פורום אופנועים
השכבות, פיירינגים (או נייקד), רכיבה נכונה, אחזקה וכל דבר שקשור למכוניות המוזרות האלה עם שני גלגלים ובלי גג שנופלות הצידה אם לא מחזיקים אותן.
4,771 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://62.90.71.122/Prod03/ManamHTML2.nsf/A5A30C625DD4252E42256E45006F9955/$FILE/0EDA44D371729C8042256E3C0058DB9F.html?OpenElement
הודעה אחרונה מאת כRובי, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ישנן מס' סברות ידועות, אחת מהן סוברת כי ככל שהדיסק הקדמי גדול יותר כך יכולת הבלימה משתפרת (ונתעלם כרגע משאר הפקטורים במשוואה). עולה השאלה, מהי העובדה עליה מתבססת סברה זו והאם יש דברים בגו. ובכלל מהם היתרונות של דיסק גדול לעומת דיסק קטן יותר ? האם מערכת בלימה בעלת דיסק 320 מ"מ עם 4 בוכנות תעצור טוב יותר מאחת בעלת דיסק 280 מ"מ עם 6 בוכנות ? מדוע "ננעלו" היצרנים דווקע על דיסקים בגודל 320 מ"מ ? אי אפשר יותר קטן/גדול ? הרבה שאלות...בתקווה להרבה תשובות.
הודעה אחרונה מאת TShavit, -
-
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ובכן גבירותי ורבותי... אתמול כלאחר כבוד הוחלף הקלאץ' הסורר בקלאץ' (מה קלאץ' - אמור מעתה "מצמד" ) חדש... אז קודם כל - קיבלתי אופנוע חדש!!! ווואו.. שכחתי כבר שיש לו כוח בסל"ד נמוך ליצור הזה... (ומסתבר שיש... פעימות כוח נהדרות כאלה...) עכשיו נותר רק לשמן את כבל הגז ובכלל אני בעננים.. בכל מקרה... שאלה ככה לצורך העניין... המדידות של הקלאצ' הישן הראו שכל הדיסקיות במצב תקין לחלוטין למעט הדיסקית הראשונה שהיתה שחוקה לחלוטין בצד אחד בלבד... (לא מצאתי שום דבר בלתי תקין שהיא יכלה להשתפשף בו..) יש למישהו רעיונות??? למה ?? האם ניתן להשתמש בדיסקיות הישנות במקרה הצורך ולהוסיף דיסקית חדשה בודדת?? תודה... תודה...
הודעה אחרונה מאת 45degrees, -
- 18 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
אז זהו, אני לא יודע שום דבר על האמת שם. חבר טוב שלי עשה שם רשיון, אבל ביטחון עצמי מופרז הן אחת מהתכונות שלו, ולשמוע ממנו "אני יודע לרכב, אני חושב להתחרות בחו"ל" אפילו בלי שיהיה לו אופנוע, ולאחר 5 שעות לימוד+טסט, לא נותן לי אינדיקציה משובחת. אנא, למי שיש ניסיון ספרו לי. אני יוצא מנקודת הנחה, שאומרים שכמו ברכב, אבל במיוחד באופנוע, אחרי שמוציאים רשיון, לא יודעים ממש לרכב. אז האם הוצאת רישיון ב"קומבינה" שווה בערכה להוצאת רישיון בדרך הרגילה, ואז צריך ממש "ללמוד", או שהוצאת רישיון שם משמעותה לחשוב שאני יודע לרכב, ולמות בפעם הראשונה שאני ארכב. חן חן לעונים, תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת GPZ כסוף !, -
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
http://www.cbrworld.net/upload/stuff/04LiterBikes.wmv 5 כביש
הודעה אחרונה מאת רב הפורום, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שאלה למומחי הדור מתניע את האופנוע ... לא מתניע .. שוב פעם .. מנסה .. לא מתניע. מתניע ולוחץ על הברקס של האופנוע ומתניע. התופעה קוראת לי פעמים רבות ורק לאחר לחיצה על הברקס (הקידמי) יש צילצולי מנוע.. תופעה שקוראת לי באופן רנדומאלי לחלוטין .. הרי בספר היצרן אין שום התיחסות להתנעה עם ברקס של האופנוע ... ועם זאת שאני לוחץ עליו לרוב הוא מתניע באופן תקין יותר ... בקלות יותר ... ושוב ... רבות הפעמים שאני מתניע (ללא קשר אם האופנוע קר או חם) בלי לחיצה על הברקס והוא גם מתניע ... אז מה הולך פה לעזאזל ???? אני לא מצליח למצוא קשר או אחידות לתופעה הזו ... מתסכל לי את התולעת ...
