פורום אופנועים
השכבות, פיירינגים (או נייקד), רכיבה נכונה, אחזקה וכל דבר שקשור למכוניות המוזרות האלה עם שני גלגלים ובלי גג שנופלות הצידה אם לא מחזיקים אותן.
4,772 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.shahin600.com/videos/21andOverBarSectionPart2.MPG 16 כביש
הודעה אחרונה מאת flitzeR1000, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני רוצה לקנות אופנוע 50 סמ"ק דו שימושי..מה אתם אומרים על לקנות יד שניה ??כדאי או לא?? ומה אתם אומרים על אופנוע קאג'יבה סופר סיטי...אמרו לי שאין לו יבואן בארץ...
הודעה אחרונה מאת el presidente, -
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2898564,00.html
הודעה אחרונה מאת ג'נגו, -
אגזוז ל-dr
מאת loofyan- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי dr-350 מישהו יודע איפה מוכרים אגזוז supertrap שיתאים לו?
הודעה אחרונה מאת loofyan, -
מספר מקרטון
מאת R-o-i- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אם אני מכין מספר מקרטון, ורושם עליו בלורד שחור. ככה שרואים את המספר אבל לא מספיק טוב כדי שיראו אותו גם במצלמות מהירות, ניידת לידי ברמזור, או בסתם בדיקת רשיונות יכולה להגיד משהו ? הרי התירוץ יהיה שזה זמני פשוט נישבר / נפל / דהה לי המתכתי רועי
הודעה אחרונה מאת ixmix, -
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כשיש את זה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2899654,00.html
הודעה אחרונה מאת M1963, -
- 11 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
חזרתי עכשיו מנסיעה אני נועל את האופנע ורואה שנפל לי המספר, נסעתי למשטרה לדווח על כך(פעם אמרו לי שרצוי) והשוטר אמר לי שכבר לא רושמים דברים כאלה מחשש לפלילים. אז אמרתי מה אני יעשה אם מחר יפול עליי שוטר והוא ענה לי בשיא הכנות נדפקת תקבל דו"ח 250 ו-4 נקודות. האם עדיף ליסוע מחר אם מספר קרטון עד למכון טסטים או בלי? וכמה בערך עולה מספר?(ואם מישהו מכיר מקום בחיפה שעושה מספרים קטנים?
הודעה אחרונה מאת MAX D, -
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם אתמול נפתחה תערוכת האוטומוטור ואני אמרתי לעצמי שאני חייבת ללכת לראות את ה ZX10R החדש וכמובן שגם את ה (CBR,GSX,R1) אבל בעיקר בשביל הנינג'ה אני רוצה להגיד לכם שהוא עובד שם כמו דוגמן ממש תענוג לראות אותו.... ושם עומד לו כ"כ יפה הנינג'ה 636 ירוק, מהפנט אותך שתבוא רק אליו.... ואז אתה מבין שייקח לך קצת זמן עד שתוכל להשיג אותו אבל להיות שם זה ממש תאווה לעיניים אני מממליצה בחום לכל אחד ללכת לאכול את הלב ובעיקר להנות מהיופי שלו. תהנו וחג שמח.
הודעה אחרונה מאת r929, -
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בשבוע האחרון יצא לי כמה פעמים לאבד אחיזה עם הגלגל האחורי, אני לא מדבר על נעילה כתוצאה מבלימה או מבלימת מנוע. זה קורה לי בעיקר בכבישים לא איכותיים במיוחד, בסיבובים לפעמים ללא שום פרובוקציה מצידי פרט להטית האופנוע { XT500 }. זה קרה לי במהירויות נמוכות יחסית והצלחתי להשתלט על הזנב, לא רוצה לחשוב מה יקרה במהירות גבוה. לכן חשבתי להחליף את הצמיג האחורי. - האם החלפת הצמיג האחורי - קנדה עם נטיה לכביש במצב כמעט חדש - לצמיג כביש טהור תפתור חלק מהבעיות האלה? כמה "הפסד" יהיה לי בשבילים, אם בכלל? האם צמיג כביש מובהק יחזיק בכלל {מבחינת בלאי } נסיעות שבילים לא ארוכות, אבל יום-יומיות?
