Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

כידוע לפני כשבוע רכשתי ממיר קטליטי פתוח לרכבי מאיביי, 45 דולר.

הממיר לא כולל פילטרים מקרמיקה כמו כול ממיר תקני.

לפי הסתכלות של שני בעלי מכון לאגזוסטים (מבחוץ על הממיר), התקני המקורי שיש לי בסיוויק הם אומרים שהוא במצב טוב, והוחלף, מתי? לא ידוע.

מלבד ההשפעה שיש לממיר על ההספק, ברצוני לברר מה הממיר בעצם עושה לצינור הפליטה שנמצא מאחוריו.

כלומר, יש פליטה גדולה יותר של פיח, וגזים לא מסוננים, האם בסופו של דבר אפשרי שפשוט בגלל הממיר הצינור ייסתם ואחריו האגזוז הפתוח, שאלה אולי טפשית אבל זה מסקרן אותי.

אשמח לתשובות, תודה.

נ.ב ידועה לי ההשפעה על זיהום האוויר, אשמח להמנע מתגובות של ימניאק מלכלך אוויר, אפשר לדבר בפרטי.

פורסם
אהלן.

כידוע לפני כשבוע רכשתי ממיר קטליטי פתוח לרכבי מאיביי, 45 דולר.

הממיר לא כולל פילטרים מקרמיקה כמו כול ממיר תקני.

לפי הסתכלות של שני בעלי מכון לאגזוסטים (מבחוץ על הממיר), התקני המקורי שיש לי בסיוויק הם אומרים שהוא במצב טוב, והוחלף, מתי? לא ידוע.

נ.ב ידועה לי ההשפעה על זיהום האוויר, אשמח להמנע מתגובות של ימניאק מלכלך אוויר, אפשר לדבר בפרטי.

ב-45 דולר קשה לי להאמין שקיבלת משהו שהוא לא יותר מ"ממיר-דמה-מרוקן"

אשמח לגלות שאני טועה.

בגדול - כמו כל חלק אחר במערכת הפליטה - הוא אמור לאפשר מעבר חלק וחופשי יותר של גזי פליטה החוצה, בזה מסתכמים היתרונות שלו.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

ממיר קאטליטי הופך בעצם את גז ה-CO הרעיל שנפלט מהמנוע לגז CO2 ידידותי לסביבה , זאת המצאה מטופשת של חבר פרלמנט בריטי ששכח להביא בחשבון שגז CO אחרי כמה שניות באטמוספירה בדר"כ באופן טבעי יהפוך ל-CO2 , זאת רק עוד דרך לייקר את המכוניות והטיפולים , לקחת יותר מיסים , להראות כאילו אתה דואג לסביבה ורק להקשות על הנהגים.

תודה רבה לך טוני בלייר!!!

זה כבר 147 סוסים ועדיין סופר!8)

פורסם
ב-45 דולר קשה לי להאמין שקיבלת משהו שהוא לא יותר מ"ממיר-דמה-מרוקן"

אשמח לגלות שאני טועה.

בגדול - כמו כל חלק אחר במערכת הפליטה - הוא אמור לאפשר מעבר חלק וחופשי יותר של גזי פליטה החוצה, בזה מסתכמים היתרונות שלו.

רון.

מדובר בדגם היקר ביותר שמוצא לסיוויק 95.

הממיר:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ih=007&sspagename=STRK%3AMEWN%3AIT&viewitem=&item=170149749657&rd=1

פורסם
ממיר קאטליטי הופך בעצם את גז ה-CO הרעיל שנפלט מהמנוע לגז CO2 ידידותי לסביבה

right...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
...מלבד ההשפעה שיש לממיר על ההספק, ברצוני לברר מה הממיר בעצם עושה לצינור הפליטה שנמצא מאחוריו.

יש לך איזה כשל קטן ומוסתר היטב כאן.

השפעה שלילית על ההספק תהיה רק לממיר סתום או לא מתוכנן טוב.

ממיר שמתוכנן טוב, לא מוריד את ההספק, ולהיפך - בתכנון טוב, חישוב ה-backpressure למנוע יכול להסתמך על קיום הממיר עם קוטר אפקטיבי כלשהו, ואז שינוי לממיר "פתוח יותר" תביא להורדת backpressure וירידה במומנט המקסימלי והמומנט בטווח הסל"ד השימושי - ויחד איתו ירידה בהספק. כך שהורדת\הרחבת ממיר תקין שהיא לא באה בנלווה לשיפורים אחרים שמגבירים את כמות הדלק המקס' שנשרפת במנוע, מזיקה ולא מועילה.

באופנועים, אני מכיר כמה גרפים של ריצות דיינו לפני ואחרי הורדת ממיר - 0 הבדל. וגם זה בגלל שהממיר רחוק מאוד מהמנוע ונמצא כמעט במוצא הסעפת.

פורסם

אז זהו שהרכב בן 12 שנים כבר, גם במידה והממיר הוחלף בעבר לאחד תחליפי וגם העובדה שהרכב מקבל רק 98 לדעתי הממיר סתום, תשאל איך אני יודע?

תחושה.

בכל מקרה עדיין מחכה למוצר, מקווה לטוב.

• תוכן חדש...