Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלטתי למכור ה-3 לטובת 206CC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים.

היום החלטתי סופסוף למכור את המאזדה 3 (שנת 2006) השמורה והמלוקקת תמורת 206CC. הרגשתי שמיציתי את הרכב, שהוא כבר משעמם אותי והגיע הזמן לעבור למשהו אחר.

אין לי שום התיימרות ספורטיבית ב-CC או יכולות נהיגה משובחות כלשהן, אך הרגשתי צורך להגשים חלום ילדות מאז ומתמיד - רכב פתוח.

ידוע לי שזה לא ממש נקרא "התקדמות" לרכב אחר אלא צעד אחורה, אחורה ב-4 שנים. לא אכפת לי.

מצאתי אקזמפלר משנת 2002, עם 70 אלף קילומטרים, יד ראשונה, ללא תאונות. מחר בבוקר אני הולך לראות את הרכב ולהתרשם ממנו. המוכר רוצה 1000 ש"ח מעל המחירון (לא כולל שיקלול של לוי יצחק על יד נמוכה וקילומטרז' נמוך) שזה יוצא בסה"כ כ-82 אלף ש"ח.

1. האם לדעכתם המחיר מוצדק?

2. האם על הנייר, האקזמפלר נשמע טוב?

3. כאשר אקח את הרכב לבדיקה, האם יש דברים שאני צריך לשים לב אליהם במיוחד, דברים שיש צורך לבדוק ב-7 עיניים ולהתעכב עליהם?

4. אילו מחלות יש לרכב? האם יש עוד דברים שאני צריך לשאול את המוכר לגבי הרכב הספציפי?

תודה למגיבים.

ליאור.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

הי,

מחיר המחירון האמיתי כולל יד וק"מ ולכן אם לא שיכללתם אותם ורק הוספתם 1K אזי אתה בעצם קונה רכב מתחת למחירון.

המחיר סביר ביותר, בקשר לתקלות נפוצות- אינני הכתובת...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לא ממש. מחיר הרכב כולל השיקלול של לוי יצחק על יד וקילומטרז' נמוך הוא: 81,142 ש"ח.

בעל הרכב דורש: 82,500 ש"ח. כלומר, 1358 ש"ח כי בא לו.

פורסם

האם רכב 1,600 או 2,000?!

ה-2,000 עדיפה משמעותית.

בכל מקרה, הדרישה שלו מעל המחירון היא רק התחלתית, כרגיל אחרי בדיקה וכו' תמיד מורידים עוד על תקלות.

בסוף תסכמו על מחיר ולך על זה.

אני הייתי מוכן לשלם 1,000 ש"ח יותר על רכב טוב שמצאתי מהר, מאשר לנסות לחסוך אותם בקנייה ולבזבז אותם בנסיעות/חיפושים/טלפונים/בדיקות ועצבים, רק שאני יוכל לספר לכולם איך קניתי בזול.

פורסם

נפח המנוע הוא 1600. אינני מעוניין ב-2000 פשוט בגלל שהרכב ידני נטו. ידוע לי שהוא עדיף בכל פרמטר מה-1600.

חוץ מזה, אני גר בת"א, למי יש כוח להתעסק עם ידני?

פורסם

הי,

בהודעתך המקורית כתבתה כי מחיר המחירון הוא 82K לא משוכלל ולכן אי ההבנה. גם אני חושב ש1000 ש"ח להוסיף על אקזמפלר שמור זה הוגן. מה עוד כפי שנאמר קודם שלאחר בדיקה תוכל לקזז את הסכום.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...