Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי כרגע פיאט אונו מאוד לא אמינה ואני רוצה להחליף אותה

בתקציב של 20K-25K

להלן הדברים שאני צריך להתחשב בהם :

1. מרחק נסיעה יומי של 100 ק"מ

2. נסיעה ברובה בינעירונית

3. רכב מאוד אמין (אני סטודנט ולא אוכל לבקר הרבה במוסכים )

4.רכב עם עלות אחזקה לא גבוהה (כנ"ל )

5.צריכת דלק לא גבוהה נגיד באיזור 10-12 קמ"ל

6.רכב עם באגז'

בקשר לתיבת הילוכים אני עדיין לא סגור ומוכן לשמוע מה שיגידו לי.

חיפשתי בנתיים במודעות באינטרנט וראיתי שבתקציב הזה יכולים להיכנס סובארו אימפרזה 94'

מאזדה לאנטיס 97' טויוטה קורולה 93' או יונדאי לנטרה 98'

איזה רכב מהם עדיף ?

מה הבעיות הנפוצות שלהם?

איזה יותר אמין בהתחשב בהבדלי השנתונים שלהם ?

איזה יותר נוח?

ואם יש לכם עוד משהו מועיל להגיד בנושא תחכימו אותי!

תודה לכל המגיבים .

הבעייה שלנו שאנחנו עם לחוץ- יש לזה פתרון פשוט וק ל...תעצמו את העיניים ותספרו עד עשר וכמובן לא באמצע נהיגה! (אין כותב שורות אלו לוקח אחריות בשום צורה על הכתוב מעלה ואפילו לא על עצמו..!!) :roll:

פורסם
שלום לכולם!

יש לי כרגע פיאט אונו מאוד לא אמינה ואני רוצה להחליף אותה

בתקציב של 20K-25K

להלן הדברים שאני צריך להתחשב בהם :

1. מרחק נסיעה יומי של 100 ק"מ

2. נסיעה ברובה בינעירונית

3. רכב מאוד אמין (אני סטודנט ולא אוכל לבקר הרבה במוסכים )

4.רכב עם עלות אחזקה לא גבוהה (כנ"ל )

5.צריכת דלק לא גבוהה נגיד באיזור 10-12 קמ"ל

6.רכב עם באגז'

בקשר לתיבת הילוכים אני עדיין לא סגור ומוכן לשמוע מה שיגידו לי.

חיפשתי בנתיים במודעות באינטרנט וראיתי שבתקציב הזה יכולים להיכנס סובארו אימפרזה 94'

מאזדה לאנטיס 97' טויוטה קורולה 93' או יונדאי לנטרה 98'

איזה רכב מהם עדיף ?

מה הבעיות הנפוצות שלהם?

איזה יותר אמין בהתחשב בהבדלי השנתונים שלהם ?

איזה יותר נוח?

ואם יש לכם עוד משהו מועיל להגיד בנושא תחכימו אותי!

תודה לכל המגיבים .

ראשית כל,היתי מוריד תיונדאי מהפרק ,אם אתה מחפש חיסכונית היא ממש לא ,וגם מה שהצעת עדיף עליה

ומאזדה לאנטיס האמת הפתעת אותי בקשר למחיר,בדקתי ואכן 22/25 ,רכב אמין ,בטיחות סבירה

תכלס סובארו גם אמין וטוב אבל היתי הולך על שנתון גבוהה יותר,ולוקח תמאזדה

כי תכלס שלושתם אמינות כמעט באותה מידה אבל המאזדה עדיף

תמתין לעוד תגובות מחברי הפורום,ובצע חיפוש ,תמצא את כל מבוקשך לגבי הרכבים הנל,

מתנייד על קינג שחור 06 עם צריכה דלק של האמר H2

פורסם

מנסיון אישי, הייתי הולך על גיר ידני, יותר חסכוני ואמין.

אני מחזיק טויוטה קורולה 95 ידנית ולסבא שלי יש קורולה 93 גם ידנית, יכול להגיד שהרכב מצויין עובר הרבה קילומטרים בתוך חיפה, אני גם סטודנט ולכן נושא החיסכון ואמינות חשובים לי. בנוסף הרכב גדול ומרווח ונוח לנסיעות ארוכות.

היתה לי סובארו גרנד לאונה 94, גירסה אוטומטית לא ממש חיכונית ויחסית כבדה למנוע 1600 סמ"ק, אבל אמינה מאוד.

יש לנו גם במשפחה מזדה סדאן 97, זאת אופציה מצויינת, רכב זריז ,אמין וזול במחירון, רק קשה מאוד למצוא אותן.

