פורום אופנועים
השכבות, פיירינגים (או נייקד), רכיבה נכונה, אחזקה וכל דבר שקשור למכוניות המוזרות האלה עם שני גלגלים ובלי גג שנופלות הצידה אם לא מחזיקים אותן.
4,772 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
סוף השבוע נוסעים לטייל. לוקחים את האופנועים ויורדים לדרום לטיול רגוע של יומיים עם לינה בשטח. בתוכנית הסברים, תצפיות נוף, פריחה במדבר, כבישים ריקים ומזג אוויר אידיאלי לטיול באזור. בנוסף ילווה אותנו רכב מנהלתי עליו נעמיס את התיקים עם הציוד ללילה (שקי שינה, אוהלים וכו') אני מקווה שטיול זה יהיה הראשון בסדרת טיולים שיפורסמו באתר שנבנה בימים אלו כדי שכל מי שרוצה יוכל פשוט לבחור מסלול מהאתר ולצאת לטייל. יום שישי: 11:30תחנת דלק "פז הסיירים". נסיעה דרומה בדרך קצת אחרת, ארוחת צהריים על הר להבים. עצירת תדלוק בערד, תצפית מעל צומת הערבה. כניסה למכתש הקטן והתארגנות לחניית לילה. ארוחת ערב מאורגנת, שינה באוהלים ושקי שינה. נסיעה: כ � 190 ק"מ. שבת: קפה ב…
הודעה אחרונה מאת JonnyBoy, -
- 35 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
ובכן, בקרוב הנשיא יאלץ ליזרוק את הצמיג האחורי של הבננה עקב..וואלה עקב זה שהוא מתחיל להחליק בכל שניה...מילא את תפקידו...יש לו עוד קצת..ולכן אני מתחיל לרחרח בשטח.. אז ככה...עד כה היה על הבננה (בנדיט 1200) D207 של דאנלופ 180/55/17 ובכן, הנשיא רוכב רק סופי שבוע....פה ושם אוהב להוריד את האופנוע (שיתן הרגשת ביטחון)..בעיקר תיור, ולא נוסע (לרוב) כשרטוב..... יש המלצות, מחירים, אולי להישאר עם מה שמוכר עד עכשיו?
הודעה אחרונה מאת ג'נגו, -
- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
http://www.mcnews.com.au/Testing/Aprilia/2004_RSVR_Factory/Page1.htm
בבלימה פתאומית עם הבלם הקידמי, הפרונט כביכול נשבר לצד שמאל, והתחושה שאם אני אמשיך לבלום, האופנוע יפול במכה לצד. חשבתי שהבעיה במחזירי שמן שנפרצו וחוסר איזון בכמות השמן בשני הבקבוקים, הוחלפו מחזירי שמן, אבל התופעה עדיין קיימת. הצמיג הוא ME22 מצלר. יש למישהו איזושהו השערה למה זה קורה?
הודעה אחרונה מאת alon_213, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בעולם המירוצים יש כל מיני סוגי טכנאים... טיונרים למיתלים יש. טיונר למנוע יש. טכנאי צמיגים יש. אין מאמין שיש עוד איזה 6-7 או 20 סוגי טכנאים שונים שאני לא מכיר בכלל. אבל מי מאמן את הרוכבים? מי משפר את הגדולים ביותר? יש בכלל תפקיד כזה?
הודעה אחרונה מאת r929, -
- 26 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
במדינה הזו - ספריי השרשרת של מוטורקס, החליט היבואן לא להביא אותו יותר. היורו ייקר את הייבוא. ספריי נהדר. שנדבק לשרשרת ולא עף ולא מתיז, ולא מלכלך את הג'נט. עמיד בגשם בצורה יוצאת מהכלל. אז אחרי שכבר ניסיתי את המוצרים המוכרים, חשבתי לנסות את הספריי של Bel Ray. משהו אמריקאי חדש. איזה עונש !!! האופנוע עומד, וגיליתי טפטופים מתחתיו. בדיקה העלתה שזה ספריי השרשרת שהוא כנראה נוזלי מדי. ליכלך את כל האיזור שהשרשרת נעה בו, ואפילו התיז למכנסיים. אני מקפיד להתיז אחרי נסיעה ומשאיר את הספריי להתייבש לפחות לילה שלם. למישהו יש עיצה לאיזה ספריי לעבור ?
