Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בנוסף,

למה בדיוק אני קוקו? אתה לא קוקו, חלילה !!! בסך הכל התכוונתי לומר שלא הבנתי את המשפט/ביטוי שכתבת "שחזירים יעופו" (לא הסברת) ושמתי אייקון/סמיילי שגוי - SORRY.

בכסא האמצעי של המולטיפלה, אפשר להושיב ילד בכסא בטיחות, אם הוא נמצא בטווח הגיל המתאים להושיבו בכסא בטיחות.

כמובן לא לשכוח לבטל את כרית האוויר של הנוסע במידה ומושיבים שם ילד.

וברצינות, איזו מן שאלה זאת?

שים מקדימה את מי שאתה רוצה...

האמת שזו שאלה כללית ולא רק לגבי מולטיפלה, שאמנם קצת חורגת מהשרשור. התכוונתי לשאול האם מבחינת החוק יש הגבלה על גיל התינוק/ילד בכסא בטיחות/בוסטר מקדימה, עם הפנים לכיוון הנסיעה?

בכל אופן תודה על האינפורמציה.

פורסם

היה להורים שלי מולטיפלה דיזל 2002

ובנסיעה בין עירונית רגועה מאוד עם שלושה מבוגרים ברכב וכמובן תיקים גדולים של נופש לשבוע הצלחתי לעשות צריכת דלק של 1-20 בדרך לאילת.-לפי מחשב דרך שבדיקתו אומתה כמה פעמים ע"י התידלוקים.

וצריכת הדלק הממוצעת שלנו הייתה באיזור ה-1-14 כאשר איפסנו מתדלוק לתדלוק.

ונסענו בערך חצי נסיעה עירונית וחצי בין עירונית.

כך שנראה לי שבמכוניות בגודל הזה יש יתרון רציני לדיזל.

ודבר נוסף אין שום בעיה לשבת 3 מבוגרים מקדימה בנוחות.

בהצלחה.

פורסם

אני חוזר בי!!

אתמול נסעתי מכפר סבא לירושלים.

נסעתי כק"מ בעיר, לאחר מכן עליתי על כביש 531, המשכתי בכביש 6 (במהירות של 100-120 קמ"ש), משם המשכתי דרך כביש 1 ירושלימה. בירושלים נסעתי לאיזור מלחה.

חזרתי באותה הדרך.

מד המרחק ספר 180 ק"מ.

הצלחתי לתחוב למיכל בסוף הנסיעה כ9.5 ל'.

מה שאומר שהרכב צרך בנסיעה זו ליטר לכל 19 ק"מ :-). הנסיעה התבצעה עם 2 נוסעים. רוב הדרך (למעט כביש 6) על 80-100. עם מזגן לאורך כל הדרך.

בד"כ הרכב מסתובב בעיר ואנו "זוכים" לצריכת דלק צוננת של 1:11... :cry:

פורסם
היה להורים שלי מולטיפלה דיזל 2002

ובנסיעה בין עירונית רגועה מאוד עם שלושה מבוגרים ברכב וכמובן תיקים גדולים של נופש לשבוע הצלחתי לעשות צריכת דלק של 1-20 בדרך לאילת.-

בהצלחה.

התככוונתי לכתוב בנסיעה לא מאוד רגועה.

פורסם

תודה לכולכם.

או קיי, המולטיפלה נשמעת מאוד חסכונית, בנוסף לשאר מעלותיה.

רק אם אפשר שמישהו יענה לי בבקשה לגבי הושבת ילד מקדימה (בכסא האמצעי במולטיפלה - אם יש הבדל בכלל) עד איזה גיל ניתן בכיסא בטיחות או בוסטר להושיב שם. כי אם תוך שנה שנתיים אני צריך שוב לחפש רכב, כי יש לי 4 ילדים והקטן תינוק (שזה לא מצב סטטי...), אז עדיף מלכתחילה לחפש רכב שארבעת הילדים יכנסו במושבים האחוריים.

ו'מיצובישי': לא הסברת לי עדיין מה זה "שחזירים יעופו"... (אני מתעקש להחכים...)

פורסם

תרגום מילולי מאנגלית:"WHEN PIGS WILL FLY", מתכוון להגיד שלעולם לא יקרה או בעצם זה יקרה כשחזירים יתחילו לעוף.

לא מבין את השאלה שלך בקשר לתינוק. תסביר בבקשה את הבעיה או ההבדל בין תינוק לבוגר.

באיזה רכב 4 ילדים יכנסו במושב האחורי(בצורה חוקית)?

עריכה-אני חושב שהבנתי, התינוק כבר לא יהיה תינוק ואז אסור לילד לשבת מקדימה?

אני אשאל ככה, בן כמה יהיה הילד הכי גדול כשהתינוק כבר לא יזדקק לכסא/בוסטר?

נשמע כמו שאלה במבחן בגרות :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני אשאל ככה, בן כמה יהיה הילד הכי גדול כשהתינוק כבר לא יזדקק לכסא/בוסטר?

אתה יכול למצוא עבודה בקלות ב"מרכז הארצי לבחינות והערכה" (אלו שעורכים את הבחינה הפסיכו').

פורסם

עפ"י תקנות התעבורה מותר להושיב במושב קדמי ילד בהתקן ריסון המתאים לגובהו ומשקלו, כלומר, שגם ילד בן 3 בכיסא בטיחות מתאים מותר להושיב במושב הקידמי, בכל מקרה יש לבטל את כרית האויר מול המושב.

פורסם

ח ח ח :-P הרגתם אותי.

לא, הגדול לא יהיה בן 14 עדיין...

תודה ל kitt על התשובה. אם גם אמצא לה סימוכין באתר המביא חוקי תעבורה אהיה רגוע לחלוטין בענין.

פורסם

אני מצטער בקשר לפתגם.

משום מה חשבתי שהפתגם הזה מקורו בעיברית בכלל.

בכל אופן יצאת בהצהרה שהייתי צריך לחזור בה.

ועל זה נאמר: "מודה ועוזב, ירוחם". :-)

פורסם
אז כיום אני קונה בדור אלון זכרון יעקב בפער של 1.85 ש"ח (25 אג' הנחה לבנזין, 2.10 לסולר)

המחיר של סולר לפני ההנחה גבוה יותר משל הבנזין לפני ההנחה.

• תוכן חדש...