Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שלום אני תאמת חדש פה..לפני שקניתי תרכב ראיתי כמה ביקורות על הרכב..

גם טובות וגם רעות...בינתיים אני נהנה מאוד מהנהיגה שלו והתגובות שהרכב נותן...

האוטו הוא פיאט בראבו 1.6 ידני בלי שום תוספות לא פילטר פתוח לא אגזוז לחץ רגילה לגמרי..

יש לי כמה שאלות לגביו...

האחלפת הילוכים קצת חופשי חלק אמרו לי שצריך להחליף גומיה האם זה נכון?

ומנורות השמן מידי פעם נידלקת שהרכב מונע ועומד, ומתי שאני נותן קצת גז הוא נעלם ..זה בעיית חשמל?

כי שמן לא חסר..

וראיתי שהרבה מדברים פה על הפרסי מי הוא?

ויש כאן מיפגשים? דברים נחמדים הכרויות בין הרכבים?

תודה..!

פורסם

קודם כל שלום גם לך,

את השרשור הזה שפתחת הייתי צריך להעביר לפורום טכני.

בשל שגיאות הכתיב, השימוש המרובה ב "...", חוסר השימוש בסימני פיסןק איפה שהם צריכים להיות והשימוש ב"שפת צט" הוא ינעל שם לאלתר ואתה תקבל כרטיס אדום.

מאחר ואני מנהל רחמן, אני נועל כאן את השרשור ומבקש ממך לפתוח אותו מחדש בפורום טכני אבל ללא ה" ...", ללא "שפת הצט" ותשתדל גם לתקן את השגיאות.

בהצלחה בהמשך דרכך ועליה מהירה בסולם הדרגות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...