Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 1.8 VS סיויק 1.6 ב44K ,מה קונים? :-\

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה כדאי לקנות לדעתכם? אני בפלונטר רציני כבר, ודיעה כבר ממש שאין לי.

אני נמצא בתקציב של 44 אלף ש'ח ומחפש אוטו אוטומטי מרווח ואם אפשר נוח גם

אבל בעיקר חזק וזריז, צריכת דלק לא ממש קריטית לגביי, בשנה אני עושה אולי 10,000 ק'מ.

אני עושה נכון שאני ננעל בחיפושים אחרי שני הדגמים האלה ? או שכדאי להיפתח לאחרים גם.

אשמח לכל דיעה ו\או המלצה מחכמי הפורום, ביום ראשון הקרוב אני חוזר לעבודה וזמן לחיפושים

לא ממש יהיה לי. יש לציין שאני קרוב ל5 שנים על אפלאוז 92 אוטו' ודיי מבסוט ממנה בכל הנוגע לנוחות

ולאמינות אך הרבה פחות בקטע של הביצועים והזריזות.

שוב תודה לכל העוזרים.

פורסם

לאחר שנהגתי גם במאזדה וגם בהונדה, בפירוש הסיוויק טובה מהמאזדה מכל בחינות אולי חוץ מאיבזור בטיחות שבסיוויק קיים רק אם הוסיפו אותו כתוספת, ובמאזדה זה סטנדרטי.

עוד אופציה טובה היא פורד פוקוס לא חיסכונית בדלק כמו הסיוויק וגם קצת פחות אמינה אך סה"כ חבילה מאוזנת, ובמחיר סביר.

• תוכן חדש...