככתוב בכותרת. המזגן לא היה בשימוש כשנתיים, ולא ברור לי אם משום שלא היה תקין, או משום שלא היה נוח לסבתא השימוש בו, לכן מוצע לחלקים. יש את כל החלקים: המאייד [היחידה הפנימית], המעבה [היחידה החיצונית], שלט, צנרת שנחתכה/נוסרה עי באורך של כ- 3-4מ [לכן גם אין גז], וחוברת הוראות התקנה והפעלה. מיקי 050-4587001
הודעה אחרונה מאת mickey, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כאמור בכותרת מולטי טריינר כמעט ולא היה בשימוש במצב מצויין. תקין ב100% מגוון רחב של תרגילים לכל הגוף. הובלה והרכבה באחריות הקונה. אני יכול לעזור רק לפרק. מחיר 600 ש"ח גמיש מעט. אזור עפולה. מעוניינים בה.פ. ינתן מספר פלאפון. שבוע טוב
הודעה אחרונה מאת Rieno,
-
מי מחובר 33 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 413 אורחים (הצג רשימה מלאה)