ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,609 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
שלום, למיטב הבנתי יש לא מעט דגמי מנועים ב106. מאחר ואני מחפש XSI, הבנתי שהדגם הראשון אמור לבוא עם מנוע 1400 ו95 כ"ס. ישנם הרבה XSI עם מנועי 1600, וכאלה יש עם 100+ ועם 90, צודק? כיצד אני מבדיל בין כל סוגי המנועים שנמצאים ברכבים הנ"ל? אני צריך רשימה כלשהי להדפסה ולהסתובב איתה ולהתאים לדגם שרשום ברשיון על מנת לדעת מה הותקן בכל רכב. תודה רבה, ארז.
הודעה אחרונה מאת erez, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום.... כשמרימים את השטיח ברצפת תא המטען מגלים את ריצפת הפח של התא...בצידי התא בריצפה הבחנתי במין חומר איטום לבנבן כנראה על ההלחמות שבריצפה(לאורך בשני הצדדים)מה זה אומר?האם היו תיקונים בריצפה מתאונה?או שזה כך צריך להיות?
הודעה אחרונה מאת YARONYI, -
- 3 תגובות
- 947 צפיות
אהלן. כבר זמן מה שאני מחפש מכוניות קטנות וזריזות בתקציב ממש נמוך של עד 10K, לאחר חיפושים וקריאה ארוכה של הודעות שונות כאן, החלטתי ללכת על 205, יש לי כבר כמה מכוניות על הכוונת, ובעוד כשבוע אלך ואדבר עם המוכרים, בתקווה להיות בעליו הגאה של הרכב כבר בעוד שבועיים. הדגם שאני מעוניין בו הוא כמובן 1.4 ידני, עם העדפה להזרקה. עכשיו, לשאלתי הראשונה, האם יש הבדל בין דגם הג'וניור לדגם הפורבר, ההבדל היחידי שאני ראיתי הוא שהג'וניור הוא 3 דלתות, והפורבר 5, (תקנו אותי אם אני טועה). אני מקווה שהשאלה הבאה היא במקום, בהנחה שביצעתי יישור קו כראוי, וכל הטיפולים בוצעו לאחר הקניה, כלומר האוטו נוסע פיקס, האם צפויות לי הוצאות חודשיות על הרכב חוץ מדלק? תודה לעונים!.
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מהצפון ואני מעוניין לקנות רכב באזור כפר סבא. יש מישהו שיכול להמליץ לי על מכון בדיקה באזור? ואולי אם מישהו יודע כמה זה עולה? תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת NIRMINES, -
- 2 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
אני מתעניין ברכב סמארט לצורך נסיעה משולבת של כ-120-150 ק"מ ליום (50 בינעירוני). האם הוא מתאים לנסיעה שכזו או שמומלץ רק בתוך העיר? איך הוא מבחינת אמינות ועלויות אחזקה? צריכת דלק? כמה בערך הוא צריך לעלות (המוכרים טוענים שאין לו מחירון)? איך אפשר לדעת שהמחיר סביר? באופן כללי, איך הרכב? מוצלח? גימיק מיותר? תודה לעונים!
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
2008 - A3 או 120i? 1 2
מאת ori793-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
צהרים טובים, לאחר שהייתי בקמור ובאאודי, נשאר רק לבחור. ההתבלטות הקשה היא בין במוו 120i לאאודי A3 1.8T. הדרישות שלי מהרכב הן כמובן שיהיה זריז, בעל אחיזה טובה, וגם מפנק את הנוסעים בו. עוד לא לקחתי את ה-1 לנסיעת מבחן אבל השמועות אומרות שמבחינת אחיזה ונהיגה היא מדהימה. בשיחה עם הסוכנים, גיליתי שבאאודי מקבלים דברים שב-BMW לא מקבלים וההפך. אבל מבחינת הרכב עצמו, לא תוספות וקשקושים מסביב, על מה הייתם ממליצים? ואני לא מתכוון להודעות כמו "הבמוו אפילו לא מגיעה עם ג'אנטים!" (היא כן). תודה!
