Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(אז: בולשיט דוט קום).

אבל לא רק שם האתר השתנה מאז: שמות מדורים השתנו, מדורים התווספו ומדורים מעלמו, תחומי אחריות השתנו ומאז גם התווספו כמה וכמה אנשים להגדרת "המערכת" של האתר (וכמה ירדו ממנה).

http://www.fullgaz.co.il/podium/bsdc-august02.html

נעים להזכר. :wink:

ולגלות ש: הקנוספט נשאר אותו קונספט.

ה"ראש" הוא עדיין אותו ה"ראש"

8)

ציטוט:

".... כנ"ל לגבי קטגוריית יוצאים לרכב - מבחני הדרכים: אין לנו באנרים ופרסומות באתר (לפחות עד שמישהו יגלה את הפוטנציאל בנו) ואנו לא חיים מפרסומות. אין לנו שום בעיה להעביר ביקורת שלילית על אופנועים אם הם לא מוצאים חן בעינינו ואין לנו מחויבות לשבח אופנועים שלא לצורך..."

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

עבודת קודש..זה מה שפול גז עושה...

נותן אלטרנטיבה למגזיני אופנועים אחרים..נותן אלטרנטיבה לפורומים אחרים...

תמשיכו ככה..

אולי לקראת חגיגות הנוסטלגיה תישלחו כבר את האזרח פ' לנסיעת מיבחן של יומיים על פיאג'ו C ? :lol:

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

אולי לקראת חגיגות הנוסטלגיה תישלחו כבר את האזרח פ' לנסיעת מיבחן של יומיים על פיאג'ו C ? :lol:

אני בעד, יתרה מזאת הייתי הופך את זה למבחן השוואתי עם דאלים ליברטי, ככה שהאזרח לא יצטרך להיות לבד... :screwy:

פייזר 1000:

2000-5000 סל"ד : :lol:

5000-7000 סל"ד : :hihi:

7000 - 12,000 סל"ד: :shock2:

פורסם

אני בעד, יתרה מזאת הייתי הופך את זה למבחן השוואתי עם דאלים ליברטי, ככה שהאזרח לא יצטרך להיות לבד... :screwy:

:lol::lol::lol:

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

• תוכן חדש...