Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מתכנן ליקנות לאשתי דייהטסו שרייד 97 או 98 אוטומטית.

באופן כללי שמעתי שהרכב אמין וטוב אך רציתי להתיעץ עם הממוחים האם הרכב באמת אמין ולא יעשה לי בעיות, כמובן אם אטפל בו כמו שצריך.

תודה רבה

פורסם

אני לא מומחה אבל יכול להגיד מנסיון אישי.

היו לנו במשפחה שרייד קלאסיק 97 מנוע 1500 ושרייד מנוע 1300.

הרכב קטן, לא נוח במיוחד, המנוע זריז וחסכוני.

לרוב הבעיה של הרכבים האלה היא ראש מנוע, צריך לשים רק נוזל קירור איכותי. הראש הלך בשתי המכוניות ולא ניתן לשפץ אותו, למרות שבכל המוסכים אמרו שכן ניתן, עדיף כבר לשים חדש.

היו כמה תקלות חשמליות, וגם במחשב הזרקה ועוד בעיות שונות ומשונות.

בגדול אני לא ממליץ, מנסיון אישי של 2 רכבים, אולי למישהו יש נסיון יותר טוב.

פורסם

תודה על התגובה,זה כבר מקרה 3 שמספרים לי על חום וראש מנוע של שרייד. כנרא שזאת בעיה סידרתית של שרייד.לגבי סוזוקי יורו סוויפט שמעתי שאנין אך לגמרי לא בטיחותי.אם זה המצב אולי אפשר לקבל המלצה על רכב אוטומטי אמין עד 28000 ש"ח עם מנוע לא גדול.אולי דייהטסו סיריון יותר טוב או פולקסווגן פולו?תודה

פורסם

ראש מנוע זה בעיה של סדרתית של הרבה רכבים (גם האמינים שבהם), אם לא מקפידים לשים נוזל קירור איכותי ולא בודקים מים מדי פעם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
תודה על התגובה,זה כבר מקרה 3 שמספרים לי על חום וראש מנוע של שרייד. כנרא שזאת בעיה סידרתית של שרייד.לגבי סוזוקי יורו סוויפט שמעתי שאנין אך לגמרי לא בטיחותי.אם זה המצב אולי אפשר לקבל המלצה על רכב אוטומטי אמין עד 28000 ש"ח עם מנוע לא גדול.אולי דייהטסו סיריון יותר טוב או פולקסווגן פולו?תודה

לאשתי יש פולו שנת 2000 מנוע 1000 סמ"ק כבר 6 שנים. לפי דעתי רכב מצויין אך כמובן הכל תלוי באיך טיפלו בו.. חלפים לא הכי זולים אבל סבירים מאוד, בטח במוסכים לא מורשים וחלקים תחלייפים.

המנוע הקטנצ'יק הזה מפתיע אותי כל פעם מחדש .. פשוט מתנהג כרכב 1400 סמ"ק והרכב מאובזר לא רע בכלל, הוא אמנם לא אוטומט אבל במחיר של 20000 ש"ח ,המחיר הוא מעולה לרכב קטן אמין וחסכוני.

בהצלחה

• תוכן חדש...