Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מנסה לבחור רכב חדש מהחברה שהכי כדאי לקנות עד לסכום של 110000 ש"ח

ההתלבטות שלי היא בין : סיריון, גטס 1.6,סיטרואן C3, סוויפט 1.5

אני רוצה לקחת בחבון גם עלויות אחזקה שנתיות, חיסכון בדלק, אמינות ושמירה על ערך

תודה

דני

פורסם
שלום לכולם

ההתלבטות שלי היא בין : סיריון, גטס 1.6,סיטרואן C3, סוויפט 1.5

תודה

דני

את הגטס הייתי מוריד מהרשימה.

עפ" דרישותיך, הסיריון והסוויפט יענו על הדרישות שציינת.

הן הסוויפט והן הסיריון, שתיהן סופר מיני מוצלחות מאד.

הסוויפט מאובזרת יותר ובעלת מנוע גדול יותר (1.5 לעומת 1.3), אך צפופה יותר מאחור ויקרה בכ- 8000 ש"ח.

הסיריון מרווחת יותר, וזולה יותר, אך מגיעה עם חבילת אבזור ובטיחות דלה יותר!

בשתי המכוניות, לפנים הרכב מראה ש"מרגיש" זול ועומד להתפרק כל רגע. ללא קשר הייתי מציע לך לבחון גם היאריס החדשה.

בצע נסיעת מבחן בשני הרכבים והדרך להחלטה תיהיה קצרה יותר

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

אני גם ממליץ להתמקד בסוויפט והסריון

אם מדובר ברכב ידני, אני יכול להגיד לך שהסוויפט לא משווקת בארץ בגרסא הזאת (עד כמה שידוע לי).

לדעתי הסריון יותר חסכונית ומוצלחת, הסוויפט קצת אכזבה אותי.

* וכמובן שהיאריס מוממלצת מעל שתיהן, כמו המגיב לפני, אומנם יותר יקרה אבל אולי שווה להתאמץ..

לגבי שאר הפרמטרים המניעים אותך לרכוש את אחת מהן, פרט יותר לגבי הצרכים, על מנת שחברי הפורום יוכלו לעזור לך טוב יותר.

פורסם

גיר רובוטי ביאריס מחייב נסיעת מבחן על מנת לבדוק האם זה מתאים לך באופן אישי.

הסוויפט רושמת לזכותה עיצוב טוב, אבל כל השאר אינו ברמה המקובלת בקבוצה, כולל איכות וגימור די בינונים..

ממליץ לך ללכת על הסיריון, שהיא למעשה יאריס בתחפושת ועם גיר אוטומטי קונבנציונלי..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מכול הרשימה הנל כן היתי הולך על הגטס היא הכי חזקה היא תהיה די חסכונית לפחות כמו הסוזוקי היא מרגישה מוצקה יותר מאשר לפני מתיחת הפנים ויש לה אס בשרול בדמות ESP מה שאין לאחרות טוב חוץ מלפולו היתי ממתין קצת חודש יהיה ל סריון גירסת 1.5 ליטר 105 כס מאובזרת

פורסם

כמו גיל,

גם אני הייתי ממתין לסיריון 1.5 שעתידה להגיע.

האבזור שלה משתווה לסוויפט. מחיר הרכב זהה, ככה שהסיריון תצא בדו קרב הזה כשידה על העליונה.

פורסם

אני חושב כי הסוויפט נותנת חבילה כללית משתלמת ביותר והייתי מעדיף אותה על פני הסיריון.

מציע לך לגשת לערוך נסיעת מבחן...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הייתי בהתלבטות שלך ורכשתי סוויפט. אני מאושר מהרכב. החסרון היחידי ברכב הוא תא מטען קטן יותר מהיתר והשאלה היחידה כמה זה משמעותי לך. בזמן שחיכיתי לסוויפט שכרתי סיריון למשך שבועיים ואין מה להשוות. הסיריון רועש מאוד, סובל מרעשי רוח מטרידים מאוד, ההגה שלו חסר תחושה (קל מדי), המושבים הרבה פחות נוחים וגם הרכב הרבה פחות מעוצב. צריכת הדלק שלו היתה שערורייתית לעומת הסוויפט ולכן מבחינתי אני לא יכול למצוא יתרונות לסיריון פרט לתא מטען מרווח יותר. ליושבים מאחור יהיה מרווח במידה די שווה בשתי המכוניות הללו.

