ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,616 נושאים בפורום הזה
-
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי אני בן 20 חייל ואני מחפש אוטו בתקציב של 20K נטו לאוטו (יש לי כסף נוסף לביטוחים ותחזוק) הבעיה היא שאני ממש אבל ממש לא מבין במכוניות.. אני רק יודע שאני רוצה מכונית קטנה ידנית (שתחסוך בדלק) אני מניח שבסביבות 1300 סמ"ק אולי קצת יותר ושלא יהיה לו הרבה בעיות . חשבתי על דייהטסו שרייד 93 אבל אני מניח שב20 אלף אני יכול למצוא אופציה יותר טובה אני אשמח אם תוכלו לעזור לי עם דגמים כי ממש אין לי מושג כבר תודה מראש
הודעה אחרונה מאת shablull, -
- 1 תגובות
- 724 צפיות
מה כדאי לקנות לדעתכם? אני בפלונטר רציני כבר, ודיעה כבר ממש שאין לי. אני נמצא בתקציב של 44 אלף ש'ח ומחפש אוטו אוטומטי מרווח ואם אפשר נוח גם אבל בעיקר חזק וזריז, צריכת דלק לא ממש קריטית לגביי, בשנה אני עושה אולי 10,000 ק'מ. אני עושה נכון שאני ננעל בחיפושים אחרי שני הדגמים האלה ? או שכדאי להיפתח לאחרים גם. אשמח לכל דיעה ו\או המלצה מחכמי הפורום, ביום ראשון הקרוב אני חוזר לעבודה וזמן לחיפושים לא ממש יהיה לי. יש לציין שאני קרוב ל5 שנים על אפלאוז 92 אוטו' ודיי מבסוט ממנה בכל הנוגע לנוחות ולאמינות אך הרבה פחות בקטע של הביצועים והזריזות. שוב תודה לכל העוזרים.
הודעה אחרונה מאת גל1, -
- 0 תגובות
- 918 צפיות
ב"ה שלום חברים יקרים בקרוב אני רוכש עם אמא רכב שנת 2000 שזה מחיר סביר בסביבות 20-22 אלף שח אני מתלבט בין פיאט פונטו (ששמעתי שרק משנת 2002 הם טובים) שאני מוצא את עצמי בתוכה יושב בנוח את הרינו קליאו ששמעתי עליה הרבה דברים טובים ועדיין לא ישבתי בתוכה וכן הפורד פיאסטה שגם לא ישבתי בתוכה אני בן 24 חשוב לי שהרכב יהיה נוח שאני יושב אז אני יושב לא כל חצי דקה צריך לזוז לפה ולשם כמו בפיגו 306 של אחותי או כמו בפוסקספאגן של אבי או כמו בטרקטור שלנו בחצר חחח אני רוצה להרגיש שאני יושב על רכב ממש נוח הכי קרוב שיש לקורסה אחורית במונית מרצדס וכמעט שכחתי החיסכון בדלק הכי חשוב מכל ... רכב על סולר עלה במוחי אבל הרעש מציק אז אני מוותר למרות שאני יכול לקחת מסבא שלי …
הודעה אחרונה מאת AssaFiles, -
חוות דעת לבדיקה של פיאסטה 97
מאת Guest shady2006- 11 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום לכולם אתמול בדקתי בקומפיוטסט (בראשון מזרח אם זה עוזר) פורד פיאסטה דינמיק שנת 97 ידנית, עם מנוע 1.25 16 שסתומים. הרכב עבר 130,000 ק"מ (בקילומטרז' יש רק עד 99,999 אז הוא מראה 30,000) הרכב נראה מאד טוב חיצונית. (הבנאדם יד 2 ומוכר אחרי שנה ואומר שלא בדק בעצמו לפני שהוא קנה) הבדיקה יצאה די פסימית: 1. מנוע - רעש במערכת תזמון ושסתומים, שריפת שמן, רעשים ונקישות פנימיים, נזילות שמן, תושבות מנוע חלשות, רעש גלגלות ורצועות, ניקוי ותיקון מערכת קירור / מערכת חימום פנימית, קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים, נזילות מים, צינורות מים פגומים. 2. מערכת פליטה - תקין 3. סרן קדמי ומערכת היגוי - חופש ונקישות במתלה 4. קפיצים - בולמי זעזועים קדמיים חלשים 5. שלדת …
-
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מעוניין לקבל עצות על רכב קטן (+-), שנתון גבוה באופן יחסי (98 +-), חסכוני ואמין בשביל ידידה. הרכב שהיה לה זה דהייטסו שרייד שנת 97, גיר ידני 1.3 שהושבתה, כרגע היא מחפשת רכב לפי הדרישות שציינתי עד 25K. בעקרון על הפרק עומדת שרייד שנתון מעלה אבל לחזור לאותו רכב? אם כבר אז אולי שווה לגוון. כמו כן הועלת יונדאי אקסנט הנכנסת בתקציב, מנוע 1.3. איך הרכב הזה, אמינות, חסכון ובעצם כל הפרטים עליו. כפי שהבנתי איטלקיות לא באות בחשבון בגלל נסיון רע... צרפתיות גם לא. אשמח לעזרה. עמית.