הודעה אחרונה מאת erezshlez, -
עזרה, עזרה, עזרה 1 2
מאת סוס ברזל- 27 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
הסוס קם בבוקר וממאן להתניע, בהתחלה כמה רעשים של כמט התנעה, ואכ"ח NADA , רק מעין קליק מ JUNCTION BOX , מישהו ? ממה נובע ? מצבר נראה תקין
הודעה אחרונה מאת סוס ברזל, -
מחר אני מוכר את האופנוע. אנחנו הולכים לבדוק אותו במוסך "אחד על אחד" עכשיו אם בבדיקה מתגלים ליקויים, אנ אמור להוריד לו מהמחיר שאני דורש או שמהמחירון. אני יודע שזאת שאלה בעייתית, אבל אשמח אם מישהו יעזור.
הודעה אחרונה מאת ramigt, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
תוכן
הודעה אחרונה מאת treker, -
רוצה להתחיל
מאת la_DVD- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, דבר ראשון רציתי לשאול אם למישהו פה יש המלצות על בית ספר טוב ללימודי רכיבה על 500 סמ"ק דבר שני, כיום יש לי רכב, הגעתי למסקנה שבעיר עדיף לי דו"ג לנסיעות לעבודה וכו' ואוטו לסופי שבוע יש לאבא שלי, הגעתי גם להחלטה שאני מעדיף אופנוע על ווספה גם בגלל שאולי בעתיד אני אהיה סטודנט בירושלים (אני בתל אביב) ואני אצטרך לצאת איתו מהעיר וגם כי בתכלס אופנוע זה כלי הרבה יותר רציני מאופניים עם מנוע לגו (50 סמ"ק) השאלה שלי היא האם נראה לכם הגיוני ישר לקפוץ לאופנוע או שעדיף לי תקופה מסויימת להתרגל לווספות, ואם כן אופנוע אז איזה דגמים יכולים להתאים גם בתור התחלה וגם בשלב מתקדם יותר (350-500 סמ"ק)
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אבל לא בגלל ההתארגנות (נניח שהייתה) משטרה פסקה שתאונת אופנוע נגרמה בגלל מישהוא אחר? אין דבר כזה. עלית על אופנוע - אתה אשם. לא?
הודעה אחרונה מאת מיפלנצת, -
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
מחר בשעות הערב יעלה קובי מיידן לפודיום וישאל את הצופים אם הם זוכרים מהו תמרור 24ד'. אנחנו נביט בוהים במסך, כמובן לא נזכור את מהות התמרור ונתבייש לנו. המבחן של המדינה הוא נסיון עלוב ופתטי, לדעתי, לגרוף רייטינג. אם נביט אחורה ונזכר במבחן הקודם בטח תזכרו איך בחנו לנו את האינטיליגנציה בעזרת מבחני פסיכוטכניים בשידור חי. לא נעים לי להגיד כי מדובר בפארסה. מבחן לייב... "בא נראה מי הכי חכם... הדוגמניות השרירנים.. חברי הכנסת... או אולי הצעירים ??" לדעתי ערוץ 2 מחפש תוכנית שתהייה אווילית יותר מ"המופע של סטיב" הידועה לשימצה. נחזור שניה למבחן הנהיגה של המדינה. חיים הכט ניסה להילחם בעברייני התנועה ובתאונות הדרכים בעזרת "לוחמי צדק" עם מצלמות... לא נחזור על האוויליות של התוכנית ה…
הודעה אחרונה מאת jaffaboy, -
סוף השבוע הקרוב נפתחת עונת הסופרספורט/סופרבייק. נכון פחות מעניין מהמוטו GP אך כאן יש את הנקודה הישראלית. אז הימורים רבותי הימורים (לא צריך שבעה מקומות ראשונים) מספיק להמר אם יעמדו על הגריד או לא (והאמיצים יכולים להמר באיזה שורה על הגריד )
הודעה אחרונה מאת RaananC, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אז ככה. מדובר בימאהה XT600 מודל 94. היום בערב ירדתי לחניון בסוף יום העבודה ומצאתי שלולית של נוזל מתחת לאופנוע. לא כמה סנטימטרים של רטיבות, אלא שלולית שהתפשטה למרחק של חצי מטר. השלולית היתה ירקרקה-לבנה. אם לא הייתי יודע שאין לאופנוע שלי רדיאטור, הייתי מאבחן שמדובר בשמן מנוע חדש שהתערבב עם מים ירוקים מהרדיאטור. החומר מריח כמו בנזין. בין האצבעות הוא מרגיש כמו שמן דליל. והכי מפחיד זה הצבע!! כאילו הכניסו קיווי לבלנדר, וערבבו אותו קלות עם קרם-פרש. מבט מתחת לאופנוע גילה שדלק כנראה מטפטף לאט מאחד מצינוריות העודפים (התאורה לא היתה מספיק טובה לגלות לאן הצינור מתחבר), אבל הדלק שמשפריץ עם הפגיעה ברצפה מתנדף מיד, ואילו בכל זאת יש שלולית גדולה שהצטברה... האופנוע …
הודעה אחרונה מאת TheNightDevil, -
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רוכבת קטנוע בת 20 נפצעה קשה כשהתהפכה ליד מחלף גבעת שמואל רוכבת קטנוע בת 20 מרמת גן נפצעה הלילה באורח קשה בתאונה בכביש גהה סמוך למחלף גבעת שמואל. היא איבדה את השליטה על הקטנוע והתהפכה. חברה, שרכב בעקבותיה, הזעיק את מד"א. היא פונתה לבית החולים שיבא בתל השומר. (אבי כהן)
הודעה אחרונה מאת el presidente, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://images.motograndprix.com/multimedia2/263/263125.wmv 4 כביש(MOTO GP)
הודעה אחרונה מאת flitzeR1000, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מעניין אם יהיה גם פשיטה של המשטרה בשידור חי.
