ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,609 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מעוניין לרכוש אודי A-4 משנתונים 96-99 רציתי לדעת על צריכות הדלק הממוצעות והוצאות בסיסיות ובשורה התחתונה כדאיות כלכלית וכללית לרכב, אשמח לעזרה תודה,
הודעה אחרונה מאת מתן22, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
*אני מצטער מראש אם מקומו של השרשור הוא בתכני* אני עומד לפני רכישה של 307 HDI ידנית. בזמן החיפושים הבנתי שגרסת ה110 כ"ס הגיע רק בדגמים האוטומטיים. לא מזמן נפל לידי קטלוג מ2003 שבו היה דגם ידני גם לגרסת ה110 כ"ס. השאלה שלי היא מה בכלל ההבדלים בין שני המנועים? האם ההבדל הוא רק בתוכנה או שיש הבדלים מכניים? והאם קיימות בארץ גם גרסאות ידניות של הHDI עם 110 כ"ס? אם כן איך ניתן לזהות אותן? שבת שלום לכולם
הודעה אחרונה מאת deltaHF, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שניהם 1.6, ידני, שנת 2000. נא לתת חוות דעת על: אמינות, עלות תיקונים/חלקים, הרגשת נסיעה (זריזות מול כבדות), ביטוח.. דעה כללית. בתודה מראש..
הודעה אחרונה מאת JMG, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, אני מחפש רכב אוטומט, משפחתי ואמין, חשוב לציין שחשוב לי שהרכב לא יהיה אפור, משעמם מידי מבחינת הנהיגה. אני יודע שהפוקוס ודומותיה בגרסאת ה 1600 לא בדיוק אטרקציות אבל ממה שהבנתי וקראתי הפוקוס קולעת סה"כ לדרישות שלי (תקנו אותי אם אני טועה). בחודשיים האחרונים אני מחפש רכב ובין השאר אני בודק אופציות לרכישה מחברות הליסינג הגדולות. קיבלתי הצעה לפוקוס 2004 עם 70K ק"מ ב 65,000 ש"ח מליסינג ורציתי לשאול את דעתכם על הרכב (קראתי תגובות בכמה דפים אחורה) ? ומה דעתכם על המחיר ? חשוב לציין ש"על הנייר" אין לרכב בעיות מיוחדות (גם לא שלדה) ומהאיש מכירות הבנתי שהחליפו כנף ימנית בלבד. הרכב צריך להגיע לסניף במהלך השבוע (עדיין לא ראיתי במו עיני את הרכב) וכמובן שנבחן א…
הודעה אחרונה מאת sh27, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז נהיינו משפחה חדשה , ורוצים להחליף את הרכב שבעלי קנה ברווקות - פי'גו 206 יד ראשונה. איך עושים את זה? מה עושים קודם? מחפשים או מוכרים? איפה משיגים מחירונים? על מה להקפיד לפני שמוכרים? מה לתקן ומה לא? איזה מכונית "משפחתית" מומלצת? בקיצור, אין לנו מושג .. אז כל עצה תתקבל בברכה. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת kalbit, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות אחד מהרכבים (מתאים לסכום כסף שיש לי כרגע) שנת 2000/1 נפח מנוע 1400 אין לי מושג על האמינות של הרכבים הללו רק שהם חסכונים בדלק וקומפקטיים... * עוד שאלה קטנה מצאתי קליאו כמו שאני מחפש יד ראשונה מאישה מבוגרת קילומטרג' נמוך אבל יש בעיה היא אומרת שאבד לה ספר הרכב זתומרת אין לי שום מידע על העבר של הרכב חוץ מזה שהיא אמרה שתראה לי את כל הקבלות של הטיפולים במוסך... מה לעשות זה קריטי? להוריד לה מהערך של המחירון? האם יהיה לי קשה למכור את האוטו? תעזרו לי חברה זה יהיה האוטו הראשון שלי
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז ככה ברשותי 106 XS 97 1400 5 ד' יד 6 אני . ברצוני להחליפה כי הכח של האוטו לא כל כך מספיק לי (לפעמים). יש לי כרגע 2 הצעות להחלפה אחת זה פגו106 XSI 95 מנוע 1600 עם סנרוף ABS 150ק"מ אבל היא יד 9. שנייה זה סיטרואן ZXוולקן 94 מנוע 2000 עם סנרוף 170 ק"מ יד 5 . על שנהם אני צריך להוסיף בין ה1000 ל2000 ש"ח. ההתלבטות שלי היא האחזקה של שנהם מבחינת דלק ואמינות של כל אחת.(אני יודע שכל אוטו ולא משנה איזה האמינות שלו קשורה לאיך שטיפלו בו ולמצבו כרגע ) אבל אם תקחו את שנהם ותשוו כאילו שנהם שמורות מאוד. והאם בכלל שווה לי להחליף אץ האוטו שלי שלא עושה לי בעיות (בלי עין הרע) ?
