שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
השאלה שלי היא איזה אישורים אני צריך כדי שהטורבו יהיה חוקי באוטו שבו לא עמד טורבו? אם זה אפשרי ביכלל?
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
-
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום לכולם, אשמח לקבל פרטים לגבי מידות ג'אנטים (oz אפורים כהים) שהגיעו באחת מהשנים בהן הגיעה לארץ הלנסר החדשה. תודה מראש, איתי.
הודעה אחרונה מאת Casper, -
-
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
במקרה שוטטתי ב EBAY וראיתי את זה, נראה לי מאוד מפתה (כמובן למי שצריך, אני אישית כרגע לא צריך) http://cgi.ebay.co.uk/RENAULT-CLIO-172-182-GROOVED-BRAKE-DISCS-AND-RED-PADS_W0QQitemZ200172597632QQihZ010QQcategoryZ23013QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting סט של דיסקים ורפידות קדימה ואחורה ב 199 ליש"ט (ללא משלוח, מאמין שהמשלוח אמור לעלות בסביבות ה 40 ליש"ט) אם ניקח בחשבון את המשלוח (מאמין שהוא שולח לארץ כי רשום WORLDWIDE אבל בכל זאת צריך לשאול) זה בסביבות 240 ליש"ט שזה בערך 1940 ש"ח. בארץ למי שלא יודע, סט מקורי של דיסקים ורפידות קדימה ואחורה עולה 2800 ש"ח (מחיר כולל מע"מ וללא עבודה) מה אתה אומרים? איך הסט שמוצע?
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
בוקר טוב שבוע טוב לכולם. השאלה שלי היא כזאת, העם אני יכול לאשר מנוע 1.9 על רכב סטנדרטי, מה עוד אני צריך להחליף בנוסף למנוע, ומה העלות הפריוקט.
הודעה אחרונה מאת Hematoma, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
האם הם עמידים יותר לפגעי הזמן מאשר כבלים רגילים/מוליכים טוב יותר/אנערף? או שזה סתם גימיק על מנת לקחת יותר כסף על מוצר דומה?
הודעה אחרונה מאת deltaHF, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
אהלן!. כפי שידוע לכם אני מרבה להזמין חלקים מחול בעיקר דרך איביי. וכפי שאתם יודעים אני מטורף על סיוויק 95 (מחלה בלי תרופה). ובכן, בחודשיים האחרונים הזמנתי מספר חלקים מחול, וחיכיתי עד שכולם יגיעו ולחופש של כמה ימים מהעבודה על מנת להתקין אותם. כאשר קניתי את הרכב, הוא הייה סטנדרטי לגמרי, מטופל בחברה ביד אוהבת, ושמור בצורה מדהימה. מלבד שיפורי היופי (על טעם ועל ריח), ה"שיפורים" המכניים היחידים היו ניקוי קיצוני של המנוע והמזרקים, והתקנת דוד פתוח של רמוס. ובכן, הסיוויק לא תשאר סטנדרטית לאורך זמן, ובזמן שאני כותב את ההודעה הזאת, היא כבר עברה את החלק הראשון בשיפורים (ראו בהמשך), החלק השני יכלול החלפת רדיאטור לרדיאטור מיוחד סעפת פליטה וקויל, אבל יש עוד כמה חו…
הודעה אחרונה מאת E_M777, -
-
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מעוניין לדעת אם קיימים פילטרים מכותנה לinbox? אם כן היכן אפשר להשיג כזה (מעולם לא ראיתי!)?
