Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

207 GT

bodovg
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צרפתית לא אמינה עוד מרגע הקנייה , כנראה בגלל זה אין רכב הדגמה .. :D

לא מדובר פה על לאנטיס , אז ככה שעם ישראל לא ינהר בהמוניו לקנות אותה , אז אולי כי אין להם כדאיות לדואג לרכב הדגמה..

ככה זה שיש רכב לנישה מאוד מוגבלת וקטנה בארצנו ארץ המקרר האוטומטי

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

אני מבין את לובינסקי, ואפילו מצדיק אותו ... הוא תקוע כבר שנתיים עם המשלוח הראשון של C4 VTS ממודל 2006 , עדיין נשארו לו יחידות בודדות מעלות אבק במחסנים, גם ה C2 VTS לא בדיוק נמכרה בכמויות (אולי 15)

אנחנו צריכים לבוא בטענות רק לעצמינו, שימו לב לנתונים, רכב הספורט הכי נמכר בישראל בשנת 2006 היה .... סיאט איביזה, עם 42 כלים בלבד (אחרי שמחברים את הקופרה והFR ביחד), כל שאר הדגמים הספורטיבים נמכרים בקצבים של 10 ומטה בשנה.

היבואנים קוראים את המספרים, ומבינים שרק כאב ראש ובלאגן ייצא להם מאיתנו, חבורת חולי ההגה שמדברת וכותבת הרבה, אבל לא קונה !!!!!!!.

אז מכאן, אני מצדיע שוב לצ'מפיון על שהם מביאים פשוט את כל הארסנל: איביזה FR, קופרה, לאון FR ובקרוב קופרה, פולו GTI, גולף GTI, עם ובלי DSG, אאודי TT רגיל ורודסטר, אאודי S3 !!! וכן את שאר סידרת ה S הבכירה, אוקטביה VRS וכל דגמי ה TDI החזקים וה"ספורטיבים"...

וגם ללובינסקי הצדעה קטנה על ה C2 VTS

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
גם ה C2 VTS לא בדיוק נמכרה בכמויות (אולי 15)

איך הגעת לזה ?

אני אישית מכיר 3 וממש לא נראה לי סביר שיש לנו פה מקרה כל-כך קיצוני של צירוף מקרים.

נראה לי שדווקא ה-C2 מצליחה לא רע יחסית בזכות המחיר הזול.

ניר

פורסם

כנראה שיש לך הרבה חברים :-P

גם אני מכיר אישית 5 בעלי לאון-4 כמו שלי, עדיין, נכנסו למדינת ישראל 22, על הכביש נותרו 16 בלבד.

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

הי ליאור,

תרשה לי לתקן אותך אבל האיביזות מכרו ביחד 87 כלים ספורטיבים מסוג קופרה/FR בשנת 2006 וזאת ע"פ נתוני מגזין "אוטו"- גיליון254. עוד מככבות באותה השנה- מאזדה MX5 -58 ן GOLF GTI-57

כבוד לואג...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מסכים עם עידן,

הנתונים של עידן מדויקים (גם בהגה וגם בידעות אחרונות היו אותם המספרים).

רכב ספורט עושה טוב ליבואן, גם אם הוא מוכר פחות רכבים מקורולה.

עדיין, אנשים באים לראות, מבקרים בסוכנות, מדברים בפורום וחלק קונים.

פורסם
למה לא?

כי בשביל להפתח לקהל יעד פחות יציב צריך ביצים.

וכי האנשים במדינה הזאת נורא אמפטים ואוהבי אדם :?

ומי שלא חושב מעבר לכיס שלו, דופק את כולם מסביב וגם את עצמו.

(איזה יופי... אפילו מוסר השכל יש כאן...)

יום נעים :)

טל

אז מה שאתה טוען בעצם שלצ'מפיון יש ביצים!

מסכים בהחלט, וכל הכבוד על הגישה והדרך! כי יש אנשים , מעטים אומנם, אבל יש כאלה שנוהגים בשביל הכיף ולא בשביל להגיע מא' לב'.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• תוכן חדש...