הודעה אחרונה מאת Casper, -
-
- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, אשמח לשמוע דעות לגביי קניית רכב שעשו לו ראש מנוע, לפי מה שהבנתי זה מפחית מהביצועים של המנוע ושזה בעצם "לא אותו דבר" האם זה נכון? תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת roiei, -
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הציעו לי סיטרואן AX יד שנייה מנוע 1.4 הכל 10 באוטו הבן אדם רצה 12 אלף והוא אומר לי "צריך להחליף 2 בולמים מאחורה (לא בלמים) ולתקן את החלון בדלת מאחורה אז אני אוריד לך 500 שקל מהמחיר" עכשיו הקטע פה אם האוטו עצמו משתלם ... האוטו שנת 97 והוא אמר לי שאין הגה כוח באוטו (עד עכשיו נסעתי רק עם הגה כוח, עד כמה זה משנה) אני באמת לא רוצה לקנות חרא ולהתבאס אז עדיף לחפש חודש נוסף מאשר לקנות חרא שבכל מיקרה אני מקבל אוטו מהעבודה עוד פחות משנה אבל זה לא קשור לאוטו שאני רוצה לקנות מהכסף שלי בנוסף לכך ראיתי בחודש הזה שאני מחפש המון פיאט אונו, דייצו שרייד רוב המכוניות האילו במצב על הפנים אז הייתי היום בסוכנות מכוניות והוא בכלל ניסה לדפוק אותי יש לכם טיפ קטן לתת לי כדי…
הודעה אחרונה מאת AlexTheKing, -
206 Leon VS 1 2
מאת RomanX- 18 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
מה הייתם לקונים סיאט לאון 1.8 או פז'ו 206 XSI שנים 2001-2002 מבחינות: נוחות נהיגה כף נהיגה חיסכון החזקה שנתי אמינות ובכללי...
הודעה אחרונה מאת ברמונדו, -
מסחרית בינונית
מאת אבימ-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
החלטתי לשנות כיוון, כי בדקתי את עצמי טוב יותר ואזדקק כנראה לחזור לרכב מהסוג שהיה לי עד עתה (ואני כ"כ לא מעונין בזה, אבל יש רצוי ויש מצוי...) יונדאי h100. עברתי על החומר בפורום וכן על ההשוואה בין H100 L300 וקאיה פרג'יו ונראה שכולם מצדדים ביונדאי וכולם גם לא מתכחשים למציאות שרכבים אלו אינם מיועדים להסעת נוסעים... (מישהו כתב "מתאים להובלת ירקות", אנחנו במשפחה קראנו לו קרון להובלת בהמות... לא הבדל גדול). בכל זאת, ברצוני לשאול, לי היה מודל 95 רעשן וקפצן -(הקטע ברכבים האלו זה שאתה יושב עם האשה, הילדים ו...המנוע בתוך הרכב, בלי יותר מידי בידוד וכדי לשוחח עם הילדים מאחור יש צורך במערכת קשר של מסוקים/טנקים...)-, אמנם רכב חזק ודי אמין. האם בדגמי 2000/2001 יש שיפור בר…
הודעה אחרונה מאת ULY, -
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
האם לדעתכם שווה בכלל להתעסק עם רכב כזה. במידה וכן אז המחירון שלה הוא 23000 כמה לדעתכם צריך להציעה עליה.
הודעה אחרונה מאת Muataz, -
- 0 תגובות
- 633 צפיות
אני מחפש רכב משפחתי בתצקיב של עד 240 אלף שקל. חשוב שהרכב יהיה : *מתוצרת גרמניה. *חדש מהסכונות *משפחתי *צריכת דלק לא בשמים *מרווחת *ביצועים טובים ואחיזת כביש טובה. *מנוע חזק וחסכוני מה דעתכם על פולוסווגן פאסאט Highline. בבקשה רק מי שבאמת מבין שיענה לי , מדובר פה בהרבה כסף שאני לא רוצה שיתבזבז סתם על בחירה לא נכונה.
הודעה אחרונה מאת Yakird12, -
- 1 תגובות
- 590 צפיות
מתלבט בין אלמרה 2004 1800 לאימפרזה 16000 2004 אילו שיקולים צריכים לבוא לפני על מה אתם ממליצים?