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
אני מעוניין לקנות רכב שנת 2001 מה לפי דעתכם יותר אמין ויותר זול לתחזק אודי A3 1800 רגילה או גולף מנוע 2000 ג'נריישן.
הודעה אחרונה מאת TheComedian, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני יכול לבחור אחת מאלה. עזבו את נושא המחיר שברור שהוא לא זהה. האסטרה הייתה השכרה אבל במשפחה כבר חצי שנה בלי בעיות טפו טפו. עברה 105K גיר אוטו' הלנטיס 1.8 יד ראשונה 142K. אני סטודנט ככה שאני לא צריך רכב משפחתי למרות שלא מפריע לי המרחב שיש בו. אבל גם חשוב לי הנאה מהנהיגה ברכב ושלא יהיה סתם משעמם. לפי סדר העדיפויות : 1. הנאה מהנהיגה 2. אמינות 3. בטיחות 4. ביצועים הלב אומר לי אסטרה והראש לאנטיס ... מה אתם אומרים ?
הודעה אחרונה מאת igalln, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. אני יודע שהנושא נטחן עד דק, אבל משום מה ישנם הרבה מקטרגים על הרכב, ורק בהיבט של הגיר. על הכוונת מגאן סדאן שנת 01, יד II, צבע אפור-כחול מטאלי. הרכב לאחר שיפוץ גיר שכלל החלפת גלג"שים למחוזקים יותר ומחשב גיר (עשתה עד היום 86,000 ק"מ). המוכר מתחייב שאין מכות בשלדה. ראיתי את הרכב מספר פעמים, הרכב נראה ממש יפה. בעל הרכב דורש מחירון, 40,300 ש"ח. הרכב מיועד לאבא שלי, שהנסיעות שלו הם בעיקר עירוניות ובין עירוניות (ראש העין - פתח תקוה). אני יודע שלרכב הזה אין שוק ולכן נהוג להוריד כמה אלפים מהמחירון. השאלות שלי הן: 1. מלבד הבעיות הידועות בגיר ובמחשב הגיר, איזה עוד נקודות תורפה צריך לבדוק ברכב ? 2. האם בלוק המנוע ברכב נוטה להיסדק (כמו א…
הודעה אחרונה מאת Wiking, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכולם אני חדשה בפורום הזה אבל אני מבינה שזה המקום הרציני ביותר באינטרנט למתן עצות ויש כאן כמה אנשים בעלי ניסיון שחבל"ז בכל אופן נפטרתי חודש שעבר מהאופנוע מסיבות שלא נפרט ואני מחפשת רכב קטן קטן שיחליף (מה שלא יקרה ) את האופנוע שהיה לי - רכב לנסיעות עירוניות - אולי גם בינערוניות חולון -תא לא רציני שלא יעלה יקר שיהיה קטן - כך שידחף לכל מיני מקומות חניה צרים בסביבות 20000 שיהיה שמור שהחלקים והטיפולים שלו לא יעלו יקר ממה שקראתי כאן בפורום יש לי שתי אופציות - פרייד או סירון איזה מבין שניהם עדיף? איזה שנה ו יד רצוי לקחת בכל אחד מהם? יש הצעות אחרות חוץ מ סירון \ פרייד? תודה מראש קובנית
הודעה אחרונה מאת קובנית, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 853 צפיות
חשבתי בכיוון של יאריס 1.3 אוטומטית מהשנים הראשונות שלה ויש לי כמה שאלות. הבנתי שיש דגמים עם תיבת הילוכים רובוטית. האם יש גם דגמים עם תיבה אוטומטית מלאה? לאיזה דגמים יש איזו תיבה? איזה דגמים יש באופן כללי ואיזה תוספות יש לכל דגם? קראתי תלונות על בעיות בשדה ראיה ביאריס. עד כמה לדעתכם זה משמעותי? תודה
הודעה אחרונה מאת edan839, -
-
ליסינג ממוני
מאת יוליוס- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
האם מישהו יכול להסביר לי חישוב לרכב מאזדה 3 שנת 2008 מליסינג אם אני משלם מקדמה 41000 ש"ח ו-36 תשלומים של 1040 ש"ח האופציה לרכישה-34000 ש"ח וערך הרכב כעבור 3 שנים אלו הוא 80,000 ש"ח ואני מעוניין לשדרג לרכב חדש ולא לממש את האופציה. האם תוכלו להסביר לי את החישוב כמה כסף נשאר לי מהנ"ל לרכב חדש ? תודה
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם ,אנחנו מתלבטים בקנית קורולה ידנית 2001 , מה דעתכם לגבי צריכת הדלק שלה ,ועלות טיפולים . והאם שווה את המחיר- בסביבות ה51 אלף
