פורום אופנועים
השכבות, פיירינגים (או נייקד), רכיבה נכונה, אחזקה וכל דבר שקשור למכוניות המוזרות האלה עם שני גלגלים ובלי גג שנופלות הצידה אם לא מחזיקים אותן.
4,771 נושאים בפורום הזה
-
כמעט הייסייד... 1 2
מאת omertllf- 24 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
הTLLF יוצא ממקום מרבצו. כמה דקות חימום מנוע ועוד דקה שתיים נסיעה איטית. עומד ברמזור לקראת פניה שמאלה. ירוק... מבט שמאלה וימינה, הילוך ראשון...מייד שני, לחיצה על רגלית שמאל, פקודת היגוי ובמקביל פתיחת גז חזקה אבל ליניארית. הפרונט כבר נמצא כמעט בכיוון הנכון, האחורי בהחלקונת קטנטנה נשלטת וחביבה. פתאום, היא הופכת לממש לא נשלטת, הסל"ד עולה בטירוף והגוף מתעוות...עוד מעט ומרפק ימין נוגע באגן (זו התחושה לפחות) "לא לסגור גז!!! לא לסגור גז!!! פוקד ההגיון אבל הפחד אומר "לסגור, ברקס וזה יגמר"... למזלי, ההגיון גובר על הפחד, הTL מזדעזע קשות ואני מוצא את עצמי נזרק על המושב, הקסדה פוגעת בחלקו הימני של המשקף... אבל עדיין במצב נסיעה... עוד שניה של התעשתות ואני מגלה שאני בהיל…
הודעה אחרונה מאת MexMex, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
http://www.stuntnsra.com/videos/2003NC.wmv 16 כביש
הודעה אחרונה מאת nimiz, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הכרטיסים עדיין לא אצלי אז אני לא יודע.
הודעה אחרונה מאת Super Max, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש נגרר לאופנוע כבר שבוע ואני כנראה לא כל כך יודע איפה לחפש משהו יודע אולי כמה אמור לעלות נגרר יד 2 או אם מישהו מוכר...??? ואיפה יש לוח שמפרסם נגררים למכירה .??? תודה לכולם יוני
הודעה אחרונה מאת treker, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://62.90.71.122/Prod03/ManamHTML2.nsf/3C104C11FF690D5842256E42006FF889/$FILE/AAE5BC914DCEB5EA42256E4200380D43.html?OpenElement
הודעה אחרונה מאת The Garlic Press, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כותרת הודעה זו נערכה ע"י הכRוב: ע"פ חוקי הפורום יש לפרסם הודעות חדשות עם כותרת המבהירה את תוכן ההודעה (ולא...כותרת המכילה רק את המילה "אופס", אינה מתארת דבר). לטיפולכם הנאה, אודה. הוא גמר עם הדוחות.wmv
הודעה אחרונה מאת ramigt, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2877289,00.html אני סומך בשתי ידי על דיווח אמין מקצועי ומדויק של פ.אבי ופשוט תמה על פספוס רבתי בפרמטר כ'כ בסיסי כמו גאומטריות . מה , אין להם סקלטונים ??? חוק-אצבע : כדאי לתת לדגם חדש להבשיל שנה-שנתיים .
הודעה אחרונה מאת AVW, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
:smilecol:
הודעה אחרונה מאת EYAL-MR2, -
-
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, יש לי טייפון 50. נגמר לי בקבוקון אחד של שמן וצריך לקנות חדש. אני משתמש בסינטטי מלא, האם מותר לערבב שמנים מתוצרת אחרת וסוג שונה? ( חצי סינטטי ) תודה
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
זו לא הודעה שמחדשת,היא בנאלית למדי. לא תמצאו כאן סרט של פליצר , או טריוויה מגרת רצפטורים. כולה קרנף ורעם בערבות הדרום, בוקר צונן ומסביר פנים, קפה איכותי עם דילן בכפר עזה, בואכה בית ג'וברין, ברבהר ושוב דילן (בנאלי עד הסוף).. איזה כיף שהיה לי הבוקר,אח איזה בוקר של כיף.
