פורום אופנועים
השכבות, פיירינגים (או נייקד), רכיבה נכונה, אחזקה וכל דבר שקשור למכוניות המוזרות האלה עם שני גלגלים ובלי גג שנופלות הצידה אם לא מחזיקים אותן.
4,772 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לאחר ההשוואה שנערכה ביני לבינו בשירשור אחר, החלטתי להזמין גם אני לרכיבת מגרש בתוכנית : 1. למידה בכיתות חצי יום. 2. רכיבת מגרש מ12:00 3. קבלת רשיון המרוצים. פיצוחים ובשר על חשבונכם. המסלול עלי הR הולך להילחם עם אופנועי ספורט במגרש הפרטי שלהם.
הודעה אחרונה מאת r929, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת omertllf, -
- 29 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2893056,00.html
הודעה אחרונה מאת AVW, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ממש מוזר. בקישור הזה http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=50051&item=2469051301 מראים TW200, עם צמיג אחורי סטנדרטי (סטנדרטי לTW, כלומר). אבל מה שמוזר שם שמצויין קדמי metzeler mz 1 racing האם זה לא מסוכן לרכב ככה, עם שני צמיגים עם התנהגות כביש / שבילים שונה לחלוטין?
הודעה אחרונה מאת R750-Girl, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תאונות הדרכים הן אחד מגורמי המוות והפציעה השכיחים ביותר במדינת ישראל. נגע זה עולה למדינת ישראל כ-12.5 מיליארד שקלים בשנה. אחת הדרכים לצמצם תופעה זו היא גיוס אזרחי המדינה הנוהגים בכבישים כנגד נהיגה פרועה ובלתי אחראית, תוך איתור וטיפול פרטני בנהגים בעלי נטייה לנהיגה מסוכנת. חברות רבות נוהגות לרכוש או לשכור כלי רכב מסוגים שונים לצורכי עבודה או כחלק מתנאי השירות של עובדיהן. במדינת ישראל נוהג זה נפוץ בצורה יוצאת דופן בהשוואה לכל מדינה אחרת בעולם. גורמים שונים מעריכים את כמות כלי הרכב השייכים לחברות, הן בבעלות והן בשכירות, בכרבע מכמות כלי הרכב בכבישי הארץ. מאחר ורכב החברה אינו בבעלותו הפרטית של הנהג, במקרים רבים קיימת נטייה לנהיגה תוקפנית, בזבזנית ומזהמת (סביבתית) המביאה …
הודעה אחרונה מאת The Garlic Press, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
פרוטוקול מס' ?? מישיבת ועדת הכספים מיום רביעי, י' באדר, התשס"ד (3 במרץ, 2004) בשעה 09:00 סדר היום: 1. דיון מהיר בנושא: ייקור תעריפי הביטוח למכוניות מיושנות ואופנועים (של חה"כ חיים כץ) 2. אישור תיקון בתוכנית הגבייה לפי סעיף 8(2א) לחוק ביטוח בריאות ממלכתי 3. תקנות התעבורה � פטור מאגרה לנכים 4. תקנות עובדים זרים (איסור העסקה שלא כדין והבטחת תנאים הוגנים)(אגרת בקשה ואגרה שנתית), התשס"ד-2003 � הפחתת אגרות. http://www.knesset.gov.il/protocols/data/rtf/ksafim/2004-03-03.rtf
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הינה לך אחלה שיטה שיש בכוחה אולי להפחית את מספר תאונות הדרכים בישראל. אוהיו: נהגים שיכורים יחויבו לנסוע עם לוחית רישוי מיוחדת שופטים במדינת אוהיו ארה"ב מחייבים הנפקה של לוחית רישוי מיוחדת לרכב עבור מי שהואשם בנהיגה בשכרות. לוחית הרישוי היא בעלת רקע צהוב ומספרים אדומים כך שנהגים אחרים יוכלו לזהות אותם בקלות. לטענת אחד השופטים המעורבים - הנפקת לוחיות הרישוי הקטינה את מספר העברות של נהיגה בשכרות. מקור: foxnews.com http://www.foxnews.com/story/0,2933,114914,00.html זרקתי לך כפפה - אז קדימה לעבודה.
הודעה אחרונה מאת MAX D, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
המפלצת הזאת! יש למישהו מושג אם יש בארץ
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נאמר לי שבפולגז יש טבלת עם הסוגים והחום של פלאגים של NGK, חיפשתי ולא מצאתי אם מישהו יתן לי קישור אני אשמח ועוד משהו, פלאג קר יותר, גורם למנוע להתחמם פחות? או שמדובר על טמפרטורת העבודה של הפלאג?