הודעה אחרונה מאת Matan g, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
רציתי לדעת על איזה רכב מבין ה3 הייתם ממליצים לי ללכת בעיקרון חשוב לי שהרכב יהיה אמין ,טיפולים לא יקרים ולא עגלה (מבין ה 3 ) ואוטומט אני מדבר על תקציב של 40 אלף ממה שקראתי הגטס שתיינית , הפיגו' עגלה (17 שניות ל הגיע למאה ) ולא הכי אמינה עם הגיר אוטומט שלה והקאיה ריו קיבלה ביקרות רעות אבל היא מאוד זולה וזה קורץ לי כי השנתון חדש יותר אלו המכוניות שאני מתלבט בינהם אשמח אם תוכלי לעזור לי מי מהן העדיפה לדרישותי תודה מראש
הודעה אחרונה מאת edanj, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
משהו יודע מתי מתעדכן המחירון של יצחק לוי, כלומר עדכוני מודל 2008? ב motocar, דגמי 2007 כבר עברו עדכון של מודל 2008. נוצר מצב שב motocar המחיר של הרכבים שנת 2007 נמוך משמעותית מזה של מיצחק לוי (ושווה פלוס מינוס למחיר של 2006 אצלו). לצערי, היות והוא הקובע (מצער אבל זה כבר סיפור אחר), רציתי לדעת אם משהו יודע מתי הוא מבצע עדכון כללי במחירון? תודה,
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
ומקווה לצאת טוב למרות שזול מתחיל ב ז'. אני מחפש רכב מסחרי עם מנוע דיזל, זול, שאולי ישמש אותי גם ביום יום. מה דעתכם על האקספרס דיזל? חשבתי אולי גם על ה H100 של יונדאי. עזרתכם תתקבל בברכה..
הודעה אחרונה מאת אבימ, -
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
שלום לכולם , עד היום היתה ברשותי סובארו טנדר שממש נהנתי איתה , אבל יומיים אחרי שפירסמתי הציעו לי 2000 ש'ח מעל מה שאני שילמתי לפני כחודשיים והחלטתי למכור ( הביטוח ממש יקר , וגם רציתי להתקדם קצת ) בקיצור אני עומד עכשיו עם 12K בערך , עם אפשרות לעוד אלפיה או שתיים נוספות לא שקל יותר . יש לי אפשרות לקנות פג'ו 205 FOREVER שנת 95 במצב נ-ד-י-ר, 00 בעלים 142,000 ק''מ , מטופלת עם טסט לשנה , רכב של חבר טוב שאני יודע בידיוק על הטיפולים והכל בחברה, וכמובן שבכל זאת הרכב יעבור בדיקה במכון מורשה לפני הקניה . הבחור רוצה מחירון , ותאמת ? מגיע לו , הרכב שמור בצורה חולנית . מה אתם אומרים ? אמשח גם לשמוע עוד הצעות בסכום הנ'ל , תודה מראש . נ.ב עשיתי חיפוש ולא …
הודעה אחרונה מאת edanj, -
שלום לכולם אני חדש פה.... :] ורציתי לדעת איזה רכב אתם ממליצים עד מחיר 65 אלף שקל אני מעונין שהרכב יהיה ספורטיבי עם הכי הרבה פוזה שאפשר ואני יפרט למה אני מתכון,אני אוהב לשפר נורא נורא את המכוניות שלי אז אם אני ישים איזה ספוליר או קיט מסוים אז שזה יוסיף לרכב יש רכבים מסוימים שלא משנה כמה אתה מוסיף עדין הרכב נראה מכוער אז כמו שאמרנו שיהיה לו פוזה יפה מבחינת ביצועים שיהיה לו ביצועים נאים עד נאים מאוד לא חייב משהו מטורף לזה אני כבר ידאג מבחינת צריכת דלק זה לא כזה קריטי כמה שצורכת אז צורכת גיר-ידני כמובן :] אממממ ושתהיה לה אחיזה יפה על הכביש שתהיה שנה נוחה שיהיה אפשר למכור אותה אחר כך אז לאחר שפירטתי במה אני מעונין מה אתם ממליצים עד 65 אלף שקל? (אפשר…
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אנו נוסעים כ-37,000 ק"מ בשנה. האם כדאי לקנות בנזין או דיזל? אם דיזל, האם רנו מגאן, קאיה מגנטיס, פולקסווגן ג'טה או סקודה אוקטביה? חדש או יד שנייה? האם הטיפולים בדיזל תמיד יקרים יותר ותכופים יותר?