הודעה אחרונה מאת polar bear, -
בגידה
מאת SCOOTERMAN- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לאחר 8 שנות נאמנות לסדות דיינז, הראשונה נקנתה ב 1996 ואחריה באו שלוש נוספות חזרתי לחבוש שואי. למרות שקשה לומר משהו ראה על השואי אם מטרו היו ממשיכים להאמין בקסדות של דיינז גם החדשה הייתה נושאת את סמל השדון המשולש.
הודעה אחרונה מאת tygger, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אפשר פשוט לקנות. http://www.mandp.co.uk/homepage.aspx?referrer=MP_NewSite
- 20 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אכן היה משובח! מור הפתיע עם משאית בשר! כל הכבוד למור! אוירה מצויינת,חבר'ה אחד אחד. החברות המובילות בשוק הציבו דוכנים ובהם מכל טוב לטובת אלפי האופנוענים ובני משפחותיהם שהגיעו לחגוג.
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
נמאס נמאס נמאס.... חיפשתי לתומי מושב של DR650 - נכון, הם לא מתרסקים כל כך.. אבל בכל זאת... משומש לא היה בנמצא... וכמה עולה חדש?? ניחוש פרוע... עוד ניחוש?? צדקתם... 2200 ש"ח אפילו לא טרחתי לברר אם זה לפני או אחרי מע"מ... מעצבן... אה, וחיפויי צד... 660 כ"א.. וגם פה לא טרחתי לבדוק...
הודעה אחרונה מאת ביג שחר, -
F4 חדש או ישן? 1 2
מאת דנה- ZX9R- 22 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם. יש לי שאלה מאוד חשובה ואני אשמח אם תעזרו לי. מה עדיף לקנות F4 שנת 2000 מחירון. או F4 חדש מהחברה? ואם אפשר מה הסיבו שאתם חושבים ככה. תודה רבה דנה.
הודעה אחרונה מאת כRובי, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ביגוד פ?לו?או?ר?ס?צ?נ?ט?י, קסדות לבנות או בהירות ושימוש באורות דרך במהלך היום יש בהם על-מנת לצמצם את פציעות ומוות בקרב רוכבי אופנוע. צוות חוקרים ניתח 463 נהגי אופנועים אשר אושפזו בבית חלים לאחר מעורבות בתאונת דרכים ועוד 1233 נהגים אחרים כקבוצת ביקורת וזאת בכדי לה?ע?ר?יך? כיצד שימוש בלבוש בולט משפיע על הסיכון בלהיות מעורבים בתאונדת דרכים. ממצאי המחקר, אשר יראו אור מחר בבטאון הרפואי "בריטיש מדיקל ג'ורנל", עולה כי השימוש בבגדים ר?פ?ל?ק?ט?יב?ים או פ?לו?או?ר?ס?צ?נ?ט?ים מוריד את הסיכון להיות מעורב בתאונה ב-37 אחוז, שימוש בקסדה לבנה 24 אחוז ושימוש באורות דרך 27 אחוז. מקור: BMJ http://bmj.bmjjournals.com/cgi/content/full/bmj;328/7444/857
הודעה אחרונה מאת SCOOTERMAN, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אם יש מעוניינים אנא חזרו לדואל או למסר או לטלפון 053-436630. הכוונה לצאת עם 4-6 אופנועים. יש גם בחורה עם פאג'רו קצר שתשמח על חברה בעניין וכך אוכל לוותר על הרכבה ( אני מעדיף בלי) . יציאה מטדי בירושלים ב 0900 ורוכבי המרכז יצאו לכיוון בערך ב 0800 . תנו סימן
הודעה אחרונה מאת השבילאי, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הגיע העת ללכת לאוטומוטור... אני מתכוון ללכת בשבת (אל תשאלו למה) מישהו יודע אם פתוח בשבת ?
