Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מודה למי שיכול להעביר חוות דעת לגבי אוונסיס דגם 2006 2007

התלבטות האם שווה להשקיע הפרש של 40K ! נוספים מעל קורולה עבור

האוונסיס .

תודה

פורסם

ציין מה המשכורת שלך, ומה חשוב לך ברכב, ואנו נקבע בשבילך האם כדאי לך להשקיע עוד 40K במעבר לאוונסיס.

אם אתה לוקח הלוואה למימון ההפרש, ציין מה התנאים, ואנו נקבע מה יכולת לעשות עם הכסף הנ"ל במקום, ונחליט עבורך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מה שרז התכוון להגיד - וזה לא יצא לו מספיק ציני הוא שאתה צריך להחליט האם אתה מוכן או יכול להשקיע סכום כזה בשביל לקבל רכב גדול יותר ומפואר יותר. חשוב רק לזכור שאחזקה של רכב כזה, בין אם זה חלקים ובין אם זה צריכת הדלק, היא יקרה יותר

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

למה אי אפשר להתאפק ולא להגיב בציניות, ביקשתי למי שיש ניסיון עם הרכב מהדגם שציינתי

חוות דעת ומתוכה ללמוד האם כדאי להתאמץ ולרכוש דגם זה בהשוואה לקורולה .

אגב אני בעל צי אוניות סוחר בתי עסק רבים ורק בשבוע שעבר הרחבתי את הנכסים

מי שרוצה יכול גם בהשקעה לא גדולה להיות בעל נכסים גשו ל TOYS R US הקרוב .

פורסם
למה אי אפשר להתאפק ולא להגיב בציניות, ביקשתי למי שיש ניסיון עם הרכב מהדגם שציינתי

חוות דעת ומתוכה ללמוד האם כדאי להתאמץ ולרכוש דגם זה בהשוואה לקורולה .

אגב אני בעל צי אוניות סוחר בתי עסק רבים ורק בשבוע שעבר הרחבתי את הנכסים

מי שרוצה יכול גם בהשקעה לא גדולה להיות בעל נכסים גשו ל TOYS R US הקרוב .

אתה לא רק בעל צי אוניות, אלא גם ישראלי אסלי. אתה רוצה גם למכור לנו איזו פירמידה? ואולי אתה מעוניין לפרסם בפורום?

ולשאלתך (ברצינות). לא זכור לי שטויוטה היא יצרנית הרכב היחידה בעולם. וקשה לי להבין מדוע אתה מתלבט בין שתי מכוניות מסגמנטים שונים לחלוטין. אתה רוצה מכונית משפחתית - הקורולה עדיפה. אתה רוצה מכונית מנהלים - האוונסיס עדיפה. אין מה להתלבט בין השתיים כי הן מסגמנטים שונים. אם אתה מעוניין להוציא כמות כסף המתאימה לקניית אוונסיס, מומלץ שתשקול כל אחת ממתחרותיה המצוינות. אם אתה מסתפק בקורולה, ברר גם על מתחרותיה.

בגדול, האוונסיס חזקה יותר (2.0 מול 1.6), מאובזרת יותר, מרווחת יותר ואיכותית יותר. נכון שזה לא מפתיע אותך בכלל?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
למה אי אפשר להתאפק ולא להגיב בציניות

זו לא ציניות. זו התאמת רמת התשובה לרמת השאלה.

אתה מצפה מאנשים שלא מכירים אותך שיחליטו במקומך האם יש לך אפשרות כלכלית להוסיף 40 אלף ש"ח לקניית רכב, כשלא ציינת את צרכיך מהרכב ואת רמת רווחתך הכלכלית ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...