Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר להשיג גולף 4 במחיר הזה.

השנתון כנראה יהיה 99 עד 00 בגרסאות הבייסיק הלא מאובזרות.

אם את לא חייבת רכב גדול, הייתי בתקציב הזה קונה פולו 01-02 אוטומט.

סולל הדרך : אפשר גם להסתכל על זה הפוך. לך היה מזל נאחס עם VW.

אחרי 5 שנים עם פולו 16V שנת 97 ועוד 8 חודש עם גולף 4 שנת 2001 ידנית(שאני נוסע בה לא מעט ק"מ מאז הרכשה) שהיו צריכות לסבול את סגנון הנהיגה שלי. אני יכול לומר לך בפה מלא שאתה טועה,או לפחות מסיק מסקנה לא קרובה למציאות.

טפל ברכבים הללו טוב, עם חלקים מקוריים בלבד . ואני חוזר : מקוריים בלבד יקרים ככל שיהיו. ותקבל אמינות מופלגת לאורך שנים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

thanks for bearing with me...

מרגישה קצת קרצייה ומתפלספת... (סה"כ מי יילך ויקנה רק על סמך עיצות בפורום?)

אגב למי שדאג אין לי כוונה לקנות מהסוחרים אבל כיוון שהמגרש נמצא ממש ליד המשרד וגם בגלל שאין לי הרבה חברים או בני משפחה שמחזיקים רכב בשבילי זו הזדמנות יחידה כמעט לקחת סיבוב להתרשמות זריזה (וכמובן גם כן רק בתוך העיר :?)

פולו 75 כ"ס החדשה 2001 אוטו' 8)

אוסטין מטרו 1.3 מודל 89' וממשיכה לנוע (קדימה, אחורה, לצדדים ומעלה-מטה) נמכרה לרש"פ

פורסם

זאת השאיפה :-P

אוסטין מטרו 1.3 מודל 89' וממשיכה לנוע (קדימה, אחורה, לצדדים ומעלה-מטה) נמכרה לרש"פ

פורסם

סולל הדרך : אפשר גם להסתכל על זה הפוך. לך היה מזל נאחס עם VW.

אחרי 5 שנים עם פולו 16V שנת 97 ועוד 8 חודש עם גולף 4 שנת 2001 ידנית(שאני נוסע בה לא מעט ק"מ מאז הרכשה) שהיו צריכות לסבול את סגנון הנהיגה שלי. אני יכול לומר לך בפה מלא שאתה טועה,או לפחות מסיק מסקנה לא קרובה למציאות.

טפל ברכבים הללו טוב, עם חלקים מקוריים בלבד . ואני חוזר : מקוריים בלבד יקרים ככל שיהיו. ותקבל אמינות מופלגת לאורך שנים.

אני ממש לא מסכים איתך. עם כל הכבוד 8 חודשים שלך, לא יכולים לפסול 3*6 שנים של אחזקה שלי ושל מכריי.

הרכבים טופלו בדיוק כמו שפליקס אמר, לא פסחנו טיפול, לא נחסכה אגורה, מה שהמוסך המורשה אמר עשינו ב3 מכוניות שונות ובכולן היו בעיות חיישנים, בעיות אזעקה וכו'. בשיחה בין אבא שלי לאחד ממנהלי המוסך הוא אפילו הודה, שהאזעקות המקוריות היו דפוקות, ושיש הרבה בעיות חשמל ברכבים.

ושוב. האם זה שווה? כנראה שכן.

עריכה:

ועוד הוכחה

http://carsurvey.org/modelyear_Volkswagen_Golf_2001.html

http://carsurvey.org/modelyear_Volkswagen_Golf_2000.html

http://carsurvey.org/modelyear_Volkswagen_Golf_1999.html

יותר מחצי מהאנשים מאוכזבים מהאוטו...

פורסם

פליקס אינו דוגמא למוסך טוב.

אני לא אפרט כדי למנוע אפשרות להוצאת דיבה.

ובקשר לאתר שבו כל אחד יכול להכנס ולכתוב שגולף רכב גרוע, זה לא דירוג מהימן בעיני.

סולל הדרך דיבר על VW בכללותו ולא על גולף בפרט.

מבחינתי לתחזק טוב את האוטו לא מסתכם בלתת אותו למוסך מורשה ולעשות מה שהם ממליצים.

זה שמדובר במוסך מורשה לא אומר שלא עובדים בו עובדים חאפרים.

פשוט במוסך מורשה אתה משלם יותר כסף על אותה עבודה.

אני אישית לא מכיר בעיות אקוטיות ברכבי הVW שהיו לי ,מלבד בעיות פלסטיקה בפולו שהיתה לי וקילוף פאנל בגולף. אם אני אסתמך על שמועות בפורום, ככל הנראה אמינות הרכב לא יפנית, אבל גם לא זוועתית כמו שמנסים להראות אותה. הרכב לא מתפורר כמו רכב צרפתי בן אותו גיל למשל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

חזרתי מנסיעת המבחן :oops: (גולף 1.6 אוט' מודל 00 יד 4 מד אוץ 89K טסט עד אוג' 07 טעון תיקוני צבע במכסה מנוע ובכנף בעלות משוערת 1000ש"ח הסוחר מוכן להוריד 5K מהמחירון בגלל היד ת' בעלות אחרון 04 בחור מהרצליה שעשה טרייד אין לB4) הוא חזק יציב מפנק נעים וסקסי כמו שאמרתם. הדבר היחיד שהפתיע אותי קצת ואני לא יודעת אם זה יתרון או חסרון הוא בהעברת ההילוכים, פתאום בלי שום אזהרה מוקדמת או תוספת לחיצה על הדוושה הוא נותן "קיק" כזה ועף קדימה... חייתי משהו :twisted:

• תוכן חדש...