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני לא מבין כלום במכניקה של מנוע של אופנועים ושוקל עכשיו לקנות אופנוע קסטום שאלה: איפה אפשר ללמוד קצת על מכניקה? תודה
הודעה אחרונה מאת Speedo, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מאמר נחמד מאוד על כיוון מתלים תהנו http://www.gostar-racing.com/information/motorcycle_suspension_set-up.htm
הודעה אחרונה מאת r929, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
פה..מפול גז (האתר) http://fullgaz.co.il/archive/apr-04/news/fg4267-eurosport-respond-2-fullgaz-mail.php הנשיא עדיין מחכה לתשובה למה הם רצחו את רבין, ומתי יהיו שידורים חוזרים של "סמי וסוסו" ווי אר סמול קאנטרי מוקפת אוייבים
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
באופנוע החדש שקניתי הותקנו 2 צופרים, ההתקנה לא הצליחה מה שגרם לכמה בעיות: 1) בלחיצה על הצופר נשמע זימזום הדומה לדבורה מאשר לצפירה. 2) מערכת החשמל השתבשה ובהדלקת אורות האורות בקרה נכבים, ובזמן שהאופנוע מונע על סל"ד סרק, אור חניה נדלק, ובהדלקת אור רגיל/גבוה האורות בקרה כבים. (בזמן נסיעה אין בעיה). 3) כנ"ל כשאני לוחץ על אחד הבלמים והאור ברקס דולק, האורות בקרה בלוח השעונים מתעממים או כבים לחלוטין עמלתי עד שעות הלילה המאוחרות ופירקתי את כל הקונסטרוקציה של הצופרים (מערכת חוטי חשמל סבוכה+2 צופרים+ קונקטור עם שרטוט מעגל חשמלי שאין לי מושג מה זה אומר+ כל החיבורים שהתעלקו על המערכת המקורית) כמה שאלות: 1) יש אפשרות להסבר מעל גבי הפורום ל"איך מתקינים 2 צופרים" למ…
הודעה אחרונה מאת נתן.ל, -
- 6 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
האם אתם מרוצים ממנו בשטח? מרוצים מבחינה מכנית? לפי מה שאני מבין בדיונות לא הולך לא יותר מדי טוב בגלל שאין לו מספיק כוח בסל"ד נמוך, איך אתם הסתדרתם בדיונות? ולסיכום , מתוך 10 כמה הייתם נותנים לו? יש המלצות לאופנוע מוטוקרוס אחר בעל אותו נפח מנוע?
הודעה אחרונה מאת Alfa156 GTA, -
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אחת הכתבות של חדשות החוץ... שודד בספרד שלקחת בני ערובה והחזיק אותם 12 שעות.. דרש מהשוטרים אופנוע של הונדה בתמורה לשיחרור..כניראה כדי לברוח משם כמה שיותר מהר.. ואכן..מראים את השודד יוצא מהחנות..מלווה בשתי בני ערובה..עולה על האופנוע (לא הצלחתי לזהות איזה דגם)..נוסעה 100..200 מטר..ואוטו ניכנס בו בצומת.. והכל מתעוד ע"י מצלמות הTV... וסיכום מענייין של ארל'ה ברנע.."השודד המיומן החטיפת בני ערובה..לא היה מיומן ברכיבה על אופנוע" פשוט משעשע.