הודעה אחרונה מאת luckies, -
OFF לבקשת האזרח פ. 1 2
מאת omertllf- 25 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
בוצעה בדיקת כמות וציוד לסושי בטיב טעם החדש בפ"ת. צרפתי שתי תמונות ('צטערת על האיכות - זה מה שמוציא הסלולארי)
הודעה אחרונה מאת Gixxer600, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
סתם בגלל התעניינותי רציתי לשאול אם מישהו פה יודע במקרה אם מדובר ב RFID ואם ספק הפתרון זו חברת דיימקס ? תודה מראש , גדגד
הודעה אחרונה מאת Gadgad, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום אני מתלבט בין 2 אופנועים שכנראה מה שיכריע בסוף הוא מצבם המכני, אבל בכל זאת רציתי לדעת... בפינה השמאלית 600RF 93 בפינה הימנית 92 600FZR את כל מה ששיטוט בגוגל יגיד לי ,אני יודע (ממש לא ) מה שמוטו כתבו בזמנו אני גם זוכר (בערך) אז מה אני רוצה ממכם ? לא יודע אולי ניסיון אישי . בכל זאת אשמח לכל פיסת מידע. תודה
הודעה אחרונה מאת tygger, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לקראת העונה
הודעה אחרונה מאת omertllf, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לאחר קריאת המבחן על ה DL 1000 של סוזוקי וכבעל F650 של BMW תרשו לי לקבוע כי האופנוע נראה משגע. יש לו נוכחות, סאונד של V TWIN , והצבע הצהוב ? לפי דעתי שוב - יפיפה. ו.... אני לא עונה לגיל של הקסטומים "לקחת את האישה לטיול סופ"ש... "!!! גילי הוא מרכז שנות ה-20 ! נכון , CBR 600 RR או כל ספורטיבי אחר R6 וכו' יכול להיות מצויין אבל לא בארצנו ! בנתיים , אמתין עד שהחוק למיסוד הספורט המוטורי בישראל יחוקק כבר ויבנה מסלול כביש במהרה בימינו אמן !!! וניתן לכם בראש במסלול !!!
הודעה אחרונה מאת petruzilia, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בתמונה שצולמה במגידו ופורסמה בתפוז\תעופה קלה ... לטעמי פשוט מדהימה ... :crazyeye: :mm_tongu:
הודעה אחרונה מאת כRובי, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.modernimagemoto.com/ אין את כל הדגמים אבל עדיין...
הודעה אחרונה מאת MAX D, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מחפש מקום טוב וזול שבו אוכל להחליף את הצמיגים ל derbi gp1 שלי באזור המרכז... כמו כן אשמח לשמוע הצעות לדגמים מומלצים
הודעה אחרונה מאת twhyman, -
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
"...אבל עיצוב ושכאלה זה בשביל אופנועי ספורט ושאר "ס?יס?ים". אנחנו באנו לפה כדי לרכב מהר ורחוק; באנו ארצה לבנות ולהבנות ולכבוש את הארץ, ובשביל משימות כאלה הוא נבנה, ואותן הוא עושה בנוחות גבוהה. השילוב של הישיבה הזקופה, המושב התומך, הכידון הישר והגבוה, ומרכז הכובד הנמוך, גורמים לסטרום להרגיש הרבה פחות מ-207 הקילוגרמים ה-"יבשים" שלו. גם לוח השעונים התכליתי (כן, שוב המילה הזאת) זוכה לציון טוב. אין התיפיפות ופלסטיקה מיותרת, אלא את המינימום הנדרש. היה מרגש אפילו לפגוש מד מהירות אנלוגי, מה שבאופנועי ספורט היום כבר על תקן של נוסטלגיה. זה אמנם כבד מתצוגה דיגיטלית באיזה כמה גרמים טובים, אבל מצד שני זה מאפשר לענות לילד המנוזל של השכנים: "כן, זה מגיע ל-260". ושינגב כבר את האף. ..." …
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בספר המכונאים של הבנדיט 1200 כתוב שכל 6000 ק"מ יש צורך לפתוח מכסה ראש ולחזק את ברגי ראש המנוע. כיוון שסתומים יש לבצע כל 12000 ק"מ. בואו נניח רגע בצד את זה שאחרי פירוק והרכבת מכסה הראש יש לבצע כיוון שסתומים. השאלה שלי האם ידוע לבעלי הבנדיט או הבעלים לשעבר אם הסרת המכסה וחיזוק ברגי הראש מבוצעים בכל טיפול? כלומר האם נהוג לבצע טיפול זה בארץ?
- 25 תגובות
- 3 אלף צפיות
כמה פנינים של חברי הכנסת... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2883546,00.html
הודעה אחרונה מאת ixmix, -
טסט מסובך..
מאת R750-Girl- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בסוף מאי אני אמורה לחדש את הרישוי לטוויטי... א-ב-ל טוויטי כבר שנה בלי טסט (כלומר ממאי 2003). בהנחה שאני צריכה את האופנוע במצב נסיעה באפריל (בשני לאפריל, למתעקשים) - יש סיכוי שאני אוכל להעביר אותו טסט אחד בראשון לאפריל / 31 למרץ והוא כבר ייתפוס לשנה, או שאין מנוס ואני חייבת לעשות 2 טסטים? יש למישהו מושג לענות לי על השאלה המבולגנת הזו?