הודעה אחרונה מאת Eviatar, -
-
- 1 תגובות
- 863 צפיות
שלום, אני מתעניין על הקורדובה דיזל ומצאתי אחת בסוכנות רכב. הרכב מודל 2001 יד 1 (פרטית). לדברי המוכר (עוד לא הלכתי לראות): ללא תאונות, היו קצת תיקוני פח אבל עכשיו הכל תקין. הרכב מבפנים שמור היטב. יש אחריות על הבדיקה. טסט לשנה. מטופלת היטב ובזמן. החסרון: 260 אלף ק"מ. הוא דיבר על מחיר של איזור ה-27 אלף ש"ח והוא אומר שיש על מה לדבר. מה אתם אומרים? הייתם קונים רכב עם ק"מ כזה גבוה? המחיר סביר? אגב, איך הרכב בשמירת הערך? תודה!
הודעה אחרונה מאת erga25, -
- 0 תגובות
- 660 צפיות
את השאלה הזאת אני שואל בשביל חבר ממש טוב שלי שלדעתי עומד לעשות טעות די גדולה. הוא קיבל רשיון לפני מספר חודשים וברשות משפחתו רק רכב מסחרי, סיטרואן ברלינגו 2004 (בלי טורבו, אבל הם שוקלים להחליף אותו באחד עם טורבו בקרוב, לא ממש חושב אבל סתם לידע כללי). החבר הזה מתעניין בביצועים ובמהירות ועל כן הוא מושך הילוכים ועושה כל שביכולתו להוציא מהאוטו את המקסימום אבל למרות זאת הוא אומר שזה לא מספיק. לכן הוא החליט שהוא רוצה לקנות אוטו בכוחות עצמו. התקציב שלו לא בשמיים (15,000 ש"ח בערך) והוא מעוניין לדעת כמה אתם חושבים הוא יצטרך להשקיע בחודש באוטו (אחזקה+דלק+ביטוח) אם מדובר בהונדה סיוויק 1992-1995. כמו כן האם צפויות תקלות רבות והאם העובדה שהוא נהג חדש עומדת לו לרועץ.
הודעה אחרונה מאת Edward216, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום רב, אני מתכנן ליקנות לאשתי דייהטסו שרייד 97 או 98 אוטומטית. באופן כללי שמעתי שהרכב אמין וטוב אך רציתי להתיעץ עם הממוחים האם הרכב באמת אמין ולא יעשה לי בעיות, כמובן אם אטפל בו כמו שצריך. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת michaelbe6, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום חברים אני מתכנן לקנות רכב אוטומט וגדול יחסית לצורך עגלת תינוק וציוד נלווה שלו לכן אני צריך תא מטען נורמלי במחיר של עד 35000 ולכן ההיתי מעונין לדעת איזה רכב הכי אמין , ולא יקר לתחזק אותו . האם יש עוד רכבים שאתם יכולים להמליץ לי? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן לכולם, היום ראיתי 106XSI בשביל חבר, הרכב נראה מעולה, שמורה מאוד, הדבר היחידי שהרתיע אותי זה שרואים שכל הכנף האחורית נצבעהוכנראה עברה מכה רצינית ואני מעוניין לבדוק לרכב את השאסי. מחפש מכון בדיקה אמין בכ''ס. תודה מראש לעוזרים! עמית.
הודעה אחרונה מאת Mosho, -
- 0 תגובות
- 738 צפיות
שלום לכולכם, אנחנו זוג צעיר שמחפש רכב חדש - מיני כמובן. הדבר החשוב ביותר עבורנו הוא האמינות, ההוצאות השותפות וכמובן ירידת ערך מינימלית וביקוש לכשנרצה למכור. בדקנו את הפולו 1400, את הג'אז ואת הסוויפט.הפולו והסוויפט דורשים את האוטו המחיר בערך, רק שלסוויפט מנוע 1500 ויותר איבזורים ואילו הג'אז עולה 10000 ש"ח יותר. אנחנו נוטים יותר לפולו בגלל המחיר הנוח והשם הטוב שאנחנו מכירים לחברת פולקסווגן. מה אתם יודעים? מיהי האמינה ביותר? עם מינימום הוצאות שותפות? יותר נכון מה תהיה הקניה המשתלמת ביותר עבורנו? הרכב ישמש לנסיעה לנסיעות עירוניות בעיקר וכמובן שיתאים גם להתרחבות משפחתית... תודה רבה רבה מראש, אנחנו כבר די מבולבלים.