הודעה אחרונה מאת smallars, -
היי, בהמשך לדיון בשרשור העוסק בצמיגים למונדיאו במידה דומה, אני מתלבט ברכישת צמיגים עבור הגולף שלי במידה 205.55.16. המגבלות: 1. לא מעוניין כרגע לשלם 800-900 ליחידה ומעלה,כך שהמועמדים הבאים נופלים: Goodyear Eagle F1 GS-D3 מישלין פיילוט אקסלטו PE2 פירלי PZERO 2. לא מעוניין בצמיגים ירוקים / משפחתיים. 3.לא מעוניין בצמיגי ספורט מאיכות נמוכה יחסית. 4. מודע לקיומם של טויו פרוקסס , אבל לא מצליח למצוא באף מקום. היום ביקרתי אצל אנטון והממצאים: דאנלופ Direzza DZ101 - ב450 ליחידה (91V) קונטי ספורט 2 - 450 ליחידה (דירוג H בלבד) גודייר NCT5 -ב400 ליחידה - צמיג ירוק / משפחתי - ירד מהרשימה. קומו אקסטה סופרה - 650 לזוג - היה לי ברכב הק…
הודעה אחרונה מאת bagira, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איך בדיוק הדבר הזה עובד ? או שמא התחתון מחובר רק לחלומות של הבחור ? http://chicago.craigslist.org/chc/car/479027394.html
הודעה אחרונה מאת G FORCE, -
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מה עושים ? מה אתם ממליצים לעשות ? כמה עולה כזה מנוע ? והאם שווה להשתיל 1600 ואיזה ?
הודעה אחרונה מאת benj, -
שלום, יש לי איביזה FR וקיבלתי כעת 2 שעונים של DEFI שהזמנתי, (איזה כיף לי) הבעיה היא שהם 60 מ"מ ברצוני להתקין אותם על הקורה ואם אפשר כמה שיותר נמוך, מה האופציות שלי ? שמעתי שניתן להזמין את כל הפלסטיק של הקורה מותאם במיוחד לרכב ספציפי, האם יש אמת בדבר ? היכן ניתן לרכוש כאלו בארץ ? (אם בכלל) תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת fizban, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום יש ברשותי מיצובישי קולט 94 ידנית במצב מכני טוב מאוד עכשיו אני מעוניין לעשות שיפור קל במנוע ... ז"א פילטור INBOX של K&N עם תעלת אוויר וסעפת פליטה מורחבת בתור התחלה . מה אתם אומרים על הרעיון הוא ישפר משהו קל בביצועים ? ואיזה מידה של סעפת תתן לי את הביצועים הטובים ביותר . תנו הצעות לשיפור קל במנוע יש לי תקציב של 2.5K גג 3K ועוד משהו, מישהו יודע איפה אפשר לקנות פילטר INBOX של K&N בארץ ? תודה רבה מראש .
הודעה אחרונה מאת benj, -
-
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אנשים שלום, האם הסט הזה טוב ? המטרה שלי היא המנכה ושיפור זוית גילגול. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/93-97-GOLF-JETTA-MK3-COILOVER-LOWING-SPRING-GTI-GLI-94_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ33582QQihZ010QQitemZ200173816274QQrdZ1QQsspagenameZWDVW אודה על התשובות . נ.ב תתיחסו רק לקוילאוברים .
הודעה אחרונה מאת Yaroki, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, הזמנתי לי מספר רכיבי שיפורים מסין (לא משהו רציני....,2 פילטרים,2 אינלטים ועוד חמוצים) החבילה נשלחת בדואר הונג-קונג אוויר. מישהו יודע מה הפרוצדורה בארץ ? חיפוש הניב רק תוצאות המתייחסות לרכבי אספנות ?#! צריך אישור משרד התחבורה ? מה גובה המיסים +מע"מ
הודעה אחרונה מאת mopa, -
שלום, רציתי לשאול האם זה אפשרי להרכיב מאוור על האינטרקולר, בדיוק כמו ברדיאטור ? השאלה מופנית לבעלי ניסיון, שאלה שנייה, מתבקשת, האם זה יעיל/אפקטיבי ?, מישהו כבר ניסה זאת ?
הודעה אחרונה מאת G FORCE, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כותרת. עכשיו יש לי 165/65R13 ואני מעוניין לשים צמיגים יותר רחבים.. אפשר לאשר את זה?