הודעה אחרונה מאת 47yonatan, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום! חיפשתי, כמו בדירה להשכיר של לאה גולדברג, אוטו יד ראשונה מ"שכנים טובים". נדמה לי שמצאתי... אך לא זו השאלה: מדובר בסובארו לגאסי - מנוע 1800- מודל 99 (על הכביש מאמצע 2000). עשתה 82,000 ק"מ. יחד עם זאת אין באוטו כריות אוויר וזה מפחיד קצת את אשתי. בצדק? האם מישהו מכם מכיר מכונית זו? האם תוכלו לספר על יתרון בולט שלה או חיסרון בולט שלה? אני מודה לכם מראש... (ואודה גם בדיעבד!) שורקיש ואם אתם עונים לי, חסר מושג עלוב שכמוני, האם דרישה של בעל הרכב לקבל את "מחיר המחירון" קרי 45 אלף ש"ח נראית על פניה סבירה?
הודעה אחרונה מאת yariv26, -
-
-
- אחראי פורום
- 44 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום הנכבדים. החלטתי לרכוש C5 מהשנתונים 2003-4 . אני מתלבט בין 2 ליטר ל-1.8 ליטר. איך מנוע ה-1.8 ? לא " עגלה " ? אמינות ? בעיות מיוחדות ? צריכת דלק ? אשמח לקבל רשמים מבעלי הרכב עם המנועים המדוברים.
הודעה אחרונה מאת gorenziv, -
-
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
עומדת לפני בדיקה במוסך. הרכב מ- 1998. האיש פרסם במודעה 140000, גיליתי 159300. האם מנוע כזה קטן יכול להמשיך לחיות עוד זמן אחרי זה? מה אורך חיי מנוע שלו?
הודעה אחרונה מאת דרו, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, אני מחפש רכב חדש משפחתי ופרטי (3 ילדים קטנים), שיהיה אמין, נוח (גם לילדים), בגז' גדול, בטיחותי ו"סוחב" (ילדים, ציוד ומזגן). אבקש המלצתכם לרכב המתאים.
הודעה אחרונה מאת גיא .ב, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 8.2 אלף צפיות
החלטתי לרכוש סובארו b4 , ונפגשתי עם בן אדם, שמוכר אחת, נראית במצב טוב חוץ ממכות קטנות שניתן לסדר, הדילמה שלי היא כזאת, האוטו יד שניה, היד ראשונה הייתה של השכרה, לטענתו של איזה איש מעיריית ירושלים שהוא היה הנהג היחיד של האוטו, עשה עליה 25 אלף ק"מ ואז הוא קנה את האוטו ונסע את שאר הק"מ שהאוטו עבר(האוטו נסע 87 אלף ק"מ). ובגלל זה שהאוטו היה יד ראשונה השכרה, והק"מ קצת גבוה לשנה הצלחנו לרדת איתו ל 85 אלף שקל(המחירון של האוטו 113). הוא אומר שהוא מאוד לחוץ לכסף כי הוא בדיוק בתהליך של קניית דירה ובגלל זה הוא צריך את הכסף, האוטו טופל מהתחלה במוסך מרכזי סובארו והאוטו עדיין באחריות, אז ככה שהוא אומר שנכנס לבדיקה וכל ריג'קטים שיהיו לאוטו, למרות שהוא לא מאמין שיהיה משהו מיוחד, ישר נ…
הודעה אחרונה מאת Black Joker, -
-
-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
התקציב לא סגור לגמרי, אבל כנראה ש200K יהיה המקסימום הרכב מיועד למשפחה דרישה למעל 5 מקומות (אנחנו משפחה של 5 אבל כדי שלא יהיה "צפוף") שנתון 04-05 (לא תנאי ברזל) יכולות שטח- לא חובה תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת ~VIPER~, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הי אנשים, ההורים החליטו לקנות רכב חדש, ישמש רק בעיר ופעם בחודש גג ייסע לצפון אולי (מת"א). נסיעות של בן אדם אחד או 2. התקציב הוא 110,000 ש"ח. אבא חושב על היונדאי גטס 1600. חוץ מזה ששמעתי הרבה שהיא שותה דלק, לא שמעתי משהו מיוחד עליה. אני מחפש רכב שגם אני אוכל קצת (ממש טיפה) להנות ממנו. צרפתי לא בא בחשבון כי זה אבא והוא חי בשנות ה70 ולא משנה מה אני אגיד הוא לא יקנה. רכב חייב להיות אוטומט לצערי. בגלל שאמא שלי תהיה זאת שתסע ברכב רוב הזמן מה שמלהיב אותה זה הסאן רוף\מגנזיום ושאר הדברים שדוחפים לרכב כדי לגרום לאנשים שרוצים להגיע מA לB להתלהב. any suggestions?