הודעה אחרונה מאת הילוש, -
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
עד עכשיו אני עסוק בלחפש רכב ידני בגלל החסכון בדלק. היות והנסיעה שלי כל יום היא כ-150 ק"מ (בין-עירוני+עירוני+פקקים) אני מעוניין שהיא תהיה כמה שיותר נוחה. קיים רכב קטן עם גיר אוט' שצריכת הדלק שלו יכולה להשתוות לגיר ידני ממוצע? (לא נורא אם יצרוך קצת יותר) אני מתכוון למשהו בסביבות 1:15 לפחות. תודה!
הודעה אחרונה מאת Black Joker, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי מיצובישי סופר לנסר 94 ואני מאוד אוהב אותה אבל יגיע זמן למכור מזה חודש וחצי אני מחפש רכב בסכום של 80000 ש"ח . רכב מיועד למשפחה (ילדה תינוקת ),לנסיע לעבודה (פ"ת - ר"ג) וטיולים בסופ"ש כבר כמעט סגרתי על פורד פוקוס 2005 (מליסינג ) 55000 ק"מ ,שמורה במצב מצויין (חבר לשי עובד שם) ואז קבלתי המון ביקרות שליליות על הרכב ואמרו לי (גם קראתי ברשת) שכדי ללכת על יפניות טיוטה קורולה או מיצובישי לנסר (שאותם גם יוכל למכור בעתיד ויש להם שוק יותר מאשר לפורד ) מבקש דעתכם המקצועית (אני לא כזה מבין במכוניות) מה כדי? תודה מראש,
הודעה אחרונה מאת dudi144, -
- 10 תגובות
- 8.3 אלף צפיות
אנחנו מחפשים מכונית חדשה (לא מהנילונים אבל) בסביבות 100-115 אלף ש"ח עם עדיפות לאזור 06'-07'. אנחנו משפחה גדולה (בגודל הפיזי) של 5 נפשות שבלי שום קשר לגודל הפיזי אוהבים מרחב בין אם זה לרגליים ובין אם זה לראש. אבי ראה את הניסאן נוט באולם תצוגה של ניסאן ונדלק לגמרי. מכונית קטנת מידות,זולה יחסית נראת טוב (לדעתו) עם מנוע 1.6L חסכוני יחסית ועדיין מרווחת מאוד מקדימה ומאחורה,גבוה יחסית ובקיצור - פחות או יותר כל מה שחיפשנו. מכיוון שאנחנו לא רוצים מכונית חדשה מהנילונים חיפשנו ניסאן כזו שנת 07' (עד כמה שהבנתי אין שנת 06' בארץ) ומצאנו אחת שמורה,נקיה מתאונות ועם 17K ק"מ). המחירון של יצחק לוי אומר 115K ש"ח ואם להגיד את האמת לי זה נשמע תמוה וגם אמרתי את זה לאבי. זה סה"כ 10K…
הודעה אחרונה מאת avihai007, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
הי, אם תסתכלו על ההודעות האחרונות שלי כאן תבינו את רוח הדברים. בגדול, אני מחפש רכב אמין חסכוני ונוח. הנסיעה היא 150 ק"מ ביום (עירוני+בינעירוני+פקקים). לכן אני מחפש רכב נוח (התעניינתי על אוט' אבל זה כנראה יפסל בגלל צריכת דלק). זה משאיר אותי עם התלבטות על סקסו דיזל, קורדובה דיזל וסיריון 1000 סמ"ק. מה דעתכם על הרכב הנ"ל לעומת שאר הדגמים שצויינו? התקציב הוא 20-25 אלף. נראה לי שאוכל למצוא מגאן מודל 2000. מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 928 צפיות
בעל הרכב שאני רוצה לקנות ממנו רכב שילם את הטופס של רישיון הרכב 800 שקל אבל לא העביר אותו טסט . האם לאחר העברת בעלות אני אצטרך לשלם על הטסט מחדש,או פשוט רק להעביר את הבדיקה עצמה ? האם אחרי הקניה אני מקבל ממשרד הרישוי טופס של רישיון הרכב עם שמי ?