אם זו אופציה מבחינתך, הייתי שוקל אולי את ה-207 שיקרה עוד יותר ומהווה בעיית תמורה ומסיבה זו ממליץ בלב שלם על הסוויפט.

פורסם

גם הסוויפט סובלת מרעשים בתא הנוסעים, קרקושים למינהם ורעשי רוח!

אני מציע לך לבצע נסיעת מבחן ביאריס החדשה, בכדי לראות אם אופי הגיר הרובוטי מתאים לך!

אם כן, בתוספת של כמה אלפי שקלים תזכה לרכב בעל מרחב גדול משמעותית, איכותי בהרבה בכל הפרמטרים ולטעמי יפה יותר!

לידעתך, אני כבר ביצעתי הזמנה של סוויפט חדשה, משך ההמתנה היה אמור להיות כשלושה חודשים.

לאחר כחודשיים של המתנה בזמן טיפול שוטף ברכב של הורי (טויוטה RUNX) במוסך המורשה, ביצעתי נסיעת מבחן ביאריס החדשה. המסקנות היו מאד ברורות, היאריס איכותית בכמה רמות מהסוויפט, מרווחת יותר ובעלת נסיעה שקטה מזו של הסוויפט!

מידית, ביטלתי את ההזמנה, הוספתי (בזמנו 12,000 ש"ח) ורכשתי והתחדשתי ביאריס חדשה!

כיום ההפרש עומד על כ- 8000 ש"ח בלבד!

לאחר 14,000 ק"מ (בקרוב טיפול קטן), איני מצטער על הצעד הנ"ל

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

1.הסוויפט עקפה את כל מתחרותיה היפניות בכל פרמטר אפשרי בארץ האם עצמה. גם את היאריס. עובדה.אני מכיר כמה בעלי סוויפט שבחנו את כל המתחרות ופסקו לטובת הסוויפט.עניין של טעם גם כן.

2. ובלי קשר....: הדייהטסו מאטריה החדשה יפיפיה, עיצוב מדהים ומושך מבטים, מנוע חזק וחסכוני, עולה 113000, מאובזרת סביר ויש לה את המוניטין של יצרנית האם טויוטה. נסעתי במאטריה של ידיד והיה כיף אמיתי. מתחרה מעניינת בפלח זה. שווה נסיעת ניסיון.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

אני הייתי מעדיף את הסוויפט משיקול אחד עיקרי וחשוב במיוחד :סחירות הרכב ושמירה על ערכו.

דייהטסו סיריון נמכר הרבה במגרשי ליסינג והשכרה ובעוד שנתיים שלוש כשתרצה להתקדם תגלה שהשוק מוצף ופשוט אנשים יעדיפו לקנות רכב ליסינג /השכרה בפחות כסף לעומת בן אדם פרטי שירצה לקבל את המחיר הגבוה ביותר על רכבו.

הסוויפט החדשה אם הגיעה לליסינג או השכרה זה בכמויות מעטות מאוד לעומת הסיריון שנמצאות ם כמו זבל ואין להן קונה וכמובן שמחיר הרכב (אם היום נניח 100,000 ותרצה למכור עוד 3 שנים אתה עלול להפסיד 30,000 ש"ח בערך וזה הרבה כסף,תחשוב על זה !

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
שלום לכולם

...

תודה

דני

בעידן הליסינג שמעוות את מחירי החדשות, לך על קומפקטית משפחתית ב 114 אלף ותקבל הרבה יותר מהקטנות ב 110 אלף.

גם עלות האחזקה וחיסכון בדלק לא יפגעו משמעותית.

עם אתה לחוץ בכסף, הסריון נותן הכי הרבה, ואם אתה מוכן לידנית, הפולו ב 89 אלף יתן לך יותר מכל הקטנות.

• תוכן חדש...