ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,582 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום רב, אני מעונינת לרכוש רכב גולף שנת 2000 נפח:1600 יד 2 אוטומט ק"מ: 203.000 רציתי לדעת איך הרכב מבחינת יציבות, חסכוני בדלק, האם התיקונים יקרים או זולים? האם יש לרכב בעיות מיוחדות שצריך לבדוק? בתודה מראש כרמית
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
האמנם? כרגיל הפרמטרים המעניינים (אותי) הם: אמינות, עלות אחזקה, צריכת דלק, התנהגות כביש, נוחות (בעיקר של הנהגת, כמובן ) והיחס בין המחיר לתמורה תכל'ס אני מעוניינת ברכב זריז וקומפקטי אבל חזק שיתמודד בכבוד עם הכבישים מלאי המהמורות של ירושלים ומוצא בלי לשבור לי את הגב אבל גם בלי לחורר לי את הכיס יותר מדי או לצאת לנופשונים ממושכים במוסכים, להיות נטולת רכב לכמה ימים זה ממש לא אופציה מבחינתי! בזמנו המליצו לי כאן על ה206, לקחתי אחת כזו באוטודיל לנסיעת מבחן ולא התחברתי בכלל, גם הבטחות הסוכן ש"מתרגלים אליה מהר" לא ממש הרשימו אותי. ראיתי באתר שלהם גולף אחת מ97 שעברה לא פחות מ-8(!!) ידיים ו167K מד אוץ, זה משהו שכדאי לשקול בכלל?
הודעה אחרונה מאת sharper, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם וחג שמח, לפני כמה דקות ראיתי רכב מסוג פיג'ו 306 במחיר מציאה ורציתי לשאול מה אתם חושבים. הרכב הוא יד ראשונה עם 180 אלף קילומטר, שנת 95 ונמכר 5 אלף שקל מתחת למחירון במחיר 11 וחצי אלף. רציתי לשאול אותכם על מה כידי להסתכל שאני אליך ליראות את האוטו והאם יש דברים ספציפים בדגם הנ"ל. בתודה מראש, תומי
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום לכולם, מה ההבדל בין הדגמים הבאים? ומה עלות האחזקה של רכב כזה? מדובר על מודלים 94-95 BMW 316 BMW 318 BMW 320 BMW 323 BMW 325 טווח המחירים בערך זהה...(30-40K). תודה.
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
- 8 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אני מבין שישנם ארבעה סוגי מנועים: 1.8, 2.0, 2.0T וה- T4. מה ההבדלים בעצצם בין ה- 2.0T לבין ה- T4? (מעבר לזה שה- T4 כמובן מהירה יותר, מה הבדלים במנוע, האם יש הבדלים נוספים בכיול הרכב, באבזור, וכו') האם ההבדלים האלה משליכים גם על עלויות האחזקה של הרכב? תודה.
הודעה אחרונה מאת HFturbo, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, חשבתי בכיוון מזדה 626 שנת 2001 או 2002 . גם שאלתי חברים לגבי הונדה אקורד, אמרו לי שהונדה אקורד יותר יקרה ממזדה! בבדיקת מחירון מצאתי כי מחירו של הונדה אקורד 1800 LS הרבה יותר זול מאשר 626 !! יש לזה סיבה מוצדקת?! תודה לכל העונים! דניאל
הודעה אחרונה מאת daniel_n, -
- 16 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם היום (שישי) הרכב שלנו הושבת בתאונה. למזלנו אבא שלי יצא שלם, ועכשיו הגיע הזמן לקנות רכב חדש. אבא שלי נסע כבר 8 שנים על הסאאב שלו, 9000 , והוא רוצה לעלות קצת ברמה וגם בשנתון. דרישות: כמה שיותר חדש שיהיה מרווח שיהיה איכותי. כמה שיותר אמין חשבנו ללכת על וולוו S80 שנת 2000 או פורד מונדאו 2004. אשמח לקבל עוד הצעות. תודה
הודעה אחרונה מאת audi A8, -
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הציעו לי רכבים קטנים ,מרווחים,עם מנוע מעל 1100,עדיפות לידני,רכב אמין וקל לתחזוקה? מחיר עד 18000 !
הודעה אחרונה מאת natio2, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
חשבתי על כמה אופציות! פיאסטה 1988 או סקודה פיבוריט 1993 תתנו לי חוות דעת מה אתם חושבים אלייהם אמינים או לא? ואם יש לכם עוד אופציות התקבלו בברכה. התקציב שלי הוא 4000ש"ח תודה רבה נתי.
