שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מצאתי את זה בשיטותים שלי באי-ביי.הבחור ,או חברה רק קיבלה בנתיים תגובות חיוביות....מעניין...הנה הקישור למוצר: http://cgi.ebay.co.uk/20BHP-PERFORMANCE-RACE-MOD-CHIP-FOR-ANY-CAR-x-1_W0QQitemZ180160512589QQihZ008QQcategoryZ32094QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
הודעה אחרונה מאת ארנון, -
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
קודם כל תודה לכל מי שנכנס לעזור לי אני חדש פה קוראים לי רן נעים מאוד... אם מישהו יכול לעזור לי זה דחוף קיבלתי לא מזמן פג'ו 205 עכשיו אני רוצה לשפר אותה רק חיצונית צביעה,חצאיות,גלגלים,rims,אגזוז לחץ ואולי גם נאון כמה הסיפור הזה יכול לעלות לי ספציפי לאותו הזה ומאיפה אני משיג את כל אלה? תודה רבה לכל העוזרים!!!
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכם, אני חדש פה.. עדיין אין לי רישיון אבל אני סתם מתעניין. אז, מותר לשים Neon ברכב? וכמה זה עולה בערך? תודה.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום,אני החלתטי להתקין פילטר פתוח ברכבי ,פולו 97 1.6 מנוע AEE. השאלה ,בהתקנה במקום לפרק את הקופסה של הפילטר המקורי אפשר פשות להוציא משם את הפילטר עצמו ואת "הפתוח" לחבר לצינור יניקה.? אני לא יודעה איך בדרך כלל מתקנים את זה בפולו אולי זו הדרך הרגילה. כך זה גם לא גלוי לעין (אני לא בטוח לגבי הטסת) וגם פחות חלקים לקנות לדעתי. חיסרונות\יתרונות?
הודעה אחרונה מאת Rieno, -
שיפורים ל אופל קליברה 1 2
מאת Ecoo-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
יש לי רכב מסוג אופל קליברה 2.0 dohc 16v 200 hp רכב ממש פצצה חשבתי לתת לו כמה שיפורי מנוע חיזוקים טורבו השאלה שלי איפה אפשר לבצע רכישות כאלה ועם בכלל אפשר
-
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום לכולם. חג שמח. יש לי אופל אסטרה שנת 2000, 5-דלתות.מנועה 1600. אני חדש בשיפורים ואני רוצה להוסיף קצת כ"ס לרכב. חוץ מפילטר פתוח אין לי כלום. מה אתם אומרים? מה אפשר לעשות? וכמה זה יוסיף לי כ"ס? תודה
הודעה אחרונה מאת xxxedxxx, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קודם כל שלום אני תאמת חדש פה..לפני שקניתי תרכב ראיתי כמה ביקורות על הרכב.. גם טובות וגם רעות...בינתיים אני נהנה מאוד מהנהיגה שלו והתגובות שהרכב נותן... האוטו הוא פיאט בראבו 1.6 ידני בלי שום תוספות לא פילטר פתוח לא אגזוז לחץ רגילה לגמרי.. יש לי כמה שאלות לגביו... האחלפת הילוכים קצת חופשי חלק אמרו לי שצריך להחליף גומיה האם זה נכון? ומנורות השמן מידי פעם נידלקת שהרכב מונע ועומד, ומתי שאני נותן קצת גז הוא נעלם ..זה בעיית חשמל? כי שמן לא חסר.. וראיתי שהרבה מדברים פה על הפרסי מי הוא? ויש כאן מיפגשים? דברים נחמדים הכרויות בין הרכבים? תודה..!
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים, אני בטוח שיש פה המון גאוני רכב שרק הולכים ומשכילים כל הזמן, לכן אני בטוח שתוכלו לעזור לי גם בדגמים משנתון 2008 ברשותי פולקסווגן פולו 2008 מנוע 1.4 גיר ידני, לאחרונה החלטתי שאני ממש רוצה לשים פילטר פתוח (יותר בגלל הסאונד, ולא בגלל עליית הספק הזעום של 1%) -אגזוז כבר יש לי (אם זה פיתרון לחלק מכם ) רציתי לדעת אם אני יכול להוציא את הפילטר המקורי (INBOX) מהקופסא שלו, לסגור את הקופסא ולחבר את הפילטר הפתוח בצד השני של צינור היניקה, ממש כמו בתמונה הבאה: (העיגול הצהוב) או שהמנוע מסוגל לעבוד עם 2 פילטרים בו זמנית: פילטר ה-INBOX והפילטר הפתוח. בבקשה תעזרו לי! אף אחד לא יודע לענות לי על השאלה הזו.. או כנראה שעד היום לא שאלתי איפה שהייתי צרי…
הודעה אחרונה מאת =Adi=, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אני רוצה לדעת עם אפשר לחזק את המנוע, אני לא מדבר על זה שיוצא יות כוח, אני מדבר אז זה שיהיה יכול לעמוד יותר בלחץ אני יודע שבאימפריזות שמשפרים עושים חוזקים תלתלים וכול שאר הירקות. אשמח לקבל לתגובות מכול מי שמבין בזה או ששיפר את הרכב שלו ועשה דבר כזה ערב טוב, ואמשך גלישה מהנה.