הודעה אחרונה מאת eliran6669, -
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
צהריים טובים. היום החלטתי סופסוף למכור את המאזדה 3 (שנת 2006) השמורה והמלוקקת תמורת 206CC. הרגשתי שמיציתי את הרכב, שהוא כבר משעמם אותי והגיע הזמן לעבור למשהו אחר. אין לי שום התיימרות ספורטיבית ב-CC או יכולות נהיגה משובחות כלשהן, אך הרגשתי צורך להגשים חלום ילדות מאז ומתמיד - רכב פתוח. ידוע לי שזה לא ממש נקרא "התקדמות" לרכב אחר אלא צעד אחורה, אחורה ב-4 שנים. לא אכפת לי. מצאתי אקזמפלר משנת 2002, עם 70 אלף קילומטרים, יד ראשונה, ללא תאונות. מחר בבוקר אני הולך לראות את הרכב ולהתרשם ממנו. המוכר רוצה 1000 ש"ח מעל המחירון (לא כולל שיקלול של לוי יצחק על יד נמוכה וקילומטרז' נמוך) שזה יוצא בסה"כ כ-82 אלף ש"ח. 1. האם לדעכתם המחיר מוצדק? 2. האם על הנייר, האקזמפלר…
הודעה אחרונה מאת edanj, -
- 1 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום. אני מעוניין לקנות סקודה רומסטר,איך רכבי סקודה בכללי?. ולגבי האוטו הספציפי הזה,יש למישהו ניסיון איתו,התרשמות כללית?. לפי הנתונים שלו צריכת הדלק היא די גבוהה: בעיר-8.9 בין עירונית-16.7 ממוצעת-12.7 צריך לייחס לזה חשיבות,הכוונה אם זה ממש מורגש או שזה זניח? סיימתי,תודה.
הודעה אחרונה מאת אלעזר, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
לבת שלי (אבא -אמא- תינוק זעיר- כלב ענק) דרושה מכונית שתענה על צרכי ההובלה של כל החבורה. חשבנו על מזדה פרמסי. חיפוש לא העלה תגובה של בעלי נסיון ברכב הזה. יש מישהו שיוכל לומר דברים טובים יותר או פחות על הרכב? בעיקר בנושא האמינות, מרחב בתא המטען (שמיועד לכלב...)?.
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
-
- 13 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אני רוצה לקנות מכונית משנת 2005/6 בנתיים חשבתי על סיטרואן C5 ועל יונדאי סונטה. לי עכשיו יש סיטרואן קסנטיה נפח מנוע 2000 כבר 7 שנים ואני מאוד מרוצה ממנה ומשום שהc5 נחשבת כמחליפה לקסנטיה חשבתי לקנות את ה c5. שתיהם עולות בערך 100-115 אלף. על איזה מן המכוניות אתם ממליצים?
הודעה אחרונה מאת avihai007, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מחפשים רכב שיתאים לתל-אביב, אבל גם כן לנסיעות בין-עירוניות. מאוד בררנים בנושא, וזה מאוד מקשה על ההחלטה. לדוגמא: היאריס קטנה מידי, הסיריון צעצועית מידי, וה-מגאן גדולה מידי. בקיצור...הצילו
הודעה אחרונה מאת alfa_draco, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 769 צפיות
לפי הנציגים בארץ, לא עד 2009. לפי אתרים, כן: http://paultan.org/archives/2006/06/05/2007-honda-fit-honda-jazz/ http://www.carspyshots.net/zerothread?id=18644 לעומת זאת, לא ראיתי אף פרסום רשמי. תודה אריאל
הודעה אחרונה מאת ariel:-), -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, יש באפשרותי להביא פורד פוקוס 2004, מצב טוב מחיר טוב הכל טוב, הבעיה היא שאני גר בטבריה, ולא משנה לאיפה אני נוסע אני עושה את זה בעלייה... טחנתי את הפורום בחיפוש אחרי תשובה, ולא קיבלתי תשובות לגבי כמה דברים: 1. הבנתי שזה רכב כבד מאוד יחסית, והמנוע לא חזק מספיק, כך שאני ארגיש את זה בעליות - אז או שאני מכבה מזגן או משו, או שאני מוריד את אימא שלי בצידי הכביש? 2. בדיוק בגלל זה אני אאמץ אותו יותר מדי, ואז הוא יעשה לי 1 ל 6 בצריכת דלק.. זה הגיוני? זה אפשרי? 3. אפשר לדעת מהי באמת הצריכת דלק שלו בעיר ומחוצה לה? אני מזכיר לכם אני גר בעיר שיש יותר עליות מסוטי מין בממשלה. תודה רבה לעונים.
