ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,598 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם! יש לי כרגע פיאט אונו מאוד לא אמינה ואני רוצה להחליף אותה בתקציב של 20K-25K להלן הדברים שאני צריך להתחשב בהם : 1. מרחק נסיעה יומי של 100 ק"מ 2. נסיעה ברובה בינעירונית 3. רכב מאוד אמין (אני סטודנט ולא אוכל לבקר הרבה במוסכים ) 4.רכב עם עלות אחזקה לא גבוהה (כנ"ל ) 5.צריכת דלק לא גבוהה נגיד באיזור 10-12 קמ"ל 6.רכב עם באגז' בקשר לתיבת הילוכים אני עדיין לא סגור ומוכן לשמוע מה שיגידו לי. חיפשתי בנתיים במודעות באינטרנט וראיתי שבתקציב הזה יכולים להיכנס סובארו אימפרזה 94' מאזדה לאנטיס 97' טויוטה קורולה 93' או יונדאי לנטרה 98' איזה רכב מהם עדיף ? מה הבעיות הנפוצות שלהם? איזה יותר אמין בהתחשב בהבדלי השנתונים שלהם ? איזה יותר נוח?…
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
-
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ערב טוב לכולם!!! אחרי התלבטויות והתייעצויות רבות אשתי ואני החלטנו שע"מ לא לשבור את כל החסכונות נאלץ קצת לרדת באיכות החיים. בכל אופן, חשבנו על רכב במחירים הנ"ל וחשוב מאד שהעגלה תכנס לתא מטען. כמו"כ להתחשב כמובן בצריכת הדלק ובבטיחות. לא קריטי לנו איזה גיר(האמת היא שאם באותו דגם זה לא יהיה הפרש גדול אז עדיף אוטו'..) לא משנה אם סדאן או מיני(העיקר שהעגלה תכנס). כמובן שעדיפות לשנתון כמה שיותר מתקדם. כמו"כ אני מזכיר לכולם שאנחנו גרים בקריית שמונה ולכן דרוש רכב בהתאם... בתודה מראש!!!
הודעה אחרונה מאת אורן, -
- 0 תגובות
- 745 צפיות
הדרישות שלי קצת מצמצמות את הבחירה אבל אני מקווה שיש אי שם רכב שיתאים למשפחה שלי, משפחה קטנה שלא נוסעת הרבה. אז ככה- חסכוני בדלק, חלפים זולים, אמין, ויש עדיפות לגיר ידני אך לא חובה, תקציב, כ100 אלף ש"ח ואפשר חריגה קטנה. האפשרויות שחשבתי עליהם הן טויוטה יאריס חדשה ידנית מהחברה, עולה כ105 אלף ש"ח על הכביש. או אולי טויוטה רונקס 2004 או 2005, שמעתי רק דברים טובים על האוטו אבל אני לא יודע לגבי צריכת הדלק, לא מצאתי ידניות אז האם שווה ללכת על האוטומטית ? עולה כ80 אלף לדגם 2004 או אולי עדיף לשלם כ95-100 אלף לדגם 2006 ? יש לכם על מה להמליץ ?
הודעה אחרונה מאת Koss, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בוקר טוב. לאחר שהפונטו שלי הלכה טוטאלוסט בתחילת השבוע אני התחלתי לחשוב על רכב חדש . מכיוון שבסכום הנ"ל אין יותר מדי בטיחות מה שחשוב לי זה האמינות (כמה שפחות כסף להוציא על תיקונים),ומזגן טוב. ההעדפה(ממש לא מחייב) היא לרכב קטן אבל חייב להיות חזק יחסית לפחות 75 כ"ס כי אני ירושלמי אני לא מעוניין לנתק מזגן בכל עלייה. לאחר כל השיכלולים הגעתי למסקנה ש הכי מתאים לי: פונטו 97-99 נוספת 1250 תהיה מושלמת אבל אני רוצה לגוון. שרייד הדור אחרון שלה (צורה חדשה) אך לא מכיר את האמינות שלה. רנו קליאו ידנית 97 1400 אבל מפחידה אותי האמינות הלא משהו. פולו,קורסה ממה שהבנתי גם באמינות וגם בביצועים נחותים מהפונטו. פיאסטה 1.25 או פיאסטה 1400 שנת 96-97 נדירות מדי מה מה שיגרום לחלק…
הודעה אחרונה מאת dani12, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=6&SubModelID=29&FromYear=&UntilYear=&Hand=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info= מדובר ב 2 ליטר המוצעת ע"י סוכנות רכב בתמונה למטה. המחיר חשוד ביותר אך לאחר בדיקה (לא מקיפה במיוחד) הכל נראה על פניו תקין ושמור ביותר. הרכב טופל אך ורק במרכזי ברמת החייל וייקח קצת זמן עד שנקבל את ההיסטוריה שלו מהמוסך ולכן אני פונה אליכם, חברי הפורום, האם למישהו יש מידע על הרכב שעלול להועיל. הרכב בשביל חבר אשר מחפש אלפא שמורה כבר די הרבה זמן. תודה.
