Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ומקווה לצאת טוב למרות שזול מתחיל ב ז'.

אני מחפש רכב מסחרי עם מנוע דיזל, זול, שאולי ישמש אותי גם ביום יום.

מה דעתכם על האקספרס דיזל?

חשבתי אולי גם על ה H100 של יונדאי.

עזרתכם תתקבל בברכה..

בריאות לכולם!

פורסם

קודם קל, תחליט, האם אתה רוצה טנדרון או ואן.

מנוע דיזל באקספרס הינו מנוע בעייתי ולא מוצלח במיחוד.

אקספרס דיזל הגעיו רק בשנים 97 ו- 98.

אם אתה מחפש רכב מהסוג הזה, גם C15 יכולה להתאים לך, הגעיו עד שנת 2000, עולים גרושים.

וגם סיאט אינקה/ VW CADDY , כולם מוצלחים יותר מהאקספרס דיזל.

ואן דיזל גדול בזול זה דבר בעיית מאוד - המכוניות האלו עובדות קשה ומצבן בהתאם.

מה אתה הולך להעמיס, מה הקילומטרז' החודשי ומה התקציב ?

פורסם

מבחינת משקל העמסה מותר הH1 נותן לך הרבה יותר מהמסחריות הקטנות (שהם באיזור ה500 ק"ג ומטה)

רכב פרטי לא מורשה לגרור משקל של טון (יותר לכיון החצי טון), קח בחשבון את משקל העגלה וקיבלת דבר לא כדאי

מנסיון עם H1 שהיה נוסע באופן קבוע עם משקל באיזור ה900 ק"ג כל יום מהמרכז צפונה אני יכול לומר שבסה"כ הרכב אמין והטיפולים בו לא יקרים כ"כ. מבחינת נוחות הנסיעה אז אין כזה דבר ברכב הזה- הוא פשוט לא נוח

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם
מבחינת משקל העמסה מותר הH1 נותן לך הרבה יותר מהמסחריות הקטנות (שהם באיזור ה500 ק"ג ומטה)

רכב פרטי לא מורשה לגרור משקל של טון (יותר לכיון החצי טון), קח בחשבון את משקל העגלה וקיבלת דבר לא כדאי

מנסיון עם H1 שהיה נוסע באופן קבוע עם משקל באיזור ה900 ק"ג כל יום מהמרכז צפונה אני יכול לומר שבסה"כ הרכב אמין והטיפולים בו לא יקרים כ"כ. מבחינת נוחות הנסיעה אז אין כזה דבר ברכב הזה- הוא פשוט לא נוח

היסיון שלי עם ה H1 הוא מאוד לא טוב. גם הטנדר שלי (טנדר פתוח) נוסע עם משקל אבל מפגין אמינות עלובה (שנה וחצי על הכביש, 116,000 ק"מ ו 3 פעמים גרר למוסך על נדנדי שסתומים. בירור שערכתי גילה שזו בעיה ידועה אבל לא בתדירות שהיתה אצלי). בנוסף צריכת דלק גבוהה ומרווח טיפולים מגוחך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ללארגו מנוע עלוב שלא כל כך מצליח לסחוב את האוטו כשהוא ריק! לא מומלץ בכלל.

ג'אמפי רכב מצויין, אבל הבעיה היא להשיג אחד כזה. מאוד מבוקש בשוק המשומשים (במיוחד בגרסאו הנוסעים). מה שבטוח זה שזול זה לא יהיה.

פורסם

אני לא מזמן התחבטי בשאלה הנ"ל:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=160571

בסוף נרכש בשבוע שעבר ניסאן לרגו 02'.

יש מבחר יפה של רכבים והם נמכרים במחירים נמוכים.

את שלנו לקנו לבדיקה והוא יצא במצב טוב, יד ראשונה ק"מ סביר ומחיר טוב גם כן.

ביומיים הראשונים נראה שהרכב זולל דלק בצורה מטורפת, אח"כ התברר לנו שפשוט מיכל הסולר מאוד קטן, אבל צריכת הדלק סובבת סביב 1:7 שזה לא מטורף אבל גבוה מאוד (בפרטנר שעבד באותם תנאים קיבלנו ב1:10-11 אפילו שהמנוע עבר כבר את גיל העמידה).

עכשיו אנחנו צריכים למצוא דרך להוריד את צריכת הדלק (בעיקר דרך צורת הנהיגה).

אני עוד לא נהגתי ברכב אבל מכולם שמעתי שהוא איטי להחריד!!! אבל בסופו של דבר מגיע לאן שצריך.

אם אתה זקוק לרכב שיסע באזור הררי אני הייתי מוותר על הלארגו מראש, גם לסבול את האיטיות והרעש וגם לשלם על זה הון בהוצאות דלק.

למה מה קרה?

פורסם

1 ל 7? אני מעדיף ונדורה, לפחות אני אהנה מעט מהכח...

מדוע מרצדס ויטו נחשבת גרועה ומחירה נמוך יחסית?

איך אמר לי המוסכניק; יותר גרועה משלך...(בנז**ה, לכלך על הקסנטיה!), למה הם מתייחסים אל הדגם הזה כאל מצורע?

עריכה: קראתי קצת שירשורים אחורה, הבנתי שיש לויטו בעיות שונות אבל עד כדי כך?

בריאות לכולם!

פורסם

אני מכיר רק ויטו אחת, אבל אותה האחת שאני מכיר נזקקה לשיפוץ גיר בעלות אסטרונומית, הלכו בה שלל חיישנים שלא ידעתי בכלל שקיימים והיא נתקעה חדשות לבקרים.

זהו דגם מאוד לא מוצלח של מרצדס, כך מסתבר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
חפש לך טרנזיט. איטית (אבל לא כמו הלרגו) אבל נחשבת לאמינה יחסית.

טרנזיט לא משהו.

אולי כבר GMC היא דיזל ולא יקרה

• תוכן חדש...