הודעה אחרונה מאת hans, -
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
אוקי אז אני נהג חדש הרכב שתייעצו לי פה יהייה הרכב הראשון שלי התקציב שלי הוא 20 אלף הכי הרבה אני הסתכלתי על מיצובישי קולט שאני מקווה להוריד את המוכרים מהדרישות של 26 אלף או פז'ו 306 אבל מה אתם, אלו שמבינים, מציעים לי...? אני מחפש כיוון של אוטו צעיר במראה לא מנוע רצחני מנוע סבבי ליהינות מנהיגה וגיר רגיל חשוב מאוד ! ! ! תודה לכל העוזרים ! ! !
הודעה אחרונה מאת Erez cohen, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם.. כבר זמן מה אני מחפש רכב משומש, במצב טוב ואמין, בתקציב בסביבות 30 אלף ש"ח. מבירור קצר התברר לי שפונטו ספייס היא האופצייה האידאלית בשבילי. אשמח לקבל חוות דעת נוספת ואם יש למישהו אפשרות אחרת להציע. תודה לכולם!
הודעה אחרונה מאת edanj, -
- 2 תגובות
- 774 צפיות
למישהו היה רכב כזה או מכיר מישהו שהיה לו..? פשוט אני מאוד אוהב איך שהוא נראה ושוקל לקנות אך לא בטוח לגביו.. אודה לכם מראש על העצות
הודעה אחרונה מאת לירן_ל, -
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בעקבות המלצות של חברי הפורום,הלכתי לבדוק מאזדה לאנטיס שנת 97,המחיר שהאדם דורש הוא 28000 והקילומטראז' הוא 130 אלף קילומטר. דבר מוזר היה שמכסה המנוע מקולף מחבינת צבע בחלקו,ומה שלא מקולף זה צבע אחר משאר הרכב. בעל הרכב טוען שהאוטו לא עבר תאונה,בעיה נוספת שרציתי להתייעץ היא העובדה שהאוטו עבר לא מזמן תיקון של ראש מנוע אחרי שבאמצע הדרך האוטו התחיל להתחמם... אני מאוד התרשמתי מהאוטו,אך הנסיעה הייתה קצרה מכדי לקבוע האם כדאי לקחת את האוטו לבדיקה. האם זה נכון שכאשר בוצע תיקון של ראש מנוע אז לא כדאי ללכת על אוטו כזה? האם זה נכון שלא כל המכוניות משנתון 97-99 עברו תיקון של ראש מנוע או החלפתו? ואם כן מה הדין לגבי החלפת ראש מנוע,האם כדאי בכלל לקנות אוטו כזה,או שעדיף להמתין? תו…
הודעה אחרונה מאת edan839, -
- 0 תגובות
- 887 צפיות
שלום לכל חברי הפורום. אני מחפש מכונית אמינה, יציבה, שתהיה חסכונית בדלק, נפח מנוע קטן, אפשר גם גיר רגיל ובטיחותית עד כמה שאפשר. המחיר שאני מוכן להשקיע זה עד 30 אלף שקל. בינתיים הכיוון הוא רנו קליאו. הייתי רוצה המלצות בעד ונגד, וגם המלצות לרכבים אחרים. תודה, איציק.
הודעה אחרונה מאת m.b., -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב לכולם חזרתי מבדיקה לפונטו ספייס שנת 2004 אוטומט 40 אלף קילומטר יד ראשונה עד כאן הכול בסדר תוצאות הבדיקה אני הילך ישר לבעיות 1 הגה מרעיש טיפה עים אני יושב בתוך הרכב ומשחק עים ההגה יש נקישות ? 2 משאבת מים נוזלת 3 מנוע מצויין עובד עגול אבל אל הגיר הם אמרו שהוא עובד מצויין אבל הם לא נותנים אחריות כי זה גיר חשמלי רציף והם לא נותנים אחריות. אבל הבוחן נסע על הרכב והוא אמר שהוא לא הרגיש כלום והרכב נסע יפה בלי רעשים למיניהם . אפה אני בודק את הגיר ואיך בודקים אותו על מחשב?. עכשיו שאלות 1 כמה עולה להחליף משאבת מים וכן כן כן אני יודע שעל הדרך אני יחליף גם טיימינג 2 אני הכי פוחד שזה מנוע חשמלי כי לפי הבנתי זה רכיב די יקר להחליף אותו . איך אני בודק ביכלל…
הודעה אחרונה מאת RomanX,
-
מי מחובר 35 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 1,393 אורחים (הצג רשימה מלאה)