Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. מאזדה mx-5 (זו הולכת ומסתמנת כאפשרות טובה מאוד)

לא הבנתי איך פתאום רכב ספורט 2 מושבים וגג נפתח נכנס לפה..

מה הדרישות שלך מהרכב?

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

מה הדרישות שלך מהרכב?

עמוס

אם היה רכב אחד שמאגד את כל הדרישות שלי הוא היה רכב ייחודי ויוקרתי, ספורטיבי עם גג נפתח, בעל מקום ל-4 מבוגרים לפחות, נוח ושקט בשיוט קליל, חסכוני בדלק, אמין וזול לאחזקה וכל זאת בלא יותר מ-200k פלוס מינוס.

מאחר ואין רכב כזה, בכל רכב אני מוצא דברים אחרים שמושכים אותי.

אודי

פורסם

מה הדרישות שלך מהרכב?

עמוס

זה גם מה שאני תהיתי קודם....

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אוקיי, אתמול עשיתי נסיעת מבחן של כשעה ב-A3 1.8T. מאוד התרשמתי. מאוד נהניתי מהנהיגה בה- המנוע מצויין, יש דיי הרבה כוח בכל מהירות ומצאתי את עצמי דיי בקלות וכמעט ללא כוונה מגיע למהירויות של שלילה. לגבי ההתנהגות למרות שלא יכולתי ממש לבדוק לעומק את הנושא, מכמה פניות שביצעתי סך הכל התרשמתי לטובה. נוחות הנסיעה לא רעה, אבל יכלה להיות טובה יותר-שיבושים בתנאי הדרך מורגשים מדיי לטעמי. בידוד הרעשים טוב מאוד גם במהירויות גבוהות. איכות החומרים וההרכבה בתוך הרכב מצויינים והכל נוח ואינטואיטיבי מאוד. לגבי הצורה החיצונית-לא כל כך אהבתי את גירסת החמש דלתות (sportback) שבה נהגתי, היא נראית לטעמי כמו סטיישן קטנה, אבל השלוש דלתות נראית טוב מאוד, בייחוד בצבע לבן.

(המחשה):

03082006editedzh7.jpg

03082006001ne4.jpg

יחסית ל-C30 היא מרגישה הרבה יותר נמרצת ומהנה לנהיגה ותא הנוסעים שלה עדיף. בנוסף, היא מגיעה גם בגיר ידני, בניגוד ל-C30. לטובת ה-C30 אני יכול לומר שנוחות הנסיעה ברמה גבוהה יותר והעיצוב מעט מושך יותר לטעמי. אבל בשקלול הסופי ה-A3 עושה רושם של מכונית עדיפה לדעתי.

אודי

• תוכן חדש...