שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, החלטתי שאני קונה לרכב שלי LANTIS 1.8 אוט' שנת 2000 פילטר פתוח בתצורת אינבוקס.. מצאתי ב EBAY את הפילטר הזה של K&N : http://cgi.ebay.com/ebaymotors/K-N-AIR-FILTER-MAZDA-323-PROTEGE_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ33659QQihZ017QQitemZ270170487956QQrdZ1QQsspagenameZWDVW מבירור = הפילטר + משלוח לארץ יוצא לי 240 ש"ח. השאלות שלי הן : א- האם זה מתאים לי לרכב (אני בטוח ב 99% שכן רק רוצה לוודא עם מי שמבין) ב- האם המחיר טוב ? ג- האם לצפות לשינוי כשלהו בהספק ? או שרק תהיה תגובה זריזה יותר במצערת ? המחיר נשמע לי לא רע בכלל בהתחשב בעובדה שזה יחסוך לי החלפת פילטר כל טיפול.. (ואיזה כיף לי ?? - מצאתי (כן אני יודע שזה נשמע הזוי!) לפני כמה זמן קיט ניקוי+שי…
הודעה אחרונה מאת Max.M, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הייתי מעוניין בעצות לשיפור קירור ה-STOCK לפיז'ו 205 1.4 FOREVER... הדבר בא כעצה לפני שיפור מנוע גורף יותר ועקב רצון להתקין פילטר פתוח (המנוע וכל האיזור מאד חם ואני לא חושב שהפילטר "יהנה" או יהיה יעיל במיוחד שם, ובכל מקרה הייתי מעוניין להיות יותר בראש שקט מבחינת הקירור). אשמח לעצות, חלקים, ואולי אפילו מוסך מומלץ... (כרגע כסף זה לא "הבעיה")...
הודעה אחרונה מאת KoM, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
יש לי פיג'ו 205 1400 ואני רוצה לשפר אותה . עכשיו רציתי לדעת מה ובאיזה צורה אפשר לשפר את האוטו הזה . האוטו שנת 93 קרבורטור . שמעתי על קרבורטורים כפולים ועל הרחבת בוכנות וציפים למניהם ורציתי לדעת מה יתאים לי לאוטו מה אני יכול לשים וגם אני לא מחפש להישתגע בסך הכל פיג'ו (ואני לא מזלזל!!!) תודה אליעד .
הודעה אחרונה מאת KoM, -
-
שיפור לאגסי
מאת hagggg55- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ערב טוב לכולם .רציתי לדעת בבקשה האים כדאי לי להרכיב בסובארו לגאסי שלי אגזוז לחץ האים זה יכול טיפה לשפר את הרכב מה החיסונות של הרכבת דוד כזה מדובר על לגאסי 1.8 אוטומט שנת 90 קרבורטור האוטו נוסע מצוין תודה רבה לכולם ושבוע מבורך.
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ככה יש לי פיזו 206 1600 היו לי על האוטו 185-65-14 החלטתי להחליף ל 195-55-15 אבל לובנסקי נתן לי גם להחליף ל 185-55-15 השאלה עם עדיף להחזיר למידה הקודמת 185-65-15 או להחליף צמיגים ל 185-55-15 ?
הודעה אחרונה מאת boxer 19, -
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
קניתי היום MR2 שנת 2001 77 אלף ק''מ במחיר 98 אלף האם זה משתלם? ומה אני יכול להוסיף לה מבחינה חיצונית וגם מבחינה פנימית אשמח לטיפים... הוספתי קישור לאוטו שלי..