הודעה אחרונה מאת GOLF, -
-
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב. קראתי ועברתי המון על הפורום בימים האחרונים ודיי קראתי על הרבה דגמים ואני מאוד מבולבל. אז אני אנסה לרשום את הצרכים שלי ודגמים שראיתי כרגע בלוחות ואשמח אם תוכלו לעזור לי. אז כמו שכתבתי בכותרת המחיר עד 20 אלף , לרוב נסיעה עירונית (תל אביב), אבל גם יהיו נסיעות מחוץ לעיר בעיקר לירושלים. ואני רוצה שהאוטו יסע בלי בעיות את עליות ירושלים. כמובן שיהיה כמה שיותר חסכוני ,בטיחותי ואמין(כמובן שזה תלוי באיפה הרכב טופל ועל ידי מי, אבל בכלליות מה שנחשב אמין ). שמתי לב שאיביזה וקורדובה חזרו פה דיי הרבה פעמים כמו כן גם סיוויק ואף סובארו ג'אסטי נדמה לי מכוניות שראיתי בימים האחרונים בלוחות יד שנייה. היו קורדובה , רובר 216, פז'ו 306, קאיה לאו , יונדאי אקסנט , פולו …
הודעה אחרונה מאת gorenziv, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מעוניין מחר לבדוק רכב (יום ראשון) רנו מגאן 2 ליטר 2001 באזור חיפה ורציתי המלצות לגבי מכונים טובים ואמינים באזור . תודה מראש
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
- 5 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
לאחרונה אני מתלבט קשות בין שני הרכבים הללו, את המרצדס אני מכיר (היתה כזאת להוריי - הושבתה בתאונה) אך את הוולוו אני לא מכיר וגם לא נהגתי עליה אף פעם ... קצת נתונים: וולוו: מנוע 2500 טורבו בלחץ נמוך 200 כ"ס הנעה 4X4 לא קבועה - הנעה קדמית וכאשר מזוהה החלקת גלגלים מקדימה מועבר הכח לגלגלים האחוריים. בטיחות - 6 כריות אוויר וכ"ו מחיר לשנת 2002 116K מרצדס: מנוע 2000 קומפרסור 163 כ"ס הנעה אחורית בטיחות - 6 כריות אוויר וכ"ו מחיר לשנת 2001 105K כללי: את המרצדס קשה יותר להשיג, וגם אם השגת הק"מ שלה סביב ה 120K את הוולוו קל יותר להשיג והק"מ שלה נע סביב ה 80K והמחיר שלה בשוק נמוך מהמחירון ונע סביב ה 110K …
הודעה אחרונה מאת ofir106, -
- 7 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
שלום לכולכם, אני חדש באתר. נהנתי מאוד לקרוא את האתר שלכם -הוא ברמה ממש גבוהה. אז לעניינינו: בתחילה התעניינתי בקניית איביזה, אך כשנכנסתי לאתר וראיתי כמה שירשורים בנושא הלאון אז זה עשה לי תיאבון ללאון. רציתי לדעת מה ההבדלים בין הלאון לאיביזה (פרט לגודל המרכב) בנושאים הבאים (בהנחה שמדובר על אותה הרמה): 1 מחיר - ההבדל בין לאון 1.8T 2x4 לאיביזה באותה רמה באותו שנתון (מה הדגם המקביל באיביזה?). 2. נוחות. 3. אמינות. 4. כמות הרכבים בשוק (עד כמה ריאלי למצוא את אחד מהרכבים הנ"ל למכירה). 5. ההבדל בין לאון 2x4 ל4x4 (אני יודע שהיו המון שרשורים בנושא -אך לא הייתה אמירה מוחלטת מניסיון של בעלי רכב זה, חלק אמרו שה4x4 בעל יכולת שיפור גבוהה יותר אך אחרים דיברו על כך שה…
הודעה אחרונה מאת darko, -
- 0 תגובות
- 822 צפיות
