Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג ממוני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו יכול להסביר לי חישוב לרכב מאזדה 3 שנת 2008 מליסינג

אם אני משלם מקדמה 41000 ש"ח

ו-36 תשלומים של 1040 ש"ח

האופציה לרכישה-34000 ש"ח

וערך הרכב כעבור 3 שנים אלו הוא 80,000 ש"ח

ואני מעוניין לשדרג לרכב חדש ולא לממש את האופציה.

האם תוכלו להסביר לי את החישוב כמה כסף נשאר לי מהנ"ל לרכב חדש ?

תודה

פורסם

לא ברור. בתום שלוש השנים אתה רוצה להחזיר את המכונית, לקבל חדשה ולהמשיך בהסדר ?

דרך אגב, זה לא ליסינג מימוני. זה משהו בין מימוני לתפעולי, כיוון שהמכונית לא שייכת לך ורק משועבדת לחברת הליסינג לטובת המימון (דבר שלא שונה באופן מהותי מהלוואה לרכישת רכב בבנק).

פורסם

כן יש אפשרות לקחת רכב חדש , והרכב שהיה בשימושי נמכר ואני מקבל את ההפרש לקניה חדשה

אבל לא הבנתי לפי הנתונים שמסרתי כמה אני אמור לקבל סך הכל

פורסם

הסכומים כוללים מע"מ?

תבקש טיוטת הסכם ותעבור עליה טוב טוב. שפ גם יהיה כתוב לפי מה יחושב הסכום אם לא תיקח את הרכב.

זכור טוב, מה שלא כתוב לא קיים. אל תסתמך על שום דבר שנאמר בע"פ.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני מבקש אם מישהו יכול להסביר לי , נאמר לי שבשדרוג לרכב חדש מפחיתים את אופציית הרכישה משוי ההרכב ,כלומר אם הרכב שווה לאחר 3 שנים 80000 ש"ח מפחיתים מתוכו את אופציית הרכישה 34,000 ש"ח . והיתרה נשארת לי.

שאלתי מה קורה עם 41000, ש"ח ששילמתי כמקדמה ו-37548 ש"ח תשלומים ששילמתי ?

האם זה נשאר ברשותי כיתרה לרכב הבא ?

פורסם

מה ששילמת מת.

הם לוקחים את הרכב שלך, מוכרים אותו כמשומש וממה שהם מקבלים הם מורידים 34,000 ש"ח וזו המקדמה שעומדת לרשותך.

בעצם מה שהם מציעים זה טרייד אין רגיל כאילו רכשת את הרכב ומכרת אותו לבד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...