Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש אופנוע סוזוקי KANATA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אההה...הנה הטעות.

אנחנו דיברנו (אני חושב :?:) על ה-750 עם בערך 80 כ"ס, לא על ה-1100 :)

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
אההה...הנה הטעות.

אנחנו דיברנו (אני חושב :?:) על ה-750 עם בערך 80 כ"ס, לא על ה-1100 :)

הקאטאנה הוצע במבחר נפחים החל מ250 סמ"ק ועד 1100.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

ה-250 ו-400 הוצעו מ-91.

ה-750 ו-1100 הוצעו כבר בשנות ה-80.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

הקאטאנה (חרב סמוראים) המקורי היה 1100 , והוא זה המופיע בתמונה של נימיץ.

כל השאר נקראו כך בעקבותיו , כמו שכל קאווא' GPZ או ZX נקרא נינג'ה , כשהמקורי היה GPZ900R... :idea:

פורסם

כל השאר נקראו כך בעקבותיו , כמו שכל קאווא' GPZ או ZX נקרא נינג'ה , כשהמקורי היה GPZ900R... :idea:

קאטאנה = חרב סמוראים ארוכה

דיקאטאנה = חרב סמוראים קצרה - משמשת לחסימת הקאטאנה

לידיעה בלבד

למכירה -CBR 929 RR , מטופל בסטארסייקל ,ניתן להציג "היסטורית טיפולים" , אזעקה+ ביפר, FREE FLOW, זוג צמיגים חדשים.

פורסם

קאטאנה = חרב סמוראים ארוכה

דיקאטאנה = חרב סמוראים קצרה - משמשת לחסימת הקאטאנה

לידיעה בלבד

ווריאציות שונות ומשונות - נינג'ה-טו, וואקיזאשי...

דאיקאטאנה הוא גם שמו של משחק שלמרות hype גדול יותר מבריטני ספירס, התברר כפלופ אחד גדול.

פורסם
חבל מאד שאני לא יודע לשלוח לינק, אבל סתם בשביל הספורט חפש בגוגל תחת

suzuki gsx 1100 katana ותמצא שם את הנתונים. (260 ק"ג??? וואו על איזה בהמות טסנו פעם) אגב, אני כמעט בטוח שהיה אחד כזה לטל שביט

אני לא דברתי על ה1100 :p

את הנתונים ניתן למצוא בBIKEZ , וכל הנתונים שלי מדובר על ה600.

פורסם
חבל מאד שאני לא יודע לשלוח לינק, אבל סתם בשביל הספורט חפש בגוגל תחת

בשביל הספורט חיפשתי.

תודה על ההמלצה! שעות של כיף מצאתי!

פורסם

דיבורים כמו חול ואין מה לאכול

מה בסך הכל חיפשתי "KATANA"

ואתם רק מבלבלים את המוח

מצאו לי KATANA

תודה מראש לכולם[/b]

פורסם

אהה...בפורום זה בד"כ מה שעושים...זה לא לוח מציאות :wink:

אם במקרה למישהו יש, מה טוב, אבל...מידע מידע ומידע. זה מה שהולך בפורומים.

פורסם
דיבורים כמו חול ואין מה לאכול

מה בסך הכל חיפשתי "KATANA"

ואתם רק מבלבלים את המוח

מצאו לי KATANA

תודה מראש לכולם[/b]

ניסינו להשכיל אותך, אבל יש כאלה שמגיע להם KATANA :shock:

פורסם
קאטאנה יוצר בין השנים 81-84, לא היה לו הרבה פלאסטיקה, וגם היום הוא לא כ"כ גרוע. שוב אני טוען שהיה אופנוע אדיר עם שילדה "רכה" גלגלי 18 אינץ' 100 קידמי 140 אחורי, אבל מנוע מקורר שמן אדיר, עם הספק של משו כמו 110 כ"ס או קצת פחות.זוג בולמים אחוריים,אבל עדיין אופנוע נהדר,ביחוד בהשוואה לאופנועים אחרים באותה תקופה, ןאני מדבר על תקופה שאצלנו "להשחיז" היה לשפשף רגליות ולא חלמנו לשפשף סליידרים.וגם זה עם שילדת ספגטי וצמיגים כ"כ מצחיקים היום יותר מבהיל אותי משישוף סליידרים בסיבובי הסטף. בזמנו נחשב לסופרבייק האמיתי הראשון. יצא גם בנפח 750 עם פנס קידמי מכונס שנפתח עם הדלקת האור, מה שהיה גדג'ט מעולם אחר. היה בסיס טוב לשיפורים מטורפים טרם הופעת הזרקות ויחסי דחיסה של היום

אתה מדבר על אופנוע אחד, והם על אחר.

KATANA הוא גם הGSX-600F וגם ה750F וגם ה1100F ידוע בשם KATANA.

הדגם שאתה הראת בתמונה הוא גם KATANA אבל בין הראשונים שיצאו.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם
קאטאנה יוצר בין השנים 81-84, לא היה לו הרבה פלאסטיקה, וגם היום הוא לא כ"כ גרוע. שוב אני טוען שהיה אופנוע אדיר עם שילדה "רכה" גלגלי 18 אינץ' 100 קידמי 140 אחורי, אבל מנוע מקורר שמן אדיר, עם הספק של משו כמו 110 כ"ס או קצת פחות.זוג בולמים אחוריים,אבל עדיין אופנוע נהדר,ביחוד בהשוואה לאופנועים אחרים באותה תקופה, ןאני מדבר על תקופה שאצלנו "להשחיז" היה לשפשף רגליות ולא חלמנו לשפשף סליידרים.וגם זה עם שילדת ספגטי וצמיגים כ"כ מצחיקים היום יותר מבהיל אותי משישוף סליידרים בסיבובי הסטף. בזמנו נחשב לסופרבייק האמיתי הראשון. יצא גם בנפח 750 עם פנס קידמי מכונס שנפתח עם הדלקת האור, מה שהיה גדג'ט מעולם אחר. היה בסיס טוב לשיפורים מטורפים טרם הופעת הזרקות ויחסי דחיסה של היום

אתה מדבר על אופנוע אחד, והם על אחר.

KATANA הוא גם הGSX-600F וגם ה750F וגם ה1100F ידוע בשם KATANA.

טיגר כאשר אומרים KATANA מתכוונים למקורי זה שסוזוקי המשכו להשתמש בשם זה מאוד נחמד מצידם אבל בכל מקום מחוץ לארה"ב הכוונה בשם KATANA מובנת.

הדגם שאתה הראת בתמונה הוא גם KATANA אבל בין הראשונים שיצאו.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

• תוכן חדש...