הודעה אחרונה מאת Moo Moo, -
- 22 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
- "סלח לי אבי כי חטאתי" - "מה חטאתך בני ?" - "סלח לי אבי כי חטאתי, חטאי הוא חטא גדול ונורא..." - "דבר בני כי האל שומע" - "ובכן אבי ביום שישי הייתי באימון סופרים, ונגנבה לליבי מחשבה סוררת להמיר את הבנדיט לאיזה סופר ולהצטרף לאלו שמביאים בגז במגרשים" - "אוי בני .. אוי בני.. אכן חטא גדול ונורא חטאת לפני האלוהים.... " וברצינות שניה. עד כמה ניתן לשלב אופנוע סופר מוטו עם אופנוע יומיומי. כלומר אופנוע שיהיה "סביר פלוס" במגרש ובמירוץ מצד אחד ושימושי ליום יום, בתור רכב יחיד מצד שני. חשוב לי להגיד שלהחזיק סופר וקטנוע לא יתכן מפאת עלויות ומקום חניה.
הודעה אחרונה מאת m.z, -
הודעה אחרונה מאת TheNightDevil,
-
משחק סטופי
מאת omertllf- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
http://www.minijuegos.com/juegos/jugar.php?id=1902
הודעה אחרונה מאת Toolie, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מתי נפתחת העונה החדשה ? ואיפה ? יש הימורים לגביי השנה ?
- 10 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
היום בנסיעה על כביש החוף לכיוון צפון - בין ווינגייט לפולג - נתקלתי בקטע די ארוך שהכביש בו מקורצף. הבעיה היא שהקירצוף לא אחיד (עומק שונה, החריצים אינם ישרים ושלושת המסלולים לא מקורצפים לגמרי), וההרגשה הייתה שהקטנוע שט על הכביש (כן, כמו ספינה...). אז עד שבמע"ץ יחליטו על טכניקת קירצוף אחידה (פחחח....), תהיתי איך לנהוג במקרה כזה להאיט? (ואם כן - איזו האטה? בלמים או מנוע?) לשמור על מהירות אחידה? ומה קורה בעת בלימת חירום? - מראש לשמור על יותר מרחק כי החיכוך של הצמיגים עם הכביש קטן יותר? או שזה לא משנה? וכשהכביש רטוב??? והכי חשוב - איך לנהוג כאשר מגיעים לקטע כזה בהפתעה (למשל אחרי סיבוב)?
הודעה אחרונה מאת tygger, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
החולצות. נו ברור שהן מההמות! אבל מה עם הנשים בחבורה? יאוש.
- 20 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
יש לי שאלה,כשאני רוצה לחזור מהבית ספר אם האופנוע יש לי שני דרכים הביתה. הראשון עובר דרך כיכר ורמוזור,והדרך היא די ארוכה. השני פשוט צריך לעבור על מדרכה באורך של 50 מטר ובסופה יש רמזור. בקיצור אני רוצה לדעת אם מותר לי כאופנוען על 50 סמ"ק לנסוע על המדרכה הדי ארוכה? האם מותר לי לעבור את מעבר החציה כדי להיות ראשון בתור לרמזור? האם מותר לי לעבור דרך מעבר חציה אל הצד השני של הכביש?(כמו הולך רגל)
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום! אני עוד לא בגיל להוציא רישיון לאופנועים, וגם לא ממש בקיא בנושא (למרות שאני נהנה לקרוא בפורום הנהדר שלכם ולראות MotoGP), אבל ברצוני לבקש המלצות לקסדות בסביבות המחירים של 500-700 ש"ח, ואם זאת קסדה מאוד מומלצת אז אפשר לעלות עד 800 ש"ח. אני מחפש בקסדה שתהיה איכותית, לא תהרס עם השנים ולא תישבר לי מכל נפילה לרצפה (אלה יהיו המכות הכי חזקות שלה), ואם אפשר, שגם תהיה יפה (לא חובה, כי שמעתי שניתן לצבוע). בגלל גילי הצעיר (14) אתם יכולים להבין שאני לא מחפש קסדה לאופנוע, אלא קסדה ל-קארטינג. הקארטים מגיעים למהירות של 65 קמ"ש וסכנת ההתהפכות נמוכה מאוד, לכן אני מעדיף קסדה שתשאר לי לאורך זמן, יותר מאשר בטיחותית. ואם אפשר גם, כאמור, יפה. חשבתי על שואי XR800, אך מקריאה קצ…
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מתוכננת ירידה מב"ש לאילת ליומיים. כל המעוניין שייצור קשר בטלפון הבא 065521030 דיויד אנשים תזיזו את התחת שלכם ותירדו לאילת, אז מה אם יש הרבה ייתושים מקווה לראות את כולם
הודעה אחרונה מאת GPZ כסוף !, -
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום רציתי לדעת כיצד מתבצע ניקוי חול - אילו מכשירים צריך ומה השלבים של הניקוי......פרוט יתקבל בברכה איך ניתן לחדש חלקים לאופנוע כגון המשולשים מהפרוייקט XR סופר מוטו - מה ד"ר........ תודה יוני
הודעה אחרונה מאת TheNightDevil, -
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום אני מחפש אופנוע 50 סמק (דוש) בתקציב של 5000-6500 שני האופנועים העיקריים שאני חושב שמתאימים הם DT ו CRM מה יותר כדי ולמה ? ואולי כדי ללכת על משהו אחר לגמרי ?
