Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש אופנוע סוזוקי KANATA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

GSX750EF מתאים?

מצב כנראה טוב.

הוא נוסע, עוצר והכל, היה טסט עד לפני כמה חודשים.

שים לב שהוא אופנוע "נוסע", לא גרוטאה שצריכה שיפוץ, אז המחיר לא יהיה גרושים.

מעוניין?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
מחפש סוזוקי KANATA יוצר בן השנים 83-89 אם מישהו ראה או שמע או יודע

מתבקשר ליצור קשר 057-582559

מתי katana הפך ל- kanata?

:lol:

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

והכוונה לקטאנה הקלאסי שיוצר בין 82 ל-85 אם אני לא טועה. אח"כ אלו היו 1100 אחרים אבל לא קטאנות אמיתיות. זה היה האופנוע הראשון שלי ותמיד תמיד אזכור אותו כאופנוע שהתעקש להשאיר אותי בחיים חרף נסיונותי אופנוע ענק!!! חוויה.בהצלחה.

dont drink & drive, just smoke & ride

פורסם

אחחחח...KATANA...מזכיר לנשיא את ילדותו בצפון ...זה האופנוע הראשון שהנשיא ראה בתור ילד...לשכן של הנשיא היה אחד...בשנות ה80..אדום..יפה..יפה...(זכור קצת לבן...לא בטוח)...אפילו הנשיא היה עד לכך שאותו בחור רכב ביציאה מהישוב שאחריו קבוצת כלבים באטרף...גרמה לנפילתו..כבר אז כאב לנשיא לראות פלסטיק ומתכת נימרחים על האספלט..

אופנוע יפה..זה מה שיש לנשיא להגיד.

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

אחחחח...KATANA...מזכיר לנשיא את ילדותו בצפון ...זה האופנוע הראשון שהנשיא ראה בתור ילד...לשכן של הנשיא היה אחד...בשנות ה80..אדום..יפה..יפה...(זכור קצת לבן...לא בטוח)...אפילו הנשיא היה עד לכך שאותו בחור רכב ביציאה מהישוב שאחריו קבוצת כלבים באטרף...גרמה לנפילתו..כבר אז כאב לנשיא לראות פלסטיק ומתכת נימרחים על האספלט..

אופנוע יפה..זה מה שיש לנשיא להגיד.

יפה זה ענין של טעם :twisted:

אבל עגלה - זה בדוק.

פה בארץ האפשרויות, הKATANA משמש כאופנוע למתחילים, הרבה פלסטיקים הרבה מנוע אבל מעט כח.

פורסם

עגלה זה עניין יחסי 8)

יחסית לכל 500 אחר יש לו המון כוח.

יחסית ל-600 ו-750 מודרניים אין לו.

יחסי, אה?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
עגלה זה עניין יחסי 8)

יחסית לכל 500 אחר יש לו המון כוח.

יחסית ל-600 ו-750 מודרניים אין לו.

יחסי, אה?

אני לא בטוח בזה, תלוי איזה 500 :p

אבל תשווה אותו עם אחיו לקטגוריה ותקבל עגלה :shock:

אפילו הסופרמוטו שלי מגיע לאותה מהירות (כמעט)

index2.jpg

פורסם

קאטאנה יוצר בין השנים 81-84, לא היה לו הרבה פלאסטיקה, וגם היום הוא לא כ"כ גרוע. שוב אני טוען שהיה אופנוע אדיר עם שילדה "רכה" גלגלי 18 אינץ' 100 קידמי 140 אחורי, אבל מנוע מקורר שמן אדיר, עם הספק של משו כמו 110 כ"ס או קצת פחות.זוג בולמים אחוריים,אבל עדיין אופנוע נהדר,ביחוד בהשוואה לאופנועים אחרים באותה תקופה, ןאני מדבר על תקופה שאצלנו "להשחיז" היה לשפשף רגליות ולא חלמנו לשפשף סליידרים.וגם זה עם שילדת ספגטי וצמיגים כ"כ מצחיקים היום יותר מבהיל אותי משישוף סליידרים בסיבובי הסטף. בזמנו נחשב לסופרבייק האמיתי הראשון. יצא גם בנפח 750 עם פנס קידמי מכונס שנפתח עם הדלקת האור, מה שהיה גדג'ט מעולם אחר. היה בסיס טוב לשיפורים מטורפים טרם הופעת הזרקות ויחסי דחיסה של היום

index2.jpg

פורסם
קאטאנה יוצר בין השנים 81-84, לא היה לו הרבה פלאסטיקה, וגם היום הוא לא כ"כ גרוע. שוב אני טוען שהיה אופנוע אדיר עם שילדה "רכה" גלגלי 18 אינץ' 100 קידמי 140 אחורי, אבל מנוע מקורר שמן אדיר, עם הספק של משו כמו 110 כ"ס או קצת פחות.זוג בולמים אחוריים,אבל עדיין אופנוע נהדר,ביחוד בהשוואה לאופנועים אחרים באותה תקופה, ןאני מדבר על תקופה שאצלנו "להשחיז" היה לשפשף רגליות ולא חלמנו לשפשף סליידרים.וגם זה עם שילדת ספגטי וצמיגים כ"כ מצחיקים היום יותר מבהיל אותי משישוף סליידרים בסיבובי הסטף. בזמנו נחשב לסופרבייק האמיתי הראשון. יצא גם בנפח 750 עם פנס קידמי מכונס שנפתח עם הדלקת האור, מה שהיה גדג'ט מעולם אחר. היה בסיס טוב לשיפורים מטורפים טרם הופעת הזרקות ויחסי דחיסה של היום

"עם הספק של משו כמו 110 כ"ס או קצת פחות.זוג בולמים אחוריים" לגבי הספק בו ננסה 40 כ"ס פחות לפי נתוני יצרן שזה אומר משהוא בסביבות ה50 כ"ס פחות בעולם האמיתי. :?

פורסם

אם אתה לא נעול על הדגם המקורי יש מספר סדנאות שמציעות קיט TATANA המתלבש על GSX מקוררי השמן.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

חבל מאד שאני לא יודע לשלוח לינק, אבל סתם בשביל הספורט חפש בגוגל תחת

suzuki gsx 1100 katana ותמצא שם את הנתונים. (260 ק"ג??? וואו על איזה בהמות טסנו פעם) אגב, אני כמעט בטוח שהיה אחד כזה לטל שביט

• תוכן חדש...