פורסם
מנסיון אישי, הייתי הולך על גיר ידני, יותר חסכוני ואמין.

אני מחזיק טויוטה קורולה 95 ידנית ולסבא שלי יש קורולה 93 גם ידנית, יכול להגיד שהרכב מצויין עובר הרבה קילומטרים בתוך חיפה, אני גם סטודנט ולכן נושא החיסכון ואמינות חשובים לי. בנוסף הרכב גדול ומרווח ונוח לנסיעות ארוכות.

היתה לי סובארו גרנד לאונה 94, גירסה אוטומטית לא ממש חיכונית ויחסית כבדה למנוע 1600 סמ"ק, אבל אמינה מאוד.

יש לנו גם במשפחה מזדה סדאן 97, זאת אופציה מצויינת, רכב זריז ,אמין וזול במחירון, רק קשה מאוד למצוא אותן.

תודה על היעוץ!

ואיזה רכב אתה ממליץ משלושתם?

ואיזה חסרונות / תיקונים היה להם?

הבעייה שלנו שאנחנו עם לחוץ- יש לזה פתרון פשוט וק ל...תעצמו את העיניים ותספרו עד עשר וכמובן לא באמצע נהיגה! (אין כותב שורות אלו לוקח אחריות בשום צורה על הכתוב מעלה ואפילו לא על עצמו..!!) :roll:

פורסם

1. לפי הקילומטראג' ללא ספק הייתי ממליץ לך לרכוש רכב בעל מנוע דיזל.

2. בכפוף לסעיף מס' 1 לעיל הייתי ממליץ לך לשקול רכישת סיאט קורדובה SDI משנתון 00'+, למרות שהיא לא מהאופציות שהעלית.

פורסם

בלי לעשת פרסום יותר מדי - אם תרצה קורולה יד ראשונה ידנית, פרסמתי מודעה לחבר בלוח המכירה כאן.

הוא רוצה 15 אלף , לא גמיש.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
1. לפי הקילומטראג' ללא ספק הייתי ממליץ לך לרכוש רכב בעל מנוע דיזל.

2. בכפוף לסעיף מס' 1 לעיל הייתי ממליץ לך לשקול רכישת סיאט קורדובה SDI משנתון 00'+, למרות שהיא לא מהאופציות שהעלית.

תודה על תגובתך!

ולעניינינו:

1.הקילומטראז' שלי עומד על 25K בשנה ום אני לא טועה מהשוואות שראיתי רכב דיזל משתלם רק מ 30K פלוס

(ע"ע אגרה וכו').

2.אני מחפש יפניות - אני לא מכיר את האמינות של הסיאט ,אך אם אני לא טועה החלקים של פולקסווגן

וזה אומר כבר אחזקה יקרה לא?

פורסם
תודה על תגובתך!

ולעניינינו:

1.הקילומטראז' שלי עומד על 25K בשנה ום אני לא טועה מהשוואות שראיתי רכב דיזל משתלם רק מ 30K פלוס

(ע"ע אגרה וכו').

2.אני מחפש יפניות - אני לא מכיר את האמינות של הסיאט ,אך אם אני לא טועה החלקים של פולקסווגן

וזה אומר כבר אחזקה יקרה לא?

1. הדעות בעולם וגם בפורום לגבי נק' האיזון הן חלוקות (אתה מוזמן להריץ חיפוש בפורום).אני מחזיק בדעה שגם ב25K זה ישתלם לך. כמו כן, להזכירך, הק"מ הוא לא השיקול היחיד וישנם תנאים נוספים שמשפיעים על תצרוכת הדלק (מהירות, תנאי השטח, כמה לוחצים על הגז וכיו"ב).

2. אין חולק על כך שמרבית היפניות שורדות את המבחן הזמן לטובה ופחות רגישות להזנחה מאשר רכבים ממדינות אחרות ולכן אני מבין למה אתה מחפש יפנית. מרבית הקרודובות מפגינות אמינות מיכנית ומנוע ה-SDI של VW הינו מנוע אמין ומוכר. האחזקה לא אמורה להיות יקרה (כמובן שזה תלוי גם בהיכן אתה מתכוון לעשות את הטיפולים), לא חסרים חלפים בשוק מה גם שהם לא עד כדי כך יקרים (כמובן שאתה גם לא חייב לרכוש חלפים ישירות מהיבואן) והביטוח ברצפה (סיאט זה לא רכב גניב).

• תוכן חדש...