הודעה אחרונה מאת Hen, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום. ברשותי בנדיט 1200 שנת 2002 שנרכש לאחרונה. 1. האם נקישה בשילוב לריאשון זה מצב טיבעי או שמעבר לשמן איכותי יותר או בצמיגות שונה יפתור את הבעיה? (האופנוע עובד כרגע עם 10/40 SAE.) 2.אם למישהו יש מידות של מרווחי שסתומים, תבוא על ראשו ברכה (שושנה, סבטלנה ושות') אם ישתף אותי באינפורמציה הנ"ל. ולא לשכוח תחתונים נקיים... תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת caRnaf, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://62.90.71.122/Prod03/ManamHTML2.nsf/B19F5F945FC91E9D42256E5F005FC2DF/$FILE/D2D153C685A14ACF42256E5F00265F01.html?OpenElement
הודעה אחרונה מאת chevi-c, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לא בוטל... מחר יוצאים למילואים עד ה- 15/4. בוצע: טיפול גדול ל-CH ביום שישי כהכנה. (הוחלפה רצועה, משולשים, משקולות, פלאג, שמן, ברקס קדמי) על הפרק: מחר בבוקר נסיעה לאלייקים (אימון). יש מצב ליציאות כל יום בערב (אני גר בפ"ת), אם לא יהיה לי כח לנהוג עד הבית אשאר לישון אצל משפחה באזור צומת גולני. לאחר סיום האימון נסיעה לאחד מיישובי הבקעה. נקווה שהקטנוע יחזיק מעמד... תמשיכו להנות ונחזור להתעדכן ב-15/4 (אי אפשר לגלוש לפה מהסלולרי, נכון? ) ביי, מאיר.
הודעה אחרונה מאת chevi-c, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מחפש וספה עם סירה או רק סיר לוספה... שיהיה במצב טוב ובמחיר נמוך.. אליאב..
הודעה אחרונה מאת אליאב, -
שיגיע אם הוא רוצה אלי לחנות. אני נמצא בטיילת המלך שלמה( לייד היאכט-פאב)וזו חנות ממתקים. יש מקום לשבת ועשינו כאן מעין מועדון אופנועים מצומצם.(כי זה מה שיש לנו כאן) יש ספות ויש עשרות מגזיני אופנועים מכל העולם. מי שבא עם אופנוע, אספרסו או בירה עליי. (טוב נו....ושימון שרשרת. טוב נו....וגם סמרטוט וחומר ניקוי בשביל להוריד את הפרפרים והיתושים מהדרך) בואו בהמוניכם. ינון.
הודעה אחרונה מאת Downtown, -
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני מנסה לשמור על כלל פשוט: "לתדלק עד כמה שאפשר באותה תחנה". אז נכון... לפעמים מטיילים או סתם רוכבים רחוק, אבל הפעם זו היתה שטות גמורה. תידלקתי ב"תחנת קרן" בכניסה לאזור התעשיה - אור יהודה ומאז.... האופנוע מגמגם.. לא ממש מושך... ובכלל; מרגיש כאילו שאבו ממנו את חדוות החיים. מבקר במוסך זו הפעם השניה במטרה להחזירו לכיוון, ומבואס לאללה. עכשיו.... למי פונים? אייך מוכיחים? (מיכל תודלק שוב, שאריות בלבד מהמיכל הקודם) תשובות? :puppydog: ללא שום קשר... הייתי נמנע מלתדלק שם לפחות בזמן הקרוב (מוגש כהמלצה בלבד לרווחת יושבי הפורום).
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הודעתו של דובר משרד התחבורה
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.2wf.com/articles/news/2DC64E7F-2DD1-4E94-9C70-AA08D80B5211.asp
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.fullgaz.co.il/archive/mar-04/news/fg3964-new-in-market-spazier-lessons.html
הודעה אחרונה מאת MAX D,
-
מי מחובר 78 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 374 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- פלוני אלמוני21
- santiago
- dorgo
- Gosser1860
- PYA
- איציק נ.
- יבגני92
- פינדר
- אליהו שבת
- רב הנסתר
- redroze
- mh53