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
היי לכולם אני מחפש צמיגים להונדה סיויק :185/65/14 . כרגע יש לי דנלופ ואני לא מרוצה מהם. חשוב לי שתהיה אחיזת כביש מעולה,וגם אחיזה טובה בגשמים. כולם אמרו לי שברגידסטון הם הכי טובים?האם זה נכון? האם יש צמיגים יותר מומלצים מהם? בתודה מראש שי נ.ב-המחיר לא כל כך חשוב..כל עוד לא מדובר במחירים אסטרונומיים לצמיג..
הודעה אחרונה מאת Kolya, -
-
- 16 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום לא מזמן רכשתי לעצמי (עם אחי) מיצובישי גאלאנט שנת 2000 צורה חדשה וגיר טיפטרוניק אני רוצה להעלות הספק (בדרכים חוקיות בלבד) חשבתי על פילטר אוויר פתוח ואיזה צ'יפ מישהו יוכל לעזור לי בזה תקציב 2000-2500
הודעה אחרונה מאת AC/DC, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
חבר'ה שלום... מישהו יודע לעזאזל איפה מוצאים בובות (כן בובה) כאלה שנצמדות לחלונות הרכב בעזרת פיטמות ואקום ?
-
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אוקי מדבקה על מכסה המנוע, הרכב כמו בתמונה רק בלי הפגוש הקדמי העצבני בלי המנוע 1800 טורבו ובליה 180 כוח סוס וכל השיפורים הנלווים שיש לקופרה המלחיצה בתמונה !
פתיחת הנשם
מאת idandavid- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם! בזמנו היה לנו רכב חברה מיצובישי לנסר. שאלתי את חבר שלי שמבין בזה יותר ממני איך אפשר להעלות את ההספק בלי שיוניים מכיוון שזה רכב חברה וכו' . הוא פתח לי את הפילטר אוויר, והיה לזה רעש מאוד יפה דומה לאימפרזה אבל רק בטורים הגבוהים. הייתי מבסוט אבל לא היה שיוני ניכר בהספק (לפחות לפי מה שהרגשתי). לאחר זמן מה חבר שלי גם פתח צינור שקוראים לו נשם. הנשם הזה באמת עשה הבדל עצום!!! האוטו הרים טורים ברמות מטורפות והיה גם רעש מאוד ממכר של היניקת אוויר. השאלה שלי אליכם היא: האם זה גורם איזה נזק לטווח קצר? תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
שלום וערב טוב לכולם בדקתי באי באי קיטים של טורבו ומצאתי במחירים לא ראים בין 500 דולר ל 1000 דולר ומעלה כמובן השאלה שלי היא הם כול קיט טורבו שאני קונה הוא מתאים לכול רכב ,כמובן רכב שכבר מוכן ואחרי חיזוקים וכול מיני שיפורים למניהם שטורבו צריך ליפני התקנה . אהה ועם יש למישהו המלצות היכן ניתן לקנות בארץ קיט כזה אני אשמח מאוד.
- 2 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
עד הרכב הנוכחי החזקתי ברכבים בעלי מנוע 2000 סמ"ק, כרגע ברשותי מאזדה לאנטיס (2001) עם מנוע 1600 סמ"ק. קצת מפריע לי לאור העובדה שיוצא לי לנהוג הרבה על mpv (מודל 2007) שמחביאה בתוכה עוצמה לא מביישת בכלל. שאלת בור ועם הארץ שהסתבך עם מידעים אינטרנטיים כאלה ואחרים: מה ניתן לעשות. מה סדר העדיפויות. (שאלת המחיר רלוונטית, אך אינה מוגבלת ומוגדת במדויק - הכל תלוי בתוצאה המשתלמת). תודה.
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היום הייתי במחון רישוי בדקתי שם וזה משה אמרולי הגודל המקסימלי זה 13 ואין אפשרות להגדיל.