הודעה אחרונה מאת אביאלוש, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, נפלה בידי הזדמנות להגשים חלום ישן ולקנות סיטרואן XM. מדובר ברכב מודל 1997 אוטומטי שעבר כ 180,000 ק"מ , מצב פנימי וחיצוני די טוב (אם כי דורש צביעה וצמיגים) - הפיצ'עפקס החשמליים עובדים (כסאות חשמליים, חלונות חשמל, מיזוג). הרכב ללא טסט (רשיון מוקפא) - ומוצע לי במחיר די נמוך - ועכשיו השאלות: 1. כדאי? האם זו הפרתקאה מטורפת? - הרכב אמור לשמש אותי לנסיעות יומיות תל-אביב - מודיעין. אני מוכן להשקיע ולשלם על טיפולים ותיקונים, אבל האם הXM תאפשר לי חיים נורמליים? האם לא כל יום שני וחמישי אבלה במוסך? 2. היכן אפשר לבדוק רכב כזה לפני הקנייה - מי באמת מבין ויכול ל"הרגיש" את הרכב - והאם כדאי לגעת בו. אשמח לקבל כל משוב לגבי הרכב כמו כם המלצה על מוסך מקצועי! תוד…
הודעה אחרונה מאת HFturbo, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לאחר חיפושים ( אני שבוע בלי אוטו) מצאתי רכב סיוויק 1400S שניראת יפה די נקיה אבל 300K על המד למרות שמנוע נישמע טוב והרכב נוסע נחמד יחסית לגילו 10 שנים האם אורך חיים במנוע כזה מוגבל? האם יש מצב בקרוב ימות המנוע או אין צורך לדאוג? אני יודע שמוניות ודיזל עוברות גם חצי מיליון וכו אבל שם מנועים שבנוים לעבודה כזאת בתודה למגיבים די דחוף לי צריך לתת תשובה למוכר
הודעה אחרונה מאת symbol, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולכם. כרגע אני מחפש רכב יפני רצוי משפחתי. שנתוני 92-94, בתקציב של עד 20 אלף ש"ח. רצוי לציין שההוצאות החודשיות שלי על הרכב יהיו גג 1200 ש"ח. לכן, רציתי לדעת מי מבין הבאות הכי אמינה? סיויק 92-94 323F 92-94 סאני 93-94 יורוסוויפט אם כן על איזה רכב הייתם ממליצים, שיבלה כמה שפחות במוסך ויהיה זול לתחזוקה. אם אפשר אז גם הנאה מנהיגה, אבל קודם כל אחזקה זולה. תודה רבה. עריכת הנהלה: ההודעה נערכה בגלל שגיאות כתיב אינסופיות. נא להקפיד, להבא הודעה כזו תימחק (ובמיוחד אם שוב תפורסם בפורום הלא נכון)
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
היום ראיתי לראשונה את המטריה על הכביש,אהבתי מאוד את העיצוב,מאחורה מזכירה את הקרייזלר וגם מעט רכב קבורה בעניי זה יפה ,ייחודי,שונה נכנסתי לאתר של דייהטסו כדי לבדוק את האיבזור,למעט ה ABS וקיפול המושבים,האיבזור מאוד מיושן של רכב מתחילת שנות ה90 ,אפילו תיבת ההילוכים סטנדרטית בעלת 4 הילוכים מחיר לא רשום באתר ,אני משער שהמחיר בסביבות 115K ,הרכב לא שווה את המחיר ויש רכבים אחרים המציעים יותר מכל בחינה,הן בטיחותית והן מבחינת האיבזור הכללי של הרכב רוב מכוניות המיני או הסופר מיני(אני מחפש רכב קטן מקב' המעני או הסופר מיני) דומות לטויוטה יאריס החדשה וזה מעצבן
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום אני מחפש רכב שישמש אותי +אשתי +2 בנות קטנות בכיסאות. הנסיעות מחולקות עירונית ובין עירונית שווה בשווה אך אין לכך משמעות. אני מעדיף רכב עם צריכת דלק נמוכה, אמין ככל האפשר ובטוח ככל האפשר. מעיון בשרשורים בפורום הגעתי למסקנה כי השניים שמתאימים לי הם הפוקוס והאלמרה (התקציב הוא כ-50K ש"ח.). אודה אם יש למי מכם המלצות מי מבין השתיים האלה עדיפה על פני רעותה ולמה. איזה רכב אמין יותר ואיזה חסכוני יותר בהתייחס גם למחירי הביטוח של השניים. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
מולטיפלה או ספייסוואגן 1 2
מאת אבימ-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