הודעה אחרונה מאת shmulik-gti, -
- 12 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שבת שלום לכולם,בימים הקרובים אני מעוניין לקנות פיג'ו 306 .לכן שאלתי היא כזאת :אני מעוניין אחרי כמה זמן לשפר אותה כלומר להפוך אותה למוגדשת אז אני מתלבט איזה פיג'ו עדיף לקנות ,ה1.8 או הXSI (כמובן שעדיף XSI ,אבל כמעט בלתי אפשרי למצוא אחת כזאת שמורה, ופחות מיד שלישית) אז בגלל זה אני מבקש את עזרתכם,תמליצו לי מה עדיף? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת G FORCE, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אהלן. כידוע לפני כשבוע רכשתי ממיר קטליטי פתוח לרכבי מאיביי, 45 דולר. הממיר לא כולל פילטרים מקרמיקה כמו כול ממיר תקני. לפי הסתכלות של שני בעלי מכון לאגזוסטים (מבחוץ על הממיר), התקני המקורי שיש לי בסיוויק הם אומרים שהוא במצב טוב, והוחלף, מתי? לא ידוע. מלבד ההשפעה שיש לממיר על ההספק, ברצוני לברר מה הממיר בעצם עושה לצינור הפליטה שנמצא מאחוריו. כלומר, יש פליטה גדולה יותר של פיח, וגזים לא מסוננים, האם בסופו של דבר אפשרי שפשוט בגלל הממיר הצינור ייסתם ואחריו האגזוז הפתוח, שאלה אולי טפשית אבל זה מסקרן אותי. אשמח לתשובות, תודה. נ.ב ידועה לי ההשפעה על זיהום האוויר, אשמח להמנע מתגובות של ימניאק מלכלך אוויר, אפשר לדבר בפרטי.
הודעה אחרונה מאת Volk, -
-
בקשר לגלגלים
מאת gorgbar- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היה לי גלגלי 13 בפיאט אונו שמתי להם גלגלי 14 האם אני צריך רשיון לגלגלי 14 ? ועוד שאלה כמה עולה רשיון ואיפה אני מוציא את זה כי אמרו לי שזה לא יעבור טסט עם גלגלי 14
חלונות כהים
מאת sexyboy9- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
עד כמה אחוז מותר להשחיר חלונות קידמיות? ועד כמה אחוז מותר להשחיר חלונות אחרויות? ואפשר להשחיר את הפנסים האחוריים?זה חוקי? וכמה זה אמור לעלות?
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מצטער שאני מתחיל שרשורים ככה , אני אשמח אם איזה מנהל פורום יסגור את השרשור הקודם שהתחלתי ושוב אני מתנצל שאני חופר. ועכשיו לשאלה הרבה יותר לגטימית ורצינית: יש לי בקורסיקה מנוע קאווליר 2.2 אקוטק 140 כ"ס ב-5600 סל"ד. המלצות המלצות המלצות! מה באמת יעזור ומה לא? בואו נצא מנק' הנחה שהמטרה היא לחסוך בכסף , להחליף גיר לידני זה ברור , איפה עוד להשקיע? וכמובן הכי חשוב , מה לא לעשות? (בסוף אני אלמד)
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני רוצה לברר אם ג'אנט 205-50-15 יתאים לסיאט איביזה שנת 95. המידת ברגים בג'אנט הזה 4/100.
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אני רוצה לשפר את מערכת הבלימה ברכב שלי, מה אני צריך לעשות בשביל שהיא תיהיה יותר חזקה, האוטו הוא פיגו 205 עם מנוע סטנדרתי, התקציב שלי 1500+- העם אפשר לעשות את זה במחיר הזה, עם לא בערך בכמה זה נא. שבוע טוב וחג שמח.
הודעה אחרונה מאת שמעון55, -
-
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש לי פילטר פתוח פשוט שמולבש עליו מן כובע עשוי פלסטיק(ככה קניתי מהחנות) לפי הגיון הפלסטיק אמור לשמור יותר על הפילטר מפניי ליכלוך ,אבק,. לפי עוד הגיון הפלסטיק מקשה על הפילטר לנשום לרווחה משמע ירידה בביצועים, האם יש טעות בדבריי??תקנו אותי חופשי אם אני טועה.