הודעה אחרונה מאת natio2, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
האם הביטוח של פ'גו 106 ראלי שנת 96 יקר ?
הודעה אחרונה מאת idan10, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הכוונה לבדיקת רכב לפני קניה. תודה!
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
הדרישות: בטיחותי - חשוב מאוד אמין - חשוב מהנה לנהיגה עד כמה שאפשר ממשפחתית נוח חזק - שיסחוב גם בעליות עם רכב מלא, הפוקוס 1.6 נופלת כאן. רוב הזמן נוסעים ברכב 3-4 אנשים לכן עדיפות לרכב מרווח מאחור (לא פחות מרווח מהאלמרה) תא מטען סטנדרטי, לא מכניסים שלם גופות אז אין צורך במשהו גדול במיוחד כמו כן אני מחפש רכב עם קילומטרז' נמוך עד כמה שניתן (האלמרה הקודמת נקנתה עם 32,000 ק"מ אותנטיים), ושנת 2003 לפחות. האלמרה שהייתה לנו הייתה מצויינת אך המחירון שלה סבל מנפילות של חולה אפילפסיה מיכוון שייצורה הופסק ואין ביקוש. אשמח לקבל המלצות.... ד"א כרגע האופציה היחידה מבחינתי היא קורולה 03' מתן.
הודעה אחרונה מאת Niv A, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם אני הולך לקנות פגו 306 1.6 ואני רוצה לדעת איך הגירים האוטומטים שלהם אמינים או לא בתודה מראש ארתור.
הודעה אחרונה מאת ארנון, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון.. אבל אני מחר הולך לבדוק אוטו לפני קניה ואני רוצה לדעת איפה יש מקום טוב לעשות את זה באיזור תל אביב או איזור השרון. האוטו זה גולף VR6 ואם יש לכם טיפים על מה צריך להסתכל מהבדיקה, זה אוטו ראשון שאני קונה אז אני לא מבין בכל העסק הזה יותר מדי
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 5 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום דודי רוצה לקנות רכב בזמן הקרוב מאוד לכן אני מבקש את עזרתכם. אני מבקש מכם לקבל חוות דעת לגבי שני הרכבים האלה בדגש על אמינות,איכות,אחוז תקלות,הספק וכל דבר אחר שעולה לכם בראש. חשוב לציין כי יש להתייחס לדגמים 2005 - 2007 בשני הדגמים שציינתי. לתגובתכם אודה בתודה ארתור
הודעה אחרונה מאת kwon, -
- 17 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אשמח לשמוע הצעות.
הודעה אחרונה מאת דודו172, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מישהו התנסה עם הרכב הזה ? חזק ? נוח ? אמריקאי ? איבזור פנימי ? פינוק ? איך היא בהשוואה למה שיש לשוק להציע במקביל (אני אישית לא יודע מה יש לשוק להציע ב280K באותו סגמנט) ? * אני לא יודע אם יש רמות גימור, אבל בכל אופן, אני מדבר על הרמה הגבוהה ביותר.
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מתענין על אודי מודל 2000 מנוע דיזל 2500 אוטומטית,מבקש לדעת צריכת דלק,עליות טיפולים,בעיות מיוחדות,מה בעיקר לבדוק לפני קניה והאם כדאי בכלל לנגוע ברכב עם קרוב ל 200000 ק''מ
הודעה אחרונה מאת msigal, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
חבר קרוב שלי ביצע בדיקה ל - 406, בבדיקה נכתב כך: שלדה: פח חזית מולחם, גשר רדיאטור מולחם, הוחלפו כנפיים ומכסה מנוע, לחיצות פח סביב הרכב. השאלה הינה האם מדובר בפגיעה בשלדה ?
הודעה אחרונה מאת bar72, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום רב לכולם! לאחרונה אני מתלבט מאוד בין שתי הרכבים הנ"ל והייתי רוצה לערוך השוואה ברשותכם בין הרכבים כדי לעזור לי להחליט איזה רכב כדאי לי לקנות? אז ככה יש עדיפות לתיבה ידנית אבל אם ימצא רכב אוטומט שמור אז יכול להיות שאתפשר בעיניין. מה שידוע לי- שרייד- 84 כ"ס נפח 1300 16 שסתומים סטארלט- לא ידוע כ"ס נפח 1300 גם כן 16 שסתומים צריכת הדלק זהה פחות או יותר בשתיהן. אשמח עם תעזרו לי להחליט על ידי כך שתרשמו לי כל אחד איזה רכב היה מעדיף בין שתיים ולמה??? תודה רבה לכם מראש! בברכה, עידן.
