Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב בתקציב של 20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

לאחר שהפונטו שלי הלכה טוטאלוסט בתחילת השבוע אני התחלתי לחשוב על רכב חדש .

מכיוון שבסכום הנ"ל אין יותר מדי בטיחות מה שחשוב לי זה האמינות (כמה שפחות כסף להוציא על תיקונים),ומזגן טוב.

ההעדפה(ממש לא מחייב) היא לרכב קטן אבל חייב להיות חזק יחסית לפחות 75 כ"ס כי אני ירושלמי אני לא מעוניין לנתק מזגן בכל עלייה.

לאחר כל השיכלולים הגעתי למסקנה ש הכי מתאים לי:

פונטו 97-99 נוספת 1250 תהיה מושלמת אבל אני רוצה לגוון.

שרייד הדור אחרון שלה (צורה חדשה) אך לא מכיר את האמינות שלה.

רנו קליאו ידנית 97 1400 אבל מפחידה אותי האמינות הלא משהו.

פולו,קורסה ממה שהבנתי גם באמינות וגם בביצועים נחותים מהפונטו.

פיאסטה 1.25 או פיאסטה 1400 שנת 96-97 נדירות מדי מה מה שיגרום לחלקים יקרים יחסית(כמו שהיה בפונטו שלי) וקשה למצא.

פזו סיטרואן לא בה בחשבון בגלל האמינות.

הסוויפט חלשה מדי.

ויש את אופציית היפניות משנים 92-94

קורולה,ניסן סאני,אפלאוז,סיויק (עם מתיחת תקציב קלה),סופר לאנסר.

החיסרון:שהן יהיו פחות חסכוניות ושנתונים די ישנים, היתרון: סיכוי טוב שיהיו אמינות מכל מה שהצאתי ברשימה למעלה.

במה לדעתכם עדיף לי להתמקד (כאשר אמינות וסחיבה מינימאלית 75-70כ"ס הם מה שקובעים),

חשוב לציין שאין לי לחץ לקנות לכן אני אחפש רכב שמור בכל מקרה.

תודה.

פורסם
בוקר טוב.

לאחר שהפונטו שלי הלכה טוטאלוסט בתחילת השבוע אני התחלתי לחשוב על רכב חדש .

מכיוון שבסכום הנ"ל אין יותר מדי בטיחות מה שחשוב לי זה האמינות (כמה שפחות כסף להוציא על תיקונים),ומזגן טוב.

ההעדפה(ממש לא מחייב) היא לרכב קטן אבל חייב להיות חזק יחסית לפחות 75 כ"ס כי אני ירושלמי אני לא מעוניין לנתק מזגן בכל עלייה.

לאחר כל השיכלולים הגעתי למסקנה ש הכי מתאים לי:

פונטו 97-99 נוספת 1250 תהיה מושלמת אבל אני רוצה לגוון.

שרייד הדור אחרון שלה (צורה חדשה) אך לא מכיר את האמינות שלה.לא בתקציב שלך בגלל שווי שוק גבוה יחסית

רנו קליאו ידנית 97 1400 אבל מפחידה אותי האמינות הלא משהו.אמינה בערך כמו הפונטו, ותלוי מי החזיק את הרכב.

פולו,קורסה ממה שהבנתי גם באמינות וגם בביצועים נחותים מהפונטו.ממש לא, האחזקה יקרה יותר.

פיאסטה 1.25 נדירות מדי מה מה שיגרום לחלקים יקרים יחסית(כמו שהיה בפונטו שלי) וקשה למצא.אם כבר פיאסטה, אז רק משנתון 99 ומנוע 1300 ולא 1250

פזו סיטרואן לא בה בחשבון בגלל האמינות.מי אמר?, אתה יכול למצוא אקזמפלרים טובים במחיר הזה והנסיעה ברמה אחרת לעומת האופציות שהעלת.

הסוויפט חלשה מדי.

ויש את אופציית היפניות משנים 92-94 נדיר למצוא סיוויק בשנים האלה בתקציב הנ"ל בגלל ההגזמות במחיר של בעליהן.

קורולה,ניסן סאני,אפלאוז,סיויק (עם מתיחת תקציב קלה),סופר לאנסר.

החיסרון:שהן יהיו פחות חסכוניות ושנתונים די ישנים, היתרון: סיכוי טוב שיהיו אמינות מכל מה שהצאתי ברשימה למעלה.

במה לדעתכם עדיף לי להתמקד (כאשר אמינות וסחיבה מינימאלית 75-70כ"ס הם מה שקובעים),

חשוב לציין שאין לי לחץ לקנות לכן אני אחפש רכב שמור בכל מקרה.

תודה.

אכן היפניות יתנו לך אמינות וכוח יותר מהשאר ברוב המקרים, וחלקן גם די חסכוניות בתנאי שאתה מתכוון לרכב ידני. אני הייתי ממליץ על סופר לאנסר או קורולה במחיר הזה, ואם תמצא סאני , אופציה מעולה בדגם המוזרק.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

בטיחות הרבה ברכבים המיני שרשמת כמעט שאין

אני היתי במקומך עולה רמה משלם טיפה יותר דלק אבל לוקח

קורולה,סיוויק,סאני, גם אמינות מעל הכל,בטיחות מנימלית יותר מהקטנות שרשמת וגם נוחות סבירה

בהצלחה

דרך אגב,אתה זה עם הפונטו הצהובה אחרי התאונה?

מתנייד על קינג שחור 06 עם צריכה דלק של האמר H2

פורסם

אם יהיה משהו ממש ממש שווה אז אני אהיה מוכן לשלם גם 25K.(כמובן זה רק תקציב לרכב עצמו)

בגלל זה גם הכללתי את השרייד החדשה ואת הסיוויק.

הפולו הכי חזקה זה 75 כ"ס במנוע 1.6 וכך גם אחזקתו יקרה יחסית.

פיאסטה 1300 חלשה ולא תתאים לירושלים וגם המזגן שלה ממה שהבנתי לא משהו.

לגבי פזו ,סיטרואן אז מהשנים הנ"ל רובם נראה לי כבר מתפרקות לא חסר הודעות פה על הבלוקים שלהם שמתפרקים תקלות חשמל מוזרות ויקרות צינורות ופלסטיקה שנשברת. וכך גם הטיפול בהם קשה יחסית בגלל המהנדסים הצרפתים לגבי הנסיעה אכן היא ברמה אחרת מהשאר אבל זה עד התקלה הראשונה וכמו שאמרתי אני צריך אמינות ולא הרפתקאות(בסה"כ נסיעה לעבודה ולימודים).

מבחינה הגיונית עדיף לקנות את הקטנות אבל פרקטית נראה לי שהיפניות (אפילו שיותר ישנות)יתנו לי תמורה הרבה יותר טובה לכספי.

ומה לגבי האפלאוז ישנם הרבה כאלה למכירה באזור ה 14000 אפשר לקנות שנת93

הפונטו שלי היתה לבנה וירדה מהכביש כי הערך שלה היה נמוך מדי ביחס לעלות התיקון .

פורסם

ועוד משהו בעקבות הודעה אחרת ראיתי שניתן לקנות מאזדה לאנטיס 1800 אוטומט שנת 95 באזור ה 22K מה אתם אומרים על הרכב מבחינת אמינות.

בטח לא הכי חסכוני אבל יש לו ABS וכריות אויר וכל מיני חישמולים שזה גם משהו.

• תוכן חדש...