Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו מחפשים מכונית חדשה (לא מהנילונים אבל) בסביבות 100-115 אלף ש"ח עם עדיפות לאזור 06'-07'.

אנחנו משפחה גדולה (בגודל הפיזי) של 5 נפשות שבלי שום קשר לגודל הפיזי אוהבים מרחב בין אם זה לרגליים ובין אם זה לראש.

אבי ראה את הניסאן נוט באולם תצוגה של ניסאן ונדלק לגמרי. מכונית קטנת מידות,זולה יחסית נראת טוב (לדעתו) עם מנוע 1.6L חסכוני יחסית ועדיין מרווחת מאוד מקדימה ומאחורה,גבוה יחסית ובקיצור - פחות או יותר כל מה שחיפשנו.

מכיוון שאנחנו לא רוצים מכונית חדשה מהנילונים חיפשנו ניסאן כזו שנת 07' (עד כמה שהבנתי אין שנת 06' בארץ) ומצאנו אחת שמורה,נקיה מתאונות ועם 17K ק"מ).

המחירון של יצחק לוי אומר 115K ש"ח ואם להגיד את האמת לי זה נשמע תמוה וגם אמרתי את זה לאבי.

זה סה"כ 10K ש"ח פחות מהמחיר של המכונית הזו כחדשה (זה הדגם המפואר יותר) ונדמה לי שבאחוזים זה יוצא פחות 8-9 אחוז ירידת ערך. אני לא מבין גדול בירידות ערך של מכוניות אבל הבנתי שיפניות בדר"כ יורדות 10-2 ולפעמים אפילו יותר בשנה. אז בכל זאת איך אפשר להסביר את העניין? אם כן אני טועה והירידה הזו אופינית לניסאן או למכונית הספציפית הזו,זה צפוי להשאר כך פחות או יותר כדי שלא נפסיד את המכנסיים? :lol:

בלי שום קשר,אשמח לחוות דעת מאנשים שיש להם אותה,נסעו בה או סתם אנשים שמבינים בעניין הזה.

אני כעיקרון רוצה לדעת הכל,אם זה לגבי המנוע,נוחות נסיעה,תמורה לכסף - הכל.

(קראתי מבחן באתר YNET ואחד במוטוקר ושניהם היו קצת עם דעות שונות בואו נקרא לזה ככה)

נ.ב.

אם זה איננו הפורום המתאים,אני מצטער מראש (אני חדש :D)

פורסם

הנוט מכונית טובה ונראה כי היא מתאימה לדרישות שלכם.

באשר לירידת הערך: אצל לוי יצחק יש הסברים (בקדמת החוברת) וכדאי לקרוא אותם. בגדול, המחיר נקבע גם בשקלול חודשי השימוש. המחיר שראית מתייחס לשימוש של 12 חודשים, ועל כל חודש נוסף יש להפחית 0.5% (ובאותו האופן להוסיף אם הרכב נמצא על הכביש פחות חודשים). אם הק"מ גבוה ביחס לחודשי השימוש (למשל עבור 10 חודשים זה סביר, עבור 5 זה לא) - גם צריך להוריד. בכל מקרה ההורדה לא תהיה פחות מ-5%. (אפשר לחדש גם לפי - 5% הורדה עבור 3 חודשים, וכל חודש נוסף על הכביש זה 0.5% הורדה).

ואם נשים את לוי יצחק בצד - זה די מטופש לקנות מכונית משומשת בת שנה במחיר קרוב מאוד למחיר חדשה. מסיבה זו מומלץ לנסות להוריד את הבעלים במחיר - הוא צריך להבין שהוא לא יקבל מחירון על רכב כזה. לדעתי מחיר ריאלי למכונית כזו הוא 110K ואולי אפילו קצת פחות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה על התגובה,אם לא אמרת שום דבר אני מניח שלא טעיתי בפורום וזה הפורום המתאים,יופי.

אני גם מאמין שהנוט עונה על מרבית (אם לא על כל) הדרישות שלנו ממכונית.

אני אכן אתפנה ואקרא את ההסברים בקדמת החוברת (אחרי שאני אקנה אותה :D).

כעירון הגברת הנכבדה מוכנה לרדת ל-110K אבל לא מתחת (לפחות נכון לעכשיו).