- 34 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
כבר חודשיים שאני מחפש CB500 משנת 2000 במצב טוב. סופסופ סיפרו לי שיש אחד למכירה. דרך סוכנות תיווך, בסדר. הולך, בודק, רואה, מסתכל, נראה נחמד. קצת חלודה על הבולמים(כל הארבעה), פיירינג טיפה משוחרר(בורג שניים), משקולת כידון זקוקה להחלפה(אם ההברגה עדיין בסדר), דיסק אחורי כבר די גמור. 19K Km בקילומטראז' על כלי בן 4 שנים, מאד מפתה ואם זאת גם מאד מחשיד, הכלי עמד, רואים. מקפיץ את האופנוע לסטפן(האחד על אחד), מבקש ממנו להעיף מבט, הוא מסתכל, מקשיב, נוסע קצת אומר יש מצב. צבבה. יושב עם הבנאדם בסוכנות, מנסה לסגור איתי עיסקה על המקום. 31K עכשיו ומיד וזה שלך. אני אומר "אבל צריך לעשות בדיקה קודם". אם בדיקה אז זה מחירון (32750 שח). נראה לך??? 31K לפני בדיקה ואני עוד…
הודעה אחרונה מאת Alfa156 GTA, -
- 19 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
רציתי לשאול את אבות הפורום ויושביו האם עודף משקל ניכר מהווה פקטור חשוב בשיקול לרכב על אופנוע. תודה
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
דרושה המלצה על צמיגים (קדמי ואחורי) לסאניאנג סופר דיוק 125 .אין חשיבות למחיר ולאורך החיים.יש חשיבות לאחיזה (בייחוד ברטוב). אנא,רק מניסיון אישי. תודה,אהוד.
הודעה אחרונה מאת אהוד, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
על הכביש תל אביב רמלה בכיוון צריפין פרטים http://www.motorcycle.org.il/modules.php?name=Sections&op=printpage&artid=17
הודעה אחרונה מאת השבילאי, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חברת Penske פיתחה בולם אחורי במיוחד לצרכים של סופרמוטו From a press release issued by Traxxion Dynamics: Traxxion Gets New Penske Motard Shock Traxxion Dynamics has just recieved one of the very first Penske Supermotard Shocks. According to Max McAllister, President of Traxxion Dynamics, the new triple adjustable shock is quite impressive. "Penske will have motard shocks for the Honda CRF450, the Yamaha YZF426/450, the Suzuki DRZ400, and the KTM450/525s. We are taking orders immediately." Spearheading the development of the new motard shock is former Cannondale Design Engineer and motard racer Bill Gartner. Prototype development took place t…
הודעה אחרונה מאת r929, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היום לאחר טיול רגוע בכבישי הדרום,בדרך הביתה,בין ב"ש לצומת קמה, רכבנו לנו בנחת הGSX R 1000'והפייזר1000 במהירות שיוט,כשהיבחנו במראות,אימפרזה כחולה, מקושקשת בטוב טעם ערסי,מזגזגת בין המכוניות,כשהיגיעה אלינו זזנו ,ואיפשרנו לו להמשיך בהישתוללות,אבל לא! הבחור ניצמד אלינו מהצד,תוך שהוא מיתקרב אלינו בצורה מסוכנת.היבטנו אחד בשני ,והיבנו שיש שתי ברירות ,או להאיט לגמרי ,או להיעלם לו, מכיוון שהמשפחות חיכו לנו ,בחרנו באפשרות השניה. הבחור ניסה להיצמד מאחור ,אבל הדבר היחידי שהוא ראה זה האבק של המצות , שהישארנו .כשקרבנו לצומת קמה ראינו אותו מרחוק עדיין משתולל, פנינו שמאלה, ונסענו בכביש דורות-רוחמה-אריק שרון,שדרות,וחזרה הביתה. היה טיול כייפי ,עד שהיגיע הטמבל הזה. שיה…
הודעה אחרונה מאת fz1, -
שלדה של R 750
מאת RACEPAK- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם איפה אני יכול לקנות רק שלדה ומנוע של R750 במחיר טוב ?. אני רוצה לבנות אופנוע בעצמי (לכל הספקנים יש לי את הידע. בניתי GS מכלום לפני 3 חודשים)
הודעה אחרונה מאת fz1,
-
מי מחובר 77 משתמשים רשומים, 17 אנונימיים, 354 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- TomerP
- amosbmw
- yossy
- פינדר
- Supertigre
- tan tan
- Gavrik
- Stangg
- פריג'י
- Avia
- נריה991
- אורי מ.