יש לי שברולט קוואליר 96',2.2סמ"ק ואני מעוניין לשדרג אותה למונטה קרלו וההיתלבטות שלי קשה מכמה סיבות: 1.הדלק-רוב הנסיעות שלי בעיר וכיום עם הקוואליר אני מגיע לממוצע של 1 ל-8 במקרה הטוב ועד ל 1 ל-7.5,ולפעמים אפילו 7.השאלה האם המונטה קרלו מרחיקה לכת,זאת אומרת זה יגיע ל1 ל-5/6,וחשוב לציין שאני לא משתולל אבל נותן כשצריך(נ.ב:אני מדבר על המנוע 3.1). 2.האחזקה-הקוואליר לא קשה לאחזקה בכלל(יחסית..)איך המונטה קרלו? 3.אמינות-ושוב,הקוואליר די אמינה,יש לי אותה יותר משנתיים ואני מאד מרוצה,איך המונטה קרלו ביחס אליה(או ביחס לאמריקיאות בכלל)
הודעה אחרונה מאת rotemcool, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הייתי רוצה ייעוץ לרכישת רכב משפחתי בן 40K ל 50K . הרכב שאני מחפשת : 1. משפחתי ומרווח . 2. אמין , וחסכוני בדלק (לא משנה ידני או אוטומט) 3. טיפולים זולים . תמיד חשבתי על יפניות (מאזדה , טויוטה , וכו') . האם הקוריאניות (יונדאי , וכו') - מומלצות ??? אשמח לקבל הודעות מפורטות מבעלי עניין בנושא . תודה
הודעה אחרונה מאת edanj, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ערב טוב, מדובר בניסן טרנו מודל 2003 נפח 3000 טורבו דיזל (מסילה משותפת) גיר אוטומט מה דעתכם על האוטו? מבחינה מכנית? אחזקה? עלות חלקים וטיפולים? ביקוש בשוק? ירידת ערך? תודה, (מבקש תשובות מאנשים שיודעים באמת!)
הודעה אחרונה מאת GL-10, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היי חברים, אשמח לקבל המלצות לגבי רכבים מקבוצת רישוי 3 המומלצים לנסיעה משפחתית - כשמאחור צריכים להיכנס באופן סביר 3 כסאות ילדים. המזדה 5 ודומותיה כנראה מצויינות למשפחה אבל הן מקבוצת רישוי 4 (3 זה בערך עד שווי של 135 אלף ש"ח). הסדאנים שאני מכיר מקבוצה 3 - כמו הסיביק 1800 קצת צרות למשימה. והרנו סיניק שבקבוצה 3 מגיעה עירומה לחלוטין עם נפח מנוע של 1600 בלבד. מה עוד יכול לבוא בחשבון? בתודה מראש על כל עזרה!
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
האם זה נכון שאם הבעלים הקודמים של רכב היה ליסינג אז זה לא מוזכר ברשיון הרכב?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכל חברי בפורום !! חבר שלי מתעניין בפיאט טיפו ורציתי לישאול אותכם אם שווה לו להביא את ההרכב הזה . מדובר בפיאט טיפו 1.6 שנת 94-95 אם אפשר מפרט טכני אמינות וכולי!! בתודה מיקי !!
הודעה אחרונה מאת ארנון, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אחותי הקטנה מעוניינת לקנות סופסוף רכב משל עצמה. התקציב הוא 20-27 אלף שקל, הרכב מיועד לנסיעות עירוניות בעיקר, קצת בינעירוניות קצרות, וממש מעט בינעירוניות ארוכות (כלומר- נסיעה של 45-60 דקות). הרכב חייב להיות אוטומטי (!) וקומפקטי (היא תיסע בו לבד רוב הזמן, מקסימום עם עוד חברה או שתיים). חייב להיות כמה שיותר חסכן מבחינת דלק, וכמה שיותר זול מבחינת עלות ביטוח ואחזקה (כולל חלפים). צמצמנו את הדגמים ל: 1. דייהטסו סיריון עד שנת 2000 (הדגם הישן - 1000 סמ"ק). 2. דייהטסו שרייד שנים 97-99 (הצורה החדשה) 3. מזדה 121 (שנים 96-97) אני מתלבטת בין ה-2 הראשונים, היא מסרבת לוותר על המזדה, אפילו שלדעתי עדיפים דגמים חדשים יותר. האם ישנו עוד דגם ששווה להכניס לרשימה הזו…
הודעה אחרונה מאת אורן, -