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
1:17 זה סביר? נסיעות עירוניות בעיקר. הרבה תאוצות מהמקום. כי שני אנשים שרוכבים על XT500 דיברו על 1:25. אז נגיד שהם הפריזו והם נוסעים בעיקר מחוץ לעיר, בצירוף עם הפרש משקל רוכב של 25-30 ק"ג. יש גם קצת ריח של דלק לפעמים. אם אני משאיר צ'וק קצת פתוח האופנוע בד"כ נכבה. הגיוני? או שיש בעיה?
הודעה אחרונה מאת polar bear, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ילד בן 9 נפצע באורח קשה מפגיעת אופנוע בתאונת "פגע וברח" בתל אביב. הילד הלך ברחוב בית-פלט בעיר בעת שהאופנוע פגע בו. הילד פונה לבית החולים איכילוב. אלי סניור YNET http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/CdaNewsFlash/0,2297,L-2879766_184,00.html
הודעה אחרונה מאת The Garlic Press, -
- 2 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם! אני חדש בפורום זה ומקריאה קצרה נראה נחמד מאוד. מיסבי ההיגוי של האופנוע שלי אינם במצב תקין- לפי חוו"ד של שני מכונאים. אני מעוניין לבצע את החלפת המיסבים לבד. רקע טכני קיים אבל ידע חסר. האם מישהו יכול להדריך כיצד או להפנות למקום שם אפשר לקבל הסבר. דבר נוסף היכן אני קונה מיסבים וכמה זה אמור לעלות. משה.
הודעה אחרונה מאת Dr XR, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בדיחה
הודעה אחרונה מאת MUSTANG1967, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מתוך YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2878419,00.html
הודעה אחרונה מאת omertllf, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://62.90.71.122/Prod03/ManamHTML2.nsf/A3423FAE0A42311942256E4300697011/$FILE/285E9CADAC9FFA6742256E3B0033FCE4.html?OpenElement
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.hotsaw.com/Page_1x.html
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אם רק לי יש בעיה להכנס ?
- 14 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום רבותיי ! לאחר שנה של נהיגה ברכב הגיע הזמן גם לעשות רשיון לקטנוע. הצורך הנ"ל יבוא מכיוון שלאחר סיום יב' - ועד הגיוס אני כנראה אצטרך לעשות הרבה נסיעות קצרות בתוך גוש דן. המצב הכלכלי שלי לא יאפשר לי אחזקת אוטו ולכן עלה במוחי הרעיון לגבי קטנוע. אז ככה: איך עושים רשיון לקטנוע? (50 סמ"ק אני מעריך) מה מחיר הרשיון ? ומה הם מחירי הקטנועים (אני לא מתכוון לקנות חדש כי אני אצטרך אותו תכל'ס לחצי שנה) מה המחיר הממוצע של אחזקת קטנוע בחודש? תודה !
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יצירה של Amen, נקרא YHWH, כמעט כל החלקים מיוצרים בסדנה, אם פרטים מושקעים כמו כבלי מצערת ובלמים פנימיים- בתוך הכידון, ועוד. מתוך motorcycle-usa.com
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 20 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
איזה אופנועים יש לכם לי יש מוטוקרוס! 65 KTM !!! :smilecol:
הודעה אחרונה מאת Moo Moo, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2134,00.html
הודעה אחרונה מאת אורון ג, -
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
http://irt.slu.se/tomk/sm/SM-MoS-Eskilstuna_VCD.mpg 142 SM
הודעה אחרונה מאת Dr XR,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 262 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- NickName1
- blackpolo
- elibaba
- davemustaine87
- IsraCar
- ypz
- asix
- Pavlik
- yahaga
- גולדן191
- Nemesis
- פינדר