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכם חברה, אני דיי חדש בעניין פה והייתי מעוניין לקבל ייעוץ בעבור שיפורים לרכב שלי, הרכב עצמו במצב מצויין וגם הבודי והייתי רוצה לשמור עליו ככה, חשבתי לעשות שינוי בברקסים למשהו יותר טוב השאלה שלי זה האם נכון לעשות זאת? חוקי? כמה השקעה צריך? יש לי כרגע דיסקים בפרונט ומאחורה טוף. אני רוצה ברקסים מקצועיים אבל לא הכי יקרים..
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום, אני רוצה לבצע שינוי לא סטנדרטי במתלה האחורי שלי, ואני צריך המלצה על בעל מקצוע שיהיה גם מקצועי וגם עם הרבה סבלנות לשיגעונות (רעיונות) שלי. במילים אחרות, מישהו שאוהב את מה שהוא עושה ולא עובד כמו תוכי\רובוט. **כוונתי היא למכון כיוון פרונט ולא למכונאי** יש למישהו רעיון ?
הודעה אחרונה מאת senda, -
-
שיפור התנהגות – סיאט לאון-4 טוב, לאחר שב20 השנים האחרונות, עברו תחת ידי כ 10 מכוניות ספורט, כ 5 אופנועי כביש, טרקטורוני ספורט, קארט-2 פעימות ועוד, ולאחר שמרבית חיי הסתובבו סביב איטליה הקלאסית (אלפא ג'וניור GT, אלפא סוד) וצרפת הספורטיבית (AX ספורט, ZX וולקן ועוד) החלטתי לחצות את הקווים, ערקתי לקבוצת VAG. המגבלה היחידה, פרט לתקציב המצומק, הייתה רכב 4 דלתות, עם מרחב מחיה למשפחה 2+2, לאחר עבודת חקירה נפל הפור על סיאט לאון טורבו, הדגם החזק יובא לארץ בגירסת 180 כ"ס בלבד, 4X4 בשנת 2002 (מערכת הנעה זהה לאאודי TT Quattro , או בקיצור TTQ, ולגולף 4_motion או באריכות, גולף slow motion) והחל מ 2003 בגירסאת 2X4 בלבד. מכוניות ההנעה הכפולה בקונצרן VAG למעשה כל יצר…
הודעה אחרונה מאת 4Runner, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אני מעוניין להרחיב את מידת הצמיגים ברכבי ל 185/55/14, ורציתי לדעת איך הצמיגים של FALKEN ו KLEBBER - הסתכלתי באתר tires4u ורביעיות של החברות הנ"ל מתאימות לי לתקציב. איך הצמיגים שלהן? יש למישהו המלצה על דגם ספציפי שעלי לחפש? צמיג חורף \ ALL SEASONS? ואולי יש צמיגים יותר מומלצים של חברות מסויימות באותו תקציב בערך? (1200 - 1500 לרביעייה). תודה רבה לכולם!
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני מחפש את הספוילר הגבוה והמעוגל שבדרך כלל יש על יונדאי קופה מה שבטוח הוא ממש מתאים לו חיפשתי כל האינטרנט ולא מצאתי למישהו יש מושג?
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
רכשתי לא מזמן את הברגים האלה, האם למישהו יש ניסיון איתם ? עוד לא הרכבתי אותם
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
שלום לכל חברי הפורום,להלן מה שאני מתכון לעשות במאזדה3 1.6 מנוע+105 כ"ס שלי אני צריך חוות דעת שלכם 1.פילטר inbox K&N 2.החלפת פלגים NGK Platinum 3.התקנת ציפ של Superchips 4.מערכת פליטה של Scorpion 5.AP RACING breaking system תודה לכל המגיבים
הודעה אחרונה מאת m.l, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
אני מחפש בוכנות מחוזקות לגדישה גבוהה. לפי איזה קריטריון אני מחפש בוכנות מתאימות? האם כל forged piston מתאים?