הודעה אחרונה מאת dudu g, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ערב טוב, הייתי רוצה לקבל המלצה האם ברכב ידני ,שכמובן מנוצל - יש טעם בלשים שמן גיר אחר? כנ"ל לגבי שמן מנוע,לחבר בעל E36 325 גודשת,המליצו לשים שמן מנוע 0W60 ?! תודה.
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם אני מעוניין לשפר את מערכת הבלימה שלי וקראתי בשירשורים אבל לא הבנתי מה עלי בדיוק לקנות אני מעוניין במערכת הבלימה של הברלינגו. הרכב המדובר הוא סקסו VTR.. תודה מראש לעונים..
- 9 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
שלום רב מה קורה חבר'ה? היום ביררתי על פלגים של bosch לרכבי מסוג סיאט איביזה 1600 100 hp ועל הדרך לבסיס נכנסתי לסדנה של רכב החלומות שלך בבן גוריון רמת גן ליד בסיס שלישות בכל מקרה שאלתי שם האם יש להם פילטר אינבוקס של סימוטה והבן אדם שם כל הזמן מדבר על הפילטר הפתוח כאילו הם אותו אחד ואני חוזר ואומר לו שזה לא אותו דבר ( אותי זה לא הרשים במיוחד ...) לבסוף הם לא מחזיקים תחלק הזה במלאי בכלל ואין להם איך להשיג אותו בשום צורה שהיא .. ביררתי גם על הפלגים והם חזרו אליי עם הצעת מחיר 180 שקל כולל התקנה הגיוני ? מה דעתכם ? בתודה מראש בן
הודעה אחרונה מאת Croc, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 39 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
שלום אני חדש כאן ערב טוב! קניתי שברולט קורסיקה - שנת 96, מנוע 2.2, 3 הילוכים אוט'. השלדה מקורית(מין הסתם), האגזוז, המתלים וגם כל הפחחות. כל שאר החלקים בני פחות מ-3 חודשים (מנוע, רדיאטור, ג'אנטים, צמיגים, עד הסטריאו) למעט הגיר שעבר אתמול שיפוץ. אני מעוניין לשפר את האוטו. כל המלצה שתוכלו לתת, אם באחיזה והתנהגות או בהספק ותאוצה , כל המלצה מקטנה ועד גדולה (כמובן שפירוט והדרכה יתקבלו בברכה) מוזמנת לשרשור. בתודה מראש לכל מי שיכול לתרום (וגם למי שרוצה ואין לו מה). אסף.
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אני נוהג בפג'ו 206 XT ידני מנוע 1400 שנת 2000 האוטו עבר 105 אלף ק"מ אוהב את ההתנהגות שלה על הכביש פשוט מטורפת.!! במידה ואני רוצה לשים פורק לחץ אפשרי? ועוד שאלה קטנה וסליחה על הבורות. כאשר אני מושך הילוך ומעביר להילוך אחר אני רוצה שישמעו שריקה כזאת בזמן שאני מעביר לדוגמה מהילוך ראשון לשני מה יענה על דרישה זאת גם פורק לחץ ?
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אחת ולתמיד, האם יש שיפורים שהם חוקיים? אם כן, אלו? השאלה מתייחסת גם להתנהגות וגם לביצועים. אם מישהו יכול להכין מן רשימת מכולת מה כן, מה לא ומה אולי, אודה לו מאד!
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מהו הצ'יפ? היכן הוא מותקן? מה הוא עושה? (ו\או: מה תפקידיו?) האם הוא עובר טסט? האם ניתן להתקין אותו על כל מכונית? האם זה חוקי? אשמח לתשובות, תודה לעונים!
