Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האלמרה 1600 (עד שנת 2000) היא רכב מיושן ביחס לשאר.

והאלמרה פרפקט 1600 שנמכרו ממנה בודדות היא רכב כבד מדי למנוע.

במקומך הייתי משקיע עוד קצת זמן למצוא פוקוס שמורה, אם תתרכז ב5 דלתות יהיה הרבה יותר קל למצוא אחת פרטית (והן גם נראות טוב יותר).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני מתלבט בין שני הרכבים. הניסאן עם מנוע 1800 והפולסווגן עם מנוע 1600.

מי תהיה אמינה יותר? (הניסאן כנראה. השאלה אם משמעותית)

לא כנראה - בטוח

מי תהיה זולה יותר לאחזקה- צריכת דלק, ביטוח, טיפולים שוטפים?

ניסאן. דלק: 16-17:1, ביטוח מקיף 2300-3000 ש"ח כולל הכל, חובה - 1730+-,

טיפולים שוטפים - קטן - 600-700 ש"ח בינוני - 900 - 1250 גדול - 1400-1800

מי בטוחה יותר?

פלוצוואגן.

מבחינת האורך, הניסאן נראית לי הרבה יותר ארוכה. מישהו יודע בכמה?

ככה היא בנויה.

דבר אחר, ראיתי ניסאן כזה, יד 1 עם 85K ק"מ. היא טופלה כל שנה במוסך המרכזי. המוכר דורש 1500 מעל המחירון (המשוקלל של היד 1 והק"מ). נראה הגיוני או שהוא מגזים?

הוא מגזים. אני קניתי שנה שעברה והיא היתה מטופלת באלבר, חלקים מקוריים, יד ראשונה, 65K+- והיא עלתה לי 55-58K+-

פורסם

לפי תשובתו האדומה של אוהבהמכוניות שמעלי, ניתן היה לנחש את הסיפא של הודעתו :"גם אני חכם ויש לי אלמרה".

אז ככה, האמינות היא בראש וראשונה תולדת שני אלו : 1. הקפדה על טיפולים במועד ובהתאם להנחיות היצרן.

2. מזל.

מבחינה זו שתי המכוניות זהות לחלוטין. לו היתה טענה לפיה מחירי הטיפולים ו/או החלפים של האחת יקרים מאלו של רעותה, כי אז ההבדלים צריכים להכנס למכלול השיקולים של הקונה הפוטנציאלי. אלא שלפי מחירי הטיפולים שהובאו למעלה אין הבדל בין שתי המכוניות.

מכל בחינה אחרת, ייטיב השואל המקורי להחליט לבד איזו מהשתיים הוא מעדיף. כל תכונות הנסיעה, גימור, מרחב פנים, תחושה כללית ובמיוחד התאמה ספציפית למי שעתיד לחיות עם הרכב, נתנות לבדיקה קלה באמצעות נסיעה קצרה בכל אחת מהן.

בהצלחה.

פורסם

לנו יש אמלמרה פרפקט 2001 מנוע 1600 , בערך שנתיים חוץ מטיפולים כל 15 אלף הרכב לא ניכנס למוסך

לאחורנה הייתה לנו בעיה עם הטורים של הרכב לאחר בירור מעמיק במוסך התברר שזה מהמחשב רכב , התקלה נגרמה ככל הניראה משטיפת מנוע רשלנית שנעשתה לרכב וגרמה לקצר . מלבד זאת הרכב מראה אמינות מוחלטת .

ההבדלים בהספק בין ה-1600 ל-1800 לא גדולים משהו כמו 6 כ"ס (110 לעומת 116) לכן הרכב לא מרגיש חלש כל כך הבעיה היא בעליות קשות שהרכב עמוס אז מתחילים להרגיש טיפה בחוסר הכוח. בכל מיקרה המנוע המומלץ זה ה-1800 מכוון שהמומנט המירבי שלו מתקבל כבר בסל"ד נמוך משהו כמו 2800 זה שיא המומנט .

דרך אגב צריכת הדלק של ה-1600 היא בערך 1 ל-12 בבין עירוני משולב זה משהו כמו 1 ל-10 או 1 ל-9

מי שכתב צריכת דלק 1 ל-16 למנוע 1800 אז התקשרו מבולקבאסטר אמרו ששחכת להחזיר את הסרטים :wink:

פורסם

דרך אגב אם יש מוסכים גרועים יותר משל צ'מפיון זה בהחלט קרסו (לצערי אני מכיר את שניהם). בשניהם ישדדו אותך אבל לפחות בפליקס לא תצטרך לחכות חצי שעה עד שמישהו יגש אלייך...

פורסם

כמה דעות קדומות בשירשור אחד. כמו אותו אחת שמצהיר על כך שללא ספק האלמרה תהיה אמינה יותר, השאלה אם הוא גם מוכן להתחייב על כך? לפי הבנתי הוא היה גם בעלים של רק רכב אחד משני האפשריות, כך שלמעשה הוא לא באמת יודע מה טיב האמינות של הבורה. גם על בטיחות הוא ישר זורק עפ"י מה שמקובל לחשוב ולא עפ"י בדיקה.

הבורה לא נבחנה במבני הריסוק של NCAP אבל הגולף דור 4 (שעליה היא מבוססת) כן נבחנה ושם היא קיבלה 4 כוכבים, ממש כמו... ניסן אלמרה (הדור שמכונה אצלנו פרפרט) בגרסת החמש דלתות, למעשה במבחן הריסוק עצמו, בניקוד של יושבי הרכב עצמו, לניסאן ניקוד כולל גבוה יותר.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

• תוכן חדש...