Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

206 Leon VS

RomanX
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

במקרה הספציפי הזה אולי לא תהיה ברירה כי קשה מאוד למצוא 206GTI במחוזותינו.וכן אם כח זה לא מה שאתה מחפש אז שיפור בולמים+קפיצים בXS יעלה פחות ממהפרש לGTI. בכללי- כמעט תמיד עדיף לקנות רכב ספורטיבי מאשר לשפר רכב לא ספורטיבי קיים. (אלה אם זה מה שמדליק אותך...)

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כמובן שזה מדליק אותי, אבל לא על חשבון היגיון, זה אומר שאם אני עשיתי משהו שהוא לא משתלם מכמה בחינות אז זה לא היגיוני.

את האמת כוח באמת מעניין אותי אולי אפילו יותר מההתנהגות. גם המראה של הרכב,אני לדוגמא לא בקטע של הונדה סיוויק ו גולף.

אני אוהב אלפא רומיו, אני אוהב פיז'ו, וכל החברה הטובים. נגיד צורה של כליו לא ממש אהובה עלי אבל כליו ספורט הוא נירה אחר לגמרי והתוספות הקנטות שלו הם די משנים לה את המראה.

אני מת לינסוע על איזה פיאט קופה או אלפה 156 וכאלה אבל אני מפחד מאוד מהמכוניות האלה כי בסופו של דבר אני לא עובד במוסך או שקרוב משפחה שלי ככה. והרכב מיועד לנסיעה יום יומית וגם לא ממש קצרה. קרוב ל 50-80 ק"מ ביום זה 20K ל 30K לשנה.

את האמת יש כמה GTI ב יד2. ואני ממש לא ממהר כי אני על רכב עכשיו ואין לי את הסכום 60K יש משהו קרוב ל 40K

אבל אם רוצים משהו אז אפשר להיתפק קצת ולאסוף עוד טיפה גם תוך חודשיים שלוש המחירון ירד עוד לאיזה 1000 שקל תלוי ברכב, באלפא זה בכלל משהו כמו 3K-4K.

אז אם יש הצאות טובות לדגמים אחרים אני מעוניין לישמוע.

פורסם

אני רק יכול לציין ששקלתי גם כן אלפא 156, לפני שקניתי את ה 206 GTI. עשיתי כמה בירורים וירדתי מזה מהר מאוד. ההוצאות על אלפא זה משהו מליגה אחרת - ביטח עלות חלפים, טיפולים AND SO ON AND SO ON.

רכב יפה מאוד, אבל העליות פה כבר לא בשבילי. שלא תחשוב שה GTI היא בחינם, אם תקנה אחת, תבדוק טוב טוב את ה מכאניקה והטיפולים. היישור קו עלה לי לא מעט.

יואב

יואב :arrow:

• תוכן חדש...