הודעה אחרונה מאת low rider, -
-
חלקים לbmw 1 2
מאת bmw525i- 15 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום,רציתי לשאול אם יש אתר שאני יכול להזמיין ממנו חלקים לbmw525iשנת 89 מנוע 2500 גיר רגיל,שאני אומר חלקים אני מתכוון לכל מיני שיפורים לאוטו אבל אורגינליים שיכולים להעלות לי את ההספק חוץ מטורבו,תודה.
הודעה אחרונה מאת פליקס, -
יש לי גולך גי טי אי יש לי ציפ של אבסולוט שמעתי שיש ציפ של איבורי בפיט סטופ תל אביב שנותן 57 כוח סוס תוספת. הציפ שיש לי כרגע נותן 35, של אבסולוט. השאלה שלי, האם באמת הציפ של איבורי נותן 57 כוח סוס בלי תוספת של חלקים נוספים והאם באמת פיט ספורט נציגים שלהם בארץ כי עד כמה שהבנתי אין להם בארץ סניף. האפשרות השנייה שלי זה לעדכן את התוכנה של אבסולוט להכי חדשה בי אי אנד אי מה אתם אומרים אהה ועוד דבר אני כבר חודש מחפש גנטים לגולף היתי בפיט סטופ בפורטל וכל הגנטים שמתאימים לגולף במידה 17 מכוערים מישהו יכול להמליץ על מקום שאני סוף סוף ימצא בו גנטים אני לא מבין, אתה רוצה שבאיזה דרך טלפטית מופלאה אנחנו נחשוב על ג'אנטים שלא יהיו מכוערים בעניך? בגירה תודה
הודעה אחרונה מאת fish, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מנוע SBC, TPI, 5.7, ראשים אלומיניום של אדלברוק, קאמשאפט חם (לא רותח), בוכנות 9.3:1, MSD, האדרסים, כרגע אינג'קטורים 19 LB/HR בלחץ מקס' 50 PSI. הפלגים יוצאים לבנים כמו שלג צח. (לא חיברנו WB, ולא 4 גאזים) למי יש ניסיון, טבלת התאמות או נוסחה לחישוב?
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ברשותי סובארו dl שנת 87 נמוכה טיפה מאחורה ורציתי להגביהה אותה ע'י ספייסרים אפשרי לעשות זאת לבד אוו שצריך לקווץ את הקפיץ ע'י מכשיר אם אפשרי לבד אשמח לקבל פירוט. תודה נדב.
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
יש לך אפלאוס 92 קרבורטור ומעניין אותי לדעת אם אפשר לשים לה פילטר פתוח... לחבר שלי יש מאזדה 92 גם קרבורטור והוא אמר שאי אפשר אז רציתי לקבל חוות דעת שנייה. מישהו יכול לעזור?
הודעה אחרונה מאת boxer 19, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום לכולם. בעלותי רובר טורבו שנת 99. הרכב יושב די טוב על הכביש אך בלחיצה על הגז ההגה נהיה חמאה והאחיזה שואפת לאפס. אני מבין מה גורם לזה כאשר המשקל גורם לגלגלים הקדמיים לאחוז הרבה פחות בכביש. השאלה היא מה עשים כדי לשפר את האחיזה? נתחיל מהצמיגים. (205/50/16). 2 צמיגים מקדימה של פירלי לדעתי ממש גמורים. 2 צמיגים מאחורה דיי חדשים של חברה יפנית או סינית. לא משהו רציני. קניתי את הרכב ממש לא מזמן והחורף בפתח אז אני בקרוב יקנה 4 צמיגים חדשים. השאלה אם אני יכול לוותר על 4 ולקנות 2 צמיגים חדשים וטובים לקדימה? או שפשוט לקנות 4 צמיגים מאותה פירמה? ועל איזה פירמה הייתם ממליצים לי? דבר שני האם יש שיפורי אחיזה שהם קצת יותר רציניים שאני יכול לחשוב עלייהם בעתיד…
הודעה אחרונה מאת edanj, -
-
מי מחובר 30 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 428 אורחים (הצג רשימה מלאה)