Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ראיתי לראשונה את המטריה על הכביש,אהבתי מאוד את העיצוב,מאחורה מזכירה את הקרייזלר וגם מעט רכב קבורה

בעניי זה יפה ,ייחודי,שונה

נכנסתי לאתר של דייהטסו כדי לבדוק את האיבזור,למעט ה ABS וקיפול המושבים,האיבזור מאוד מיושן

של רכב מתחילת שנות ה90 ,אפילו תיבת ההילוכים סטנדרטית בעלת 4 הילוכים

מחיר לא רשום באתר ,אני משער שהמחיר בסביבות 115K ,הרכב לא שווה את המחיר ויש רכבים אחרים המציעים יותר מכל בחינה,הן בטיחותית והן מבחינת האיבזור הכללי של הרכב

רוב מכוניות המיני או הסופר מיני(אני מחפש רכב קטן מקב' המעני או הסופר מיני) דומות לטויוטה יאריס החדשה וזה מעצבן

פורסם

לדעתי היא מזעזעת , מזכירה לי קופסאת סרדינים יפנית שמעוצבת כמו טמגוצ'י.

המפרט שלה מיושן ומזכיר מאוד רכב מלפני 10 שנים ...

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

הי,

להלן הסיכום למבחן הקצר ש"אוטו" ערך לרכב- מאוד מרווחת אך עם תא מטען קטן, נוחה לתמרון וזריזה יחסית לסופר מיני אך יקרה וגדולה מהן. 105 כ"ס עם 14 קג"מ ב112K ש"ח. מביחנת אבזור כוללת רדיו דיסק MP3 4 כריות אוויר ןABS.

בגדול- לא התלהבו אך לא שללו והסכימו כי היא ייחודית.

לדעתי צריך להתחבר למראה ולא להתמקד בביצועים כדי לרכוש אותה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

נראית לי כמו המחליפה של הגרנד מוב. רק הפעם קצת מעוצבת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מה אתה מצפה? מכונית בסיסית.

לי היא קוסמת, אהבתי את העיצוב השונה.

לא אהבתי את דרך הכתיבה שלך.

כתבת על האיבזור - מה יש בסוויפט החדשה ? בסיריון?

4 הילוכים אוט', תיבה פשוטה, כן. אני בטוח שיש כמה בעלי יאריס שהיו מעדיפים את התיבה הפשוטה הזו.

115K להשערתך, כתבת שהוא לא שווה את המחיר שלו, אז הוא לא שווה את המחיר שלו בעיניך - זה כבר משהו שונה.

אולי אתה משלם על היחודיות? על מוניטין האמינות של דייהטסו? היא הרי יותר מרווחת מהסיריון, יותר גדולה, יותר מיוחדת, הן לא יכולות לעלות אותו דבר.

פשוט במקום להתייעץ קראתי בעיקר גידופים.

ועוד בנימה של - אני מצפה לקבל בסופר מיני שלי אבזור זהה לזה שיש בלקסוס LS. ובמחיר של פחות מ100K.

זה יותר מעצבן מזה שהמכוניות דומות אחת לשניה.

haters will hate

• תוכן חדש...