הודעה אחרונה מאת fizban, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אהלן חברה, יש לי שאלה האם ניתן לשים דוד\אגזוז זרימה חופשית או איזה אגזוז שזה לא יהיה, שיש בSTI על הונדה סיויק שנת 99 אוטמט מנוע 1600 הדגש בשאלה שלי יותר על האגזוז והאם זה חוקי לשים את זה ז"א בגלל שSTI עוברת טסט עם אגזוז כזה למה שהונדה לא תעבור הרי הרעש יהיה אותו דבר, והאם מישהו יודע כמה זה אמור לעלות האגזוז.? או הדוד בבקשה בתשובה תתרכזו יודע באגזוז. המטרה שלי בעצם זה שהאוטו ישמיע את אותם הנעימות היפות שיש שעומדים ליד STI אם יש צרכים אחרים לזה אשמח לשמוע בתודה, אביעד.
הודעה אחרונה מאת blavie, -
-
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני רואה בסעפות פליטה ובפלאנגים שמגיעים על מגדשי טורבו שהם עשויים מחומר עבה בהגזמה ( 10מ"מ + ). האם זה הכרחי? אני מעונין לעשות אותו דבר עם 5 מ"מ שזה חצי ס"מ , לרכב עם טורבו. אפשרי? פשוט זה נראה לי אוברקיל רציני... בבקשה רק עם ניסיון , השערות גם לי יש. שבוע טוב ים
הודעה אחרונה מאת kd2, -
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי. איך עושים פילטר פתוח במכוניות מנוע 1000 סמ"ק כמו סוזוקי סויפט , דייהטסו שריד ועוד. אפשר מדריך קצר ? מה צריך לקנות ? מה עושים ?
הודעה אחרונה מאת לוקי2, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 46 תגובות
- 9.4 אלף צפיות
בעקבות השרשור הנ"ל . מכיוון שהשרשור ננעל וקיבלתי פניות על רצון להתארגנות לקנייה מרוכזת , אני פותח לכן את השרשור הזה כדי שתוכלו לקנות , להתארגן ומה שבא לכם . אני מזהיר , אך ורק בנוגע לרכישה . לא רוצה לראות שום איזכור לשרשור הקודם . תודה . ושתהיה לכן אחלה התארגנות .
הודעה אחרונה מאת toM\\\, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מהם השעונים שיש בכל מכונית טורבו משופרת? אני רואה שיש לפעמים 3 שעונים, ולעיתים יש יותר, זה משנה משהו אם יש יותר מ3 שעונים? ### ההודעה נערכה בצורה קיצונית. להבא, אם תפרסם הודעה ללא ביצוע הגהה מספקת, היא תימחק ללא הסברים ###
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מה הפרוצדורה? חייב מכווץ( קדימה ואחורה )? כי לדעתי צריך להרים את הרכב לרמות דמיוניות כדי להוציא אותם רגיל. קצת דחוף , העבודה מתוכננת למחר! ( קפיצים משודרגים , לא סתם בפורום שיפורים ) תודה מראש ים
הודעה אחרונה מאת kd2, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני יודע שזה ישמע פתטי אבל יש לי כריזמה 98 יש אפשרות לשפר את התאוצה אם אני יחליף צמיגים או ג'נטים במידה אחרת?
הודעה אחרונה מאת CooL_DuDu, -
-
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום בזמן האחרון ומסתובב לי בלי סוף באי ביי יש שם הרבה פיתויים ... נתקלי בקיט יניקה של K&N אי57 וקיט של פיפקרוס הרכב שברשותי הוא פולו 97 16V כמה קיט כזה יכול להוסיף לרכב? ובכמה נמכרים קיטים כאלו בארץ? המחירים שם הם בסביבות ה150 דולר אבל לא לקחתי בחשבון את המכס וההתקנה של זה
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם אני חדש כאן ורציתי לפני הכל לאחל שבוע טוב וחג שמח לכולם רציתי לדעת האם יש סעפת יניקה עם סולקס או וובר כפול שמתאימה לרנו קליאו קרבורטור דור 1 (93) תודה רבה לכל העונים
הודעה אחרונה מאת mrtamird,
-
מי מחובר 32 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 565 אורחים (הצג רשימה מלאה)