הודעה אחרונה מאת omertllf, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היו ימים... http://www.ilansite.com/cyclegal.html
הודעה אחרונה מאת כRובי, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מקווים לראותכם בטיולינו הבאים. מועדון האופנועים הישראלי
הודעה אחרונה מאת motoboaz, -
TRICK TAPE - המלצה 1 2
מאת r929- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
לאחר סקר שוק מקיף, מצאתי את המחירים הכי זולים : קסדה , מגני ברכיים , וGOGGLE וכזה וכזה הבעיה היתה שכל אחד מהפריטים נמכר בזול באתר אחר , בעיה נוספת היתה שהיה לי 200$ בPAYPAL ורציתי להשתמש בהם ובמקומות שמצאתי את הפריטים הזולים לא מכרו בPAYPAL היום בבוקר החלטתי להרים טלפון לשון מTRICK-TAPE , הבחור ניסה לעזור לי גם עם המגפיים בזמנו אז ניסיתי. שון ענה כרגיל באדיבות וברצון לעזור (למרות שהחברה לא מכרה אפילו פעם אחת את הפריטים הנ"ל) נתתי לו את רשימת הפרטים עם המחירים הזולים שמצעתי, ואמרתי לו אם אתה יכול , אני קונה אצלך 4 שעות מאוחר יותר טלפון משון - הכל ישנו במחירים שרצית ר: חייב ושלח אז עכשיו מחכים, איזה שירות, איזה גישה - כל הכבוד
הודעה אחרונה מאת Toolie, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היום במהלך הטיול של המועדון שלנו PSI (פג'ו סיטרואן ספורט ישראל) עברו אותנו כמות מכובדת של אופנועים.... ממש נהנהתי לראות אותם... לדעתי היו שם יותר מ100 אופנועים... כל הכבוד להם! (אני מאמין שיש פה אנשים שהיו היום שם...) קבלו משהו ממני סרטון קצר שצילמתי, מקווה שתהנו
הודעה אחרונה מאת Daniel83, -
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לקחת סיבוב, לא לקחת סיבוב....
הודעה אחרונה מאת alfred, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מתחבר לזוג ידיות הנוסע בזנב האופנוע. מאסיבי, שחור, בעל נקודות עיגון עבור רשת מטען. לא מתאים לארגז כלשהוא (הוא לא סבל). כולל זוג וינקרים נוספים - לא במקום המקוריים. יימסר חינם, ללא כסף, למי שייצור עימי קשר בה"פ במהלך הסופ"ש. לאחר מכן, ייזרק לפח. 13:28 : נערך על ידי הכRוב- התווספו גם זוג וינקרים קידמיים (אולי מתאים גם לאחוריים?) שמתאימים לבנדיטים מהשנים הללו. מצבם: כחדשים. יימסרו גם הם ללא חיוב. (כן כן...הכRוב עושה סדר בבוידעם...מעלה מעלה את כל החלקים שפורקו מה-KTM, ומוריד את כל החלקים שפורקו מהבנדיט 1200...)
הודעה אחרונה מאת erezshlez, -
- 80 תגובות
- 8.9 אלף צפיות
השדון פותח תיבת פנדורה עם ריח של עובש מתקדם... מעלה (באוב) דיון נושן ומלא קורי עכבישה מזדקנת... יש לנו כאן את הנערה, אייל, הנשיא, הסוס ואולי עוד אי אלו סוטים. קסטומאים, או או קסטומאים לשעבר... השדון מגרד בפדחתו העבותה ומנסה להפיק מה-IQ הבודד שלו תשובה לשאלה הניצחת שמהדהדת בראשו (הערה לאנשי הסאונד שביניכם... מהדהדת ב-100% feedback level) בגולגלתו הריקנית והחלולה... קאסטומים... מה יש בהם ? אני מקשה... נניח ואתם הקסטומאים לא אוהבים את המראה המנוצנץ. נניח. כאילו. רק כאילו. האם מלבד המראה שלהם... יש בהם משהו נוסף ? אם כן... עם יד על הלב... מה זה ? נוחות ? יעילות ? שלווה ? מנוע ? בלמים ? בולמים ? מה זה ?
הודעה אחרונה מאת AVW, -
מצטרף לחגיגת ה SM 1 2 3
מאת ridered- 42 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
בשעה טובה ומוצלחת עבר ה XR400 השתלה נאבות TALON חישוקי MORAD דיסקים BRAKING צמיגי AVON AZARO
הודעה אחרונה מאת ridered, -
SM - סרט
מאת flitzeR1000- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://irt.slu.se/tomk/sm/supermoto.wmv 35 סופר (אולי היה כבר לא יודע)
הודעה אחרונה מאת r929, -
- 23 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
וכל זה עם רוכב טוב, נגיד מקס פיאג'י. תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת r929, -
LC8 סופרמוטו :)
מאת r929- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מפלץ
הודעה אחרונה מאת RS6, -
שאלה בנושא: כאשר אומרים על דגם מסויים 181 כ"ס בראם אייר מה הכוונה? האם יש מדידת הספק לדגם גם ללא הראם אייר? ומתי בא הראם אייר לידי ביטוי, רק בסלד גבוה כאשר מגיעים לאיזור שיא ההספק או עוד לפני כן? ומכיוון שלא רכבתי על אופנוע עם ראם אייר, כיצד הנ"ל מורגש ברכיבה?