הודעה אחרונה מאת favorite 1, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם לרכוש רכב מליסינג ולשלם עליו תשלומים חודשיים של X שקלים זה משתלם ? מה כלול בתשלום החודשי (ביטוח טסט טיפולים וכ"ו )אין לי שמץ של מושג ורציתי לשאול קודם כל כאן לפני שאני מברר אצליהם אם זה בכלל משתלם כלכלית תודה ,עמית.
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
שלום לכולם מה עדיף? לנסות לחפש audi a4 /הונדה אקורד במצב טוב בת שנה שנתיים (קילומטר'ז נמוך, יד ראשונה), או לרכוש סובארו b4 חדשה? נכנסתי לaudi חדשה והתאהבתי. הבעיה היא שהחדשה יקרה מדי לכיס שלי.
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
- 7 תגובות
- 3 אלף צפיות
אחותי מחפשת רכב קטן, חסכוני, אמין, וגם שיראה טוב () עד בערך 30 אלף שקל אולי רק אם זה שווה את זה 35 היא צריכה אותו רק בשביל להגיע מהבית לעבודה וחזור - נסיעה של סביבות ה15 דקות בעיר מה ההמלצות ? תודה
הודעה אחרונה מאת Ac Performance, -
שלום לכם. יש לי מין בעיה בקניית רכב,ואני חושב שזה הכי מתאים לכאן כי אני לא מבקש פירוט על רכב או על משהו אחר פשוט צריך כמה תשובות. אז ככה אני וחברה שלי רוצים ליקנות רכב עכשיו הבעיה היא שסבתא שלה רוצה להביא לה 8 אלף מתנה ליום הולדת לקניית רכב ואני אמור להוסיף עוד כסף וזה בתנאי שאני יעבוד(אני מתחיל לעבוד עוד מעט), אני חייל שעושה שבוע שבוע וביגלל זה אני רוצה לעבוד. בקיצור אני מאמין שיצא לנו איזה 12 אלף לקיית אוטו והשאלה שלי האם זה מספיק לאוטו טוב? והאם אני יוכל לתחזק את האוטו בחצי משכורת? כלומר משהו כמו אלף וחצי אלפיים לחודש?! תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת rny, -
- 1 תגובות
- 758 צפיות
האם כדי לקנות פג'ו 307 02-04 *מבחינת סחירות של הרכב *מבחינת אמניות *ומבחינה מכנית (כמה הוא במוסך) תודה מראש
הודעה אחרונה מאת benj, -
- 0 תגובות
- 822 צפיות
שלום לכולם תקציב מוערך עד 55,000 מחפש אוטו מפנק,בטיחותי,אמין. שלא יהיה מקור ההוצאות העיקרי בכל חודש האם מומלץ משהו אחר בסגנון המשפחתיות-מנהלים ? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת yanivbenedykt, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
בעיקרון כבר "נסגרתי" על ה-C30 מנוע 2400 אוטו'. ירדתי מלכתחילה מה- A3 1.8T בגלל המחיר הגבוה יחסית של הגרסה האוטומטית. לעומת זאת סך הכל התרשמתי לטובה מה-C30. אבל סחבת של היבואן בהצגת מחירון של 2008 (לדעתי נשארו לו פשוט יותר מדיי מ-2007), כל מיני שקרים יותר ופחות לבנים של הסוכנים (כולל מנהל הסוכנות) שנועדו להרוויח זמן ורק תסכלו אותי, עליית מחירים צפויה של ה-C30 ב-2008, יחד עם זה שגיליתי שהגרסה הידנית של ה-A3 זולה משמעותית מהגירסה האוטומטית גרמו לי לשקול את האודי A3 1.8T שוב. לכן, ספציפית הגירסה הידנית מעניינת אותי בגלל שהיא באותו טווח מחירים ואפילו זולה מה-C30 (אם כי יש סיכוי שגם אשקול את הטיפטרוניק). עדיין לא ביצעתי נסיעת מבחן על ה-A3 אבל בקרוב אבצע כזאת. ולשאלותיי: …
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הרכב נמצא במכרז, לא ידוע מצב הרכב, טסט, מספר בעלים, מכירה ע"פ צו אפוטרופוס. מחירון: 44,000 ש"ח. כמה נראה לכם שווה לתת הצעה לרכב הנ"ל? BODY נראה טוב. תודה, אלי.