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 947 צפיות
שלןם לכולם וחג שמייח אבקש את דעתכם על סובארו לגאסי 93 1600 אוטו,שמעתי שיש להן בעיות עם הגיר העניין הוא כזה:ישלי כ-17,000 ש"ח ואני מחפש משפחתית זולה ואמינה אשמח לקבל הצעות לרכבים אחרים תודה!
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מבקש את עזרתכם לגבי פיאט אונו מנוע 1.0 שנת 1992... http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11 עשיתי חיפוש ולא מצאתי את המידע שאני רוצה לדעת... איך האמינות ברכב? בעיות ידועות? איך המנוע? כ''ס? וחלפים זמינים... תודה רבה לעוזרים...
הודעה אחרונה מאת ssc, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
לא מוצא ב CARFOLIO דגם גימי. השמח לעזרה
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז ככה, ידידה טובה של המשפחה ואמא רוצות לקנות רכב משפחתי קטן התקציב כמו שצוין בכותרת הוא 50,00 ש"ח. הדרישות מהרכב הן אמינות,שנתון יחסית גבוה וקילומטרג' נמוך. כמובן שבהמלצות אשמח אם תתייחסו למחירונים ולא תדברו איתי על מציאות. אין עוד דרישות מסוימות מהרכב,נוהגות עליו שתי נשים שלא מחפשות ריגושים מיוחדים, לפחות לא בתחום הזה . תודה
הודעה אחרונה מאת BMW_525_89, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שנת 97 ואם אפשר נתונים? כ"ס? התנהגות? פוטנציאל?
הודעה אחרונה מאת erez, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מודה למי שיכול להעביר חוות דעת לגבי אוונסיס דגם 2006 2007 התלבטות האם שווה להשקיע הפרש של 40K ! נוספים מעל קורולה עבור האוונסיס . תודה
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם כבר תקופה ארוכה שאני מחפש רכב מסוג סיאט איביזה שנת 01' 1600 ידנית לא מצאתי כבר חצי שנה בערך... וגם אומרים לי ואמרו לי שלא להתקרב אליו. זה נכון? ואלו דגים וסוגי רכבים אני יכול להביא *** להביא = לרכוש *** במחיר הזה שהאוטו יהיה אמין,שלא יהיה שתיין גדול. שנתון גבוה כמה שאפשר. ושיהיה יפה חיצונית (ממש אהבתי את האיביזה בצבע הצהוב). ושגם יהיה אפשרות לשיפורים פה ושם.. תודה וכל המבינים........
הודעה אחרונה מאת blavie, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
אני מחפש וולוו S40 שנת 98, הדגם מהשנה הנ"ל נחשב לאמין? איך ההחזקה וצריכת הדלק בנסיעה רגועה? הם נסחרות בד"כ מעל או מתחת למחירון?
הודעה אחרונה מאת Niv A, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
משהו יודע מה צריכת הדלק של גולף שנת 2001 אוטומטית וידנית עם מנוע 2.0 תודה. אופיר.
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
- 7 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום ברשותי יונדאי לנטרה 1.8 GT שנת 95 אוטומט קניתי את האוטו רק לפני חודשיים אבל החלטתי לעזוב את הדגם ולעבור למשו הרבה יותר פשוט...(לא לדיון לבינתיים) אני יד שלישית והרכב עבר 168K הזנתי את פרטי הרכב באתרים שונים והמחירון שעלה לי הוא 21 אלף שקל. מכיוון ואף אחד לא באמת מוכר במחירון רציתי לדעת בכמה עליי למכור ? או האם לנקוב מחיר גבוה מראש לשם משא ומתן עם קונה שיוריד אותי למחיר סיבר ? אודה לכל מי שיענה לי אני בטוח שיש עוד דברים שצריך לדעת על האוטו אז רק תשאלו.
הודעה אחרונה מאת GL-10,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,482 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- PASHUT
- FROGIE
- אוטו קטן
- Stav132
- flytomars
- BoazB11
- elibaba
- shai82
- רכוב כעומד
- NickName1
- razi_pazi
- ModChiP