הודעה אחרונה מאת R750-Girl, -
מנוע תחתון
מאת asid- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
איך אני יכול לדעת אם הלך לי מנוע תחתון? מה הסימנים שלפני שהוא הולך
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 1 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום רציתי לדעת איפה ממוקם שסתום העלים במנוע 2 פעימות (KTM 250 ) איך הוא עובד ואם יש אז גם תמונות/ קישורים של השסתום כאשר הוא מורכב במנוע... תודה יוני
הודעה אחרונה מאת TheNightDevil, -
- 22 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אותי זה מצחיק, ומעציב בו זמנית אני ידגיש את החלקים האהובים עלי http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=8&msgid=28422225 כמה נקודות על האופנוע עצמו (קח בחשבון את מגבלות נסיוני עם האופנוע): נתחיל מחסרונות: המראות משמשות לתצוגת אופנה אולם לא עוברות את הכתפיים הרחבות שלי. התחושה הראשונית שהראש שלך מעל הגלגל הקידמי.(זה נכון כעובדה אבל לא מפריע אחרי יומיים רכיבה.) התנוחה לא הכי נוחה בעיר - אולם זה נכון כמעט לכל אופנוע ספורט. בטיולים רבי ק"מ (מעל 500) יש עייפות מהתנוחה אולם זה סביר במגבלות האופנוע. לטיולי תיור ארוכים עדיף תנוחת הישיבה הזקופה מעט. הבלמים הקידמיים מסוכנים לרוכב לא מיומן.( נו טוב כל אופנוע ליטר מסוכן מאוד …
הודעה אחרונה מאת גיורגיו עמרני, -
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
אנ ממש ממש צריך למכור מהר את האופנוע, מישהו יודע אולי על מוסכים שקונים, או עושים תיווך "מהיר". תודה - רמי
הודעה אחרונה מאת ramigt, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
וכמה הוא עולה .????
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
DEVIL יצאו עם ליין חדש של אגזוזים ל-SV1000/SV650 והגיקסר החדשים. זה העלה לי שאלה שאני מתחבט איתה הרבה זמן. קחו מצב היפוטטי... קנית אופנוע חדש (זה המצב ההיפוטתי), הרי האגזוזים שהיפנים שמים עושים רעש של מכונת תפירה ונפלה ההחלטה להמירם במשהו בעל סאונד "נעים" יותר. האם באקט חסר רסן זה הסרת את האחריות מהאופנוע ? איזה שינויים לא מסירים אחריות ואלו כן ?
מס על אופנועים
מאת yoniaa- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני פשוט אוכל את הלב כשאני רואה את המחירים של אופנועי השטח המובחרים, בארה"ב מ KTM 250 ועד ל WR 450 וכו' לא הגיוני שהאופנועים הנ"ל לדוגמא נמכרים שם ב 5000 - 6000 $ ובארץ מחירם משולש ואף יותר דדדדדיייייייי חייבים לשים לזה סוף עד מתי ישלם האזרח התמים מס כל כך גבוהה על אופנועים ומכוניות ? ( חבל שחברי הכנסת לא קונים מכוניות לעצמם כדי שיבינו על מה אני מדבר...להם יש וולוו שאתה ואני מממנים להם למה לא....)
off
מאת flitzeR1000- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.velocitytek.com/squid.html
הודעה אחרונה מאת flitzeR1000, -
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לבעלי הונדה, סוזוקי וקוואסאקי http://www.ronayers.com/main.cfm
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2464377751
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
יש לי אופנוע derbi gp1 50 סמ"ק... בכל מקרה הצמיג האחורי כבר לא במצב כל כך טוב... ודי דורש החלפה עכשיו השאלה שלי האם מומלץ, ואף חשוב להחליף את שני הצמיגים ביחד האופנוע מודל 2002 עבר 17 אלף ועדיין על הצמיגים המקוריים אם זה משנה משהו... הצמיג הקדמי במצב טוב...
הודעה אחרונה מאת twhyman, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ערב טוב ליושבים... כן, כן - הגיע הזמן להתקדם בתהליך ההתעללות ביצור שעליו אני נוסע. מסיבות תקציביות הוחלט שהחישוקים יהיו חישוקים יצוקים שנלקחו מאיזה אופנוע כביש ז"ל... החישוק הקדמי יהיה של GS (כבר נמצא אצלי.. ) ועליו יולבש צמיג במידה 110 או 120.... החישוק האחורי אמור לסחוב עליו צמיגים במידות של 150-160 - עד כאן הכל טוב ויפה.. עכשיו לבעיות: 1. קודם כל אם יש למישהו תוכניות, צילומי תקריב וכד' של ההתאמות שבוצעו ע"מ להתאים את החישוקים לאופנוע - אני אשמח לשמוע או לקבל קישורים. מבחינת דיסקים אני מתכוון להשאיר את הדיסקים שלי - זאת ע"מ למנוע את הצורך במתאמי קאליפרים (הקדמי שלי הוא 300 מ"מ כך שאין טעם להגדילו... והאחורי - לא זוכר). 2. האם בחישוק האחור…
הודעה אחרונה מאת ביג שחר,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 336 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Bennik
- Yuvalino
- Tom78
- shlomiko
- sperial
- אברהם א
- quzzaa
- דקל89
- רכשון
- Moshe c
- שחר 1
- seat2005