פורום אופנועים
השכבות, פיירינגים (או נייקד), רכיבה נכונה, אחזקה וכל דבר שקשור למכוניות המוזרות האלה עם שני גלגלים ובלי גג שנופלות הצידה אם לא מחזיקים אותן.
4,772 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.fullgaz.co.il/archive/apr-04/news/fg4360-pre-wellkom-race-2004-sum.php
הודעה אחרונה מאת כRובי, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לכל מי שפיספס את תערוכת אוטומוטור למי שהיה ורוצה להיזכר וסתם למי שרוצה לראות תמונות הנה כמה תמונות שצילמתי בעצמי בתערוכה , צפיה מהנה : dyingforlicense.pic.co.il
הודעה אחרונה מאת dying for license, -
- 4 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
נתחיל מזה שאתמול עברתי טסט עכשיו לשאלה החשובה איפה אפשר לקנות אופנוע יד שנייה (כנראה שג'י אס 2001-2002) בתשלומים?
הודעה אחרונה מאת MAX D, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תשובות פה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=727&msgid=30428812
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
טוב חברה... היתה לי פשלה לא קטנה ופיטרו אותי מהעבודה לאחר 'קטטה' עם איזה ערס אדיוט במסגרת העבודה, ואחרי שהשקעתי את הכספים שלי בכל מיני דברים ומקומות.. לא נישאר לי גרוש, נדה.. אפילו לא לסיגריות. אני אצתרך אפילו להפר את חוקי ה א.מ.ב.ה ולעשן משהו כמו.. סיגריה כל שעתיים.. כן אני יודע, חולני... אבל אין ברירה. אין עבודה, אין סיגריות, קשה... קשה... אני עצבני רצח כי פיטרו אותי על סיבה ממש מטומטמת (הרי עם לא הייתי מעיף את הערס הזה החוצה הוא היה הורס את המקום) ואני יכול לוותר על החלום לקנות אופנוע (כן כן, זה חלום בשבילי... קרעתי את התחת עד שהשגתי כסף לרישיון ואחרי שהשגתי אותו.. אין לי כבר מה לעשות איתו יותר) אז בינתיים אני כנראה ינגן על סקסופון במידרכוב בזיכרון בשביל כסף (אני מסוגל…
הודעה אחרונה מאת Speedo, -
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שאלה שמטרידה אותי כבר הרבה זמן: מה לדעתכם הפגם הבסיסי באופנועים ? כלומר, מה הכי דורש שינוי לדעתכם ? לדעתי זה הבלם האחורי, שמופעל על ידי רגלית שחסר בה הרבה רגש...
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
שאלת בלמים
מאת omertllf- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אז ככה. הTL החליט שחיו של הMASTER CYL' תמו. האם לשפץ? האם להחליף? ואם להחליף....יש בעיה לשים למשל משאבה של R6/R600? נא תשובות חכמות (מה שמוציא את הנשיא, הJ, הקרנף, בלייד וחבריהים מהשרשור הזה )
הודעה אחרונה מאת r929, -
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
http://www.fullgaz.co.il/tests/sv1000.html
הודעה אחרונה מאת mendev, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לפי דיווח במבזקי פול גז ניפתח אתר "בייקס" שהוא מהדורה מקוונת של המגזין המודפס ממש שוק פורח מיותר לציין שהאופנוען הפשוט רק מרוויח מכל השפע הזה... קישור לאתר http://www.bikesmagazine.co.il/index.asp
הודעה אחרונה מאת r929, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קיבלתי עכשיו אי מייל מחבר שעובד במישרד ממשלתי, אני מביא לכם אותו מילה במילה: גזרו ושימו ליד מד הדלק שלכם/ן!!! "...ואלה התחנות שמוהלות דלק" המנוע "מצלצל" לכם? הרכב מגמגם ואינו נוסע "חלק"? אם זה עתה תדלקתם, יש סיכוי טוב כי נפלתם קורבן למהילת דלק. ויש לנו גם את שמות התחנות : תופעה מזיקה ומרגיזה, שרק הולכת ומחמירה, היא תופעת מהילת הדלק. אנחנו ממלאים בנחת את המיכל במכונית שלנו, משלמים ויוצאים טובי לב לדרך בידיעה שהמכונית שלנו קיבלה את האנרגיה הדרושה לה - ולא חושדים במאום. ואז, כעבור מספר קילומטרים, המכונית מתחילה 'לצלצל' ולגמגם. מי שכבר נחשף לבעיה מבין מיד: שוב מכרו לי דלק באוקטן לא נכון. פה ושם מופיעות בעיתונות באותיות קטנות שמות של תחנות דלק, שנתפס…
- 32 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