הודעה אחרונה מאת THE-ONE, -
קאדי או c15
מאת אבימ-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
ידיד המחפש מסחרית קטנה בתקציב של כ-15000, מתלבט בין פולקסוואגן קאדי לסיטרואן c15, משנים 2000/1. בדקתי עבורו כאן בפורום ומצאתי הרבה חומר על הסיטרואן ומעט מאוד על הקאדי. מישהו יכול בבקשה להמליץ ו/או לתת עוד אינפורמציה? והאם c15 קיימת בשנים הנ"ל גם בבנזין ? (פחות רועש ועדיין חסכוני ברכבים הללו). אגב, בהזדמנות זו ברצוני לומר שגיליתי את הפורום הזה ממש לאחרונה ומגיע לכולם כאן ח"ח ענק ! אחלה פורום !
הודעה אחרונה מאת אבימ, -
-
audi 80 1992
מאת darksnip- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אנשים דחוף תעזרו לי כמה בערך יעלה לי חובה +צד ג לאודי 80 שנת 92 2000 סמ"ק אני מבטח את אבא שלי יש לו רשיון 30 שנה ואז את עצמי כמה כל זה יעלה לנו נ.ב: לא היו לנו תעונות בבקשה אני לא צריך מחיר מדויק פלוס מינוס
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
- 5 תגובות
- 911 צפיות
היי,המליצו מניסיונכם על רכב מרווח בערך ב-20K אני חושב לבחור בין קסנטיה ידנית 2000 סמ'ק או 1800 או בין 405 עם אותם נתונים ,או מודיאו 1800 אוטו' או אפילו אלפא 164 2000 סמ'ק.הרכב יהיה שני לא יעבוד קשה והדגש הוא על הנאה יותר מעל אחזקה ,אני מבין לא מעט ברכב ויכול לסבול שגעונות (כמובן שעד רמה מסויימת).אם יש לכם רכב שלא חשבתי עליו ,אשמח לשמוע רעיונות אחרים .
הודעה אחרונה מאת edanj, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
החלטתי למכור את המרצדס [הציעו תשלום גבוהה] ולקנות אוטו משנתון מתקדם יותר... אין בעיה של תקציב אבל אני לא רוצה למשוך עין יותר מידיי לאנשים, החלטתי ללכת בין הונדה סיוויק LS ידני לבין מאזדה 3 הכי מאובזרת רכבים זולים יחסית ושיש להרבה אנשים. מה כדאי מבין שתיהם? [אפשר לתת עוד הצעות למכוניות]
הודעה אחרונה מאת אביאלוש, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום , קראתי מס' תגובות לגבי ה206 אבל לא הצלחתי לגבש דיעה , אני מתלבט בין מס' רכבים גיר אוטומט כאשר חשוב לי אמינות הרכב , ועלות הטיפולים שבו . התקציב שלי נע בין 35-40 אלף שח. 1. פיג'ו 206 2. יונדאי גטס 3.לנטיס (יודע שהיא יותר גדולה ) מבחינת צורה אני הכי אוהב את ה 206 אבל שמעתי שיש איתה הרבה בעיות , האם זה משמעותי לעומת הגטס והלנטיס, האם היא (206) מרווחת כמו הגטס מבפנים הרכב ? מי מהן יותר חזקה ובעלת כוח מנוע גדול יותר ?. אשמח אם תוכלו לעזור לי לגבש דיעה על איזה רכב להתביית תודה מראש
הודעה אחרונה מאת rafi_33, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, מתלבט בין סובארו אימפרזה 2002, יד ראשונה, 100000 ק"מ, אוטומטית, 1600 סמ"ק - שכבר מצאתי למכירה, לבין - טויוטה יאריס 2001 שהמחירון שלה נע בטווח המחירים שלי ועדיין לא מצאתי למכירה. לחוץ ? כן, אבל לא עד כדי כך... יכול לחכות שבועיים שלושה. הרכב מיועד לנסיעות בין עירוניות בעיקר, 25000 ק"מ בשנה פחות או יותר. אמינות חשובה מאד !!! ותחזוקה זולה. אשמח לקבל את עצתכם !