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום לכולם אני עכשיו ראיתי באי בי כמה מכוניות משופרות וקיטים לטורבו במחירים ממש לא יקרים אני שואל את עצמי למה אני לא יכול לסים אותם אצלי באוטו בסופו של דבר הוא האוטו שלי (חוץ מזה שיצאו לי העיינים כי אני ממש אוהב את זה כמו כולם פה) אני שואל את עצמי עוד שאלה למה עדיין למרות שיש כל כך הרבה אנשים חזקים (לא פיזית אלא מקומבנים שמכירים הרבה אנשים פוליטקאים בעיקר) וגם רופאים עורכי דין וכו' וכו' לא עושים משהו כי הרי בכל מדינות אירופה זה חוקי וגם באמריקה במקום שזה יהיה לא חוקי בארץ (נראה לי המדינה הפותחת היחידה בעולם שאסור לעשות שיפורים במכונית) ואנשים בכל זאת ישפרו בחשאי וזה רק יגרום ליותר ויותר תאונות לא הופכים את זה לחוקי וכל מי שיש לו טורבו 500-600 כוח שאגב עם זה יהיה חוקי זה…
הודעה אחרונה מאת FifthGear, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, יש לי רכב עם מנוע 1.4 ו 80 כ"ח. השאלה שלי היא האם אני יכול להעלות את הכח של המנוע ,אם כן אז איך והאם זה יהרוס את המנוע? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת R5T, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
שלום מצאתי במקומות שונים קיטים להוספת exhuast cut out דבר שמבטל את כל הדודים כולל הממיר הקטליטי ובעצם מבטל את כל הצנרת בעזרת שליטה חשמלית מתוך הרכב אני מודע שהרכב יהיה רועש ביותר במצב הזה השאלה מה תהיה התוספת כוח במצב כזה והשאלה המתבקשת היא בעית הטסט עובר או לא? במצב סגור כמובן הוספתי תמונה להמחשה של חלק כזה
הודעה אחרונה מאת sharonarn, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לאחרונה רכשתי בEBAY מוד "להעלאת כח סוס והורדת ציכת דלק" , הלינק למוד :http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ih=014&sspagename=STRK%3AMEWN%3AIT&viewitem=&item=330167746817&rd=1 ברשותי הונדה סיוויק 2001 , 1600ES ורציתי להתייעץ אם כדאי לי להתקין את המוד הזה.. לאחר שקבלתי חוות דעת שליליות וחיוביות כאחד. +האם המוד הזה יכול לגרום להתחממות יתר או לפיצוצים במנוע בעקבות רימוי החיישן? בתודה מראש.
הודעה אחרונה מאת sharonarn, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 39 תגובות
- 11.5 אלף צפיות
לאחר קריאה של כמה פורומים מהנושא בחו"ל, רציתי לדעת לפי החוק מה מותר ומה אסור לעשות מבחינת שיפורים לרכב בארצנו הקטנה? אני לא מדבר ספציפית על המכונית שלי, אלא באופן כללי. אני יודע שהחוק בישראל מאוד נוקשה מבחינה של החלפת מנועים אבל מה עם שאר השינויים שאנשים עושים בחו"ל למכוניות שלהם, מותר גם בישראל? שינויים כמו פילטר פתוח, סעפת יניקת אויר קר, החלפת מתלים, בלומ"ז, שינויים למערכת הפליטה.... תודה!!
הודעה אחרונה מאת Alfamos, -
-
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום . השאלה שלי היא איך אפשר לדעת \לבדוק אם יש גל זיזים חם ברכב?