כביש החוף..מהירות בלי חוקית בעליל..הנשיא מנסה למזער את עצמו כמה שיותר בכדי לימנוע חיכוך עם הרוח.. מרחוק..בשוליים מזהה נקודה קטנה שהולכת וגדלה במהירות...."ER סגול..מעיל אדום..קסדה צהובה"...נימרחים ברקע.. זה מה שהנשיא הספיק לקלוט במהירות הזאת...מנסה להאיט כמה שיותר מהר..אולי הוא צריך עזרה..אולי פאנצ'ר.. אולי הוא מחפש את המורכבת שלו בתעלה...לכו תדעו...הבלימה לא מספיקה..והנשיא חולף על פניו ב 100 קמ"ש... זה השלב שאתה אומר לעצמך "בואנה..אתה מניאק..אם אתה הייתי ניתקע בשוליים"....ואז מתחילים השיקולים..לעלות במחלף הבא ולהסתובב..לעצור בשוליים .לירכב קצת נגד התנועה...הכל מלווה במבט דואג במראה..ליראות אם יש איזה סימני מצוקה מאותו בחור. ותמיד..תמיד..בסוף..ממשיכים לירכב...…
הודעה אחרונה מאת סוס ברזל, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שאלה תאורתית- נניח שאתם מזהים מצלמה... נניח גם שאין סיכוי להאט בזמן... היכן כדאי לעבור? האם כמה שיותר צמוד לעמוד? כך שאולי לא נכנסים לפריים... או להבדיל כמה שיותר רחוק... צמוד לגדר ההפרדה, מקום שאולי בגלל הרכבים בנתיב הנגדי מתוכנן להיוותר מחוץ לאזור האפקטיבי של המדידה. דעות? קבלו - שיהיה מה לנשנש לבנתיים.
הודעה אחרונה מאת ארגוס, -
מודה ומתוודה 1 2
מאת SCOOTERMAN- 21 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אני מודה, ראיתי חיים הכט. אומנם זה היה בגלל שהטלווזיה הייתה פתוחה על 2 בזמן שאכלתי ועוד תריצים אבל בשורה התחתונה ראיתי את התוכנית שלו. אני חייב לומר האיש פשוט לא מבין על מה הוא מדבר, עדיף שימשיך לעשות סרטי מצלמה נסתרת נוסח יהודה ברקן.
הודעה אחרונה מאת MadCat_LE, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בשעה טובה ומוצלחת נפתחת לה רשמית תחרות MOTOGP של פורום גראנד פרי בתפוז בחסות עופר אבניר יבואן סוזוקי בישראל לעונת 2004 התחרות בשיתוף פולגז, אתר התוכן האופנועני המוביל במדינה. ניתן למצוא את תקנון התחרות במאמרי פורום גראנד פרי(727) בתפוז. את הניחושים ליום ראשון ניתן לשרשר כבר מעתה להודעה בתפוז ועד ליום חמישי ה15.4.04 בשעה 20:00 בהצלחה לכולם.
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הלילה נגנב אופנוע BMW F650 מודל 94 ממודיעין. האופנוע של גיסי. צבעו לבן, עם מושב שחור. סימני היכר נוספים: ארגז שחור של KAPPA ידית בלם עקומה כידון ללא משקולות איזון מס' רישוי 3978200 מס' שלדה 0323348 כל היודע דבר על מקום המצאו של האופנוע, או שיכול לסייע באיתורו, או סתם לפקוח עיניים ואולי לראות משהו מתבקש להתקשר אל טל במספר 064266827 תודה, ג'רמי - שזה היה עשוי להיות האופנוע הבא שלו....
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אז הנה התשובה http://www.2wf.com/articles/news/CEECC142-058E-4FDC-82D5-D849F5D4A2F9.asp מוטוגוצי צפון אמריקה מציאים לקוני ה-MGS-01 מנוי למסלול חינם במשך שנה. זו כבר סיבה טובה לא?
הודעה אחרונה מאת אייל פRדR, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תואמים לכל הGIXERים אחלה מציאה http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=35592&item=2472320917&rd=1
הודעה אחרונה מאת Le Duke, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אנטוניו קובאס המנהל הטכני של קבוצת קאמל הונדה (קבוצתו של ביאג'י) נפטר אתמול ממחלה בגיל 52. הלינק http://motograndprix.tiscali.com/en/motogp/news_info/news_info_11726_1.htm?menu=home
הודעה אחרונה מאת RaananC, -
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
חברים וחברים !!! אני הולך להשמיש את הקאגיבון T4 שלי ובגדול !!!! כל מי שיש לו קצת מידע , ידע , ספרות טכנית וחלפים מתקופת האבן - אני הכתובת . תהיו גברים ותוציאו מהבוידם את כל מה שהחבאתם כשזרקתם את האופנוע לפח ... אני אקבל הכל - כולל תמיכה ( מורל מורל מורל - לא שומעים אותכן בנות ....) אגב - אם מישהו מכיר מוסך שיודע לטפל בדרק - שישלח . באהבה רבה לכולם וסעו בזהירות - יש עולם מטורף שם בחוץ ( מלא נשים על הכביש ...)