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
- 0 תגובות
- 563 צפיות
שלום אני מחפש קישורים לאתרי רכב רצוי בעברית אבל ממש לא חובה ובעיקר כאלו שנותנים סקירות ומבחנים לדגמי רכב מיד שניה ביינתיים מצאתי את: http://www.motocar.co.il/ שהוא אתר מעולה ולמשהו בסגנון אני מתכוון הכוונה היא למצוא אתר שיהווה תשתית לבחירה בין רכבים שונים לקניה ביד שניה האם ידוע לכם על עוד אתרים בסגנון? תודה עידן
הודעה אחרונה מאת Gell, -
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, נכון להיום אני נוסע בפורד פיסטה שנת 97 דגם YOUTH. החלטתי שברצוני לשדרג את איכות הנסיעה (לפיאסטה אין הגה כח, והמנוע שלה כמו של אחיותיה מרעיש ולא מעט) אני סטודנט שמשתמש באוטו לנסיעות בתוך העיר במהלך השבוע ועוד נסיעה אחת ארוכה פעם בשבוע (לפחות בזמן הקרוב) כך שאני מגיע ל- 12-15 Kק"מ בשנה בממוצע. הרכב שאני מחפש הוא: א. ידני - צריכת רלק נמוכה יותר. ב. אמין וקל לאחזקה - בפיסטה טיפלתי לבד ואני מתכנן להמשיך זאת. ג. נוח - נוח מחייב הגה כח קלאץ' הידראולי (כן כן, הברך כבר לא כמו פעם...) ומזגן. לאחר שיטוט ארוך בפורום ובלוחות האינטרנט השונים, יש שתי קבוצות מיקוד של רכבים רלוונטים: הקטנטנות - רנו קליאו / פורד פיאסטה / פג'ו 306 וחברותיהן משפחתיות קטנ…
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם אני בעליו הגאה של פיאט פונטו שנת 2000. ובערך ביום שקניתי אותו הוא התחיל לעשות צרות. מחישוב שעשיתי, בשנתיים וחצי שאני מחזיק אותו (קילומטרז' של 40,000 במשך שנתיים וחצי) הוצאתי עליו כ-6K ש"ח רק על תיקוני מנוע. זאת, מעבר לטיפולי 10K, החלפת צמיגים, מצבר, והכנות לטסט שהוא עבר. רק כדי לסבר את האוזן, לפני שבועיים הוא נכנס למוסך על התחממות והחליפו רדיאטור (שהוחלף לפני 3 שנים ע"י אח שלי) לאחר הקדמה הכרחית זו, שאלתי מתחלקת ל-2: 1. האם להחליף את האוטו? אני סטודנט ומשתמש באוטו לנסיעות קצרות (עד 10 ק"מ) אך מחוץ לעיר - חי בקיבוץ. התקציב שיש לי הוא עד 35K, (מחיר סופי - להוסיף יש לי בערך עד 15K, מעל מה שאני אקבל על הפונטו). מצד אחד, כל פעם נדמה שזו הפעם הא…
הודעה אחרונה מאת Gell, -
- 0 תגובות
- 673 צפיות
אני צריך המלצה לרכב בסכום הנ"ל. הדרישות הן קודם כל בטיחותי, אוטומטי ושיהיה אמין יחסית. נוחות, מישום מה, נמצא בתחתית רשימת הדרישות של הרוכש. בנוסף ישנה עדיפות לרכב בגודל משפחתי (כדוגמת הקורולה) על פני רכב קומפקטי (כדוגמת הקליאו). בסכום הזה תיכנס רק קורולה ישנה (98, בלחץ) או פוקוס ולאנטיס ממש בלחץ (שנת 00'). לעומת זאת, אם יורדים קטגוריה אפשר לרכוש פונטו שנת 03', איביזה 02, וכו'. וביניהם יש את האקסנט, שנת 01 לדוגמא. מה שחשוב בעיקר זה בטיחות. כמו שהבנתם, האדם לא בדיוק חובב נהיגה. מנקודה לנקודה עם מזגן זה מה שחשוב. השאלה היא מה היחס מבחינה בטיחותית? האם פונטו, איביזה או קליאו, למרות גודלן, יהיו בטוחות יותר מאשר לאנטיס ואקסנט שתוכננו אי שם…
הודעה אחרונה מאת ~TB~, -
