Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב שבוע טוב לכולם.

השאלה שלי היא כזאת, העם אני יכול לאשר מנוע 1.9 על רכב סטנדרטי,

מה עוד אני צריך להחליף בנוסף למנוע, ומה העלות הפריוקט.

פורסם

אין מצב.

מעבר לעובדה שלא יאשרו לך דבר כזה בחיים, מנוע ה1.9 שונה לגמרי ממנוע ה1.4. יעלה לך הון לבצע השתלה כזאת. אם כבר להעלות נפח, אז הרבה יותר קל לעלות ל1.6.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קרא את כלל מספר 9:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=143714

יש 205 מוצלחות בהרבה במצב מקורי, והן בסיס מעולה לשיפורים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ואם לא תשתכנע מהדיבר התשיעי של הרזמל, יש חבר פורום בשם 106devil שהשתיל מנוע כזה בפיג'ו 106. לדעתי הוא יוכל לתת לך לא מעט מידע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
קרא את כלל מספר 9:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=143714

יש 205 מוצלחות בהרבה במצב מקורי, והן בסיס מעולה לשיפורים.

כול הפגיו עם המנועים הגדולים הם שנים 88-89 משהוא כזה אני לא מיתקבן לרדת בשנה וגם הרוב גמורות.

אשמח עם devil106 יפנה אלי בפרטי ויעזור לי

פורסם

אני מבצע פרויקט על 205 FOREVER . אצלי מדובר במנוע 1.6 TU 8V עם ראש ראלי דור 1 . אני באמת לא רוצה לבאס ואני יודע שהודעות מסוג "תחליף את הרכב" מעצבנות. אבל כאחד בעל ניסיון אני באמת לא ממליץ.

אם תרצה יותר פרוט, פנה אלי בהודעה פרטית.

פורסם

205 GTI הגיעו לארץ עד שנת 91 , כולל.

הפעם אני חייב להצתטרף לחבורה ולהמליץ על קניית GTI ולהמשיך משם וברוך השם, יש הרבה לאן להמשיך.

המאפיין הבודד המוחלט שאופייני ל GTI הוא האחיזה המדהימה שלה.

אתה תצטרך לשפוך הרבה הרבה אלפי שקלים על ה 205 שלך ועדיין לא תגיע לרמה של GTI סטנדרטית (בעיקר בגלל מבנה מיטלים שונה לחלוטיון).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
TU 1.6

16 שסתומים, 120 כ"ס, 14.8 קג"מ.

1.6 עם 120 כ"ס זה לא TU, זה Prince, דור אחריו, שפותח בשותפות עם BMW ומותקן על פיז'ו 207. שבטוח לא יתאים ל-205.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
205 GTI הגיעו לארץ עד שנת 91 , כולל.

בייבוא סדיר הגיעו עד 92 כולל.

יש בודדות גם משנה מאוחרת (93) יותר בייבוא אישי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

FAT BASTARD כתב

mayrun כתב:

TU 1.6

16 שסתומים, 120 כ"ס, 14.8 קג"מ.

1.6 עם 120 כ"ס זה לא TU, זה Prince, דור אחריו, שפותח בשותפות עם BMW ומותקן על פיז'ו 207. שבטוח לא יתאים ל-205.

הTU הזה היה קיים עוד ב-97 כמדומני, ב106 S-16 (שאותה החליפה הGTI), אם אני לא טועה זה מנוע זהה לזה שנמצא בסקסו VTS.

המנוע שאתה מתייחס אליו הוא אכן חדש.

PUG-306 XSI MK2

• תוכן חדש...