הודעה אחרונה מאת sea_goal, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
(אז: בולשיט דוט קום). אבל לא רק שם האתר השתנה מאז: שמות מדורים השתנו, מדורים התווספו ומדורים מעלמו, תחומי אחריות השתנו ומאז גם התווספו כמה וכמה אנשים להגדרת "המערכת" של האתר (וכמה ירדו ממנה). http://www.fullgaz.co.il/podium/bsdc-august02.html נעים להזכר. ולגלות ש: הקנוספט נשאר אותו קונספט. ה"ראש" הוא עדיין אותו ה"ראש" ציטוט: ".... כנ"ל לגבי קטגוריית יוצאים לרכב - מבחני הדרכים: אין לנו באנרים ופרסומות באתר (לפחות עד שמישהו יגלה את הפוטנציאל בנו) ואנו לא חיים מפרסומות. אין לנו שום בעיה להעביר ביקורת שלילית על אופנועים אם הם לא מוצאים חן בעינינו ואין לנו מחויבות לשבח אופנועים שלא לצורך..."
הודעה אחרונה מאת v_strom_rider, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שבת 17 לאפריל 2004 יתקיים הטיול/מפגש הרוכבים השנתי לזכרו של רוי וינטרוב ז"ל. האירוע על ידי עמותת מועדון האופנועים הישראלי ומשפחת וינטרוב ונזכיר את הלו"ז והתוכן: 0830 מפגשים בחיפה ובגלילות תל אביב . 0930 אזכרה בצומת הדמים על הכניסה המערבית לחדרה מאולגה, רחוב וייצמן. 1015 מפגש רוכבים בחניון משמר הגבול על כביש 65 בכניסה לוואדי ערה / עמק עירון . קפה ועוגה באדיבות משפחת וינטרוב. 1100 יציאת קבוצות הרוכבים למסלולי הרגועים /קטנועים, כביש מהיר ושבילים וכבישי הכפר - דו"שים. לדו"שים: זאת הזדמנות למי שחיפש הזדמנות לראות איך היא רכיבת השבילים, בנתיבים קלים, נחצי כבישי אספלט, עם ליווי צמוד של טנדר מחלץ . מפגש הסיום לקראת 1400 ולאחריו אופציה לארוחת צהרים בק…
הודעה אחרונה מאת השבילאי, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בשבילכם ...והפעם , פיסול ... :mm_tongu:
הודעה אחרונה מאת SCOOTERMAN, -
-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
מחפש סוזוקי KANATA יוצר בן השנים 83-89 אם מישהו ראה או שמע או יודע מתבקשר ליצור קשר 057-582559
הודעה אחרונה מאת אייל פRדR, -
-
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
איזה סוף שבוע הולך להיות לנו: מוטו GP, סופרבייק+סופרספורט פשוט מטורף מי צריך יותר מזה?
- 5 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
נתקלתי היום באופנוע הזה שכלל לא הייתי מודע לקיומו. מה גם שלא ראיתי איזכור על הדגם בפורום... אז למה בעצם ? האם זהו דגם לא מוצלח ? בעייתי ? למה הוא נותר בצללים ?
הודעה אחרונה מאת Gadgad, -
- 17 תגובות
- 8.9 אלף צפיות
איזה אופנוע 50 סמ"ק אפשר לקנות ב 1500 שקל ? תייעצו לי בבקשה אם אתם מכירים מישהו מאזור הצפון שמוכר תגידו לי תודה
הודעה אחרונה מאת Leonid, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
ראיתי שאיזה בן אדם הרכיב באופנוע מנורת אולטרה לסקלה השאלה שלי עכשיו: איפה אפשר להשיג מנורה כזאת? ואם בעיה להרכיב אותה ? תודה.
הודעה אחרונה מאת Nissan Skyline GTR, -
-
שאלה חשובה
מאת jet- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אם תופסים אותי על אופנוע שהוא 600 סמ''ק ולי יש רישיון רק עד 500 מה יעשו לי??? ואם תיהיה תאונה אז איך זה יכול להיגמר בסופו של דבר??? תיהיה שלילה????......
שאלה לדיון. 1 2
מאת ג'נגו-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
האם העצם המצולם בתמונה המצורפת נחשב לאופנוע ? (בורגמן,אני יודע מה אתה חושב).
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם. קניתי KTM 400 EGS שנת 95. בשנתיים האחרונות האופנוע לא נסע והיה מכוסה ומשומן במחסן של בעליו הקודמים. מה צריך לבדוק/להחליף/לטפל עקב העמידה הממושכת של האופנוע? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת MAX D,
-
מי מחובר 54 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 170 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- EliC25
- גור אדם
- tan tan
- pooh-bear
- Avia
- Ronenbb
- האוטו שלנו גדול וירוק
- matan_mil
- m1011409
- yoni2sh
- Ron Poh
- סולל הדרך