Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת על איזה רכב מבין ה3 הייתם ממליצים לי ללכת

בעיקרון חשוב לי שהרכב יהיה אמין ,טיפולים לא יקרים ולא עגלה :) (מבין ה 3 ) ואוטומט

אני מדבר על תקציב של 40 אלף

ממה שקראתי הגטס שתיינית , הפיגו' עגלה (17 שניות ל הגיע למאה ) ולא הכי אמינה עם הגיר אוטומט שלה והקאיה ריו קיבלה ביקרות רעות אבל היא מאוד זולה וזה קורץ לי כי השנתון חדש יותר

אלו המכוניות שאני מתלבט בינהם אשמח אם תוכלי לעזור לי מי מהן העדיפה לדרישותי

תודה מראש

פורסם

הי,

מבין השלושה הייתי לוקח את הגטס, אבל בחיים לא הייתי לוקח אף אחת מהן. ב40K אתה יכול לקנות פונטו ספייס אוט', בלחץ אפילו משנתון 2004, היא חסכונית, מאובזרת וסחירה ואיננה פחות אמינה מה206 למשל...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הפונטו האוטמאטית סוחבת סבבה בגירסת 80 כ"ס, לא פחות אמינה מה206 ובטוח הרבה יותר חסכונית מהגטס...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...