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם אני לקראת רכישת פיג'ו 306 XR 1600 שלוש דלתות ידנית שנת 1997, 106000ק"מ, יד 3. הרכב מכאנית נראה מצוין. מבדיקתי נראה כי קבל קלאצ' וברקסים קדמיים דורשים החלפה. הרכב עבר טסט מלפני חודשיים ולטענת המוכר בוצע טיפול (כנראה רק שמנים והכנה לטסט). הבעיה העיקרית ברכב זה נזקי שמש בצבע בעיקר בגג, מכסה מנוע ודלת אחורית. השאלה שלי היא: - אני לא מוצא במחירון דגם XR 1600 שלוש דלתות, האם באמת קיים דגם כזה ומה המחירון שלו (מחיר המכירה שסוכם קרגע הו 17000ש"ח) וכמה לדעתכם צריך להוריד מהמחירון על נזקי השמש? - מה עליות הטיפול ברכב ובעיקר ישור קו? תודה מראש איל
הודעה אחרונה מאת edanj, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רב אני צריך יעוץ ברכישת רכב יד שניה יש לאחי כיום קווליר קופה 96 ואנחנו חושבים שהגיעה הזמן להיתקדם קצת למרות שאני ממש אוהב את הרכב ,(ליפני זה היה לו BMW M3 1983 V6 קופה) אבל בקרוב הוא צריך להתמסד ורכב קופה זה כבר לא מתאים הוא רוצה ליקנות רכב מפנק ומנהלי כזה הוא חושב ליקנות מרצדס מונית לשעבר מעל שנת 2000 דיזל וחסכוני בדלק (בסוכנות טרייד אין) אני לו בעיה עם זה שהם היו מוניות בעיקרון זה בישביל שנתיים שלוש ואז רכב חדש. פשוט רציתי לדעת מה אתם אומרים האם הרכב יהיה מספיק אמין או שעדיף להיתרחק?(מרצדס מפרטי עולה ב40% יותר) ועד איזה קילומטרז מומלץ שיהיה ?(האם מתחת ל250-300 אלף זה בסדר?) הוא רוצה רכב טוב ומפנק עם כסאות עור והמרצדס עונה בידיוק ע…
הודעה אחרונה מאת ultras_monkeys, -
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש את הרכב הנ"ל עם 130000 ק"מ מי מכיר מי יודע מה טיב המכוניות האלו? בעיות מיוחדות....... וכ"ו תודה עמית
הודעה אחרונה מאת kitt, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הי, אני רוצה לקנות רכב מחברת השכרה בסכום של כ 65k בהתחלה חשבתי על שברולט אביאו אבל לאחר חיפוש קצר באינטרנט הבנתי שהמכונית ממש מסוכנת לנוסעיה. מה אתם אומרים על יונדאי גטס 5 דלתות? אנחנו משפחה בת 3 נפשות. תודה
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם אני מנסה לבחור רכב חדש מהחברה שהכי כדאי לקנות עד לסכום של 110000 ש"ח ההתלבטות שלי היא בין : סיריון, גטס 1.6,סיטרואן C3, סוויפט 1.5 אני רוצה לקחת בחבון גם עלויות אחזקה שנתיות, חיסכון בדלק, אמינות ושמירה על ערך תודה דני
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אני מתלבט בין שני הרכבים. הניסאן עם מנוע 1800 והפולסווגן עם מנוע 1600. מי תהיה אמינה יותר? (הניסאן כנראה. השאלה אם משמעותית) מי תהיה זולה יותר לאחזקה- צריכת דלק, ביטוח, טיפולים שוטפים? מי בטוחה יותר? מבחינת האורך, הניסאן נראית לי הרבה יותר ארוכה. מישהו יודע בכמה? דבר אחר, ראיתי ניסאן כזה, יד 1 עם 85K ק"מ. היא טופלה כל שנה במוסך המרכזי. המוכר דורש 1500 מעל המחירון (המשוקלל של היד 1 והק"מ). נראה הגיוני או שהוא מגזים?
הודעה אחרונה מאת ROEY B, -
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
לגולף גיטיאיי מוט מייצב של או אם פיי ... צנרת + דאון פייפ +דודשל סייברינג +משתיק חצאיות של ריגר רק לקורות שמאל וימין ... מחירים בערך של חדש ויד שניה תודה מראש...
הודעה אחרונה מאת elior18,