הודעה אחרונה מאת 45degrees, -
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
נמצאת עונת ה- Testing ל- MotoGp בעיצומה. רוב הקבוצות נמצאות בימים אלה במסלול Philip Island שבאוסטרליה, אחרי שבוע אינטסיבי במסלול ספאנג, והתוצאות - צמודות, מעניינות ועם כמה שמות מפתיעים בראשות הרשימה: יום האימונים השני (18/2) ----------------- Loris Capirossi (Ducati): 1�30.71 (65 laps) Valentino Rossi (Yamaha): 1�30.75 (70 laps) Sete Gibernau (Honda) : 1�30.81 (60 laps) Colin Edwards (Honda): 1�30.97 (58 laps) Max Biaggi (Honda): 1�31.07 (86 laps) Nicky Hayden (Honda): 1�31.18 (88 laps) Makoto Tamada (Honda): 1�31.25 (54 laps) Troy Bayliss (Ducati): 1�31.56 (63 laps) Alex Barros (Honda): 1�31.59 (88 laps) Ruben Xaus (Ducati): 1�31.…
הודעה אחרונה מאת שושי דבושי, -
כביש-סרט
מאת flitzeR1000- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://redgrsr.free.fr/freeride.by.night.mpg 22 כביש
הודעה אחרונה מאת flitzeR1000, -
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
http://www.maariv.co.il/channels/13/ART/649/837.html
הודעה אחרונה מאת מיפלנצת, -
- 18 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
ד"ר XR ? מקסמקס? טל"ש ? מישהו ? רשום אומנם 650R על צד האופנוע (ממה - מיה...זה דגם עם מנוע מפלצת) אבל המנוע, נראה לי "קצת" לא מתאים להגדרת מנועי ה-XR.. בקיצור - מזהים על מה הוא מבוסס במקרה? ואגב, לא יודע איך הוא כסופרמוטו (הוא בכלל סופרמוטו?) אבל אני בטוח שיהיה כיף לא נורמלי לבצע עימו כמה וכמה LAP-ים על מסלול איכותי בסופ"ש..
הודעה אחרונה מאת r929, -
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
פניה למקצוענים (רוכבים וצלמים כאחד) להפיק תמונה בה 2 רוכבים הרוכבים זה מול זה בכבישי הארץ מברכים זה את זה בשלום. יש מצב ש- 3 מתנדבים על 2 אופנועים עם מצלמה אחת יכולים לעשות את העבודה? לתמונה הנבחרת מובטח פרסום , וזה במסגרת מבצע שמעלה מועדון האופנועים בקרוב. בהצלחה!!
הודעה אחרונה מאת tygger, -
- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
באותו מחיר של GS עתיק. http://www.motofinder.com/Intro_Ad_Display.aspx?Type=1&ID=5709 ואצלנו? מה יהיה עם המכס? אופנועי 600 ב-80-90 אלף? למה במדינה בה רוב האנשים קורעים את התחת רק כדי להתקיים (לא חיי יוקרה או נוחות, רק קיום של המשפחה עם איזו חופשה פעם בשנתיים) חל חוק כל-כך מעוות? כמה באמת מרוויחים מהמכס על מכוניות ואופנועים? כאן אני מגיע לנקודה העיקרית. ידע לנו שככל שהמחיר נמוך יותר מעגל הצרכנים שיכול להוציא את אותו סכום גדול יותר. מע"מ, רישוי, ביול, רווח וכו' לא ישתנו, אך המכס (מס קניה?) הוא בעצם מעין צד שלישי שאינו קשור למוצר. הוא רק דורם תשלום על הכנסתו לארצנו. לדעתי, הורדה מסויימת (אשר צריכה להיעשות אחרי סקרים וחישובים רבים) לשיעור מס חדש תב…
הודעה אחרונה מאת tygger, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היה. הועלה. נותח.
הודעה אחרונה מאת el presidente, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת E. Dekel,
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 310 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Azri
- לירון .ה.
- blackpolo
- מלטבשי
- rashkana1
- eyalgr
- ArikC
- GKME
- David32
- גולדן191
- yahaga
- סולל הדרך