Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתענין על אודי מודל 2000 מנוע דיזל 2500 אוטומטית,מבקש לדעת

צריכת דלק,עליות טיפולים,בעיות מיוחדות,מה בעיקר לבדוק לפני קניה

:?: והאם כדאי בכלל לנגוע ברכב עם קרוב ל 200000 ק''מ

פורסם

מניסיון לא קטן עם אאודי הגיר נוטה לגסוס באיזור ה200 אלף, תבדוק בחומרה את הגיר ע"מ להסיר דאגה מהלב, פרט לזה לא ידועות לי שום בעיות, המנועים של אאודי מחזיקים מצוין

טיפולים? כל רכב גרמני לא זול בטיפולים אבל שווה להתפנק כל השנה ולהיעקץ בטיפול כואב אחת לשנה..

מקווה שעזרתי, ארז.

never drive faster than your guardian angel can fly..

פורסם
מניסיון לא קטן עם אאודי הגיר נוטה לגסוס באיזור ה200 אלף, תבדוק בחומרה את הגיר ע"מ להסיר דאגה מהלב, פרט לזה לא ידועות לי שום בעיות, המנועים של אאודי מחזיקים מצוין

טיפולים? כל רכב גרמני לא זול בטיפולים אבל שווה להתפנק כל השנה ולהיעקץ בטיפול כואב אחת לשנה..

מקווה שעזרתי, ארז.

אני ממש מודה לך, עזרת בהחלט,אני מקווה שיהיו תגובות נוספות,גם לגבי צריכת דלק,

והאם בבדיקת קניה רגילה במכון (כמו קומפיוטסט,וכדומה)יכולים לגלות האם אכן הגיר בסוף חייו.

פורסם

בכל בדיקה, של כל דבר, ניתן לדעת רק מה המצב נכון לרגע הבדיקה ולא מה יקרה בעתיד.

כמובן שאם משהוא כבר כעת לא תקין אז זה עלול להחמיר הלאה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

בדיקה לגיר תעשה במכון גירים.

בכל מכון בדיקה תקבל את אותה הערה על גירים (כמעט) - בלאי תיבה הילוכים, מכות בעת העברת הילוך, נזילת שמן ת"ה, שמן ת"ה כהה וכו'.

ואח"כ ייכתבו לך שאין אחריות על ת"ה (-תיבת הילוכים).

תיבת הילוכים גם יכולה יום אחד פשוט להפסיק לעבוד וזהו. ללא הודעה מוקדמת.

בנוגע לקילומטרז' - יהיה קשה למצוא רכב דיזל עם קילומטרז' נמוך.

הסיבה שקונים רכב דיזל זה ליסוע הרבה.

פורסם

מקווה שעזרתי, ארז.

ארז, אם לא היתה לך אאודי הייתי חושב שאתה מדבר מחוסר נסיון. אצלי (A6 2003) הטיפולים זולים יחסית - 1300 ש"ח לטיפול "גדול" כולל ברקסים! גם הביטוח זול יחסית.

לגבי הדיזל - לבדוק את מצב הטורבו, ומעבר לכך - רכב מעולה וחזק בטירוף.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...