הודעה אחרונה מאת G FORCE, -
- 3 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום, אשמח לקבל המלצות איך ואיפה לשפר כוח מנוע של ג'יפ קאיה ספורטאג' מנוע 2000 בנזין שנת 2001 אוטומטית. יש פילטר אויר מקורי כרגע חדש, ממיר קטליטי אמריקאי חדש של בוסל. קומפרסיה בטיימינג נבדקה במוסך ותקין (לי אין ידע טכני). הרכב שותה דלק (1:5 בעיר) והסחיבה לא משהו. נסעתי פעם אחת ממש ממש מזמן על ספורטאג' ששיפרו לה מנוע והרכב היה מטוס (יחסית). מה עושים? תודה, ליאור
הודעה אחרונה מאת zapzap, -
- 12 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אני מתלבט בין צ'יפ לבין מחשב דלק+מחשב גדישה.. דיברתי עם גיא פרילינג והוא רוצה על סופר-צ'יפ 4,000 ש"ח שיוסיף לי עוד כ41 כ"ס עכשיו עד כמה שידוע לי מחשב גדישה +מחשב דלק של Greddy עולים בסביבות ה4,000 גם כן (Emanage+e-01) שאותם אני יכול להעביר פשוט לרכב אחר אם אני יחליף עוד כמה שנים ואני יכול לשחק עם הנתונים ככה שבזמן נסיעה רגועה לא יצרוך לי הרכב יותר מדי דלק השאלה היא אם בכלל המחשבים האלה מתאימים לרכב+עד כמה קשה לכוון אותם? ואם הם יכולים לגרום לי בעיות בעתיד? פשוט זה רכב צמוד מהחברה וכל כמה זמן מחליפים רכבים אז אני לא רואה סיבה טובה להשקיע 4,000 שקל ברכב שעוד שנתיים אני כנראה יחליף שוב.. כל יעוץ יתקבל בברכה
הודעה אחרונה מאת benj, -
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 10.5 אלף צפיות
שלום חברים, ברצוני להוסיף מגדש (קיט טורבו) להונדה שלי סיוויק שנת 99' בוצע יישור קו מכני לפני כשבועיים... עכשיו השאלה שלי על איזה קיט אתם ממליצים במיוחד לסיוויק היא 1600 אוטומטית אין שום כוונה לעשות שינוי לידני כך שזאת לא אפשרות, אז אשמח לשמוע הצעות לקיטים מסוימים שיתאימו וגם מחירים ואם כן אילו עוד דברים צריך חוץ מהקיט כדי שהכל יעבוד כמו שצריך? בעיקר אשמח לשמוע מחירים של העניין.. בתודה, אביעד.
הודעה אחרונה מאת Godflash, -
-
- אחראי פורום
- 51 תגובות
- 9 אלף צפיות
שלום לכולם .... יש לי ניסן סאני 1600 ידני שנת 93 אני מעוניין לדעת איך אני יכול לשפר את הרכב שלי, ובמה כדאי להתחיל כדי שיהיה חזק ומהיר יותר, אני לא מבין כל כך במכוניות אבל אני אוהב לנהוג יותר מכל דבר אחר בעולם. אני רוצה לדעת אם אפשר לשים לו ציפ, פילטר פתוח וכל מיני שיפורים פנימיים ומה המחירים שלהם בערך?
הודעה אחרונה מאת guyst, -
-
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 5 אלף צפיות
אתמול התקנתי פילטר פתוח של סימוטה באוטו שלי+שתי נשמים קטנים(במקום הצינור שמחבר ביניהם,העם זה בסדר?לא אני התקנתי וכש אני חושב על זה אז למה באמת היה שמה צינור שמחבר ביניהם כי עכשיו הם כאילו לא מחוברים כי אין צינור.) עכשיו הבעיה היא שהרכב לא מצליח להחזיק את הטורים על 900-1000 אלה יורד ל 500-600,חשבתי על לנתק מצבר אולי לחצי שעה ואז להחזיר להתניע ולתת לו לעבוד בסרק כמה דקות/לעלות את הטורים(אבל יש כמו הרגשה כזאת שהרכב "מנסה" לעלות ל 900 אבל לא מצליח בגלל סיבה כלשהי). בכללי אין לי מושג איך הנשמים האלה עובדים,הפילטר קשה לי להאמין שעושה את זה. בכללי הבעיה היא מוזרה מאוד לדעתי,כי כש הוא רק התקין את כל זה הרכב עמד על 900 טורים בלי שום בעיה,אחרי כמה שעות זה לאט לאט ירד וירד …
הודעה אחרונה מאת 4Runner, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לאחר שאינני מוצא סעפת פליטה בארץ או באיביי אשמח לישמוע על עוד מקומות שבהם ניתן לימצא את החלק. ניתן לימצא בארץ (כלומר מישהוא שיבנה לך כזאת שתתאים לטורבו)וכרגע אנ י משאיר את זה לאופציה סופית גם ככה המחירים בשמיים לבניה כזאת. חייב לציין שמקום העבודה שלי מיבא חלקים מאיטליה והרכב שלי מיוצר באיטליה הבעיה שאייני מוצא מהיכן ניתן להשיג באיטליה סעפת שתתאים לטורבו. אשמח אם מישהוא יוכל לעזור ולתת פרטים (למי שעוד לא בעיניין מדובר בפיאט בבראבו 1.6 ) רז...
הודעה אחרונה מאת kd2, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
האם אני יכול להתאים לדוגמא מנוע LLT לשלדת L של GM? האם אפשרי להתאים כל מנוע לכל שלדה? (בלי לשפוך 999999999$ על התאמות)
הודעה אחרונה מאת gt94, -
-
מי מחובר 15 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 492 אורחים (הצג רשימה מלאה)