בכל אופן,אין לי את החוברת של יצחק לוי לכן אתה יכול להביע את דעתך על העניין של ירידת הערך וכו'? האוטו בן 10 חודשים שנת 07' עם 17.5K ק"מ.

110K לדעתך זה יהיה מחיר הגיוני לכזו מכונית? (הגרסא המפוארת כמובן)

נ.ב.

אנחנו לא קונים מכונית חדשה כי אומנם ההפרש הוא 15K אבל אלו 15K שאין לנו :?

פורסם

תתפלא, אבל אני לא ממליץ לך לקנות חדשה בכל מקרה. ה-15K שאתם חוסכים בקנייה הזאת בפירוש לא הולכים ברגל, ויש לא מעט יתרונות בקניית רכב בן שנה במחיר כזה.

ד"א, לא הייתי ממליץ לך לקנות את החוברת - סתם בזבוז כסף. כנס לאתר שלו באינטרנט (דרך YNET), מקסימום תשלם על שיחת טלפון לבדיקת המחיר המעודכן.

110K נשמע סביר לרכב בן 10 חודשים, והק"מ גם בסדר פחות או יותר.

בהצלחה בקנייה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם יש לך משהו להוסיף לגבי הרכב וכו' אני אשמח לשמוע.

גם אם לא,הרבה הרבה תודה רוני,בהחלט גרמת לי לחשוב טובות על הפורום הזה כבר בהודעות הראשונות שלי.

פורסם

כמה הערות:

- אתה לא חוסך 15 אלף בזה שאתה קונה משומשת. אם תמכור עוד, נניח 4 שנים, ההפרש בין שני הרכבים יכול להיות כ 10 אלף, כך שחסכת 5 אלף וקנית אוטו לא חדש אם פחות זמן אחריות ובלי להיות בטוח בדיוק מה עבר על האוטו וסיכון מסויום בלקנות מאדם פרטי. לטעמי כדי לקחת הלוואה לגשר על הפער ולהנות מאוטו חדש לגמרי.

- הנוט נמכרת במחיר מופקע בארץ. בחו"ל המחיר שלה נמצא בין קטנה לקומפקטית. בארץ, הדגם המפואר פחות מאבזר ממשפחתיות/קומפקטיות כמו מזדה 3 או פוקוס (בעיקר מבחינת כריות אוויר) ועולה 10 אלף יותר. לי נראה שעדיף פוקוס 5 דלתות בטוחה ומאבזרת יותר ב 114 אלף חדשה.

- ניסן לא שומרות היטב על ערכן כמו יפניות אחרות. הנוט נדירה. היבואן נוטה לעשות מבצעים תכופים על הרכבים שלו.

מצד שני, אם האוטו מדליק אותך, לך על זה. לי נראה שכדי חדשה מהיבואן.

פורסם
הפתרון האולטימטיבי לדעתי הוא סקודה רומסטר,

http://cars.walla.co.il/?w=/4701/1092759

גם נכנס בתקציב כחדש, גם יותר בטוח (5 כוככבים ו ESP) והרבה יותר מגניב :wink:

רק צריך לזכור את 2 החסרונות של הרומסטר, הגדולים מדי לטעמי ומקלקלים את עיקר ההנאה, מול הנוט: מנוע חלש ורועש ונוחות נסיעה עירונית קלוקלת.

פורסם

הנוט המאובזרת עולה 125K (הפחות מאובזרת 114K) לדגם 2008 חדש.

יש סיכוי שניתן אף לרדת ממחיר זה.

2008 חדש ב125K ואולי פחות,

לעומת 2007 עם יד נוספת ב110K?

אני הייתי לוקח את החדש.

בכל אופן, רצוי לבדוק אם יש הבדל בין החדשה המאובזרת לבין המשומשת,

ועדיין 15K הפרש זה לא מספיק על מנת להעדיף את המשומשת.

פורסם

מה היתרון הגדול ברכב חדש?

מה כבר יכול לעבור על רכב שנסע 17K ומן הסתם עוד אפילו לא עבר טיפול ראשון.

בכל זאת 15 אלך ש"ח זה סכום מכובד מאוד.

• תוכן חדש...