זקוק ל-6 מושבים (3 ילדים + כסא בטיחות) והתקציב כ-30-35 אלף. מתלבט בין פיאט מולטיפלה 2000/2001 לבין מיצובישי ספייסוואגן 95/96. בנוסף למידע הכללי שאשמח לקבל (נוחות, בטיחות, צ. דלק, אמינות וכו') ברצוני לשאול: 1) ראיתי שבספייסוואגן יש באמצע המשענת של הספסל האמצעי חריץ, ניתן לשבת שם בכלל, או שזה ספסל לשניים? 2) האם ניתן לשים כסא בטיחות בכסא האמצעי קדמי במולטיפלה מהשנים הנ"ל או שיש שם כ. אוויר? 3) האם יש הבדל משמעותי באגרת הרישוי ביניהן? בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת ULY, -
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
אני מתחיל לחפש רכב התקציב הוא 55K, אני צריך שתכוונו אותי, כי אני מבולבל מאוד, חשבתי על אקסנט, אלמרה, פוקוס ומה לא.. ועכשיו אני מחפש גולף.. יש לי קודם שאלה מה עדיף? לקנות כמה שיותר חדש או לוותר על שנת יצור לעומת רכב טוב יותר!? ומה הייתם ממליצים? - למשפחה שנוסעים ברכב בממוצע 8K בשנה (כן כן כמעט ולא נוסעים) הרכב ישמש לי או לאחי הקטן או אמא (לא נסע כולנו כמשפחה ברכב זה - יש לנו גם קורולה משפחתית), בעיקר לנסיעות עירוניות . - אני מחפש אמינות, פוזה ורכב ששומר על ערכו, בגלל זה החלטתי ללכת לכוון הגולף, בכל זאת מחפשים חסכון אז הולכים על 1600 מודל 2000.. האם זו החלטה נכונה? לידיד שלי יש גולף 2003 היה לו גם גולף 2000 הרכב הזה מאוד מהנה, אני גם מחפש הנאה בנסיעות - אני ואחי מ…
הודעה אחרונה מאת hassoon, -
207 GT: היבואן לא נותן רכב לנסיעות מבחן או אפילו שם בתצוגה (!!!) נאמר לי - "בוא תראה את הדגם הרגיל, ואנחנו נספר לך על ההבדלים עם ה GT" מי קונה רכב ספורטיבי בלי נסיעת מבחן או לפחות (מינימום) לשבת בו? מישהו נסע על הרכב או קיבל את אותה התשובה?
הודעה אחרונה מאת gt94, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום אני לא יודע אם זה הפורום המתאים, אם לא נע להעביר קניתי טויוטה קורולה 01 בחודש אוקטובר האחרון. היא הייתה יד 1' עם 52k שילמתי 2700 מעל המחירון. אם עושים את חישובי הק"מ והיד, יוצא שלמרות שהוספתי מעל המחירון קניתי מתחתיו (ניסוח מרושל מקווה שהבנתם). הרכב היה שמור, של צפונית מבוגרת שלא התקרבה לפקקים בתל אביב, רק קצת נסיעות לרעננה. הרכב טופל במוסך מורשה ועשה טיפול כל שנה כשיש לו בערך חצי מהקלומטרז (כבר עשו לו טיפול 90אלף). לרכב היה טסט לשנה. ולבעיה למרות כל זה אנשים אומרים לי ששלמתי יקר, ושלא משלמים מעל המחירון אז אתם המומחים תגידו עם עשיתי עשקה טובה, או נדפקתי
הודעה אחרונה מאת m_c_ofer, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
איביזה 20VT עם 90,000 ק"מ מודל 2002. לרכב יש צ'יפ כלשהו, אגזוז סברינג כפול-יציאות ושעון גדישה. שמורה מאוד פנימית וחיצונית. מישהו כבר בדק את הרכב בקומפיוטסט ראשל"צ ורשמתי לי כמה סעיפים: ליקויים בעלי משמעות גבוהה: תיקוני תאונה מאחור דופן ימין, הוחלפו דופן ימין תיקון סף ועמוד. משמעות נמוכה: תיקון בחזית, הוחלפו חלקי מרכב, פגוש אחורי, מכסה מנוע. לחיצות פח, תיקוני פח וצבע. העברת כוח: רעש וחופש מע' הנעה. היה רשום איפשהו גם נקישות במתלה. ולסיום כמובן: רעש מע' תזמון ושסתומים ושריפת שמן מנוע, להחליף רצועת תזמון לפי הוראות... סיבובי מנוע לא יציבים. מנהיגה שלי הכל במצב מצוין. לא שמתי לב לנקישות במתלה, הסל"ד יציב, טיימינג נעשה ב 60,000 , המנוע חלק וחזק. ההילוכים חל…
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
מי מחובר 35 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 1,393 אורחים (הצג רשימה מלאה)